Aix, uuesti sikutamine ja käsitsi kogu required nänni (re)install ei aita. steami install on selle mängu jaoks anyway nähtavasti katki. 4 prerequisitest installiti mul üks ja siis errordati välja.
audiodraiverite ja audiodevice vahetus ei muutnud midagi, gamepadi küljest ära kiskumine ei muutnud midagi.
tsitaat:
RenderThread
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at Magicka.Audio.AudioManager.Dispose()
at Magicka.Game.UnloadContent()
at Microsoft.Xna.Framework.Game.DeviceDisposing(Objec t sender, EventArgs e)
at Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.OnDe viceDisposing(Object sender, EventArgs args)
at Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.Hand leDisposing(Object sender, EventArgs e)
at Microsoft.Xna.Framework.Graphics.GraphicsDevice.~G raphicsDevice()
at Microsoft.Xna.Framework.Graphics.GraphicsDevice.Di spose(Boolean )
at Microsoft.Xna.Framework.Graphics.GraphicsDevice.Di spose()
at Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.Disp ose(Boolean disposing)
at Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.Syst em.IDisposable.Dispose()
at Microsoft.Xna.Framework.Game.Dispose(Boolean disposing)
at Microsoft.Xna.Framework.Game.Dispose()
at Magicka.Program.Main(String[] args)
edu selliste mängude tootjatele. jääb pisut arusaamatuks mis mind peaks panema sellist asja ostma...
pealegi sain ma the undergardeniga oma eelmised vitsad ka just kätte. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Aix, undergardeni demo jaoks on vaja regional settingud 'english (canada)' peale tõsta ja ati kaardi korral aa application controlled. need olid kaks põhilist häda.
full mängu puhul paistab suvaline english regional settings töötavat. plaani selles osas asju parandada ei ole. ma küsisin atari suppordilt.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
edu selliste mängude tootjatele. jääb pisut arusaamatuks mis mind peaks panema sellist asja ostma...
pealegi sain ma the undergardeniga oma eelmised vitsad ka just kätte.
Noh, nende kaitseks võiks öelda, et verivärske mängustuudio ju. See nende esimene mäng. Minu arust väga õnnestunud esimese mängu kohta.
Kuna tegu on sõltumatu arendaja tehtud mänguga siis on vägagi ebatõenäoline et see kunagi füüsilisel kujul letile jõuab. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
kas mitte just tänane uudis polnud magicka retailis?
Heh, ju siis läheb neil paremini kui loota oskasin _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Päris hea ikka Ei tea kas tuleb DLC osta või antakse tasuta?Kuid ma tõsiselt kahtlen,et tasuta antakse aga loota ju võib _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Keegi coopi ka toksida tahab? Steam: Formonitrile
Mikrofoni ja kõrvaklappide olemasolu tugevalt soovituslik. _________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.