Ka Metro retail on steamworksi mäng, sama nagu nt Black Ops või HL2. Installimisel pead kohustuslikus korras Steami installima ja mäng läheb püsivalt konto külge, mingit vabatahtlikust seal kahjuks ei ole. Loomulikult tulevad sellega kaasa ka steami boonused, saad edaspidi netist piiramatult tirida jne. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Tegu on väga hea story-ga, võiks öelda, et inimliku looga.
Ma pole eriti mänguhuviline, aga vanast aurust aegajalt mõnda üritan, eriti kui loen, et võrreldakse half-life seeriaga.
Miskipärast need avatud maailmaga asjandused tunduvad ajaraiskamisena. Ilmselt pole aega tundide viisi automaadi tuunimseks jubinaid leida ... seega diablo
Enivei on metro ilmselgelt ühe vast tugevamini inimlikkusele rõhuvamänguga, mis mul eales õnnestunud käivitada.
Sain juba esimesel korral alternatiiv lõpu. Tegelikult on üsna alul vihjetest aru saada, et need puu suurused kollid võibolla, et polegi nii pahad kui välja paistavad. Näiteks esimene vihje oli nende tuntav uimasus ja nn. bioloogiliste relvade tuntav puudus. Teine oli pidev summutite äri. Ülikonna valiku puhul polnud enam kahtlustki.
Ma isiklikult arvan, et see nn. alternative ending oli tegelikult normal ending.
Killemall, aga alternative, lihtsalt arvestades mängurite kogemusi senitehtud enamike mängudega, kukkus vastupidi välja
Natsid ja kommud? Aga muidugi, mis nimed siis veel annaks suletud ellujäämis ühiskonnas tekkivatele grupeeringutele, et tavainimene pihta saaks? Demokraatlik turumajandus ei toimi ju 10-st inimesest suuremas seltskonnas.
Neid fraktsioone panin ma vaid niipalju tähele, kui oli vaja õõva tekitava atmosfääri jaoks.
Puudustest vast totter AI, natsid raisad leiutasid igatahes telekineesi
Sidequestid oleks võinud olla vähe konkreetsemad, ootasin ka miskit muud kui vaid moralpointe. Kas nad olidki sidequestid, no ju vist siiski olid. Kerjustele klotsi andmise peale tulin vaid seetõttu, et kuule polnud mul eriti vaja.
Lõppeks siiski mäng, mis näib tehtud mõeldes mulle.
Ikka täiesti lustakas asi, 2034 võtan ilmselt juba seepärast, et 2033 sai bargain soetet.
Half-life peale sai ikka korduvalt mõeldud, kui killem all mode proovisin.
Metro ilmselgelt ühe vast tugevamini inimlikkusele rõhuv amänguga, mis mul eales õnnestunud käivitada.
Väga hästi sõnastatud. Olen üldiselt samal meelel, tegemist tõiselt hea mänguga(pole samuti eriline mängu mees, kuna lihtsalt pole häid). Ma vist 3x lõpuni teinud, ning iga kord aina aeglasemalt ja hoolikamalt. Muide fännidel tasuks mäng teha kindlasti läbi kui "Ranager Pack" peal.
E: Teine osa on saanud ametliku kinnituse nagu aru saan! _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
ammustaega oli ripakile jäänud tolles biomassi osas, eelmine nädal sai lõpuks läbi tehtud, ei saa ühtegi halba sõna öelda, igati korralik mäng ainult et AA-d ei saa peale panna DX11-ga - menüüs kursor hakkab katkendlikult võnkuma ning fps kukub kolinal 10-15 peale _________________ "Mõtle kriitiliselt"
mängu enda AAA on samas minumeelest piisavalt tõhus ning pilt on ikka väga ilus _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
KuriVaiM1, Atil oli AA-ga metros miski kala jah. Kuigi ega nvidia kaardiga ka see AA mäng teab mis hästi jookse... _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Metros ei ole vaja eraldi aa-d sisse lülitada, tal on adaptive aa sisse ehitatud, ja imo on see väga hea _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
eeh, ma mängisin selle mängu 4890'ga very high peal läbi, vist oli 1 või 2 kohta, kus tuli high peale tõmmata. küll dx9 modes mängisin, kuid ega need dx11 featuurid selle mängu puhul nagunii midagi niivõrd erilist juurde ei anna.
560'ga peaks täitsa vabalt very high peal lippama. minul on 6970 ja pole küll mingit probleemi mängida, ei ole siiani tekkinud tunnet, et kuskil aeglane oleks. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
dx11, 1920x1080 mõned aa ja mõni af vist ka very high peal kohe esimeses levelis oli fps 20+ (profiilikastil) kanti kui sinna päevavalguse kätte sai...
enne seda oli 45+
iseenesest see koht ongi kõige madalama fps'ga kogu mängust vist. see 45+ on nagu reaalsem number.
aga ma arvan kui kasutad mängu enda AA implementatsiooini (AAA option on seal menüüs olemas) ning võtad DOFi maha siis saab single 560'ga küll täiesti vabalt mängida seda mängu. kuid jah, tuleb arvestada, et kohati kõigub fps päris palju...on neid üksikuid kohti, kus läheb suht madalaks. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
kõige paremini lippasid ikka dx9 ja dx11, vastavalt siis mis raud ja soft kasutada on, tasuks panustada ühele neist.
ei maksa segamini ajada sellega, et dx11 ON VÕIMALIK sisse lülitada special effectid...loomulikult kui need sisse lülitada siis tõmbab perfi jõhkralt alla. samas ei anna ei DOF ega tesselation visuaalselt antud mängus praktiliselt mitte midagi juurde. minu lülitasin need mõlemad välja ka oma uue kaardiga, mängin dx11'ga ja fps on igati korralik ning pilt väga ilus. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
võib küll, kuid ega sellest mingit reaalset positiivset effekti ei ole ka. tesselation vist toimis ainult characteride nägude peal selles mängus, kui ma nüüd õigesti mäletan.
natuke mõjutab siiski performance't ka see featuur, muidugi DOF'ga ei saa üldse võrrelda tõesti... _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Sain mängu läbi tehtud nii põhja keeratud graafikal kui mäng võimaldas. GTX470 vedas isegi täiesti mängitavalt veel ära, keskmiselt oli fps 25-35 juures, paar kohta mängus olid ka 15fps juures kuid õnneks mitte väga kauaks
Kes tahab võib mu ülevaadet vaadata mängust
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, Hea ülevaade ise ei ole viitsinud läbi teha. Liiga igav. Kui reaalsuse juurde tulla, see ega metroos ja punkris kaua vastu pea. Mina olen üks nendest kes peaks sellisel olukorral vastu pidama. Gaasimask ikka ei päästa kui ise ennast ravida ei suuda. Vaikselt sureme kõik maha. Kui korra kiirtada saate siis pole midagi teha kui minult abi otsida ja ma ise ka pole igavene. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Naera aga. Sellises olukorras tuleks nutta. Ja kui sa ise kiiritada saad mida lapsed sinust arvavad, näe me oleme tebiilid või eba normaalsed. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
viimati muutis XeStAiSy 17.07.2011 14:32:46, muudetud 1 kord
Sain mängu läbi tehtud nii põhja keeratud graafikal kui mäng võimaldas. GTX470 vedas isegi täiesti mängitavalt veel ära, keskmiselt oli fps 25-35 juures, paar kohta mängus olid ka 15fps juures kuid õnneks mitte väga kauaks
Kes tahab võib mu ülevaadet vaadata mängust
Eeem... miks sa üldse midagi sellest nn heast-halvast lõpust ei rääkinud? Ja sellest, mida teha tuleb selleks. Ei märganud isegi? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
PlatoonSgtElias, Hea ülevaade ise ei ole viitsinud läbi teha. Liiga igav. Kui reaalsuse juurde tulla, see ega metroos ja punkris kaua vastu pea. Mina olen üks nendest kes peaks sellisel olukorral vastu pidama. Gaasimask ikka ei päästa kui ise ennast ravida ei suuda. Vaikselt sureme kõik maha. Kui korra kiirtada saate siis pole midagi teha kui minult abi otsida ja ma ise ka pole igavene.
WTF _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.