Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Colin McRae: DiRT 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 20.04.2010 09:34:09 vasta tsitaadiga

Erasmus, mina küll seal midagi paganama ilusat ei näe icon_rolleyes.gif See mäng on saast mis saast thumbs_down.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja

sõnum 20.04.2010 09:46:02 vasta tsitaadiga

tood äkki välja siis mõne kenama graafikaga rallimängu?
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 20.04.2010 09:55:40 vasta tsitaadiga

Shift?
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja

sõnum 20.04.2010 10:08:24 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
Shift?

esiteks shift ei ole rallimäng, teiseks minu arust on dirt ilusam vähemalt osadel radadel (Utah, Malaysia, China).
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 20.04.2010 10:16:27 vasta tsitaadiga

Erasmus, saast2 on ilusam kui shift? icon_lol.gif saast2 ei saa ligilähedalegi shiftile (tundub, et sa pole shifti mänginud). Ja ega erilist vahet ei ole kas asfalt või kruus... rallimängud on nad mõlemad. Ja auto füüsikast jne. ei hakka rääkimagi kuna dirt2-s see põmst. puudub. Aga noh, maitse asi... ju sulle meeldivad hulaseelikus tilulilud armatuuril, nõmedad kommentaarid ja saluut ilutulestiku näol. Edu.ee beer_yum.gif
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 20.04.2010 10:29:25 vasta tsitaadiga

Erasmus kirjutas:
destiny12 kirjutas:
Shift?

esiteks shift ei ole rallimäng, teiseks minu arust on dirt ilusam vähemalt osadel radadel (Utah, Malaysia, China).

Hmm, shift ei ole ralli. Mis ta siis on?sims?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 77
tagasi üles
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja

sõnum 20.04.2010 10:49:13 vasta tsitaadiga

http://en.wikipedia.org/wiki/Rallying

This motorsport is distinguished by running not on a circuit, but instead in a point-to-point format in which participants and their co-drivers drive between set control points (stages), leaving at regular intervals from one or more start points.

CorsairX, ära jaura, ütlesin ju, et peale paari raja silmailu rohkem seal midagi head ei ole(sh füüsika ja kõik ülejäänud).
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 20.04.2010 11:14:33 vasta tsitaadiga

No rallimängu zanri alla lähevad nad siiski mõlemad. Dirt2 tahtis lihtsalt olla WRC, mida ta ei ole. Silmailu kahjuks ei saanud ma dirt2-s kordagin tunda.
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 20.04.2010 11:47:27 vasta tsitaadiga

Erasmus, üks asi on ralli mõistena ja teine asi on rallimäng... mõlemad kuuluvad ka minu arvates rallimängude alla. Ma pigem arvan, et sul kerge nö. palm-effect selle mänguga.
Imo oli graafika ja füüsika jne. kokkuvõttes dirt1-s parem. Dirt2 on aga totaalne mikidemaa tiinekate feil icon_neutral.gif
tagasi üles
LeScribe
HV kasutaja
LeScribe

sõnum 20.04.2010 12:42:21 vasta tsitaadiga

Mängisin kunagi ammu klaviga seda mängu.
Esimene asi mis tegin oli, eemaldasin need nõmedad varjud, no üldse vahepeal autot ei näe kui mängida väljast vaatega.
RWD autodega nn "driftida" läbi kurvi on päris raske klaviga, kui mitte võimatu.
Aga mmõned rajad sõites muutus easy igavaks, nagu tavaliselt, ise raskema peale üle ei läinud, aga ilmselt hardiga ei jää muud üle kui totaalselt jääda õnnele lootma ja täie rauaga kütta? Isegi easyga pidi vahepeal pikemalt gaas põhjas sõitma et järgi jõuaks, aga kurvides tegid nad kohvipeatusi vist.
WRC oli minumeelest parem, olgugi, et Dirt 2-el on parem graafika. Mängumõnu loeb mitte graafika.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.04.2010 12:44:25 vasta tsitaadiga

varjude tõttu ei näinud autot? monitor ikka korras jms settingud... endal pole küll "varjud varjavat autot" juhtumit ette tulnud icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 20.04.2010 12:46:50 vasta tsitaadiga

Justnimelt, kuigi graafika on siiski üks osa mängumõnust loeb see mis kompott endast kokku kujutab. Dirt1 oli esimene rallimäng mida hakkasin ainult seestvaates mängima ja täiega nautima. Kohati oli ikka vägagi reaalne fiiling imo. Dirt2-e puhul ei ole kordagi sellist tunnet saanud. Shift oli jällegi kõva hüpe edasi seestvaates mängimisele thumbs_up.gif
tagasi üles
Härra
Kreisi kasutaja
Härra

sõnum 20.04.2010 18:10:11 vasta tsitaadiga

Kuidas seda rooliga mängida on?

E: eespoolt ei viitsi lugeda.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 20.04.2010 18:16:32 vasta tsitaadiga

Härra kirjutas:
Kuidas seda rooliga mängida on?

E: eespoolt ei viitsi lugeda.
eespool ütlesin, praegu ei viitsi vastata thumbs_up.gif
NATAS999
HV Guru

sõnum 20.04.2010 20:01:21 vasta tsitaadiga

irw, päris hea teemaarendus siin vahepeal tehtud.

rallimäng on see, kus on autod icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

ei, ralli mäng ei ole ainult see, kus autod on. rallimängud on siiski RBR ja CMR. NFS on arcade streetrace v.a. prostreet ja shift, mis on peaaegu et racing simud. GTR ja TOCA on racing sim. ja kui kõik kokku võtta, siis üldistavalt oleksid kõik racing mängud, mitte ralli. ralli, tuletagem meelde, CMR ja RBR. samahästi võite GTA nimetada sõjamänguks, kuna seal lastakse ka püsside ja granaatidega.

tagasi üles
LeScribe
HV kasutaja
LeScribe

sõnum 20.04.2010 21:56:39 vasta tsitaadiga

Minumeelest Dirt 2 ja seestvaade on .. võimatu? Auto põrkab ja bounce'ib nii palju, et pidevalt ei näe rada/teed.
See "mitte auto nägemine" tulenes ehk sellest, et päike paistis tuppa ja Delli ekraan lihtsalt jäi tuhmiks sellepärast.
Shift ja sellised mängud on ikkagi "ringraja võidusõidu" mängud, mitte rallimängud.
Ja selle Dirt 2-e sõitude valimine oli ka paras kompott, mina ei teinud eriti vahet mis oli sõidetud ja mis polnud, enamvähem teadsin mida olin sõitnud ja mida mitte, aga kas sellejaoks, et mängu läbi saada, pean ma terve etapinimekirja meelde jätma? Vb oma lollusest ei pannud tähele ja oli ehk kuskil kirjas "complited" vms.
G25 või G27 ja see mäng oleks juba .. haarav.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 20.04.2010 22:12:51 vasta tsitaadiga

LeScribe, värviliseks läheb see asi, mis tehtud on. nagu hologramm vms tuleb peale.

seestvaatega peab lihtsalt harjuma. dirt2 on parim siiski kapotipealt. vähemalt mul. seest saab ka teglt täitsa hästi hakkama. shiftis ainult seest, seal jubehästi teostatud see thumbs_up.gif

rool, noh, niijanaa. endal G25 olemas (G27 mõttetu imho, puudub sequential shifter ja titekam näeb välja). üsna väsitav ja tüütu. viimane rallykas, mida tõeliselt rooliga nautisin, oli RBR (siis oli rooliks uuem MoMo racing force). klaviga dirt2 täitsa hea teglt. rooliga tasub shifti mängida. thumbs_up.gif

tagasi üles
LeScribe
HV kasutaja
LeScribe

sõnum 20.04.2010 22:23:34 vasta tsitaadiga

Ma ise olen vana hai LFS-is icon_evil.gif
Seega seest vaade on vägagi tuttav asi minujaoks.
Kuid kapotivaade on mul igas rallimängus lemmikuks saanud, näeb piisavalt ette ja tunnetab autot ka parajalt hästi.

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 20.04.2010 22:26:31 vasta tsitaadiga

vaatasin uuesti üle selle tehtud/tegemata teema. mälu ei petnud, tuleb tehtud sõidu peale nagu hologrammiga see nr. mis kohal lõpetasid. igatahes 1 sõidu tegin praegu ja sain esimeseks ja selline kirju kari nr. "1" tekkis selle sõidu peale.
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 20.04.2010 22:56:38 vasta tsitaadiga

flatout, esimesel korral malaisias kihutades oli küll tunne et päris ilus aga tähelepanelikumalt vaadates on loodus seal päris surnud ja kole. Samas ega sellepärast rallit ei sõideta.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Tux
HV kasutaja

sõnum 03.05.2010 18:11:02 vasta tsitaadiga

Ma loodan et neist vahepealsetest postidest juba piisas et mõni spordikauge nfs-i austaja teada sai, mis ralli on, nii et ei hakka sel teemal rohkem sõna võtma. Mul hakkas peaaegu juba paha, aga õnneks mõni veel mäletas ja tõi teised ka maa peale tagasi. Sedasi ei saa ju rallit lörtsida ja seda selliste arcade ringrajamängudega võrrelda...

Jah, dirt 2 on ka päris rallist üsna kaugele läinud, igast off-roadi asju on seal küll ja teab mis gate-crashe välja mõeldud, aga sisu jääb natuke väheks. PÄRIS rallit oleks rohkem vaja. Dirt 2-s käib mulle hullult närvidele kaardilugeja, kes koguaeg kaagutab nagu mõni naine sõitjale, et "oh, that was close" ja "we need a paintjob on that" jne. Pagan võtaks, rallis ei ole kaardilugeja mingi kunn ja ei ütle ebaolulisi asju. Ja tõsi, graafika ON dirt 2-s väga ilus. Kaugelt parima graafikaga rallimäng ever. Codemastersi meestel ei oleks muud vaja, kui olemasoleva pealt edasi liikuda: lisada muutuvad ilmastikuolud, võtta vähemaks seda tont-teab-mis off-road möga ja tuua sisse legendaarseid rallikaid eri ajastutest, teha juurde erinevaid kiiruskatseid. Ja tuua tagasi sellised maad, kus ka päriselt rallid toimuvad - Soome, Walesi udused metsateed, Kreeka jne. Selline oleks minu nägemus ideaalilähedasest rallimängust, mida ei oleks tegelikult üldse võimatu teha... eks näis mis dirt 3 toob icon_wink.gif

viimati muutis Tux 03.05.2010 18:18:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 03.05.2010 18:15:27 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru kuskohast see graafika ilus oli? Mingi blurri hunnik ainult. RBR graafika oli ilus.
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.05.2010 18:21:08 vasta tsitaadiga

Tux, dirt2 vs shift ja ralli vs arcade? nonoh...
dirt3 toob veel rohkem sedasama mida sa ilusti dirt2 juures kirjeldasid icon_smile.gif

destiny12, blurri ja efektid sai väiksemaks keerata, polnud seal hullu midagi. rbr oli ilus, praeguseks on selle graafika omajagu vananenud.

eks see tõsi oli, et rbr on siiani parim rallimäng tegeliku ralli ihalejatele.

tagasi üles
Tux
HV kasutaja

sõnum 03.05.2010 18:23:55 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
Ma ei saa aru kuskohast see graafika ilus oli? Mingi blurri hunnik ainult. RBR graafika oli ilus.

Jah, rbr oli minu jaoks ka väike wow, aga.. aasta oli siis 2004. Praegu ei ole ta graafika osas dirt 2-ga võrreldav. Muus teeb ta dirt-i igatahes pihuks ja põrmuks, aga graafika rbr-is on üsna värvitu ja mitte kõige kenam.

kui sa blurri hunnikust räägid, siis proovi poolakate xpand rallit, see oli selles osas tippteos. Dirt 2-s ma häirivat bluri kuskil ei märka, võib-olla pead sa mingeid seadeid muutma.

M8T0
HV Guru

sõnum 07.05.2010 04:21:58 vasta tsitaadiga

sai sikutatud ja imekombel näed isegi jookseb kõikvõimalikud asjad põhjas täiesti ilusti.
mäng on hea ja graafika tiptop.
ise ma igatahes shifti absoluutselt ei seedi ja selline ralli-arcade segu on väga pro
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Colin McRae: DiRT 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.