Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fuzzz
HV vaatleja
|
22.07.2006 00:14:40
probleem 7900GTXI-ga |
|
|
sai siis uus videokaart soetatud....probleem selles et riddickut kribades hakkab loopima ette rohelisi kollaseid punaseid triipe jne jne...ühegi teise mänguga probleeme pole, clokanud ka pole seda kaarti...lasin isegi mängu maha ja installisin uuesti, ikka jama alles...temperatuur ok, kuumaks ei lähe...kas kaart peetis?????
_________________ küsija suu pihta ei lööda... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.07.2006 00:30:49
|
|
|
Kas teiste mängudega sama probleem?
Kas uusimad nVidia driverid peal ja vanad unistallisid korralikult maha?
Kuidas 3Dmark05 lood on? Kas seal ka pilt piixus?
Mis toide täpsemalt kasutuses on?
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.07.2006 00:36:33
|
|
|
tsitaat: |
|
Pigem 2003 avalduvad vead nende kaartidega ,eriti veel kui lased prose testid kah läbi
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.07.2006 00:43:07
|
|
|
dreamx kirjutas: |
|
Pigem 2003 avalduvad vead nende kaartidega ,eriti veel kui lased prose testid kah läbi  |
3Dmark05 peaks mõnusamalt koormama... samas võib ka 3Dmark06 lasta. Osa teste seal on parajad "kaardi kütjad"
Aga jah targem oleks vast kõik läbi lasta ja kui siis üheski vigu ei ole saab edasi uurida mis värk on.
Eriti hea oleks tegelt kui lasta seda 3Dmark i mitukorda järjest vahetpidamata. Siis saab kohe aru kas asi küpseb üle vms probleeme tekib. Sageli 1x jooksutades vigu ei ole märgata.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.07.2006 00:47:36
|
|
|
Samas ma arvan ,et probla on selles mängus,sellele miskeid pätse ei ole või on kõik uuem peal juba
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
fuzzz
HV vaatleja
|
22.07.2006 01:16:18
|
|
|
patchid uuemad peal jah, proovisin isegi seal mängu systemi alt erinevate mootoritega seda mängu käima lasta aga ei miskit, krt aga äkki tõesti jääb toide lahjaks...kuigi siis peaks ka teiste mängudega jebima hakkama..või mitte????
ei ole miski eriline häkker ka, ple veel kordagi neid 3dmarke teind...
kusjuures nüüd viskab monitori kinni ka ja ei enam pilti ette tule, vaid restart ja siis saab jälle minuti toksida ja uuesti asi tuksis...äkki mõni pahalane arvutis sees mida mu viirusetõrje pudinad-padinad üles ei taha leida????
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.07.2006 01:18:55
|
|
|
Olen alati viimasen süüdistanud toidet(kuna enamus vastuseid on "osta uus toide" siin foorumis) aga mis toide sul seda lasti veab
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
fuzzz
HV vaatleja
|
22.07.2006 01:25:46
|
|
|
toiteks chiefteci 410w...et siis äkki vähe tõesti sellest kuna prose kellasid tõstisn ka sutsuke...???
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.07.2006 01:41:17
|
|
|
AGA .... kuidas driveritega lood on? Kas uusimad nVidia kodulehelt tõmmatud driverid peal ja Vanad Unistallitud korralikult?
Ja proovi teise mänge.
Kui toite kahtlus (eks ta paras äppu ole selle kaardile ja vaadates mis sul seal veel on) siis võta kõik mida vaja ei ole arvuti tööst toite tagant lahti (DVD rom, CD rom, Lisa kõvakettad jms träna) ning lase kõik ülekiirendatud asjad defaulti ja proovi siis. (siin on jah patt öelda et toide lahja kuna mõne arvatas veab 400W toide terve maailma arvutit korraga ära ilma probleemideta. Aga samas EI tasuks nüüd kohe uut toidet ostma minna. Enne tuleb teised asjad läbi proovida ja siis alles kvaliteetse toite kallale minna )
Ning ikka: tee 3Dmark ära.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
22.07.2006 01:59:20
|
|
|
angel,
Ja proovi teise mänge.
|
Juba esimeses posti öeldi ,et kõik OK,Kui rahulikult kodukalt lugeda siis Min-toide on 450W(see ei tähenda muidugi ,et sinu 410w peaks prükkarisse lendama)
Proovi erinevaid variante mängu graafika seadetes ja googleda,küll probla laheneb
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
22.07.2006 04:12:32
|
|
|
toidet ei ole kindlasti vähe
downkloki kaarti, vaata kas asi muutub
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
22.07.2006 09:56:04
|
|
|
Noname kirjutas: |
|
fuzzz kirjutas: |
clokanud ka pole seda kaarti
|
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
korndog412
HV veteran

|
22.07.2006 10:14:30
|
|
|
robin kirjutas: |
|
fuzzz kirjutas: |
clokanud ka pole seda kaarti
|
|
missiis?
downclock ja overclock kaks asja eri suundades
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
22.07.2006 10:21:34
|
|
|
defaultis peaks kaart töötama ju.. lihtsalt oletasin, et Noname ei pannud seda lauset tähele ning tegin vastava märkuse..
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
korndog412
HV veteran

|
22.07.2006 10:22:56
|
|
|
robin, downclockitud kaart on veel stabiilsem ja võtab vähem voolu kui def'is ju.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
22.07.2006 10:29:44
|
|
|
kindlasti võtab vähem voolu, aga kas see langus on märkimisväärne?
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
22.07.2006 13:21:50
|
|
|
jah, sellised vennad on vajalikud siin
ma olen 2 aastat arvuti paranduses töötanud ma arvan et ma tean mida ma räägin
ja mis see vähem voolu võtmine siia üldse puutub?
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.07.2006 15:28:24
|
|
|
teema algataja võiks minupoolt esitatud küsimustele vastata ja vast siis saab probleemile lahenduse.
Ja sry et ma ei märganud et teistes mängudes probleeme ei ole. Samas tuleks öelda mis mängudega tegemist. Vast need "teised" ei ole nii nõudlikud kui seda mäng millega probleeme esineb.
Samas 3Dmark ikkagist vaja jooksutada ega muu ei aita.
Ja see downclock jura asemel tasuks (nagu juba ütlesin) parem toite küljest lahti ühendada kõik ebavajalik ja kui mingi prose, mälud vms OC itud on siis needki defaulti lasta.
Ja kui ikka 3Dmark05 10x läbi lubab lasta järjest ilma probleemideta siis vast probleem kusagil mujal. Toide on parajalt piiripeal aga selle testimiseks juba nagu lahendus antud....
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
23.07.2006 03:21:40
|
|
|
angel kirjutas: |
teema algataja võiks minupoolt esitatud küsimustele vastata ja vast siis saab probleemile lahenduse.
Ja sry et ma ei märganud et teistes mängudes probleeme ei ole. Samas tuleks öelda mis mängudega tegemist. Vast need "teised" ei ole nii nõudlikud kui seda mäng millega probleeme esineb.
Ja see downclock jura asemel tasuks (nagu juba ütlesin) parem toite küljest lahti ühendada kõik ebavajalik ja kui mingi prose, mälud vms OC itud on siis needki defaulti lasta.
Ja kui ikka 3Dmark05 10x läbi lubab lasta järjest ilma probleemideta siis vast probleem kusagil mujal. Toide on parajalt piiripeal aga selle testimiseks juba nagu lahendus antud....  |
Niisis sinu arust riddic võtab rohkem toitekalt voolu kui teised mängud ja toiteplokk on selle mängu jaoks lahja?
Vihje teemaalgatajale, omal oli selle mänguga sama jama, 6000GT tegi sama asja tehase klokkidel, downklokkides asi läks korda.
Kaart garantiisse ja uus vastu ja uue kaardiga kõik
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.07.2006 06:06:18
|
|
|
Ja kui ikka 3Dmark05 10x läbi lubab lasta järjest ilma probleemideta siis vast probleem kusagil mujal. Toide on parajalt piiripeal aga selle testimiseks juba nagu lahendus antud....  |
Niisis sinu arust riddic võtab rohkem toitekalt voolu kui teised mängud ja toiteplokk on selle mängu jaoks lahja?
Vihje teemaalgatajale, omal oli selle mänguga sama jama, 6000GT tegi sama asja tehase klokkidel, downklokkides asi läks korda.
Kaart garantiisse ja uus vastu ja uue kaardiga kõik  |
ei ma ei ole seda otseselt väitnud... AGA ma pidevalt mämmutan ühte ja seda sama juttu aga vat keegi ei vaevu lugemast. VAid tullakse ja võetakse ühest sõnast kinni ja siis hakatakse virisema. Ise olen seda mängu mänginud ja tean et see nõudis masinalt suht palju. Ehk siis võimalik et asi koormab masinat rohkem kui teised.
Ning mös kaart see 6000GT on ? vast mõtlesid 6600GT ning sellega on pidevad jahutus jamad seega pole ime et pilt säbruline
Teema algataja EI ole maininud mis teised mängud töötavad. EI ole öelnud mis drivereid kasutab, kas vanad korralikult maha lastud jne. EI ole teinud 3Dmark (savi kas 06, 05 või 03) seega tont seda teab mis viga asjal.
Ja sellele masinale on see 400w suht piiripeal mis tal seal profiilis kirjas on. Ega see toide vaevalt reaalselt vajaduse korral 400W välja annab. Aga kui toite probleem siis üldjuhul hakkab masin resasid tegema. Viskab pildi tasku vms jamad. Ja seda üldjuhul siis kui sutsu mängitud on. Ehk siis kohe kui mäng käima lüüa siis ei ole vast mingit probleemi algul märgata.
Aga jah mis ma siin ikka piixuda julgen. Ega mul masinaga probleeme ei ole seega mul suht savi. Lihtsalt mõtlesin et aitan kedagist aga jah...
(kui keegi ikka aru ei saanud siis ütlen otse: toites ei ole arvatavasti viga selle mängu puhul aga enne kui mingit moodi asja ei testita siis võib jäädagi vinguma et probleem asjaga ehk siis ma ei ütle et mine poodi osta uus toide siis arvuti suudab kõike teha 10x paremini)
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahtol
HV vaatleja

|
23.07.2006 21:14:05
|
|
|
Mul 7900GT, kuid põhimõtteliselt peaks kaardid olema võrreldavad. Need isendid on väga nõudlikud jahutuse suhtes. Endal peab custom jahutusega vent ikka jubedalt tööd tegema, et jahutaks piisavalt - et oleks stabiilne. Mis ennem aitas 3DMark03 puhul, oli Riva Tuneris - Direct 3D seadete alt VSync tabi alt Prerender Limit panemisel 1 peale või 0 peale. Kui oli 3 või rohkem tundus kaart väga palju koormust saavat kohtades, kus kaadrisagedus ületas 500-t. See number määrab, kui palju kaardreid saadetakse videokaardile ette renderdamiseks. Mul langes 3dmark skoor veits, kuid midagi hullu polnud. Kiirust kaotad ainult kohtades, kus kadrisagedus oleks üle 100 ehk siis reaalselt ei kaotagi eriti. See aitas minul küll näiteks, võid proovida.
Muidu mul on toiteplokiks suht noname vist, Fortron 350W High Efficiency PF, millel 12V 15A + 10A. Pole ka kõvasti "kellamisel" nõrgaks jäänud, jälgides pingeid täiskoormusel. Tagant väljuv õhk on ka nõrgalt soe. Muidugi lisaseadmeid on kastis veel ainult üks kõvaketas ja üks dvdrw:D
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
23.07.2006 21:21:40
|
|
|
kas sellel riddickul polnud mitte nvidia opengl bug?
fuzzz, sul see fixitud ikka?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.07.2006 21:55:15
|
|
|
7900GTX i jahutus on parem kui 7900GT oma. Vähemalt üldjuhul nõnda olnud.
Mingeid X seadeid drivude alt ei ole vaja muuta eriti seda mida ahtol kirjeldab. See on kahe poolega asi. Osati on see muutmine negatiivne ja osas asjas võib ainult kasu tuua. Kes viitsib see leiab ka sellelt lehelt selle kohta infi kuidas nVidia drivu seadeid muuta ja mida see alt prerender limit täpsemalt teeb (oblivioni tweak õpetuse all on sellest minuteada kirjas): http://www.tweakguides.com/
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
23.07.2006 22:13:53
|
|
|
Kaart garantiisse ja uus vastu ja uue kaardiga kõik  |
ei ma ei ole seda otseselt väitnud... AGA ma pidevalt mämmutan ühte ja seda sama juttu aga vat keegi ei vaevu lugemast. VAid tullakse ja võetakse ühest sõnast kinni ja siis hakatakse virisema. Ise olen seda mängu mänginud ja tean et see nõudis masinalt suht palju. Ehk siis võimalik et asi koormab masinat rohkem kui teised.
Ning mös kaart see 6000GT on ? vast mõtlesid 6600GT ning sellega on pidevad jahutus jamad seega pole ime et pilt säbruline
Teema algataja EI ole maininud mis teised mängud töötavad. EI ole öelnud mis drivereid kasutab, kas vanad korralikult maha lastud jne. EI ole teinud 3Dmark (savi kas 06, 05 või 03) seega tont seda teab mis viga asjal.
Ja sellele masinale on see 400w suht piiripeal mis tal seal profiilis kirjas on. Ega see toide vaevalt reaalselt vajaduse korral 400W välja annab. Aga kui toite probleem siis üldjuhul hakkab masin resasid tegema. Viskab pildi tasku vms jamad. Ja seda üldjuhul siis kui sutsu mängitud on. Ehk siis kohe kui mäng käima lüüa siis ei ole vast mingit probleemi algul märgata.
Aga jah mis ma siin ikka piixuda julgen. Ega mul masinaga probleeme ei ole seega mul suht savi. Lihtsalt mõtlesin et aitan kedagist aga jah...
(kui keegi ikka aru ei saanud siis ütlen otse: toites ei ole arvatavasti viga selle mängu puhul aga enne kui mingit moodi asja ei testita siis võib jäädagi vinguma et probleem asjaga ehk siis ma ei ütle et mine poodi osta uus toide siis arvuti suudab kõike teha 10x paremini) |
ei muuda see toiteplokk mitte midagi
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.07.2006 22:17:11
|
|
|
siis muudab kui tuleb välja et jääb toitest väheks... suht nõudlik kupatus inimesel koos.
Samas nagu ütlesin siis tuleks enne need värid ära proovida mida soovitasin. Kui kahtlust et kaart piixus siis võimaluse korral võib ju kellegi juures testida kellel mingi kvaliteetne plokk käepärast
Uue ja võimsama toitega proovimine jäägu nn "viimaseks" katsetuseks. Samas aitab ka see kui OC id maha võtta ja kõik mida arvuti tööks vaja ei ole lahti ühendada.
|
   |
157 |
|