Renegade X (formerly known as Renegade 2007) is a mod dedicated to recreating C&C Renegade in the new generation engine, the Unreal Engine 3. We all believe the Command and Conquer series is a very special one, and its fans have been following its games for over a decade now. C&C has been one of the most successful videogame series in the RTS Genre. Our modding team believes that C&C Renegade is truly a hidden gem in the FPS genre.
Why Renegade?
C&C Renegade's specialty was its multiplayer mode, because it was not mindless killing like most games. A player was thrown into a battle as soon as he joined a server, in which teamplay was the only way to win. The game revolves around a war between the Global Defense Initiative, and the Brotherhood of Nod. Each faction would have their own base of operations consisting of buildings. A team had to work together to destroy the enemy base, while keeping theirs intact. By simply switching engines, our team will have fixed many of C&C Renegade's faults. The original game had many problems such as bad netcoding, poor graphics, glitches, etc. Our main goal is to bring this great gameplay to the masses, all the graphical enhancements is merely just icing on the cake.
Ma ei teadnudki, et see modina elutseb.
Originaal oli küll vägev netis ja praegugi tegelikult võimalik seda netis mängida. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Ma saan aru jah. Ma mõtlesin ikka seda, et mäng elutseb veel, seda modi näol. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Mul avaneb, vist ainult sul ei avane.
Kohe proovin cache kustutada ja proovin uuesti.
Edit: Panen pildi kohe uuesti.
Edit2: Parandasin pildi ära. Suurem pilt ka nüüd.
Ma sain pildi RenX Twitteri kasutajalt. Aga millegipärast kustutati too säuts ära, ja pilt kadus samuti ära.
Oi Renegade sai kunagi netis ikka kõvasti lastud.
Uut Renegade multiplayerit tahaks küll. Loodame, et ei pea pettuma ja on esimese Renegadega samaväärne.
Üldmulje väga mõnus, aga mõned lendavate kuulide efektid olid kaheldavad. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.