Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
04.01.2009 16:06:10
|
|
|
gnoom kirjutas: |
Andium kirjutas: |
krediitkaarti ma küll ei soovitaks teha. Kõige kindlam ja parem on ikka SEB virtuaalnekaart ostmiseks. Seega mõtle sebi poole. |
Krediitkaart on hää asi reisidel ja poodides toimetamisel. Kuid SEB-i virtuaalkaart on jälle netis maksete tegemisel hää ja turvaline. |
Hazaril oligi vaja ainult netis ostmiseks. Ma pooldan ikkagi deebetkaarti nii kaua kui võimalik. siia maani on kõik asjad ära ajanud.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henry
HV veteran
|
05.01.2009 13:23:48
|
|
|
SEB virtuaalne krediitkaart U-kaart on tõesti hea Olen ostnud mitu korda lennupileteid
_________________ Yeaaaaaaah |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
2 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
05.01.2009 14:54:16
|
|
|
aga kas selleks et hansapangas krediitkaarti teha peab olema 18 ?
_________________ Project Wooden Case |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
oicu
HV kasutaja
|
05.01.2009 14:59:17
|
|
|
matzz007 kirjutas: |
aga kas selleks et hansapangas krediitkaarti teha peab olema 18 ? |
sa pead selleks tööl käima, et krediitkaarti saada.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Peter
HV kasutaja

|
15.01.2009 01:00:19
|
|
|
PayPal aksepteerib ka Sampo kulddeebetkaarti.Ostnud nii Saksast USAst Hollandist Prantsusmaalt Venemaalt
_________________ BMW R35 vajab juppe |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
15.01.2009 01:11:43
|
|
|
sellest ma polegi päris täpselt aru saanud mida Paypal aktsepteerib. kui kaardi nurgas Visa logo, siis sobib? Magnet on mul MasterCard ja siiani on PayPal sellega seotud. Tavalisel deebetkaardil Visa Electron logo, et kas see siis ka kõlbab?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
15.01.2009 21:52:48
|
|
|
Jah Visa Electron sobib ning on palju parem kui MasterCard. välismaal minul kunagi pole olnud Visa Electroniga probleeme aga Master Cardiga olise selline asi, et ainult postkontori ATM võttis vastu. see oli ainuke raha võtu koht.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
16.01.2009 10:46:18
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
sellest ma polegi päris täpselt aru saanud mida Paypal aktsepteerib. kui kaardi nurgas Visa logo, siis sobib? Magnet on mul MasterCard ja siiani on PayPal sellega seotud. Tavalisel deebetkaardil Visa Electron logo, et kas see siis ka kõlbab? |
Suurelt ja punaselt. Paypal aksepteerib krediitkaarte. Eesti banaanias saab paypalist kätte ainult krediitkaardiga, mis kuulub Visa süsteemi. Raha kontole saad kanda ka muude Krediitkaartidega. Deebetkaardid ei kõlba selleks. Tehingute tegemiseks sobib ka SEB panga virtuaalne krediitkaar.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
18.01.2009 11:25:54
|
|
|
oicu kirjutas: |
matzz007 kirjutas: |
aga kas selleks et hansapangas krediitkaarti teha peab olema 18 ? |
sa pead selleks tööl käima, et krediitkaarti saada. |
no samas, tean ka et.. noortele on mingid virtuaalsed krediikaardid, et krediiti võtab vastavalt selles summas
mis sul arvel on.
Tean et mul kunagi sõbrad, kes ei tahtnud krediitkaarti teha, tegid tolle kaardi, et saaks välismaalt osta.
sada või kakssada krooni maksis too kaart.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
24.01.2009 20:36:45
|
|
|
recent kirjutas: |
no samas, tean ka et.. noortele on mingid virtuaalsed krediikaardid, et krediiti võtab vastavalt selles summas
mis sul arvel on.
Tean et mul kunagi sõbrad, kes ei tahtnud krediitkaarti teha, tegid tolle kaardi, et saaks välismaalt osta.
sada või kakssada krooni maksis too kaart. |
Sa räägid SEB virtuaal visiitkaardist ehk U-kaart. Hind on 10 kr.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
25.01.2009 13:09:06
|
|
|
Andium kirjutas: |
recent kirjutas: |
mis sul arvel on.
sada või kakssada krooni maksis too kaart. |
Sa räägid SEB virtuaal visiitkaardist ehk U-kaart. Hind on 10 kr. |
8)
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
guits
HV kasutaja
|
26.01.2009 00:29:36
|
|
|
Nagu gnoom eelnevalt mainis saab paypalis toimetada jah vaid krediitkaardiga ja nii palju kui mina tean on see suht päti värk, mingi raha tagasivõtmise värk seal. Moneybookers oleks hea aga otsest krediitkaardi maksete võimalust vist ei paku. U-kaart oleks parim, kui mitte ainuke võimalus siin.
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Peter
HV kasutaja

|
27.01.2009 23:24:09
|
|
|
sellest ma polegi päris täpselt aru saanud mida Paypal aktsepteerib. kui kaardi nurgas Visa logo, siis sobib? Magnet on mul MasterCard ja siiani on PayPal sellega seotud. Tavalisel deebetkaardil Visa Electron logo, et kas see siis ka kõlbab? |
Suurelt ja punaselt. Paypal aksepteerib krediitkaarte. Eesti banaanias saab paypalist kätte ainult krediitkaardiga, mis kuulub Visa süsteemi. Raha kontole saad kanda ka muude Krediitkaartidega. Deebetkaardid ei kõlba selleks. Tehingute tegemiseks sobib ka SEB panga virtuaalne krediitkaar. |
Selgitan veelkord. Sampo kuldkaart on deebetkaart.Mis riikidega olen arveldanud vaata eelmisest postitusest.
Raha on nii juurde võetud,kui ka tagasi kantud.Elu käib valuutakursside järgi.
_________________ BMW R35 vajab juppe |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
28.01.2009 10:28:10
|
|
|
Peter kirjutas: |
Suurelt ja punaselt. Paypal aksepteerib krediitkaarte. Eesti banaanias saab paypalist kätte ainult krediitkaardiga, mis kuulub Visa süsteemi. Raha kontole saad kanda ka muude Krediitkaartidega. Deebetkaardid ei kõlba selleks. Tehingute tegemiseks sobib ka SEB panga virtuaalne krediitkaar. |
Selgitan veelkord. Sampo kuldkaart on deebetkaart.Mis riikidega olen arveldanud vaata eelmisest postitusest.
Raha on nii juurde võetud,kui ka tagasi kantud.Elu käib valuutakursside järgi. |
Selgitan nüüd spetsiaalselt Sulle, kes Sa pole asja poindile hästi pihta saanud...
Sampo Kuldkaart on deebetkaart ainult Sinu ja Sampopanga vahelise lepingu ja lepinguliste suhete mõttes.
Kõikide teiste isikute/teenusepakkujate jaoks on Sampo Kuldkaart toimiv nn VISA GOLD krediitkaardina, mis tuleneb sellest,
et kaart on vormistatud krediitkaardi formaadis krediitkaardi plastikule ja kõik VISA andmebaasid näitavad seda krediitkaardina.
See on põhjus, miks on võimalik Sampo Kuldkaarti PayPal'is kõikideks toiminguteks piiranguteta kasutada.
SEB virtuaalne kaart on ka tegelikult ju deebetkaart - kasutada saad enda raha enda arveldusarvelt.
Aga VISA andmebaasis kajastub see siiski krediitkaardina.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
28.01.2009 11:52:34
|
|
|
jjk kirjutas: |
Tegelikult on nii Sampo kuldkaart, SEB pildikaart kui SEB virtuaalkaart siiski krediitkaardid, millele ei ole lisatud krediidivõimalust. |
Ei ole nii.
Näiteks Sampo Kuldkaardile on täiesti võimalik krediidivõimalus juurde liita.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
28.01.2009 12:10:12
|
|
|
Kes 18 täis aga tööl ei käi vaid õpib siis saab Swedbankist Tudengikaardi. See samuti krediitkaardi formaadis. Kuni 3000 krediiti ja koodid kõik mis vaja kaardil olemas.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
28.01.2009 13:26:45
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
jjk kirjutas: |
Tegelikult on nii Sampo kuldkaart, SEB pildikaart kui SEB virtuaalkaart siiski krediitkaardid, millele ei ole lisatud krediidivõimalust. |
Ei ole nii.
Näiteks Sampo Kuldkaardile on täiesti võimalik krediidivõimalus juurde liita. |
krediidivõimalust saab liita ka deebetkaardile (arvelduslaen on asja nimeks), mis sellest hoolimata krediitkaardiks ei muutu. Paypali (ja teisi) huvitab vaid see, millist tüüpi kaart on ja mitte see, kas sellega on seotud krediidivõimalus või mitte.
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
28.01.2009 16:03:03
|
|
|
jjk, loe uuesti, mida ma eespool kirjutasin!
Siis saad aru, et Sinult minule adresseeritud selgitused on mõttetud ja et Sa röögid vale akna all.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
28.01.2009 18:24:27
|
|
|
Oot aga nagu ma aru sain, siis mingi väike põhimõtteline erinevus ikkagi Sampo Gold'i ja näiteks Sampo Premier kaardi vahel on. Et a la üks deebedkaart, millele on liidetud krediitkaardi võimalus ja teine on krediitkaart, mis töötab ka deebetkaardina vms. Et Gold ei pidavad ikkagi igal pool sobima, mingi lennukijutt oli, et seal ei saa maksa vms. Eriti ei süüvinud ja vene rahvusest inime selgitas ka veel. Aga lõppkokkuvõttes jäi see erinevus ikkagi segaseks....
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
28.01.2009 20:00:54
|
|
|
Siis saad aru, et Sinult minule adresseeritud selgitused on mõttetud ja et Sa röögid vale akna all. |
Mina ei ole sulle midagi kirjutanud. Ammugi veel röökinud. Minu tekst on lihtsalt sinu oma täienduseks/täpsustuseks. Järgnev ei ole mõeldud mitte kellelegi konkreetselt vaid üldiseks selgituseks.
On olemas deebetkaardid (Visa Electron, Maestro) mida üldjuhul saab kasutada ainult kontol olevate rahaliste vahendite piires. Nende kaartide number on kaardi peale trükitud. Kui kontoga on seotud arvelduskrediidi leping, siis saab selle limiidi võrra konto miinusesse minna. Deebetkaarte ei saa kasutada Paypaliga ja internetis maksmiseks.
Krediitkaartidel (Visa ja MasterCard (samuti American Express)) on kaardi number ja kasutaja nimi kaardi sisse pressitud. Lisaks on krediitkaardil ka CVC number. Üldjuhul on kaardiga seotud ka arvelduskrediidi leping ja selle limiidi võrra saab kasutada pangapoolseid vahendeid. Krediitkaarte saab kasutada Paypaliga ja internetis maksmiseks.
Asja ajab segaseks see, et mõnikord saab deebetkaardiga arve miinusesse tõmmata ja mõnikord ei saa krediitkaardiga seda teha.
Krediitkaardid on ka SEB-i virtuaalkaart; Sampo kuld; SEB-i pildikaardid.
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
28.01.2009 20:10:06
|
|
|
mis asjad siis järelmaksukaardid on? fancy nimega krediitkaardid?
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
28.01.2009 23:43:53
|
|
|
ärge aint segamini ajage veel üht võimalust - järelmaksukaarti (näiteks sampo - freestyle).
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
28.01.2009 23:55:56
|
|
|
Ma annan ühe tsitaadi ühest teisest teemast.
Seal on seda küsimust juba käsitletud.
Lühidalt see, mida jjk väidab, ei ole mitte täpsustus nagu ta ise väidab, vaid ainult segadust tekitav pooltõde.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4331761#4331761
Spoiler 
John Smith kirjutas: |
Minuarust kui nõutakse krediitkaarti siis peab märkima ka selle teisel küljel oleva kolmekohalise numbri mida deebetil ei ole. |
Okey, mehed.
Ma selgitan seda teile.
Krediitkaart ja debeetkaart on mõisted, millel on kaks erinevat tasandit.
Juriidiliselt on krediitkaart see, millega sa saad oma konto jäägi miinusesse lasta ja laenu võtta.
Deebetkaardiga saab kasutada ainult oma enda raha, mis sul pangas arvel olmas on.
Paraku krediitkaardide operaatorite süsteemides see asi nii üksühene ei ole.
On kaardid, mis on nn "krediitkaardi" plastikul ja teised, mis on nn "deebetkaardi" plastikul.
Krediitkaardi vorm on siis see, millel on kaardi esiküljel kõrgemad reljeefsed hõbedased või kuldsed kirjad.
Deebetkaardi vormil on tähed (kaardi nr ja kasutaja nimi) sellise graveeritud iseloomuga.
Asjad ei kattu selles mõttes, et pank võib sulle väljastada pangakaardi emmal-kummal vormil.
Seda, kas sa oma arve ka miinusesse saad lasta, tead ainult sina ja sinu pank.
Pank võib omal suval väljastada krediitkaardi vormil kaardi, mis toimib ainult deebetkaardina ja ka vastupidi.
Internetis kaarti kasutades loeb ainult see, mis formaadis kaart operaatori (VISA, MasterCard) andmebaasis on.
See, milline on leping pangaga (kas saad arvelduskrediiti, järelmaksu, krediiti) ei puutu asjasse.
Kolmekohaline kontrollnumber CVV2 ning selle ekvivalendid on kaartidel, millega on lubatud internetis maksta.
Mujal maailmas väljastatakse ka VISA Electron deebetkaarte selle koodiga. Eestis on tavad kahjuks teised.
Antud pildil olev kaart on minu hinnangul logo järgi andmebaasis "VISA Classic" krediitkaardina.
Seega logo järgi saab sellele raha PayPal'ist tõmmata küll. Aga logost üksi on vähe kindlalt vastamiseks.
Nüüd huvitab mind ainult veel numbrite kujundus - ehk kaardi formaat VISA andmebaasis.
Kas on esiküljel reljeefsed metalsed numbrid-tähed?
Kui jah, siis saab raha kätte, vastasel juhul mitte. Vähemalt PayPal'i enda ametliku info ja kasutusjuhendi järgi. |
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
28.01.2009 23:58:56
|
|
|
Ajaks siin teil asjad veel keerulisemaks.
Nimelt olema üks selline tore asi nagu ePassporte ( www.epassporte.com ). Väljastavad nad nii plastikust krediitkaardi kui saad oma kontol teha ka virtuaalse krediitkaardi, millega netis toimetada.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|