Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033. The Last Refuge märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 01.02.2011 21:29:07 vasta tsitaadiga

Ka Metro retail on steamworksi mäng, sama nagu nt Black Ops või HL2. Installimisel pead kohustuslikus korras Steami installima ja mäng läheb püsivalt konto külge, mingit vabatahtlikust seal kahjuks ei ole. Loomulikult tulevad sellega kaasa ka steami boonused, saad edaspidi netist piiramatult tirida jne.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AzA
HV kasutaja

sõnum 12.03.2011 20:55:00 vasta tsitaadiga

Tegu on väga hea story-ga, võiks öelda, et inimliku looga.
Ma pole eriti mänguhuviline, aga vanast aurust aegajalt mõnda üritan, eriti kui loen, et võrreldakse half-life seeriaga.
Miskipärast need avatud maailmaga asjandused tunduvad ajaraiskamisena. Ilmselt pole aega tundide viisi automaadi tuunimseks jubinaid leida ... seega diablo icon_wink.gif

Enivei on metro ilmselgelt ühe vast tugevamini inimlikkusele rõhuvamänguga, mis mul eales õnnestunud käivitada.
Sain juba esimesel korral alternatiiv lõpu. Tegelikult on üsna alul vihjetest aru saada, et need puu suurused kollid võibolla, et polegi nii pahad kui välja paistavad. Näiteks esimene vihje oli nende tuntav uimasus ja nn. bioloogiliste relvade tuntav puudus. Teine oli pidev summutite äri. Ülikonna valiku puhul polnud enam kahtlustki.
Ma isiklikult arvan, et see nn. alternative ending oli tegelikult normal ending.
Killemall, aga alternative, lihtsalt arvestades mängurite kogemusi senitehtud enamike mängudega, kukkus vastupidi välja icon_smile.gif

Natsid ja kommud? Aga muidugi, mis nimed siis veel annaks suletud ellujäämis ühiskonnas tekkivatele grupeeringutele, et tavainimene pihta saaks? Demokraatlik turumajandus ei toimi ju 10-st inimesest suuremas seltskonnas.
Neid fraktsioone panin ma vaid niipalju tähele, kui oli vaja õõva tekitava atmosfääri jaoks.

Puudustest vast totter AI, natsid raisad leiutasid igatahes telekineesi icon_sad.gif
Sidequestid oleks võinud olla vähe konkreetsemad, ootasin ka miskit muud kui vaid moralpointe. Kas nad olidki sidequestid, no ju vist siiski olid. Kerjustele klotsi andmise peale tulin vaid seetõttu, et kuule polnud mul eriti vaja.

Lõppeks siiski mäng, mis näib tehtud mõeldes mulle.
Ikka täiesti lustakas asi, 2034 võtan ilmselt juba seepärast, et 2033 sai bargain soetet.
Half-life peale sai ikka korduvalt mõeldud, kui killem all mode proovisin.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 04.05.2011 03:59:09 vasta tsitaadiga

raamatukogus leiab üks su kaaslastest raamaturiiulit uurides "roadside picnic" raamatu. nice touch.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 04.05.2011 09:34:34 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Metro ilmselgelt ühe vast tugevamini inimlikkusele rõhuv amänguga, mis mul eales õnnestunud käivitada.

Väga hästi sõnastatud. Olen üldiselt samal meelel, tegemist tõiselt hea mänguga(pole samuti eriline mängu mees, kuna lihtsalt pole häid). Ma vist 3x lõpuni teinud, ning iga kord aina aeglasemalt ja hoolikamalt. Muide fännidel tasuks mäng teha kindlasti läbi kui "Ranager Pack" peal.

E: Teine osa on saanud ametliku kinnituse nagu aru saan! thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 04.05.2011 16:03:47 vasta tsitaadiga

ammustaega oli ripakile jäänud tolles biomassi osas, eelmine nädal sai lõpuks läbi tehtud, ei saa ühtegi halba sõna öelda, igati korralik mäng ainult et AA-d ei saa peale panna DX11-ga - menüüs kursor hakkab katkendlikult võnkuma ning fps kukub kolinal 10-15 peale icon_eek.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.05.2011 16:09:42 vasta tsitaadiga

mängu enda AAA on samas minumeelest piisavalt tõhus ning pilt on ikka väga ilus thumbs_up.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 04.05.2011 17:20:52 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1, Atil oli AA-ga metros miski kala jah. Kuigi ega nvidia kaardiga ka see AA mäng teab mis hästi jookse...
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 04.05.2011 17:58:08 vasta tsitaadiga

Metros ei ole vaja eraldi aa-d sisse lülitada, tal on adaptive aa sisse ehitatud, ja imo on see väga hea thumbs_up.gif
So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 15.05.2011 22:51:52 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on teada, kust on Eestis seda raamatut võimalik hankida?
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 15.05.2011 23:03:18 vasta tsitaadiga

Aavo,
DeTHiCa. kirjutas:
näiteks http://www.kriso.ee/Metro-2033/db/9780575086234.html

tellitav. hind on ikka paras kirves, tegelikult.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 23.05.2011 07:21:43 vasta tsitaadiga

Väga kirves pole miskit,päris paks ka teine icon_smile.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 25.05.2011 03:24:04 vasta tsitaadiga

poleks vist pidand proovima metrot nüüd on vaja teist 560TI SLi-sse et asi very high peal paremini jookseks icon_lol.gif
Kommentaarid: 491 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 399
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.05.2011 03:40:20 vasta tsitaadiga

eeh, ma mängisin selle mängu 4890'ga very high peal läbi, vist oli 1 või 2 kohta, kus tuli high peale tõmmata. küll dx9 modes mängisin, kuid ega need dx11 featuurid selle mängu puhul nagunii midagi niivõrd erilist juurde ei anna.

560'ga peaks täitsa vabalt very high peal lippama. minul on 6970 ja pole küll mingit probleemi mängida, ei ole siiani tekkinud tunnet, et kuskil aeglane oleks.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 25.05.2011 03:51:14 vasta tsitaadiga

dx11, 1920x1080 mõned aa ja mõni af vist ka very high peal kohe esimeses levelis oli fps 20+ (profiilikastil) kanti kui sinna päevavalguse kätte sai...
enne seda oli 45+
Kommentaarid: 491 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 399
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.05.2011 10:13:26 vasta tsitaadiga

iseenesest see koht ongi kõige madalama fps'ga kogu mängust vist. see 45+ on nagu reaalsem number.

aga ma arvan kui kasutad mängu enda AA implementatsiooini (AAA option on seal menüüs olemas) ning võtad DOFi maha siis saab single 560'ga küll täiesti vabalt mängida seda mängu. kuid jah, tuleb arvestada, et kohati kõigub fps päris palju...on neid üksikuid kohti, kus läheb suht madalaks.

tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 25.05.2011 12:14:09 vasta tsitaadiga

Kas mitte DX10 selles pelas paremini ei lipanud? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.05.2011 12:26:28 vasta tsitaadiga

kõige paremini lippasid ikka dx9 ja dx11, vastavalt siis mis raud ja soft kasutada on, tasuks panustada ühele neist.

ei maksa segamini ajada sellega, et dx11 ON VÕIMALIK sisse lülitada special effectid...loomulikult kui need sisse lülitada siis tõmbab perfi jõhkralt alla. samas ei anna ei DOF ega tesselation visuaalselt antud mängus praktiliselt mitte midagi juurde. minu lülitasin need mõlemad välja ka oma uue kaardiga, mängin dx11'ga ja fps on igati korralik ning pilt väga ilus.

tagasi üles
ECMadis
HV kasutaja
ECMadis

sõnum 25.05.2011 12:51:22 vasta tsitaadiga

DoF oli see, mis tõmbas perfi täiesti nulli. Tesselationi võib ilusti peale jätta.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.05.2011 13:05:17 vasta tsitaadiga

võib küll, kuid ega sellest mingit reaalset positiivset effekti ei ole ka. tesselation vist toimis ainult characteride nägude peal selles mängus, kui ma nüüd õigesti mäletan.
natuke mõjutab siiski performance't ka see featuur, muidugi DOF'ga ei saa üldse võrrelda tõesti...

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 17.07.2011 13:06:32 vasta tsitaadiga

Sain mängu läbi tehtud nii põhja keeratud graafikal kui mäng võimaldas. GTX470 vedas isegi täiesti mängitavalt veel ära, keskmiselt oli fps 25-35 juures, paar kohta mängus olid ka 15fps juures kuid õnneks mitte väga kauaks icon_razz.gif

Kes tahab võib mu ülevaadet vaadata mängust icon_smile.gif

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 17.07.2011 13:43:11 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias, Hea ülevaade ise ei ole viitsinud läbi teha. Liiga igav. Kui reaalsuse juurde tulla, see ega metroos ja punkris kaua vastu pea. Mina olen üks nendest kes peaks sellisel olukorral vastu pidama. Gaasimask ikka ei päästa kui ise ennast ravida ei suuda. Vaikselt sureme kõik maha. Kui korra kiirtada saate siis pole midagi teha kui minult abi otsida ja ma ise ka pole igavene.
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 17.07.2011 14:15:08 vasta tsitaadiga

icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 17.07.2011 14:30:10 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Naera aga. Sellises olukorras tuleks nutta. Ja kui sa ise kiiritada saad mida lapsed sinust arvavad, näe me oleme tebiilid või eba normaalsed.

viimati muutis XeStAiSy 17.07.2011 14:32:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 17.07.2011 14:30:17 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Sain mängu läbi tehtud nii põhja keeratud graafikal kui mäng võimaldas. GTX470 vedas isegi täiesti mängitavalt veel ära, keskmiselt oli fps 25-35 juures, paar kohta mängus olid ka 15fps juures kuid õnneks mitte väga kauaks icon_razz.gif

Kes tahab võib mu ülevaadet vaadata mängust icon_smile.gif

Eeem... miks sa üldse midagi sellest nn heast-halvast lõpust ei rääkinud? Ja sellest, mida teha tuleb selleks. Ei märganud isegi? icon_razz.gif

greaper
HV kasutaja
greaper

sõnum 17.07.2011 14:40:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:

PlatoonSgtElias, Hea ülevaade ise ei ole viitsinud läbi teha. Liiga igav. Kui reaalsuse juurde tulla, see ega metroos ja punkris kaua vastu pea. Mina olen üks nendest kes peaks sellisel olukorral vastu pidama. Gaasimask ikka ei päästa kui ise ennast ravida ei suuda. Vaikselt sureme kõik maha. Kui korra kiirtada saate siis pole midagi teha kui minult abi otsida ja ma ise ka pole igavene.

WTF icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033. The Last Refuge mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.