Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  StarForce intervjuu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 20.01.2006 19:23:26 vasta tsitaadiga

... antud juhul olen Scart'iga täiesti ühel meelel ja leian, et SF sarnaste süsteemide kasutuselevõtt on juba liiast, kui selliseid asju juhtub, nagu Scart siin ilmekalt kirjeldanud on. Olen pidanud korduvalt mässama arvutitega, kus peale SF kaitsega mängu paigaldamist on hakanud ilmnema igasugused anomaaliad ja seda just optiliste seadmetega, mis ei lahene pahatihti isegi siis, kui SF kaitsega mäng arvutist eemaldada. Endal on n. ette tulnud, et peale SF kaitsega mängu installi, ei aksepteeri enam mingil põhjusel teised mängud omi plaate, kuigi kõik on kenasti legaalne icon_confused.gif
abstainer
HV kasutaja
abstainer

sõnum 20.01.2006 22:22:01 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... antud juhul olen Scart'iga täiesti ühel meelel ja leian, et SF sarnaste süsteemide kasutuselevõtt on juba liiast, kui selliseid asju juhtub, nagu Scart siin ilmekalt kirjeldanud on. Olen pidanud korduvalt mässama arvutitega, kus peale SF kaitsega mängu paigaldamist on hakanud ilmnema igasugused anomaaliad ja seda just optiliste seadmetega, mis ei lahene pahatihti isegi siis, kui SF kaitsega mäng arvutist eemaldada. Endal on n. ette tulnud, et peale SF kaitsega mängu installi, ei aksepteeri enam mingil põhjusel teised mängud omi plaate, kuigi kõik on kenasti legaalne icon_confused.gif

no siis tulebki nii välja, et minu probleem https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=229808&highlight= oligi selles SF'st? Ehk siis ainuke lahendus on siis format C:? Eri lõbus... nüüd siis vist ei oma tähtsust oled sa piraat või mitte, kuid keeratakse sulle ikka icon_evil.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Terminator III
HV veteran

sõnum 20.01.2006 22:23:53 vasta tsitaadiga

Device managerist sai ka seda maha võtta kui ma õigesti mäletan icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
abstainer
HV kasutaja
abstainer

sõnum 20.01.2006 22:50:45 vasta tsitaadiga

Terminator III kirjutas:
Device managerist sai ka seda maha võtta kui ma õigesti mäletan icon_rolleyes.gif

see ei aita... ta kirjutab ennast sisse ka registrisse, isegi peale eemaldumist säilivad sinna mõned jupid, ma neid olen tavaliselt manuaalselt eemaldanud...

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 21.01.2006 00:28:21 vasta tsitaadiga

abstainer kirjutas:
Terminator III kirjutas:

see ei aita... ta kirjutab ennast sisse ka registrisse, isegi peale eemaldumist säilivad sinna mõned jupid, ma neid olen tavaliselt manuaalselt eemaldanud...

siiamaani ainuke lahendus mis olen leidnud sisaldas endas terve secondary ide channeli uninstalli või siis seadme uninstalli, kui ide kontrat maha ei saanud lasta, siis sai asja uuesti tööle... aga selline teema ei kannata ikka mingit kriitikat.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 21.01.2006 01:44:49 vasta tsitaadiga

saadad arvuti parandamise arve either starforce või mängu tegijale koos eksperthinnanguga, et probleem just sellest põhjustatud oli.

või siis sihid starforce $3k auhinda.

ausalt öeldes ei kisu küll kohe kuidagi sellist softi ostma. lisaks eelnevatele probleemidele, kuidas on lood 64bit windowsiga (üüdseks vist lahendatud), vistaga? järgmise opsüsteemi või linuksi või millega iganes. ennevanasti oli softi kasutusõigus tähtajatu, nüüd kipub väga lühikese elueaga olema. kas 10a pärast starforce draiver kuhugi peale elama soostub?

tagasi üles
Kaniyodrift
HV kasutaja
Kaniyodrift

sõnum 01.02.2006 03:30:42 vasta tsitaadiga

link :: StarForce ähvardab kriitikut kohtuga

kusjuures tegu pole esimese korraga icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
abstainer
HV kasutaja
abstainer

sõnum 01.02.2006 04:30:42 vasta tsitaadiga

Loogiline, et nad ähvardavad kohtuga, neile ei meeldi ju, kui keegi räägib tõtt nende kohta... Terve internet kubiseb probleemidest, mis olid põhjustatud SF'st. SF'i suppordist muidugi on kuulda ainult ühte, "meie copy-protection töötab korralikult ega tee kahjusta midagi". Loomulikult, kes see ikka enda kohta halvasti hakkab rääkima icon_neutral.gif

selle StarForce'i üks ebameeldib asjaolu on see, et seda topitakse ka demodesse icon_evil.gif no mis kuradipärast pannakse copy-protection demosse... thumbs_down.gif loodan, et see firma läheb pankrotti...

aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2006 09:41:12 vasta tsitaadiga

demodes või mitte aga kui ta ennast salaja arvutisse installib siis järelikult on tegu SPYWARE´ga. neid ennast tuleks selle eest kohtusse anda!
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.02.2006 09:48:25 vasta tsitaadiga

... tjah, mõni ägedam mängude levitaja võiks selle tee küll ette võtta ja peamiselt põhjusel, et SF ei õigusta ennast (pole mängu, mis poleks lahti murtud) ja tänu probleemidele toimimise osas, kahjustab ka mängude mainet, mis SF "kaitset" kasutavad ...
.leraak
HV kasutaja
.leraak

sõnum 01.02.2006 10:09:00 vasta tsitaadiga

Kes on hädas SF eemaldamisega? Ametlik koduleht pakub igatahes programmijuppi.
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 01.02.2006 10:32:14 vasta tsitaadiga

Kurat! Peab ise ka oma arvutit üle kontrollima hakkama.
Ho Ho, kas sa tõesti arvad, et firmal on õigus oma kliente nussida põhjendusega "kaitse ebaausate klientide vastu"?. WTF, see pole mingi põhjendus icon_exclaim.gif icon_evil.gif Poes on ka turvamehed, kaitse ebaausate klientide vastu, ja see on normaalne ja aktsepteeritav. Aga kui ukse peal hakatakse igaüht läbi otsima, et "äkki panite midagi tasku" siis jääb see pood klientidest lihtsalt ilma. Starforcega on praegu samamoodi üle piiri mindud.
Minu jaoks üsna analoogne Sony rootkiti juhtumiga: kaob ära igasugune tahtmine osta originaaltarkvara- ja muusikat. Üleüldse igasugune tarkvara, mis ei luba ennast arvutist maha installeerida on juba iseenesest sama mis viirus/spyware. Ükskõik kas sa oled ta ise lubanud või ei (enamus viirusi laeb ju ka kasutaja ise alla, klikkides vales kohas OK).

Kui piraadid teevad tootjate elu kibedaks, n****gu piraate, aga kuna sellega ei saada hakkama, siis pannakse näkku maksvale kliendile. Right?

Ja üleüldse, pärast jamamist oma Colin 05 originaalplaadiga (graafikakaardiga kaasa saadud), mis väidab, et plaadilolev CD-Key on vale - WTF nüüd klient süüdi on?? Kirjutasin isegi Codemastersi supporti eelmine nädal, seletasin probleemi ära, aga ma ei ole veel vastustki saanud. Täiesti piix ma ütlen, miks peaks keegi pärast sellist s....a üleüldse originaalmängude eest raha välja käima?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 01.02.2006 12:19:55 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Ho Ho, kas sa tõesti arvad, et firmal on õigus oma kliente nussida põhjendusega "kaitse ebaausate klientide vastu"?
kui sa vastava programmi installimise käigus litsentsiga nõustud siis pole sul tegelikult suurt mingisugust õigust kobiseda.

Üks vaevaline ning tõenäoliselt mitte eriti tõhus variant kuidas olukorda mõjutada võib proovida on et lihtsalt ei kasuta SF kaitsega asju ning kuulutad sellest kõva häälega igal võimalikul juhul. Kui taolisi inimesi tekib piisavalt palju siis ehk on loota ka asjade paranemist.
Paraku vajab see üsna suurt rahvamassi ning jubedalt aega.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.02.2006 12:25:43 vasta tsitaadiga

krt pole vaadanud eriti neid programmi litsentse aga kaldun arvama, et starforce protectionist pole seal midagi kirjas, kuigi peaks olema!
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
abstainer
HV kasutaja
abstainer

sõnum 01.02.2006 14:40:26 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:

Ja üleüldse, pärast jamamist oma Colin 05 originaalplaadiga (graafikakaardiga kaasa saadud), mis väidab, et plaadilolev CD-Key on vale

mul on selline tunne, et see cd-key on kõikidel vale seal icon_confused.gif mul samuti CMR05 plaadi cd-key on vale, pidin otsima netist seriali ja pärast pidin tirima ka cracki sest ma ei viitcinud vaadata, kuidas mu arvuti hangub cd-checki ajal...

tsitaat:
Kes on hädas SF eemaldamisega? Ametlik koduleht pakub igatahes programmijuppi.

peale selle programmi juppi, säilivad SF'i registrisse mõned asjad ikka alles. Ja kasu sellest ei ole kui sa eemaldad SF'i selle programmiga, sest kui sa tahad jälle selle mängu panna tööle siis sa PEAD selle uuesti installima icon_evil.gif

Draax
HV veteran
Draax

sõnum 01.02.2006 14:55:34 vasta tsitaadiga

abstainer kirjutas:
Draax kirjutas:

Ja üleüldse, pärast jamamist oma Colin 05 originaalplaadiga (graafikakaardiga kaasa saadud), mis väidab, et plaadilolev CD-Key on vale

mul on selline tunne, et see cd-key on kõikidel vale seal icon_confused.gif mul samuti CMR05 plaadi cd-key on vale, pidin otsima netist seriali ja pärast pidin tirima ka cracki sest ma ei viitcinud vaadata, kuidas mu arvuti hangub cd-checki ajal...

No just icon_exclaim.gif Ja kui pärast legaalse tarkvara omandamist saad sellise piixu endale arvutisse, ja mäng ise üleüldse ei tööta ja mängu tootja fcking support ka ei vasta terve nädal... mul on krdi viis korda lihtsam panna see mäng koos crackiga netist tirima, mida ma ausaltöelda ka tegin... ja kui keegi nüüd tuleb rääkima et piraatlus on paha ja värki, siis saadan ta viisakalt üle t...
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 01.02.2006 15:00:50 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
abstainer kirjutas:
Draax kirjutas:

No just icon_exclaim.gif Ja kui pärast legaalse tarkvara omandamist saad sellise piixu endale arvutisse, ja mäng ise üleüldse ei tööta ja mängu tootja fcking support ka ei vasta terve nädal... mul on krdi viis korda lihtsam panna see mäng koos crackiga netist tirima, mida ma ausaltöelda ka tegin... ja kui keegi nüüd tuleb rääkima et piraatlus on paha ja värki, siis saadan ta viisakalt üle t...
Aga saada sama jutt mis praegu siia kirjutasid ka SF'i ning tolle mängu tegijatele/pakendajatele, vaata ehk vastavad midagi tarka icon_smile.gif
Või kui ei ütle midagi tarka siis nende poolset õigustust tahaks ikka näha.

tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 01.02.2006 15:02:31 vasta tsitaadiga

Ma ju ütlesin, et saatsin Codemastersi supporti kirja juba eelmine nädal. Kolmapäev-neljapäev oli see vist, nii et nädal on juba möödas ja vastust saanud ei ole. icon_evil.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.02.2006 15:03:35 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
[Aga saada sama jutt mis praegu siia kirjutasid ka SF'i ning tolle mängu tegijatele/pakendajatele, vaata ehk vastavad midagi tarka icon_smile.gif
Või kui ei ütle midagi tarka siis nende poolset õigustust tahaks ikka näha.

Ho Ho, vastus ju juba saadi ju icon_smile.gif

"Dear Sir, calling StarForce "Anti-copying malware" is a good enough cause to press charges and that is what our corporate lawyer is busy doing right now. I urge you to remove your post from http://www.boingboing.net/2006/01/30/anticopying_malware_.html because it is full of insults, lies, false accusations and rumors. Your article violates approximately 11 international laws. Our USlawyer will contact you shortly. I have also contacted the FBI , because what you are doing is harassment."
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 01.02.2006 15:08:27 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Ma ju ütlesin, et saatsin Codemastersi supporti kirja juba eelmine nädal. Kolmapäev-neljapäev oli see vist, nii et nädal on juba möödas ja vastust saanud ei ole. icon_evil.gif
Kas sa ka seda mainisid et SF'iga jamamise asemel on palju lihtsam antud mäng kräkkida? Mine tea, ehk on nad seal tõesti nii ullikesed et usuvad SF'i autorite juttu murdmatust kaitsest icon_smile.gif
tagasi üles
TitaNiuz
HV kasutaja

sõnum 01.02.2006 15:15:52 vasta tsitaadiga

Muide jah, paljudel on tõesti koodidega nii, et vale ja ei tea mida veel....
Selle peale on Starforce'i esindajad foorumites öelnud ,et kohe kontakteeruda ja saate uue seriali..... On see normaalne? icon_confused.gif

Ja systeemi anomaaliad on juba hullem case. Mõnedel (või isegi paljudel)inimestel on olnud ka juhuseid, kus see Starforce kontrollib cd-key'd mingi minut aega ja see originaalplaat on dvd lugejas täispööretel icon_eek.gif . Ei usu, et see plaadile ja dvd lugejale hästi mõjub. Lahendus sellele oli siiski olemas - keerad Nero drivespeedist või Device Manageri alt lugemiskiirust vähemalt poole võrra väiksemaks. Tulemus - seriali kontroll ja mängu käimaminek võttis alla 10 seki....

Küsimus - kas on raske tsipakene Starforce'i koodi mudida nii, et ta loeks plaatidelt aeglasemalt( ja sealjuures ehk isegi kvaliteetsemalt)?

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.02.2006 15:19:48 vasta tsitaadiga

TitaNiuz kirjutas:

Küsimus - kas on raske tsipakene Starforce'i koodi mudida nii, et ta loeks plaatidelt aeglasemalt( ja sealjuures ehk isegi kvaliteetsemalt)?

aga otseloomullikult. starforce'i vastu aitab üks väga lihtne tööriist- Plextori dvdrw icon_razz1.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.02.2006 15:23:53 vasta tsitaadiga

... originaalplaadi autentimiseks peaks normaalsel juhul vähem aega kuluma, kui läheb vaja CD/DVD lugemiseks kõlbliku pöörlemiskiiruse saavutamiseks icon_rolleyes.gif
abstainer
HV kasutaja
abstainer

sõnum 01.02.2006 17:14:41 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... originaalplaadi autentimiseks peaks normaalsel juhul vähem aega kuluma, kui läheb vaja CD/DVD lugemiseks kõlbliku pöörlemiskiiruse saavutamiseks icon_rolleyes.gif

SF'ga aga lood on teistpidi. Ja ma ei saa aru, mida ta seal 5 minutit checkib seda CD/DVD'd icon_question.gif Kas ta kontrollib, et kas KÕIK failid on plaadil, siis kas plaat on originaalne, kas emulaatoreid ei ole jne... Ja miks see SF peab nii hull ressursidea õgard olema icon_confused.gif

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.02.2006 17:16:29 vasta tsitaadiga

abstainer kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

SF'ga aga lood on teistpidi. Ja ma ei saa aru, mida ta seal 5 minutit checkib seda CD/DVD'd icon_question.gif Kas ta kontrollib, et kas KÕIK failid on plaadil, siis kas plaat on originaalne, kas emulaatoreid ei ole jne... Ja miks see SF peab nii hull ressursidea õgard olema icon_confused.gif

endal võtab plaadi audent aega nii 10 sekundit - 2 minutit, polegi aru saanud, milles see konks on mis aja määrab. ahjaa, checki ajal on masin koos ja midagi ei saa teha.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  StarForce intervjuu mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.