Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Moded ikka võiks mainida ka mida nad muudavad? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 20:41:35 Moded ikka võiks mainida ka mida nad muudavad? vasta tsitaadiga

nimelt on minu GARAGE SALE nimelises müügifoorumis vähemalt 3 muudatust tehtud ja mingit märget pole selle kohta et kes mis kui palju vms. asi läheb nagu riigipoolse tsensuuri alla juba? kommunismi või natsismi ajad tagasi?
mis toimub?
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 01.12.2003 20:43:55 vasta tsitaadiga

Valitsus salgab juhtunut !
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Max Powers

sõnum 01.12.2003 20:44:13 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=69194

icon_lol.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 20:47:07 vasta tsitaadiga

puhta piiks icon_wink.gif
nüüd ei tohi enam midagi teha icon_razz.gif
peab vist tõesti hakkama otsima paremat foorumit kuhu kolida. siin on viimase paari päevaga asi puhta käest ära läinud
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 01.12.2003 20:48:32 vasta tsitaadiga

Anc kirjutas:
puhta piiks icon_wink.gif
nüüd ei tohi enam midagi teha icon_razz.gif
peab vist tõesti hakkama otsima paremat foorumit kuhu kolida. siin on viimase paari päevaga asi puhta käest ära läinud
Asi on läinud täpselt nii nagu kasutajad on nõudnud.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Max Powers

sõnum 01.12.2003 20:48:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

siin on viimase paari päevaga asi puhta käest ära läinud

Minu arust küll midagi halvasti pole.
Kõik on nii nagu alati icon_wink.gif
Tuleb uuendustega kaasa minna
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
plugger
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 20:50:53 vasta tsitaadiga

Offtopic teema küll aga.... miks postituste arvu ei näe enam, mulle isiklikult pakub huvi kui palju kes postitusi on teinud, nüüd peab seda kusagile profiili otsima ronima, mis niisama silma alla panemiseks jäi ruumi väheks nüüd või? icon_sad.gif
tagasi üles
woosh
HV Guru
woosh

sõnum 01.12.2003 20:58:53 vasta tsitaadiga

plugger, Anc, palun põhjendage milleks on vaja postituste arvu kuvamist?

ja milleks peab halamise teemasid mitu olema? icon_question.gif

Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 21:00:00 vasta tsitaadiga

renka näita mulle seda kohta kus vähemalt 10 inimest on nõudnud, et nemad ei saaks enam oma poste muuta ja et moded NENDE EEST OMAVOLILISELT NEID MUUDAKSID?
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 21:01:13 vasta tsitaadiga

ah teate mul POOHUI mida te aretate siin. kui on eraldi osa nimega parem HV ja siis seal moded akkavad mölisema et mis halad siis ok, ma enam ei posti siia
niiet karupiiksu kogu see kupatus
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 01.12.2003 21:04:18 vasta tsitaadiga

sinu posti muudeti kuna sa müüsid mersut ja see ei käi mitte siia foorumisse ning postide arvu kuvamise kaotamine on pikemas perspektiivis kindlasti ainuõige tegu, kui keegi müüma või ostma kipub, siis saab ju alati tema postitustest aimu profiilist jne, igatahes olin mina üks modedest, kes uue korra poolt oli ja PS! selliseid mõttetuid teemasi ei ole mõtet teha, kuna nende teemade tekitajatele hakatakse pikapäeale imelikult vaatama. asi on juba otsustatud, saage ükskord sellest aru icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
plugger
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 21:07:28 vasta tsitaadiga

woosh kirjutas:
plugger, Anc, palun põhjendage milleks on vaja postituste arvu kuvamist?

ja milleks peab halamise teemasid mitu olema? icon_question.gif

Palun põhjenda miks ei peaks postitusi näha olema, ma olen kindel, et suudan igale sinu argumendile vastuargumendi tuua.... aga üldiselt jah, niipalju kui ma igalpool foorumites rigi kolan on kõikjal kas postitused näha või selle asemel mingi nö "täheksete" süsteem , mulle isiklikult meeldis väga kui postitused näha olid ja ma ei mõista MIDA HEAD teeb nende mittekuvamine, aga kuna siin mõningad aktivistid väga valju häälega tahtsid teistmoodi siis jah....

viimati muutis plugger 01.12.2003 21:08:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 7
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 21:07:37 vasta tsitaadiga

kes ja millal? ma pole nagu sellekohast teemat näinud. ja ega ma autot sinna ilmaasjata pannud. sellepärast paningi et muuta ma enam midagi ei saa. aga koos mersuga läks ka muud teksti ja mitte et jääks post edited by see ja kadus terve post kõige täiega ja teisest pool....
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 01.12.2003 21:08:59 vasta tsitaadiga

Anc kirjutas:
ah teate mul POOHUI mida te aretate siin. kui on eraldi osa nimega parem HV ja siis seal moded akkavad mölisema et mis halad siis ok, ma enam ei posti siia
niiet karupiiksu kogu see kupatus

kui sulle on vaja küberneetilist tillipikendust kuradi postituste nägemise suhtes, siis zone foorum Eestis viimase suure kohana seda veel kasutab, eks koli sinna oma jutuga icon_wink.gif kui sinna minna ei taha, siis ei ole tegu miski muuga kui egotsentrilise suhtumisega! hakka vaikselt harjuma parem ja vaata, et pikaajaliselt ei ole need muudatused midagi halba, kuna tähtede hetkelise seisuga oli oodata peadseid rahutusi icon_eek.gif

kõik siin elus ei peagi sulle isiklikult meeldima, inimloomal on see omadus, et ta võib suht väikese ajaga kohenduda ka ekstreemsete elutingimustega, mõtle rohkem teiste vajaduste peale ja õpi muresi jagama...

pigem ootaks korralikult põhjendatud argumente, miks nii on paha ja ennem oli hea? niisama lõõpimise eest sa nüüd siin küll miskit peale negatiivse aura, ei tekita
tagasi üles
escucha
HV veteran
escucha

sõnum 01.12.2003 21:10:11 vasta tsitaadiga

plugger kirjutas:
Offtopic teema küll aga.... miks postituste arvu ei näe enam, mulle isiklikult pakub huvi kui palju kes postitusi on teinud, nüüd peab seda kusagile profiili otsima ronima, mis niisama silma alla panemiseks jäi ruumi väheks nüüd või? icon_sad.gif

õige jutt thumbs_up.gif
äkki paneks profiili sellise nupu, kust saab panna, et kas näitab postituste arvu või mitte!
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 01.12.2003 21:14:22 vasta tsitaadiga

lisaks vihjab postituste arvule ju staatus, mis on mujal foorumites see nn tähekeste süsteem, ma ei saa aru, mis põhjus on viriseda, kui nagunii on olemas... pigem on ikkagi põhjuseks see meeletu suurema nri tagaajamise peatamine ja kui minu öelda oleks, siis tuleks selline asi üldse ära kaotada ja luua mingine parem reitingu süsteem.
tagasi üles
GertR
Kreisi kasutaja
GertR

sõnum 01.12.2003 21:18:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

äkki paneks profiili sellise nupu, kust saab panna, et kas näitab postituste arvu või mitte!

Niipalju kui ma aru sain, siis postituste arvu mittenäitamisel oli suur põhjus ära hoida postituse stiilis "Miks mu postituste arv kahaneb"
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 01.12.2003 21:19:09 vasta tsitaadiga

Ooot, aga kes see mode oli siis, kes väidedavalt Ancu postitust editis? Mina igastahes see polnud...
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 21:19:21 vasta tsitaadiga

voltc kirjutas:

kui sulle on vaja küberneetilist tillipikendust kuradi postituste nägemise suhtes, siis zone foorum Eestis viimase suure kohana seda veel kasutab, eks koli sinna oma jutuga icon_wink.gif kui sinna minna ei taha, siis ei ole tegu miski muuga kui egotsentrilise suhtumisega! hakka vaikselt harjuma parem ja vaata, et pikaajaliselt ei ole need muudatused midagi halba, kuna tähtede hetkelise seisuga oli oodata peadseid rahutusi icon_eek.gif

kurat offtopicut ajate. lugege mis on teema idee. mul kama need postid kogu minu idee postide koha pealt oli see et süsteeme i kuva numbrit õieti. mind ei huvitanud miski muu. niie hoia tagasi ennast veidi ja loe teema esimene post uuesti läbi.
et siis puust ja punaselt niipalju et kui kustutate kellegi posti või osa kellegi postist siis palun pane sinna ka märge et sa seda teinud oled! eriti juhul kui teema/posti autor ise midagi muuta enam ei saa. ja kui juba muutmiseks läks siis võiksid moded hakata rõõmuga meie kõigi trükivigasid parandama, mis müügiteema all on. ise me seda teha ei saa ja asju muuta meeldib icon_biggrin.gif

viimati muutis Anc 01.12.2003 21:20:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 01.12.2003 21:20:03 vasta tsitaadiga

gemini kirjutas:
Ooot, aga kes see mode oli siis, kes väidedavalt Ancu postitust editis? Mina igastahes see polnud...

ei tea, keegi peale minu posti muutis seal midagi - nii võiks küll olla, et kui mingi mode midagi muudab siis jääb sellest märge juurde icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 21:20:53 vasta tsitaadiga

krt nüüd postis voltc enne minu pikka juttu ära icon_sad.gif
tagasi üles
plugger
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 21:21:01 vasta tsitaadiga

Ei no mina võin ka muidugi leppida sellega et ei kuvata, kui nagu siin räägitakse pikemas perspektiivis..... pole vist kül midagi head oodata, näga näha hakkavad sellised kõvemad tegijad aina väham postitama ja mõningad päris spetsid nagu Markos on üldse lahkunud...ja miks...selle pärast, et foorum on täis vajunud uusi ca 6-9 klassi nagasid kes masside viisi mõtetuid postitusi tekitavad ja iga vähegi asjaliku teema nõmedustega üle külvavad.....
kui asi nii edasi läheb siis võib küll vist varsti riistvara, tarkvara, võrkude jne foorumid ühise nime alla "mõttetu" koondada...ja meie siin muretseme selle pärast kellel rohkem posti on,
kurb jah, ma olen paljudele arvutimeestele HV-st rääkinud ja sageli vastuseks saanud, et jah nad teavad sellest kohast küll, aga ei käi seal kuna see on mingi laste bla bla blaa
...kurb icon_confused.gif

tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 01.12.2003 21:21:20 vasta tsitaadiga

TRA.
Kuidas te aru ei saa?
Postituste arvu näitamine selle pärast lõpetatigi ära, et "see number" sai teatud meeste jaoks liiga oluliseks. Need teatud mehed tegid mõttetuid (isegi mitte läbu) postitusi, et oma postituste arvu suurendada. Teistel oli pidevalt paanika, et nende postituste arv vähenes seoses teemade kustutamisega. See tüütas ära power user'ite seltskonna.
Nüüd ongi nii, et kellel vaja, vaatab postituste arvu profiilist. Enam silma alla niisama seda ei panda, sest praktika näitab, et sellest oli jama rohkem kui kasu.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 01.12.2003 21:21:24 vasta tsitaadiga

Anc kirjutas:
krt nüüd postis voltc enne minu pikka juttu ära icon_sad.gif
icon_lol.gif
be faster next time icon_wink.gif
tagasi üles
Anc
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2003 21:22:02 vasta tsitaadiga

killergoder kirjutas:
tsitaat:

Niipalju kui ma aru sain, siis postituste arvu mittenäitamisel oli suur põhjus ära hoida postituse stiilis "Miks mu postituste arv kahaneb"

1. vale teema 2. ta kahanes sest süsteem ei funksinud õieti ja selle asemel et see viga parandada võeti postid ära.

Edit: Ma nüüd hoian ennast tagasi ja ei tee enam ühtegi posti siia sest no kohe mitte keegi ei posti midagi teemaga haakuvat icon_sad.gif OT OT otsa ja samas vaimus panevad nii moded kui ka kõik muud loomad
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Moded ikka võiks mainida ka mida nad muudavad? mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.