Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
konn
HV veteran

|
01.12.2003 18:23:12
|
|
|
eH hea kysimus. seda ma olen ise ka mingi 100x m6telnud, et SQL-is yks asi puudub. selleks v6iks siis olla "ADD" lause, et saaks tabeli ridu update-da ainult t2iendavate baitide lisamisega.
kuna sellist asja pole siis vaevalt siin keegi hakkab seda phpBB php-d nii totaalselt ymber kirjutama, et taolist effekti saavutada
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.12.2003 18:27:05
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
voyager_est, ma pakun, et kasutajad võiks olla pigem mõistvamad moderaatorite suhtes ! Tavakasutaja kogeb moderaatori tööd omal nahal vaid vahel harva, aga moderaator kasutajate tegemisi pidevalt. Ilmselt mõjub see üks väike vahejuhtum tavakasutajale rohkem, kui moderaatorile ja tundlikuma isiksuse korral on konflikt kerge tekkima olgugi, et tegemist võib olla iseenesest pisikese, tähtsusetu asjaga. Nagu varemgi olen maininud, saab alati kõigest rääkida enne, kui midagi tõsisemalt ette võetakse, kuid paljud kasutajad pole sellest kaugeltki huvitatatud ! Parema meelega tullakse Parem HV alla probleemi kurtma, vürtsitades posti omajagu intrigeerivate vihjete ja väljaütlemistega, ning püütakse jätta muljet, et neile on tohutult liiga tehtud ! Loomulikult tuleb sellisele käitumisele kuidagi reageerida ja üks võimalus on just selline, mida Sa ringkaitseks nimetad ! Vastandiks võiks olla teema kasti lükkamine ja teemaalgatajale bänn, kuid HV foorum pole just, kasutajaile vastu tulles, seda teed läinud ! Kui muul viisil ei saa, arutatakse asja avalikult ja lubatakse sõna võtta kõigil, kes tunnevad vajadust sõna sekka öelda ja midagi pole teha, kui teemaalgataja argumendid nõrgaks jäävad, ning vaidlus ühepoolseks muutub ! Samas, pean jällegi tõdema, et leidub piisavalt indiviide, kes üritavad kõigest hoolimata, vinti üle keerata ja nõuavad pidevalt üha rohkem ja rohkem, omamata ettekujutust, mida kõigi nende nõudmiste täitmiseks tegema peab ja kas kõik see üldse puht füüsiliselt võimalik on ! |
Huvitav see jutt vist käib minu kohta jälle?Kui teema algust vaadata siis alustasin igati viisakalt ,aga kohe pandi lukku.Sa Digeben siis tunnistad moded eksimatuteks?
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
01.12.2003 18:51:20
|
|
|
soodent kirjutas: |
Kui teema algust vaadata siis alustasin igati viisakalt ,aga kohe pandi lukku. |
Kui sa seda teemat silmas pead, siis selle lukustamise tingis kaks asjaolu: esiteks see, et samasisuline teema oli juba olemas üldfoorumis ja teiseks selle teema käskivas kõneviisis esitatud pealkirja pärast.
Mis puutub moderaatorite ekslikkusse, siis kindlasti pole eksimatud ka moderaatorid - nad on kõigest inimesed. Mis puutub aga moderaatorite eksimustesse, siis IMO teevad moderaatorid vigu ikkagi minimaalselt. See paistab lihtsalt rohkem silma, oma osa sellest ka sinusugustel paanikaosakonna direktoritel (no offence), kes minu arvates kipuvad probleeme üle võimendama
Aga see kõigest mu isiklik arvamus... Samas on igalühel õigus oma arvamust avaldada, isegi siis kui see kellegi tõekspidamistega kokku ei lähe
_________________ modepensionil |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
01.12.2003 18:52:45
|
|
|
Huvitav see jutt vist käib minu kohta jälle?Kui teema algust vaadata siis alustasin igati viisakalt ,aga kohe pandi lukku.Sa Digeben siis tunnistad moded eksimatuteks? |
... rahu, keegi meist pole eksimatu ja kogu see jutt oli minu poolt vaid üldistav nägemus olukorrast. Olen ju isegi teatud määral Sinu väljaöeldu mõttega päri, kuid ehk on selle mõtte edasiarendusega nüüdseks juba tiba liiale mindud ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
01.12.2003 18:54:57
|
|
|
Väga palju teemasid Raua- ja Üldfoorumis riivas oma kohatu asupaiga pärast silma.
See oli ainus põhjus.
Aga teemast eriti vist kasu polnud...
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
01.12.2003 19:00:40
|
|
|
voyager_est, ulata oma abistav käsi sel juhul ja viska mulle teinekord privasse lingid, mis Rauas sinu arvates valesti on, kui me ise jaole ei jõua. Küll ma vaatan üle ja tegutsen jõudumööda
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
01.12.2003 19:07:43
|
|
|
Jumbu kirjutas: |
voyager_est, ulata oma abistav käsi sel juhul ja viska mulle teinekord privasse lingid, mis Rauas sinu arvates valesti on, kui me ise jaole ei jõua. Küll ma vaatan üle ja tegutsen jõudumööda  |
diil!
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.12.2003 19:20:01
|
|
|
Kui teema algust vaadata siis alustasin igati viisakalt ,aga kohe pandi lukku. |
Kui sa seda teemat silmas pead, siis selle lukustamise tingis kaks asjaolu: esiteks see, et samasisuline teema oli juba olemas üldfoorumis ja teiseks selle teema käskivas kõneviisis esitatud pealkirja pärast.
Mis puutub moderaatorite ekslikkusse, siis kindlasti pole eksimatud ka moderaatorid - nad on kõigest inimesed. Mis puutub aga moderaatorite eksimustesse, siis IMO teevad moderaatorid vigu ikkagi minimaalselt. See paistab lihtsalt rohkem silma, oma osa sellest ka sinusugustel paanikaosakonna direktoritel (no offence), kes minu arvates kipuvad probleeme üle võimendama
Aga see kõigest mu isiklik arvamus... Samas on igalühel õigus oma arvamust avaldada, isegi siis kui see kellegi tõekspidamistega kokku ei lähe  |
Päris huvitav ,et väljend-Paluks müügi teemasid mitte kustutada on KÄSKIVAS kõneviisis-ma ei oska enam midagi öelda -sul ikka keskharidus on?See minu "paanika" tunnistati muuseas õigeks ja sina pole oma viga ikka tunnistanud.Jätkad solvangute lainel.Ju on su arengul lagi käes.
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
konn
HV veteran

|
01.12.2003 19:33:25
|
|
|

ma vaatan kohenagu mingi p2ris ladinaameerika draamaseriaal teil siin
savi pole v6i?
soov.ee ka näiteks j2tab pooled kuulutused avaldamata ja need mida avaldab ei korja sealt 2ra mitu aastat.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.12.2003 19:44:43
|
|
|
Huvitav Konn kui sulle keegi rahulikult s..tasti ütleb ilma põhjuseta sa siis filosoofiliselt naeratad?
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
konn
HV veteran

|
01.12.2003 19:52:02
|
|
|
irw soodent. ma ei hakka seletamagi, kui sa vaid teaksid..
niipalju kui mina aru olen saanud, 101% m6ttetu on n6uda 6igust ja oodata mingit viisakust jne
on paar kindlat asja, mille vastu ei saa v6idelda, n2iteks gravitatsioonij6ud, newtoni seadused ja lollus
toon siis m6ne lingi ka n2iteks
n2ide1
n2ide2
n2ide3
nagu n2ha, lollus on miski mida kutsutakse visaks hingeks. kuna see on v2ga vana ja inimkonnale nii omane, on see tulest ja veest l2bi k2inud ja seega igatpidi karastunud ja vastupidavaks muutunud. selle vastu ei saa ei huupi lahmimise, ropendades s6imamise, viisakalt suunamise, ega ka p6hjaliku seletuse ja faktiliste argumentidega. ainus variant on j2releandmine. sest mida sa ka ei ytle, ikka vaadatakse sulle toreda n2oga otsa ja raiutakse oma edasi
(see l6ik ei ole nüüd otseselt seotud selle teemaga siin, lihtsalt vaidluste kui selliste kohta yleyldiselt)
viimati muutis konn 02.12.2003 08:52:33, muudetud 6 korda |
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
01.12.2003 19:54:06
|
|
|
Kui sa [b]seda teemat silmas pead[/b], siis selle lukustamise tingis kaks asjaolu: esiteks see, et samasisuline teema oli juba olemas üldfoorumis ja teiseks selle teema käskivas kõneviisis esitatud pealkirja pärast.
Aga see kõigest mu isiklik arvamus... Samas on igalühel õigus oma arvamust avaldada, isegi siis kui see kellegi tõekspidamistega kokku ei lähe  |
Päris huvitav ,et väljend-Paluks müügi teemasid mitte kustutada on KÄSKIVAS kõneviisis-ma ei oska enam midagi öelda -sul ikka keskharidus on?See minu "paanika" tunnistati muuseas õigeks ja sina pole oma viga ikka tunnistanud.Jätkad solvangute lainel.Ju on su arengul lagi käes. |
Kodanik, kes kogu aeg üritab süüdistada moderaatoreidf põhjendamatuses: kas te klikkisite mu postis olevat linki enne järjekordset fleimi ka või mitte?
Soovitan selline urgitsemine lõpetada
EDIT: Või on Teie lagi juba saavutatud?
EDIT2: võin tunnistada oma vigu, kui mulle öeldakse, milles ma eksisin. Selles, et esimesena su probleemile vastasin? Või selles, et su topeltteema lukustasin? Seni pole mulle veel ükski administraator veel märku andnud, et ma milleski eksinud olen... Kas sina kui kasutaja võtaksid selle raske töö ehk enda kanda?
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
woosh
HV Guru

|
01.12.2003 20:11:47
|
|
|
westswamp, kle mina kah igalepoole ei jõua eksole...
_________________ o |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
01.12.2003 20:13:39
|
|
|
Westswamp, rahunege
Abierif Voyager_est'i abiga asjaga juba tegeletakse
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.12.2003 23:21:12
|
|
|
Paistab ,et Konn räägib tõtt-kui inimene ei taha või ei suuda mõista mis ta teeb või räägib pole mõtet temaga vaielda.
|
|
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
02.12.2003 00:35:35
|
|
|
asi on halb
peab saama kustutada ja muuta...
nii tihti on vaja midagi lisada või muuta... nüüd siis vaja kohe uus postitus teha...
no ma ei saa aru, miks selline samm tehti
vahel tuleb ju mõni kirjaviga sisse...
no täitsa lõpp
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
02.12.2003 00:40:04
|
|
|
siis kui keegi peale sind postitanud ei ole saab ju oma sõnumi ära kustutada ja uue teha, või ei saa? üks kasutaja küll väitis just nii
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
nevermind
HV Guru

|
02.12.2003 00:50:50
|
|
|
väike muudatus: oma posti saab 1h jooksul muuta/kustutada muidugi sõltub ka sellest, et vastust pole tehtud
_________________ AHV ei tea, mis AHV teeb |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
02.12.2003 00:52:51
|
|
|
Üldiselt see teema mind ei huvita aga sattusin lugema ja konna kommentaar tegi kohe meele rõõmsaks. Tänaks teda selle eest Asi läheb muidu lootusetult OT nagu alati 8)
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
02.12.2003 01:09:37
|
|
|
nevermind kirjutas: |
väike muudatus: oma posti saab 1h jooksul muuta/kustutada muidugi sõltub ka sellest, et vastust pole tehtud |
milleks SEE siis nüüd jälle vajalik oli
vaiselt hakkab juba üle viskama...
edit:
parema HV teema tuleks muuta halvemaks HV-ks
peale kasutajate komenteerimise siit viimasel ajal küll midagi asjalikku pole tulnud
_________________ mäx2
viimati muutis pl1600 02.12.2003 01:12:27, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
02.12.2003 01:12:10
|
|
|
pl1600 kirjutas: |
väike muudatus: oma posti saab 1h jooksul muuta/kustutada muidugi sõltub ka sellest, et vastust pole tehtud |
vaiselt hakkab juba üle viskama... |
Proovi eelneva läbu ja sõimu vahelt midagi välja lugeda. Ehk saad aru. Põhiliselt vist selleks, et typosid parandada jms.
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
02.12.2003 01:13:04
|
|
|
pl1600 kirjutas: |
vaiselt hakkab juba üle viskama... |
Et leida parim lahendus.
Et leida lahendus, mis kõige suuremat hullka rahvast rahuldaks.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|