Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  igal neti lehel kus mingeid numbreid on, muutuvad need automaatselt skype numbriks, mis on kasti sees ja Esti lipp ka veel seal märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Elen
HV vaatleja

sõnum 26.03.2008 20:35:35 igal neti lehel kus mingeid numbreid on, muutuvad need automaatselt skype numbriks, mis on kasti sees ja Esti lipp ka veel seal vasta tsitaadiga

arvuti käis remondis, nüüd ükskõik kuhu lehele lähen ja seal on numbrid, siis number on nagu kasti sees ja ees on Eesti lipp, kui hiirega peale minna, sisi ütleb, et tahad helista sellel skype numbril.
kuidas sellest nüüd vabaneda ?

uninstallida ei tahaks .

kas skype teeb minu arvuti aeglaseks ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
weedstone
HV veteran
weedstone

sõnum 26.03.2008 20:45:44 vasta tsitaadiga

see tuli mingi skype uuendusega kui ma nüüd ei eksi... uuri setinguid

millega netis käid?

kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 26.03.2008 20:51:07 vasta tsitaadiga

mis sel skype lahedal featuril (saad kenasti oma lemmikbrauserist välja lülitada- firefoxil siis skype logoga nupp kusagil veebilehitseja servas)remondiga pistmist on?
ilmselt roogiti Sul saasta välja ning paigaldati ka tiba turvalisust tõstvad vahendid

Skype teeb arvutit aegalasemaks loomulikult, kuid tavaliselt on see selline köömes, mis kedagi ei häiri
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 26.03.2008 20:52:04 vasta tsitaadiga

häirib siiski
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 26.03.2008 20:55:15 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
häirib siiski

icon_lol.gif roogi siis maha.. iga teine ussike, mis arvutis pesitseb, on jõudlusele oluliselt laastava mõjuga. Kui mul on valida, kas skype ja aegalane arvuti või arvuti ilma suhtlusvarata, siis valin kindlasti esimese, kuna ilma suhtlusvarata arvuti poleks minu jaoks enam tööriist
tagasi üles
Elen
HV vaatleja

sõnum 26.03.2008 21:00:09 vasta tsitaadiga

mul internet explorer ja on ka mozilla (seda nüüd eriti ei kasuta)

kuidas siis täpselt saan sellest probleemist lahti ?
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 26.03.2008 21:10:43 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
XYZ kirjutas:
häirib siiski

icon_lol.gif roogi siis maha.. iga teine ussike, mis arvutis pesitseb, on jõudlusele oluliselt laastava mõjuga. Kui mul on valida, kas skype ja aegalane arvuti või arvuti ilma suhtlusvarata, siis valin kindlasti esimese, kuna ilma suhtlusvarata arvuti poleks minu jaoks enam tööriist
ei pane pealegi icon_wink.gif
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 26.03.2008 21:15:47 vasta tsitaadiga

Elen kirjutas:
mul internet explorer ja on ka mozilla (seda nüüd eriti ei kasuta)

kuidas siis täpselt saan sellest probleemist lahti ?

kustuta ära selline fail: SPhoneParser.dll (asub program files/toolbar/shared kaustas)
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 26.03.2008 21:19:43 vasta tsitaadiga

kustutage jah suvaliselt faile icon_smile.gif Skype installib oma plugina by default. Mahavõtmiseks Skype'le uninstall (kindlasti pead enne uninstallima, niisama reinstall ei aita), seejärel install, aga installeri esimeses aknas (kus on kasutustingimustega nõustumise kastike) vajutad vasakul all "Options" (või selle muukeelne vaste olenevalt valitud keelest), seal saad valida, kas installid pluginaid või mitte...

kännuämmelg - üldiselt ei tohiks Skype arvutit oluliselt aeglasemaks teha. imho reageerib Skype tunduvalt kiiremini kui Windows Live Messenger (aga see on juba puhtalt minu subjektiivne arvamus)
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 26.03.2008 21:23:35 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:

kännuämmelg - üldiselt ei tohiks Skype arvutit oluliselt aeglasemaks teha. imho reageerib Skype tunduvalt kiiremini kui Windows Live Messenger (aga see on juba puhtalt minu subjektiivne arvamus)

Sa räägi seda XYZ-le
ja mainitud faili kustutamine on oluliselt kiirem ning muretum, inimesele, kellel peale remonti juhtuvad taolised jamad, et numbrid skype kastidesse topitakse 8)
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 26.03.2008 21:27:31 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
mks kirjutas:

Sa räägi seda XYZ-le
ja mainitud faili kustutamine on oluliselt kiirem ning muretum, inimesele, kellel peale remonti juhtuvad taolised jamad, et numbrid skype kastidesse topitakse 8)

bah, minu viga, vaatasin valesti kasutajanime icon_smile.gif igaljuhul failide kustutamine ilma nende korrektse eemaldamiseta (register ja konkreetse programmi muud andmebaasid ja konfifailid) on kurjast icon_smile.gif Skype'i puhul võin öelda, et probleeme ei tohiks(!) tekkida, aga kindel pole midagi icon_smile.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 27.03.2008 08:59:56 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
mks kirjutas:

Sa räägi seda XYZ-le
OK täpsustagem - arvutit, kui niisugust, ei pruugi tõesti oluliselt aeglustada aga et võrgus omavolitseb, see on vastuvõetamatu. Seega, kuni mingit üliiseäralikku põhjust ei teki, seni käigu pikat kuradile!
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 27.03.2008 11:52:45 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
kännuämmelg kirjutas:
mks kirjutas:

Sa räägi seda XYZ-le
OK täpsustagem - arvutit, kui niisugust, ei pruugi tõesti oluliselt aeglustada aga et võrgus omavolitseb, see on vastuvõetamatu. Seega, kuni mingit üliiseäralikku põhjust ei teki, seni käigu pikat kuradile!

ja võrgus omavolitsemine oleks siis täpsemalt? icon_smile.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 27.03.2008 12:43:30 vasta tsitaadiga

võtab võrgu oma käsutusse, hakkab võõrastele serverit mängima
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 27.03.2008 13:02:56 vasta tsitaadiga

ja seda ainult eeldusel, et sul on korralik arvuti, netiühendusel pordid lahti, tulemüür ei takista ja sa oled üsna pikka aega (üle nädala) 24-7 Skype's online olnud... ja sedagi niimoodi, et sina teoorias midagi aru saada ei tohiks icon_smile.gif pole see asi nii hull midagi... lisaks peaks serverimängimise saama maha keerata registrist, aga hetkel täpselt peast võtit ei mäleta, huvi tunned, siis saada PS...
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 27.03.2008 13:09:22 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
võtab võrgu oma käsutusse, hakkab võõrastele serverit mängima

Täpselt samal põhjusel lendas Skype juba rohkem kui aasta tagasi minu arvutist. See ei ole üldse ilus, kui selliselt ilma luba küsimata sinu arvuti- ja võrguressurssi kasutatakse. Pealegi häiris see, et sellega kaasnes ruuteritulede pidev vilkumine. Eelistan olla teadlik, mis liiklus mul parajasti toimub ja kontrollin vähimagi kahtluse korral, mis paketid liiguvad. Skype saboteeris sellist ettevaatlikkust täiega.

viimati muutis Sults 27.03.2008 13:10:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
M6izduzeta
HV kasutaja

sõnum 27.03.2008 13:09:28 vasta tsitaadiga

Hmm mul on lahe netiprobla - ainult HV lehele saan sisse,ühegi teisega ühendust ei suuda luua.(neti.ee sain ka sisse.)
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 27.03.2008 13:18:18 vasta tsitaadiga

isenesest on see numbrite niimoodi kuvamine lahe.. eriti HV-s aga jama on see et see nahk kipub ka suvalisi numbreid telefoni numbriks arvama.no ja se jutt et skype teeb arvuti aeglaseks..oleks aeg omi vanu ronte uuendama asuda siis
Sults
HV veteran

sõnum 27.03.2008 13:28:04 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
oleks aeg omi vanu ronte uuendama asuda siis

Minu probleem esines just kiirete arvutitega. Minu kõige aeglasemal rondil see probleem ei esinenud.
tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 27.03.2008 13:45:40 vasta tsitaadiga

Sults kirjutas:
alliance kirjutas:

Minu probleem esines just kiirete arvutitega. Minu kõige aeglasemal rondil see probleem ei esinenud.
selles jutus puudub loogika
Sults
HV veteran

sõnum 27.03.2008 14:24:24 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
Sults kirjutas:
alliance kirjutas:

Loogika on selline, et väga aeglase rondi puhul ei muuda Skype sinu arvutit avalikuks kõnekeskjaamaks. Kiirema arvutiga lahtiste portidega internetiühenduse otsas istudes hakkab Skype vahendatud võõraste kõnede tekitatud paketiliiklus peagi domineerima. Kui ikka ruuter tundide ja päevade kaupa järjest vilgub, nagu käiks pidev filmide sikutamine, kuigi ise parajasti internetti ei kasuta, tekib tõsine kahtlus, et tegemist on nuhkvaraga ja see kopeerib kuhugi sinu kõvaketta sisu.
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.03.2008 14:51:17 vasta tsitaadiga

Ma tegin nii viisi: Tools, Internet Options, Programs, Manage Add-ons, seal tuleneb kaks Skype pluginat, kuna ei viitsi uurida, milline keerab seda jama kokku, siis mõlemale tegin Disable ja Skype endiselt töötab, aga seda numbri jama brauseris ei ole enam thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mks
HV veteran

sõnum 27.03.2008 14:56:46 vasta tsitaadiga

Sults kirjutas:
alliance kirjutas:
Sults kirjutas:
alliance kirjutas:

Loogika on selline, et väga aeglase rondi puhul ei muuda Skype sinu arvutit avalikuks kõnekeskjaamaks. Kiirema arvutiga lahtiste portidega internetiühenduse otsas istudes hakkab Skype vahendatud võõraste kõnede tekitatud paketiliiklus peagi domineerima. Kui ikka ruuter tundide ja päevade kaupa järjest vilgub, nagu käiks pidev filmide sikutamine, kuigi ise parajasti internetti ei kasuta, tekib tõsine kahtlus, et tegemist on nuhkvaraga ja see kopeerib kuhugi sinu kõvaketta sisu.

üldiselt võin sulle kinnitada, et kui ka mingi liiklus relay'takse üle sinu ühenduse, siis võrdlemisi harva ja niimoodi, et sina oma võrgukasutuse juures sellest aru saada ei tohiks. lisaks mainin veelkord, et kuni su Skype'i uptime ei ole üle nädala, ei ole sul võimalust relay'ks hakatagi
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 27.03.2008 15:10:46 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
üldiselt võin sulle kinnitada, et kui ka mingi liiklus relay'takse üle sinu ühenduse, siis võrdlemisi harva ja niimoodi, et sina oma võrgukasutuse juures sellest aru saada ei tohiks. lisaks mainin veelkord, et kuni su Skype'i uptime ei ole üle nädala, ei ole sul võimalust relay'ks hakatagi

Praktika paraku on teistsugune. Ma jälgisin wiresharkiga umbes nädal aega perioodiliselt seda jura, enne skype maha võtmist. Uptime on mul muidugi tavaliselt ikka mitu kuud. Aga kas ma peaksin hakkama regulaarselt mingeid programme sulgema, et nad ei teeks asju, mis mulle ei meeldi? Kui programm teeb midagi, mis mulle ei meeldi, ja mul on võimalik läbi saada ilma selleta, lendab see programm minu arvutitest kähku välja!

Ahjaa, väikesed pausid olid sellel Skype liiklusel tõesti vahel. Mõnikord 5 minutit, mõnikord 30 minutit. Aga kindlasti rohkem kui 50 % ajast oli mingi liiklus käimas.
tagasi üles
ect
HV vaatleja

sõnum 07.08.2008 20:16:47 vasta tsitaadiga

võta skype setingutest "seo skype callto linkidega see linnuke võta maha.
2
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  igal neti lehel kus mingeid numbreid on, muutuvad need automaatselt skype numbriks, mis on kasti sees ja Esti lipp ka veel seal mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.