Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
voltc
HV kasutaja
|
20.08.2010 14:49:48
|
|
|
Omast kogemusest võin öelda, et hea tahtmise või hajameelsuse korral saab ka ddr mälu tagurpidi siinile suruda. Ärihai, oled sa ikka täiesti kindel, et prose tagaküljel olevad kondekad jms neid jalgu ära ei muljunud kui prose tagurpidi peale surusid?
E: Pildil tõepoolest nagu ka enne mainisin kahtlaselt pinid muljutud, transpordiga üksikuid pine viiest erinevast kohast nii, et kõrvalolevad pinid viga ei saaks, on puht võimatu maha murda
viimati muutis voltc 20.08.2010 14:53:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
20.08.2010 14:55:38
|
|
|
Tundub ka mulle, et protsessorit on selleks mittenähtud asendis peale üritatud vägistada
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
20.08.2010 14:56:09
|
|
|
teda ei sa ju kuidagi tagurpidi panna ma selle prose puhul vaatasin igaksjuhuks isegi raamatut kuidas peale läheb.
aga tagurpidi ta küll peale ei lähe ta ei lähe sinna pesassegi just proovisin kas on võimalik panna.
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
20.08.2010 14:56:27
|
|
|
ärihai, ma ei taha siin kuidagi väita sind süüdi olevat aga paratamatult mis silma jäi:
Sa ei kontrollinud kaupa ostu hetkel , ok ma saan aru, et ise usaldaks ka sellist vana kala aga ikkagi, usalda kuid alati kontrolli. Isiklikult olen alati käest kätte kauabaga ise kontrollinud ja käskinud ostjal kontrollida kauba vastavust kohapeal. Siit ka natuke mõtlemisainet winterile !
Kui õieti aru saan, siis oled eelnevalt omanud 775 socketit. Anna andeks aga sellisel juhul tundub vabandus, et sa arvasidki niimoodi kõveralt peab olema puhas bs, "common sense" oleks isegi tehnikavõhikul inimesel löönud sellise sümmeetria peale häirekella mis sealt socketist vastu vaatab. Üldse tundub see loogikavastane kuidas terve mõistusega saab nii mõelda !
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
20.08.2010 15:04:42
|
|
|
vabanda mul ei ole nägemine nii hea mulle tundusid lihtsalt need kohad klemmi vabad
iga tehinguga ma päris nägijat kaasa ei hakka vedama.
E: ma lihtsalt usaldan inimesi liialt palju, kuigi jah nüüd juba teine kord kui mööda näppi saan.
|
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
20.08.2010 15:13:12
|
|
|
Nii kehva nägemine ka nüüd olla ei saa, no offence Ikka silma lähemale paned, siis saab kohe aru, et klemmid vägivallatsemist tunda saanud. Kuidas sa arvutiekraanil teksti näed lugeda, kui nägemine nii halb? Ei näe küll, et Ww süüdi oleks ja tagasi peaks ostma, kui sa nii lolle vabandusi tood
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
20.08.2010 15:22:54
|
|
|
Selline imelik vigastus võiks tekkida nii kui ilma kaitseta pesale on poroloon peale surutud ja selle eemaldamisega siis tõmbab mõned klemmid kaasa. Paistab et kõik on ühes suunas läinud?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
20.08.2010 15:28:45
|
|
|
mina olen juba piisavalt öölnud kuidas asi oli ja et algusest peale on sellinne olnud ja pole mul mingeid vabandusi.
lihtsalt leids lolli kellele katkine asi müüa
muidu oli igati normaalne inimene
Spoiler 
|
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
20.08.2010 16:18:36
|
|
|
pole küll minu asi targutada, kuid veidigi arvuti teadlik inimene oleks koheselt asja karbist välja võttes sellist jama näinud.
Kas ärihai on ehk kehva nägemisega kui teada tohib?
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
20.08.2010 16:48:02
|
|
|
ärihai kirjutas: |
lihtsalt leids lolli kellele katkine asi müüa |
puhas laim.
mõtle nüüd ise ka:
1. sellise nähtava vigastusega ei oleks ükski terve mõistusega pätt soostunud käest-kätte
tehinguga, palju lihtsam oleks inimesi posti teel üle lasta.
2. kui oleks käest-kätte tehing ainuke variant siis oleks iga normaalselt mõtlev ülelaskja prose
socketisse jätnud, poleks sellist kündmist ju näha olnud või mis?
kokkuvõttes:
mina müüsin igati töötava ja korras emaplaadi, tehing toimus käest kätte ostja trepil.
mina ei keelanud kaupa vaatamast, ei väljas maja ees ega ka toas,
samuti oli asi igati eeskujulikult pakitud ja käest kätte tehingu jaoks isegi liiga eeskujulikult.
see jutt, et sellist segikündmist ei näe ei tundu ustuav, veelgi enam - seda ei nähta ka korduva
protsessori maha võtmise ja peale paneku käigus?
ah, et silmanägemine on kehva? no siis pole ju ka ime, et protsessorit pannakse valesti pessa
ja kahjustatakse sellega pinne?
hetkel tundub asi nii, et osteti mobo, prose ja mälud, lõhuti emaplaat protsessori paigaldades kogemata ära
ja tekkis paanika. õnneks oli müüja nõus asja tagasi ostma aga seda vaid juhul kui asi on ilma füüsilise vigastuseta nagu ka müües.
ok, kuna reede(täna) on punane siis pidi plaat posti minema laupäeval ehk homme.
kopipaste kirjavahetusest:
sa mõtled seda või?
http://www.upload.ee/image/754758/20082010055.jpg
kui jah siis oli ta selline juba, kui ma karbist välja võtsin
Winterwind kirjutas: |
See ju ei ole viga.
See, et mul oli algselt analoogne kala ja viga oli toiteka pinides ei tähenda ju, et
emaplaat vigane on. Veelgi enam, ma pole seda plaati ju teiste toitekatega proovinud ning mul ta töötas kenasti,
seega ma ei teadnud, et asi on plaadis vaid arvasin, et viga oli toiteka liiga lõdvades pinnides
sest see ju vea ka kõrvaldas. Hetkel võib viga olla jumal teab kus, selleks tahangi ennem plaati näha,
mitte et kannan pool raha tagasi ja saan plaadi millel on kruvikaga rajad maha sõidetud või veel hullem
protsessori socketi pinid kõverad.
Mina ei ole sulle katkist plaati müünud, veel vähem olen teinud seda teadlikult.
seda mõtlen.
tsitaat: |
st algselt ostes oli mul selle moboga sama kala, et võttis
ledid põlema, vilgutas neid aga käima ei läinud. |
see on ju viga, kui ise pead hakkama oma toiteka pistikut tuunima, kuigi jah minul see ei aidanud.
Millisest emaplaadi veast? Kõik töötas ju korralikult ilma ühegi probleemita.
Mis mõttes
emaplaadi veast oleksid võinud varem ka rääkida just sellest toite jamast, mis ka sul endal oli.
ka teise toitega ei tööta proovisin uuesti see ka 4pin naabri oma siis.
Tere!
Ei tahaks enne kui asi käes sest seda S1156-te on suht kerge ära lõhkuda
Ega sa poolt summat äkki ette ei taha kanda?
ma vaataks teise plaadi.
Anna teada kui asi postis
ok siis läheb laupäev teele, homme on kontor kinni.
Smart ei sobi kahjuks jah kuna see liigub vaid linnade vahet ja endal pole niipea vist linna asja.
ok
ega sulle äkki smartpost ei sobi?
Ma vast saadaks ta tagasi sulle.
kui te olete nõus. |
Ainult mobo või kogu kraam? |
ainult mobo. |
Ok,
"siin olid minu andmed"
Raha kannan tagasi siis kui asi käes ja väliselt kõik ok.
Ps, pane ta karpi siis kindlasti samamoodi nagu mul oli, et kaablid ja raamatud jne kindlasti
allapoole jääks, muidu rikub veel socketi ära. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nagu näha oli juba algselt kirjas pakkeviis ja ka see, et asja on võimalik kergelt ära lõhkuda.
lisaks olin nõus ka kogu kraami tagasi ostma aga sellest keelduti ning üritati tagasi müüa vaid mobo
millega ma ka nõus olin aga vaid juhul kui asi füüsiliselt korras nagu ka müües.
selle peale üritati veel pool raha enne saatmist kätte saada millega ma aga nõus ei olnud ja tänu jumalale, et nii oli.
minu arust on tegu puhta laimu ja alusetute süüdistustega sest korras mobo oleks ma probleemideta tagasi ostnud
ja katkist emaplaati poleks ma elusees müünud, veel vähem sellist küntud ja käest-kätte.
elukaz kirjutas: |
Selline imelik vigastus võiks tekkida nii kui ilma kaitseta pesale on poroloon peale surutud ja selle eemaldamisega siis tõmbab mõned klemmid kaasa. Paistab et kõik on ühes suunas läinud? |
mobo peal ei olnud poroloon vaid pehmendusteks kasutatav lõigatud pehme papp ja seda ei olnud kuskilt otsast karpi pressitud,
lisaks sellele liikus asi minu käes vaid põhi allpool ja sedagi vaid kodust 15m autoni ja autost 2m kasutajani ärihai
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.08.2010 16:50:32
|
|
|
Winterwind, mina küll hetkel põhjust ei näe, miks peaksid selle plate tagasi ostma.
Siit aga selgub, et isegi käest+kätte äri tehes tuleb fotografeerida eelnevalt seisukord ja pakkeviis
Niikaugele oleme siis selle MaSu`ga jõudnud...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaidtor
OC GURU

|
20.08.2010 18:32:22
|
|
|
Uskuge et olen prosesi paigaldanud ja vahetanud rohkem kui suurem osa inimesi ja tean väga hästi kui lihtne on vigastada 1156 socketit pisikene käe vääratus
ja ongi asi vastu taevast lenanud.Olen ise seda kogenud.
_________________ Teostan autode värvimis- ja keretöid! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
20.08.2010 19:02:59
|
|
|
Winterwind, Ise laimad samamoodi, kui ma oleksin teadnud, et see on vigastus siis oleksin ma ta sulle ilusti tagasi saatnud ja poleks hakanud isegi juttu tegema ja pärast, kui sa oleks avastanud, et see on vigastatud siis oleksid ka sellest mulle kirjutanud ja minu teadmatusest oleksin siis posti kaela ajanud selle vigastuse.
sest kui mina vaatan seda plaati siis on nagu tühjad augud nendes kohtades seepärast ka ei teinud mingit paanikat sellest, täna, kui kasutaja Winterwind, hakkas nendest pinidest rääkima siis tegin ka pildi ja saatsin ka talle selle kohta pildi.
Siit ka tekib küsimus, et kui ma oleksin tahtnud petta Winterwind, kas siis oleksin saatnud talle selle pildi?
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
20.08.2010 20:12:06
|
|
|
Eelmise postiga räägid endale vastu hetkel...Lugesin terve teema läbi ja su vabanduste järgi võttes ei pea Winterwind mitte midagi sulle maksma.
Osta prillid, kui ei näe. Siis järgmine kord tuvastad kergelt füüsilise(d) vea(d)...Ning võibolla su halva nägemise tõttu panid kogemata prose valetpidi peale ning tekkiski kahjustus ning hiljem mäletasid valesti, et kohe pakki avades oli nii...
Ning kunagi pole vahet, see võib olla ka kasvõi su vend vms, ikka pead kontrollima enne ostu, kas esemel on füüsilisi vigasid.
My 2 cents
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 359 loe/lisa |
   |
284 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
20.08.2010 22:31:16
|
|
|
The_Boss, mitu korda ma pean kirjutama seda, et need kohad paistsid algusest peale nagu tühjad augud, nagu seal ei peakski olemagi midagi. Nii, et nagu ma juba olen kirjutanud oleks ka saanud mulle sellisena müüa, kui ma oleks isegi seda vaadanud enne ostu.
valepidi ei lähe prose kahjuks kuidagi peale.
|
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
20.08.2010 22:36:34
|
|
|
tsitaat: |
valepidi ei lähe prose kahjuks kuidagi peale.
|
äkki proovisid?
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
20.08.2010 22:46:07
|
|
|
Ärihai post
Siit ka tekib küsimus, et kui ma oleksin tahtnud petta Winterwind, kas siis oleksin saatnud talle selle pildi?
Ärihai PS
sa mõtled seda või?
http://www.upload.ee/image/754758/20082010055.jpg
kui jah siis oli ta selline juba, kui ma karbist välja võtsin
Nüüd nuputa.
Sa saatsid pildi ning kohe kirjutasid alla, et ta oli karbist välja võttes selline. Kui sa ei oleks seda saatnud, siis sa ei oleks saanud teda petta ju, rääkides, et karbist välja võttes oli see selline. Loodan, et saad mu poindist aru.
Kui mul õigesti meeles, siis ta isegi ütles, et proovis korra teistpidi peale panna
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
   |
284 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
20.08.2010 23:01:07
|
|
|
Winterwind, Ise laimad samamoodi, kui ma oleksin teadnud, et see on vigastus siis oleksin ma ta sulle ilusti tagasi saatnud ja poleks hakanud isegi juttu tegema ja pärast, kui sa oleks avastanud, et see on vigastatud siis oleksid ka sellest mulle kirjutanud ja minu teadmatusest oleksin siis posti kaela ajanud selle vigastuse. |
et hetkel on asi puhtalt minu süü aga kui oleksid plaadi tagasi saatnud siis oleks olnud posti süü ja ma oleks pidanud ikka raha tagasi maksma?
no ma ei tea, milles see minu süü siis seisneb? selles, et igat oma käest-kätte müügitehingut mingi ulmegraafikaga ei filmi või selles, et ma
tuimalt teiste inimeste õppetunde kinni ei maksa?
usu mind, see 1500.- ei ole see summa millega ma endal margi maha teeks,
samas on see 1500.- selgelt liiga suur summa, et ma selle tuimalt kinni maksaks ilma, et viga minu poolne oleks.
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.08.2010 23:23:06
|
|
|
The_Boss, mitu korda ma pean kirjutama seda, et need kohad paistsid algusest peale nagu tühjad augud, nagu seal ei peakski olemagi midagi. Nii, et nagu ma juba olen kirjutanud oleks ka saanud mulle sellisena müüa, kui ma oleks isegi seda vaadanud enne ostu.
valepidi ei lähe prose kahjuks kuidagi peale. |
Misajast prose socketites tühjad augud on??
Siiamaani on ikka kõikidel klemmid küljes olnud, iseasi kas need ka kuskile ühendatud/kasutusel on...
Samamoodi on ka prosedel kõik klemmid siiski alati all olemas, mis sellesse socketisse istuvad...
See asi läheb ikka aina veidramaks teil siin
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
20.08.2010 23:26:47
|
|
|
Jhm, pole ka sellist proset näinud, kus mingi pin puudu peabki olema...
Aga mis prille sa kandma peaksid. Mina oma miinus 4-ga näen prillideta ilusti 30cm kauguselt sellist asja...
OT: Winterwind, mis se team mauk on? Saad oma järgmises vastuses ärihaile kirjutada.
|
   |
284 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
21.08.2010 13:08:13
|
|
|
Küsiks veel korra, misasi oli pesa peal pehmenduseks ja kas pinid oleks olnud võimelised selle sisse kinni jääma? Prose peaks alt suht sile olema et tagurpidi ta ennas kuhugi külge ei haagi.
Edit: Aa, sry, mul ka silmanägemine kehv.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
viimati muutis elukaz 21.08.2010 13:13:04, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
21.08.2010 13:15:17
|
|
|
tegu polnud tavalise papiga vaid pehmenduseks kasutatava papiga.
ja mobo oli loomulikult antistaatilises kotis seega mingit kontakti socketiga küll olla ei saanud,
seda enam et mina temaga mingit loopimis, raputamis vms mängu ei mänginud.
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaan
HV veteran
|
21.08.2010 16:14:00
|
|
|
Vaadates pilti näen ma vähemalt kaheksat väändunud pinni, nendele lisaks võib olla mõni, mis on pealt vaadates sirge, aga allpool teistest.
Paremal (ääres) oleva pinni kuju ütleb seda, et vähemalt korra on juhtunud nii, et prose läks peale juba kõveraks läinud pinnile.
Olen korduvalt näinud ja parandanud sellise veaga plaate, üldjuhul on see parandatav, vaja väga kindlat kätt, peeneid tööriistu ja mikroskoopi.
Enne kui see pinnide seisukord pole parandatud ei tohi kindlasti panna proset neile peale ja seda enam käivitada!
Tahaks ka kindlasti näha pilti prose "pinnidest"- kui seda plaati on proovitud käivitada sellises olekus, võivad ka prose kontaktid kahjustunud olla.
Lihtsalt infoks.
edit: oletan, et prose pandi peale valetpidi, nii jääb ta kõveralt pesasse, väljavõtmisel sellisest asendist on väga lihtne pinne vigastada.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|