Egas õhust ta sul jooksma hakka... pakun siiski et lisa mälu on hädavajalik. Kontori ja neti kastidel on kah juba @ default 1gb rammu. Magasid vist selle ddr2 rõõmu aja maha kus mälu anti suht "tasuta". Uus "hää aeg tuleb" toppi masin rammu täis ja rahu majas. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
mul viskas mäng küll ühe päevaga üle. kuidagi uimane on ja see hiire liikumine ajab ka närvi, aga ilus on küll
Hmm, minumeelest oli menüüs seda hiire värki võimalik maha võtta... muidu see uimas alguses ikka väga korralikult aga minumeelest sain kuidagi selle maha, äkki oli miski "blur" värk?
Muidugi mäng laggis kah suht normaalselt aga lõpuks sain talutavalt mängida..
üksluiseks muutub aga mitte nii ruttu kui 1 osa. Ehk siis areng on olnud. Just Cause 3 tuleb ehk veel parem _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Keegi oskab öelda, mis point nendel baaside vallutamisel on? Mingi paar mehikest võibolla ründab terve baasi rünnaku ajal mind _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
karbi versiooni, mis euronicsis müüakse, saab ka steamis aktiveerida? Ei riski osta väga, sest ostsin sealt Farcry 1 osa ja karbi lahti tehes polnd CD keyd isegi kaasas :S
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.