Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Noname
HV Guru

|
18.09.2007 21:32:04
|
|
|
HD2 all mõeldakse Hidden and dangerous 2?
krt oli 3 aastat kõvakettal see mäng, alles üleeile kustutasin ära, ja mängida ei saanudki
loll ikka vahepeal
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
18.09.2007 21:33:31
|
|
|
tsitaat: |
HD2 all mõeldakse Hidden and dangerous 2?
|
JEP
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.09.2007 22:29:08
|
|
|
nu vabandan väga aga ma ei suuda lihtsalt mõista kuidas saab aasta 2000 (või millal see moh tuli) mängu välja lasta sutsu parema graafikaga ning kõik fännavad kohe. Vastased spawnivad rämedalt jms absurdsed asjad. mohaa oli ikka kõvem omal ajal. Sai ikka kõvasti vaeva nähtud jne. Siin aga kurat mängi quake 3 ja kui mingi raskem "kahur" tuleb poe kah heinakuhja taha nagu seda sai teha vanasti mängudes. Areng on sellel mohhil suht 0. V.a see et sutsu saab vabamalt ringi joosta kuigi see on kah suht piiratud (pole ka ime kuna väga suurt mapi oleks väga raske teha nõnda et buge ei ole jms fun värk oleks veel sees). Midagi uut seal mängus ei ole ning isegi see mis vana on suht nigelalt kokku visatud. See raist kah häirib rämdalt kui kedagi killid (punane lärakas) ning kuidas oma teami kaaslased väga mõttetud on (värdjad jäävad jalgu pidevalt ainult).
Parem ta on kui viimane MOHPA mis oli totaalne saast. Eriti siis kui sai vaadata enne neid promo treilereid jms värke (mida uut tuleb) ja siis tuli hoopis MOHAA exp koos uue graafika mootoriga mis nägi välja suht jura ning jooksis nagu see samune.
aga jah... mind ei ole kerge lõbustada. Ja kui selline ongi U3 mootori graafika siis mnjah... . Isegi valgus efektid ei ole korralikud ja on suht viletsad. Jah ma mängin asja 70fps iga ja max grafaga. Kõik mis andis viskasin põhja.
HD2 = hidden and dangerous 2. Kohati oli ropp raske aga asi oli seda väärt ning kui tappa said siis enda süü läbi mitte sellepärast et vastane rämedalt cheatis.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
03.10.2007 02:14:09
|
|
|
nu vabandan väga aga ma ei suuda lihtsalt mõista kuidas saab aasta 2000 (või millal see moh tuli) mängu välja lasta sutsu parema graafikaga ning kõik fännavad kohe......
aga point äkki selles ongi
ps. oskab keegi kus eestis poest toda osta saab?
hirmsasti mp huvitaks
_________________ lillekasvatus.ee |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inim
HV kasutaja

|
03.10.2007 13:54:19
|
|
|
link :: http://www.cdmarket.eu/?m=prod&w=show&id=918091
kraaks kirjutas: |
nu vabandan väga aga ma ei suuda lihtsalt mõista kuidas saab aasta 2000 (või millal see moh tuli) mängu välja lasta sutsu parema graafikaga ning kõik fännavad kohe......
aga point äkki selles ongi
ps. oskab keegi kus eestis poest toda osta saab?
hirmsasti mp huvitaks  |
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Venivillem
HV kasutaja
|
03.10.2007 16:14:41
|
|
|
dreamx, ega jah...mina ka aru ei saa miks angel vingub koguaeg.Endale meeldib mäng aga väga , ei tea lihtsalt miks.Missiooni alguses on see hea , et vabavalik kuhu maandud.Üldiselt köva mäng!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
22.10.2007 18:38:48
|
|
|
paganama jama värk,
et asi ei lähegi x800 kaardiga tööle
otsisin 'bypass system requirements' tüüpi värke, aga ei leidnud
keegi ei oska aidata, kuidas mööda hiilida?
(kui välja jätta soovitus osta uus kaart )
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
22.10.2007 23:20:08
|
|
|
Algul tundus küll hea mäng aga miks need oma mehed kogu aeg massiliselt relva ette jooksevad kui lased? Sellist jama pole küll teistes mängudes ette tulnud. Vastased teevad kah vahest ime liigutusi. Eriti lõpus kus lased fritsudele terve salve vastu rindu muidu neid maha ei saa. Siis ka vahivad nagu oleks neile peo täis herneid vastu puhvaikat visanud.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.10.2007 23:32:18
|
|
|
Venivillem kirjutas: |
dreamx, ega jah...mina ka aru ei saa miks angel vingub koguaeg.Endale meeldib mäng aga väga , ei tea lihtsalt miks.Missiooni alguses on see hea , et vabavalik kuhu maandud.Üldiselt köva mäng! |
mis ma ikka vingun... mäng on suht jura ja areng 0. v.a see et map on vabam ei ole seal midagi uut... (kuigi osadel levelitel tekib tunne et jooksed ringi pidevalt ühes ja samas kohas) AI on idioot. On ka kohti kus tekib tunne: neil on lõpmatu arv mehi seal nurga taga? Paljunevad? Ehk siis edasi ei liigu jääbki vastaseid tulema. Verd ei ole. Füüsika teeb vahest ime trikke kui kellegi maha lased. Esemed on laua külge naelutatud. Kuule peatavad väiksed puit lauad.. Ja isegi hard tasemega on kergem run and gun stiilis asja mängida. Ja ma omastarust isegi nägin kuidas vastane otse mu ette spawnis ja siis segadusse sattus ja mind maha üritas võtta. Mäng on üks igav ja mõttetu deathmatch muud midagi. Ja relvad teevad sellist peeru häält et dam... hiir peeretab kah valjemini.
tahan paremat graafikat ja reaalselt arengut näha mitte sellist jura <--- loe olen paremat mänginud juba.
ps: ma vist põhjendasin mingil määral ka üleval pool miks ma arvan et see mäng on suht jama... ta ei ole halb aga midagi head ta kah ei ole ehk siis öösel selle mängu pärast üleval ei ole ja kui surma saan siis... who gives a fuck ja ei ole isegi tahtmist edasi mängida (kuigi ma seda teen mängu uurimise pärast).
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
23.10.2007 07:01:04
|
|
|
angel kirjutas: |
...Verd ei ole... |
Mix ei ole? Minul küll on, lasen vastast ja ilusti lendab seda verd seal 8)
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
24.10.2007 05:17:56
|
|
|
Tundub et ilu peitub vaataja silmades...tõenäoliselt mõeldi siin ajude ja vere segu siis.....
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
24.10.2007 10:10:30
|
|
|
Kasutaja angel, -i nutt ja hala igas mänguteemas võiks automaatselt minna spoileri tag-ide vahele
Nagu jõudsin juba lugeda siis COD4 on ka suht saast ta arust
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.10.2007 10:15:10
|
|
|
dreamx kirjutas: |
Kasutaja angel, -i nutt ja hala igas mänguteemas võiks automaatselt minna spoileri tag-ide vahele
Nagu jõudsin juba lugeda siis COD4 on ka suht saast ta arust  |
ot
mida piix... ma ei ole öelnud et cod4 on saast... omfg ütleks selle peale. närvi ajab kui inimesed ei saa aru loetust... ja võtavad ainult osadest sõnadest kinni.
ma ütlesin midagi muud loe palun korralikult. IMO COD4 = lõpuks ometigi tehti midagi normaasemat ja lootustandvamat kui cod2 crap.
Ehk siis cod4 (v.a see propaganda mida aetakse alati) meeldis oma mängitavuse poole pealt. Skriptitud jah... action fun. Graafika =esmapilgul kena. /ot
selle moha vere kohta: vere plekke kusagile minuteada ei jää ja üldsegi selline "mahla pritsmed". Kuuli auke ei ole (kuuli auk = vere lärakas mundril kuna rohkemaks ei olda üldiselt suutelised). Ja kui sutsu lugeda mu möla siis saab aru et see vere värk on üks väiksemaid probleeme.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
24.10.2007 10:51:40
|
|
|
No piix
tsitaat: |
kurb ainult et see call of duty 4 selline "propaganda" mäng tundub olevat... lapsi jms olendeid vist seal ei saa (ehk siis oleks reaalsem olukorra esitlus) + "evil" poolel olla. Sutsu ära tüütavad need we us/uk we good tüüpi mängud. |
See ikka kvalifitseerub järjekordse nutulaulu alla lõdvalt,loe ise mida kirjutad
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.10.2007 10:54:42
|
|
|
eee vaata natuke ees poole cod4 teemas ja see ei ole mingi nutulaul vaid reaalsus... ma mängisin seda demo ammu seega on teised kommentaarid muidugist teema ees pool mitte lõpus...
aga jah.. mis ma ikka vaidlen... lootusetu
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
codemaster
HV kasutaja

|
24.10.2007 13:43:45
|
|
|
mina ise ei ole Airborne'i proovinud aga kõik reviewd ja kommentaarid on päris negatiivsed laadis "on jah langevarjud aga too little, too late. Ei näe mitte midagi ahvatlevad Airborneis. Seega ühinen angeli arvamusega, et On jah Medal of Honor aga mis siis. Mängus ei ole midagi revulutsioonilist, uut või isegi meeltlahutavat - sama ww2 nazi shooter nagu kõik eelnevadki. Võibolla ei peaks ma niipalju ülevaateid vaatama/lugema aga ma siga kotis ka osta ei taha. BTW kas sellel demo on väljas - saaks ära proovida ja kahtlused ümber lükata või kinnitada.
viimati muutis codemaster 24.10.2007 14:04:07, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
24.10.2007 13:59:35
|
|
|
Ei meeldinud mullegi see mäng. Olen praegu viimases osas, aga ei viitsi seda vist lõpetada - liiga igavaks kisub.
See langevarjuga hüppamine on kah jama. Saad küll valida, kus maandud, aga see on väga limiteeritud, sest sa ikka lendad päris kiiresti alla ning lõppkokkuvõtteks maandud ikka enam-vähem seal, kus ette määratud, või kui ei, siis natsid lasevad su ka kohe maad puudutades maha.
Praegu väljas olev CoD2 teeb sellele mängule ikka pikalt silmad ette, rääkimata tulevast CoD4st!
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
haggitu
HV kasutaja
|
13.02.2008 01:18:31
|
|
|
oskab keegi öelda, kuidas saab neid lisasid, mis on relvadele teenitud maha/peale panna? Üttleb et Alt fire nuppu peab vajutama, kuid ei miskit. Mäng on siis PS3 oma.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
zarc
HV kasutaja
|
19.05.2008 14:01:56
|
|
|
Selline küsimus - see mäng ei lähe käima
prose amd 3800+ mis on 2,0Hz - läheb tööle -probleeme pole
prose intel 4300 -1,8Hz mis kellatud 2,2Hz ei lähe tööle -kus on loogika -kas kuskilt ära petta ei anna
|
|
Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
191 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.05.2008 14:18:18
|
|
|
mis ülejäänud süsteem on? prosest peaks enam kui küll olema. GHz ei näita peerugi seega küsiks: kas ta mingi veateate annab?
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
19.08.2008 11:52:42
|
|
|
Mul ei näita neid värke, elusi jne. Samuti ei näita seda saavutuse värki kui midagi ägedat tegid oma relvaga. bug?
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
20.08.2008 11:02:07
|
|
|
uuenda draiverid ära
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
23.08.2008 13:54:01
|
|
|
Kuidas seal 5 tärni saada market gardenilt? Tapsin ilusti kõik ära kuid ikkagi annab 3 tärni Samuti huvitab mind misasi see tärnide kõrval asuv märk on, 1 of 5 jne
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
dwdw
HV kasutaja

|
17.10.2008 12:06:33
|
|
|
kas keegi mõnda koodi ka teab näiteks lõpmatud padrunid jne ja kuidas neid sisestada
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|