Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aavo
HV kasutaja

|
07.12.2009 13:59:52
|
|
|
Ise olen ka The Third Age'i mänginud. Pean ütlema, et kvaliteet on väga kõrge. Enamus ajast mässasin Gondoriga, püüdsin elu eest Osgiliath'i hoida, paar korda isegi Minas Morgul't võtta, aga Suure Silma masside vastu on väga raske .
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
09.12.2009 01:55:52
|
|
|
Nagu tellitud - Steamis midweek deal. Kaks ja pool eurot. Andke minna!
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
09.12.2009 21:18:36
|
|
|
Pihv, kas see tuleb installida pärast Kingdomsi installi või võib ka puhta Medieval II TW peale installida?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
09.12.2009 21:55:17
|
|
|
Draax kirjutas: |
Pihv, kas see tuleb installida pärast Kingdomsi installi või võib ka puhta Medieval II TW peale installida? |
Kingdoms on vajalik.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tolka15
HV kasutaja
|
09.12.2009 23:09:10
|
|
|
Keegi öelda saaks, kas selles mängus olid (õigemini on) viikingitel kiivrite küljes sarved? Ei ole hetkel endal aega, et järele vaadata, aga oleks huvitav teada.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
12.12.2009 03:57:03
|
|
|
Pihv, kas see tuleb installida pärast Kingdomsi installi või võib ka puhta Medieval II TW peale installida? |
Nagu Scart ütles, oluline on ka kõik need modi installerid õiges järjestuses peale lasta, nii mõnelgi selle pärast pole töötanud et miskipärast lasevad 3 osa enne kui teise.
Kokku mingi 5 installikat vist koos viimaste patchidega, 2,66GB. Aga on ka seda väärt
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
12.12.2009 11:29:07
|
|
|
Nii. Lasin eile peale ja proovisin ka pisut. Üllatavalt tõetruu. Ma miskipärast arvasin, et factionite meelsus üksteise suhtes on by default sama mis raamatus. Tegin esimese campaigne'i Eriadoriga, kaitsesin oma piire orkide ja isengaardi vastu, kui äkki päkapikud põhjast mu tagalat ründasit. See oli küll ebameeldiv üllatus.
Mingis mõttes on põhjalas vähemalt esialgu ikka väga rahulik, kui Rohan-Isengard ja Mordor-Gondor hakkavad pea kohe madistama, siis nö. suur sõda ei jõua Põhja tükk aega.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
simpanzzz
HV kasutaja
|
12.12.2009 22:55:35
|
|
|
Niisiis. Hakkasin ka Medieval kahte taguma täna, mulje on väga super
Tahtsin aga küsida, et kas netis leidub kuskil nagu mõnda tutoriali, mis asju natuke mängus lahti seletaks.
Näiteks on mul probleem Ristisõjaga. Kui ma hakkan oma ristisõdalastega Jeruusalemma poole liikuma (mööda merd siis), siis mõne käiguga on pool armeed jooksu pannud.
Aitäh !
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
12.12.2009 23:05:15
|
|
|
simpanzzz kirjutas: |
Niisiis. Hakkasin ka Medieval kahte taguma täna, mulje on väga super
Tahtsin aga küsida, et kas netis leidub kuskil nagu mõnda tutoriali, mis asju natuke mängus lahti seletaks.
Näiteks on mul probleem Ristisõjaga. Kui ma hakkan oma ristisõdalastega Jeruusalemma poole liikuma (mööda merd siis), siis mõne käiguga on pool armeed jooksu pannud.
Aitäh ! |
Ristisõjaga on nii, et ristisõtt läheb perekonnaliige. Pärast ristisõtta minekut ei tohi perekonnaliiget armeest eraldada, muidu deserteerub kogu armee paari käiguga.
Armee võib deserteeruda ka siis, kui see ei liigu sihtmärgi suunas (motivatsioon kaob vms.) või liigub liiga aeglaselt (teed kaardil liiga suure tiiru). Aga tavaliselt nii küll ei lähe, sest nagu ilmselt tähele oled pannud, siis ristisõja armeede ja laevastiku liikumiskiirus on oluliselt suurem kui tavaarmeel.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.12.2009 23:12:12
|
|
|
pane parimad ja usaldusväärsemad gindralid sekka siis nad ei jookse minema või kui teamis on mehed kes on juba vanad "tegijad". Manuaali lugemine tuleb kah kasuks seal minuteada oli kah seletatud ühtteist.
Ise läksin hoopis sõtta selle paavsti peerule ja lõin raisa mättasse.. ei olnud enam siis mingit ristisõda vaja teha ega probleeme tekkinud kui sinna ei läinud. Ristisõdad on suht laastavad -> suured armeed vaja saata et võita ja pärast omad suuri kaotusi, annad arvatavasti võidetud ala ära ja jätad oma enda kindlused kaitseta. Seega enne kui minna tasub hoolikalt asi läbi mõelda.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
13.12.2009 02:09:44
|
|
|
Nii. Lasin eile peale ja proovisin ka pisut. Üllatavalt tõetruu. Ma miskipärast arvasin, et factionite meelsus üksteise suhtes on by default sama mis raamatus. Tegin esimese campaigne'i Eriadoriga, kaitsesin oma piire orkide ja isengaardi vastu, kui äkki päkapikud põhjast mu tagalat ründasit. See oli küll ebameeldiv üllatus.
Mingis mõttes on põhjalas vähemalt esialgu ikka väga rahulik, kui Rohan-Isengard ja Mordor-Gondor hakkavad pea kohe madistama, siis nö. suur sõda ei jõua Põhja tükk aega. |
Pole ise kahjuks raamatuid lugenud, seega ei tea miks need dwarfid nii sõjakad on
Gondor ja Rohan on headest rassidest kõige raskemad. Gondor võtab kogu Mordori löögi enda peal ja need massid mis Osgiliathi peale tulevad on ikka tohutud (mängin Very Hard nagu soovitatakse tegijate poolt) ja kui Minas Tirith langeb siis on Rohan väga suure löögi all.
Rohani puhul on raske see, et Sauron kutsub kõiki halbu rasse invasioonile Edorase vastu ja kui esimese laine tagasi lööd siis tuleb teine jne. Mina ei suutnud Edorast hoida kuna very hardiga pole piiramatuid rahalisi võimalusi et igal pool tohutut armeed hoida.
Patch 1.4 infot on ka juba välja antud ja aina paremaks läheb
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
13.12.2009 02:14:54
|
|
|
Proovisin Kõrghaldjatega. Põhjas hea rahulik nokkida, madistasin natuke udumägede orkide ja Isengaardiga ja kuskil 50-nda turni ajal avastasin, et lõunas on lood p.... - Minas Tirith ammu langenud, Gondor hävitatud, Rohan kaotas Edorase... varsti pean ise hakkama Mordoriga otsekontaktis lahinguid pidama
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aavo
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
simpanzzz
HV kasutaja
|
23.12.2009 15:03:36
|
|
|
Nägin piltidel üksuseid, milles oli ligi 150 meest (piiratud ju seitsmekümnele). Kas see mingi Kingdoms'i teema või on see ka tavalises variandis võimalik ?
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.12.2009 15:07:03
|
|
|
total war'is oli sõjatandril ikka piixu kanti vägesid
+ sitaks hea graafika (loodus, väed, kindlused) mitte nagu tänapäeva osa tootjate dogshitbrownbloomthisfucker jura.
+ hästi avarad alad
+ viimased pätsid tegid ikka head tööd seal kunagi ehk siis fixiti asi ära.
Väga väärt mäng imo.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
23.12.2009 16:10:41
|
|
|
Nägin piltidel üksuseid, milles oli ligi 150 meest (piiratud ju seitsmekümnele). Kas see mingi Kingdoms'i teema või on see ka tavalises variandis võimalik ? |
Kingdomsis pisut vist olid suuremad, Third Age modis on Orkide väed kuni 251
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
simpanzzz
HV kasutaja
|
23.12.2009 16:19:05
|
|
|
Nägin piltidel üksuseid, milles oli ligi 150 meest (piiratud ju seitsmekümnele). Kas see mingi Kingdoms'i teema või on see ka tavalises variandis võimalik ? |
Kingdomsis pisut vist olid suuremad, Third Age modis on Orkide väed kuni 251 |
Nojah, sest ma mängin tavalist ja mul saab odamehi ja kerget jalaväge 75, raskejalaväge ja vibumehi 60 ning ratsanike 40 ühes üksuses olla.
|
|
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.12.2009 16:30:22
|
|
|
mida rohkem vägesid seda rohem imo asi ka prose kooma tõmbas. mäletan et kui sai custom mapiga pandud igatpidi max ai'd ja graafika low siis oli suht slideshow.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
23.12.2009 17:04:30
|
|
|
Third age'is on sõdurite liikumine mul kohmakam kui palju üksusi on. Seal pole haruldased mingid 3000 vs. 4000 lahingud.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
23.12.2009 22:52:45
|
|
|
Third Age tõmbab mul ka masina suts kooma kui Mordori 3000 meest ennast värvast läbi pressivad. Lagedal väljal pole veel mingit pidurdamist märganud.
Kõva mod ikka, näitab Medieval II mängu sügavust kui modifikatsioonile tehkase modifikatsioone , Third Age'l mingi 10' kond submodi ka veel.
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erko90
HV veteran
|
24.12.2009 21:51:59
|
|
|
Proovisin ka siis ära Third Age Gondoriga very hardiga, kuskil 60ndal turnil löön Witch Kingi maha ja ütleb people of middle earth free peaks vist ka mingite elfidega parem proovima. Kuigi jah mingi paar tuhat gondori sõdurit vs 4000-5000 orki olid jah lahedad lahingud
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
25.04.2010 13:52:38
|
|
|
Keegi mängib? Otsin linke Portvcale v0.3 MODile. Kui kellelgi on, andke teada
Muidugi võite soovitada MODe, mis lisavad ajaloolist täpsust Ida- ja Põhja-Euroopasse
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fiocchi
HV kasutaja

|
25.04.2010 21:56:28
|
|
|
Ma vaikselt surgin Prantsusmaaga, aga täiesti tavalist, 1.3 patch ainult peal. Ei ole MODe veel proovinud.
Suht pinda käib ikka see, et inquisitorid umbes iga 5-6 turni tagant mõne mu kindrali kasti jälle löövad. Isegi kardinalile tegid ära Ei aita ka see, et linnades preestrid ka olemas on ja heretic'uid minu aladel ei ole. Teine asi, mis üllatas oli see, et Sitsiilia vallutas mult peale pikka sõda kaks linna ära ja ründas laevastikku mitu korda. Hakkasin vasturünnakuks valmistuma, kui järsku tuli paavsti missioon, et ma ei tohi Sitsiiliale sõjaliselt midagi teha , muidu arvatakse kristlaste hulgast välja. No kus see võrdsus nüüd on?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.04.2010 23:50:17
|
|
|
Kindralid keda ta sihib on nn "paganad" vms viguriga. Ise leidsin lahenduse sellele probleemile -> assassinid + vallutasin selle piixu rooma ära. Ehk siis lasin kõigele suht kiirelt vee peale ja saingi rahu.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fiocchi
HV kasutaja

|
26.04.2010 20:36:35
|
|
|
Ma sain aru, et mida madalam Piety kindralil on, seda suurema tõenäosusega ta põlema ka pistetakse. Samas nendel Inquisitorydel Piety on pea kõigil maksimum või üks aste madalam. Ehk siis saavad ükskõik kelle kasti lüüa ja assasinitega on pmst võimatu neist jagu saada.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|