Minu teada peaks enne jõule olema 2 servut euroopas üleval - Brüsselis ja ... kuskil seal samas kõrval (luxemburg). Pmt teenust kasutada saaks juba praegu ju, dollar/euro vahet pole. Kui selline lag nagu praegu on tuleb ikka USA servust, siis EU servuga peaks probleemid ära kaduma, mis oleks suht cool.
Servupark praegu peaks selline olema:
IMAGE LAST UPDATED: Nov 22, 2010
mängisin taas, täna vist elioni netil helgem päev, sest lagi ei täheldanudki eriti..isiklikult sain nii hea mänguelamuse, et unustasin end seda mafia 2'te mängima ja saigi pool tunnikest niuhti läbi.. siiani vaimustuses, sest ei oleks iial arvand, et vana delli päkk 7300 videoga enam ühtki uut mängu näeb, aga siiski saan vähemalt ära näha, mida nad endast kujutavad
tüübid on ka ise öelnud, et liikuvast pildist tehtud screenshot ei ole hea näide.
sai nüüd ka ise ära proovitud. kui lääg ja pricing model välja arvata, siis on tegelikult ikka väga kõva _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
No mul tegi naljatükke. Üritasin DIRT2'e mängida.. panin play ja viskas kohe sõitu.. ei mingit mängumenüüd ega midagi. Ette jäi "loading game.." .. sain laggida mõnusalt pool ringi, kui viskas menüüsse, siis tuli error 040 vm.
Mafia2 õnnestus lausa poolteist minutit ja jälle jama.
Ega palju ei oodanud. Huvi pärast proovisin. Viiteaeg on liiga pikk USA serveritele.
Ei tea jah, ma pole ka erroreid täheldanud. Imelik. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Seal kuskil on coming soon aken ka, vaadake mis seal on, ma ei saa käesolevalt vaadata kahjuks. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
heh, mulle tuli kiri 10 for 10, ehk siis lisasin hiljemalt 21. detsembriks vähemalt 10 sõpra lisasin, sain selle eest 10 doltsi promo koodi see on küll meeldiv kink, nüüd saab mõnda mängu tõsisemalt mängida
heh, mulle tuli kiri 10 for 10, ehk siis lisasin hiljemalt 21. detsembriks vähemalt 10 sõpra lisasin, sain selle eest 10 doltsi promo koodi see on küll meeldiv kink, nüüd saab mõnda mängu tõsisemalt mängida
sama siin, kuid ei ole leidnud kohta, kuhu see kood sisestada...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.