Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Kas agar tsensuur kasutajatele hinnangu andmisel on normaalne? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Terminator III
HV veteran

sõnum 28.12.2005 16:20:35 vasta tsitaadiga

Nii palju kära tühjast asjast. Ma ei ole üritanud kellelegi mingit AMi jagada, lihtsalt juhtusin ta tähelepanu sellele, et see mis ta teeb ei ole normaalne icon_rolleyes.gif .
Kui kadedus nii suur, sellepärast et mina mode olen, eks siis saatke Tanelile ps põhjendusega miks just mina mode olla ei tohiks ja kui ta nõustub eemaldatakse minult modestaatus, kõik väga lihtne. thumbs_up.gif
EDIT: ja see kui inimene mode on see siis kohe tähendab, et kõik mis ta ütleb ütleb ta HV nimel? icon_neutral.gif
Ja tuletagem meelde ikka milleks on kasutajate hindamine tehtud. Kasutajate hindamine on tehtud petmiste vältimiseks ja miks peaks keegi kannatama kui keegi raamatu sugune paneb negatiivse puhtalt selle tõttu, et tema küsis midagi teemast.
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
taifunk
HV Guru
taifunk

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.12.2005 16:25:32 vasta tsitaadiga

Terminator III, kahjuks/õnneks on mode siiski nn. võimuesindaja ning kuna ta on valitud administratsiooni poolt, siis see tähendab, et talle on antud ka vastav usaldus. Mode ei saa sa olla 9-5-ni või õhtuti mõned tunnid, mode staatus on sul koguaeg kui sa siin foorumis viibid!

Niisamuti peab poliitik olema oma ametikoha vääriline ka nädalavahetustel, ta ei lähe baari ju kaklema sellal ning politseinik peatab päti ka tööst vabal ajal. See on loomulik.

MelesMeles
HV Guru

sõnum 28.12.2005 16:32:39 vasta tsitaadiga

taifunk kirjutas:
Good point.

Tõsi, aga kinnisideena seda ka võtta ei tohiks, nagu Teie tegevusest mulje on jäänud.

taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 28.12.2005 16:35:02 vasta tsitaadiga

MelesMeles, palun selgita...

tsitaat:
Tõsi, aga kinnisideena seda ka võtta ei tohiks, nagu Teie tegevusest mulje on jäänud.

alliance
The Transporter
alliance

sõnum 28.12.2005 16:39:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:
ja see kui inimene mode on see siis kohe tähendab, et kõik mis ta ütleb ütleb ta HV nimel?

foorumi esindaja sa ju oled...

Draax
HV veteran
Draax

sõnum 28.12.2005 16:48:36 vasta tsitaadiga

Ühest küljest on raamatu ärritumine arusaadav, aga säärane negatiivse kommentaari lajatamine tundub minu silmale siiski pigem kättemaksuna kui soovina teemat puhtana hoida ja heikist oma postituses sisalduvast märkusest teavitada - ikka juhtub, et kiire ja jääb midagi kahe silma vahele (ja tõesti, uued ei saagi ju PSi saata) ning raamat oleks võinud lihtsalt heikisele PSi saata ja paluda teemast postitus eemaldada. Oleks see olnud füüsiliselt raskem kui kommentaari kirjutamine? Vist mitte.

Sellest seisukohast raamatu poolt suht mõttetu vehkimine negatiivsete kommentaaridega ja Terminaatori poolt sisuliselt õige asjade lahendus,: asi pole seda väärt et negatiivseid lahmida. Moderaatori sõnumi formaat ja selles sisalduvad ähvardused on muidugi omaette teema, mille jätaks siit arutelust kõrvale, kuna nagu ma aru saan, oli algse postituse idee ikkagi arutelu kommentaaride jagamise üle.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 28.12.2005 17:03:59 vasta tsitaadiga

taifunk, näiteks teemas "Vajab modereerimist: kõik v.a. äri" on umbes pooled postitustest Teie poolt tehtud. (Kaks lehekülge kuuest vaatasin läbi, 22 ja ~20 50st sõnumist vastavalt). Ma kujutan ideaalis ette, et vastavate võimalustega moderaator kustutab postituse sealt teemast ära peale soovitatud muudatuse sisseviimist (vihjatud teema liigutamist/kustutamist). Kuna leidsin palju Teie sõnumeid sealt järele jäänult, siis esimesena torkas pähe, et ei tasu liiga agar ka olla, ehku peale rapsida. Moderaatori tunnus tähendab ka seda, et lisaks tänulike inimeste kommentaaridele tõmbad rohkem ligi ka negatiivset tähelepanu (a la kuhu krt minu postitus kadus, jms). St minu kogemused ütlevad, et kui 100% kindel ei ole, ära kustuta/liiguta/vihja/postita. Varem või hiljem saad vastu näppe.

Peace.

Teemasse kah siis... kasutaja raamat ei käitunud valesti. Eeldusel, et kõik HV'lased on kirjaoskajad, ei leia ma midagi halba hoiatuses:

"SIIA TEEMASSE PALUKS MITTE POSTITADA
Hinnad antud ja kontakt privas!
KÕIK KÜSIMUSED JA OSTUSOOVID AINULT PRIVASSE. Kes sellesse teemasse postitab, saab profiili kohe vastava pahase kommentaari!!!"

Seda enam, et see tekst esines nii teema üla- kui alaosas. Natuke karmivõitu võibolla küll, aga ei midagi sobimatut.
Kommentaare saab ju kommenteerida kah icon_razz.gif Et sealt saab lugeda, kas kommentaar on saadud äritehingu eest või ajutise lugemisoskuse unustamise tõttu.
Ostu/müügi teemat valitseb otseselt ostja/müüja. Moderaatorid peaksid end näole andma alles siis, kui mingi probleem tekib või reeglite vastu eksitakse. Kuna antud teema oli vastavuses müügitfoorumi reeglitega, minu silmis mingit probleemi ei ole.

raamat
HV Guru
raamat

sõnum 28.12.2005 17:07:24 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Ühest küljest on raamatu ärritumine arusaadav, aga säärane negatiivse kommentaari lajatamine tundub minu silmale siiski pigem kättemaksuna kui soovina teemat puhtana hoida ja heikist oma postituses sisalduvast märkusest teavitada - ikka juhtub, et kiire ja jääb midagi kahe silma vahele (ja tõesti, uued ei saagi ju PSi saata) ning raamat oleks võinud lihtsalt heikisele PSi saata ja paluda teemast postitus eemaldada. Oleks see olnud füüsiliselt raskem kui kommentaari kirjutamine? Vist mitte.

Sellest seisukohast raamatu poolt suht mõttetu vehkimine negatiivsete kommentaaridega ja Terminaatori poolt sisuliselt õige asjade lahendus,: asi pole seda väärt et negatiivseid lahmida. Moderaatori sõnumi formaat ja selles sisalduvad ähvardused on muidugi omaette teema, mille jätaks siit arutelust kõrvale, kuna nagu ma aru saan, oli algse postituse idee ikkagi arutelu kommentaaride jagamise üle.

Teadsa, kui palju kulub tavaliselt aega läbustajatega suhtlemisele, modedega suhtlemisele jne? Mulle pole seda jama vaja.
Olen konkreetne: reeglid kirja ja tegutsen vastavalt lubadustele. Kui kasutaja tahab, näeb ise vaeva, et tehtut hüvitada - eemaldab postituse, vabandab jne. Mina tegelen seni millegi muuga ja kui viitsin, siis käin mõnele modele pinda, et palun kustutage see postitus ja ootan terve igaviku kuni see juhtub. Been there, done that. Mõttetu sahmerdamine ja piinlik tülitamine.

Kättemaksust on asi kaugel - (avalikult ei sobi küll seda tunnistada, aga ei ole kättemaksuhimuline). Näiteks kui lapsevanem lapsi karistab (vanasti tehti nii), ei tee ta seda mitte kättemaksust vaid kasvatuslikel eesmärkidel. Kui sa arvad, et võib sigatseda ja karistada ei tohi, siis sa oled vist uuema generatsiooni esindaja icon_wink.gif

Müügiteemad on müümiseks ja kommentaarid kommenteerimiseks. Ühtegi foorumi kirjutatud reeglit, kokkulepet või EV seadust ma omateada ei rikkunud. Eetikaga ka vastuollu ei läinud.

Praegu on küsimus pigem selles, millal on model alust kommenteerimist tsenseerida ja milliste sanktsioonidega ähvardada. Erinevad inimesed ja erinev loogika.
Nähtavasti Terminator III (veel teistelegi) ei meeldinud see, mille eest ma kommentaari panin ja tundub, et loodetavasti mingit onupojapoliitikat seekord siiski polnud, kuid kasutajakommentaaride objektiivsust mõjutab minuarvates küll. Midagi isiklikku mul Terminator III vastu ei ole - mode nagu iga teine icon_smile.gif Kadedusest on asi kaugel, mode ma küll olla ei tahaks, kui just ei oleks selline palgatöö ja kui oleksin, siis vibutaksin peakohal aktiivselt nuia kuni reeglitega määratud kord majas icon_confused.gif

Kuna kommenteerimise suhtes valitsevad eriarvamused, siis ma selle teema tõstatasingi, et selgust saada. Mulle ei meeldi segadus, omavoli ja ebaõiglus.
See, et model on peaaegu piiramatud õigused, kehtib endiselt, aga moded on selleks, et foorumlaste huve kaitsta ning seetõttu peaks modede otsused omama ka vastavat heakskiitu.

IMHO võiksid kasutajahinnangud ka edaspidi sisaldada "abivalmis ja kohusetundlik ning tunneb arvuteid läbi ja lõhki" stiilis arvamusi ja nende kõrval oleks samamoodi lubatud ka vastupidised tähelepanekud. Minu jaoks on tehingupartneri puhul oluline nii vastastikune lugupidamine koos sõnapidamisega kui ka muu taust - sellisest infost on kasu olnud. Mõne teise arvates on kommentaarid lihtsalt suvalised tehinguloendurid. Ei maksa ka unustada, et HV foorum pole mitte ainult ärifoorum.

Minu kommentaar on/oli nii distsiplinaarne kui ka käitumist hindav (kui kasutaja teiste soovidega ei arvesta või kipub olulist teksti mitte nägema). Leian endiselt, et eksimustele ja heategudele tuleb tähelepanu juhtida. Kuna õpetus, kuidas omale negatiivset kommentaari saada, oli olemas, nõustus ka teemasse postitaja selliste tagajärgedega icon_smile.gif

Mis modede staatusesse puutub, siis IMHO peaks mode arvestama, et kui ta tegeleb parasjagu modereerimisega ja/või võtab sellega seotud teemadel sõna, siis tasub arusaamatuste vältimiseks täpsemalt väljendada kellena ta nüüd sõna võtab. Samas on silma hakanud, et ega modede vahel ka nüüd ühtmeelt pole, kuid vähemalt on teatud etteaimatav maailmapilt ja mõni tundub liberaalsem või õiglasem kui teine. Mittemodereerimisel peaks mode staatusega isik olema eeskujuks teistele kasutajatele ehk siis samuti ettevaatlikum olema.

taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 28.12.2005 17:46:02 vasta tsitaadiga

MelesMeles, "Vajab modereerimist: ..." teemadest üldjuhul üksikuid poste ei eemaldata ja pigem tehakse nn. suurpuhastusi, kus siis terve teema tehakse tühjaks. Õigusi on selleks ainult "Parem HV" modedel ja neid just väga palju ju ei ole. Neid soovitusi/vihjeid viivad aga ellu ka vastavate alafoorumite moded (kus problemaatiline teema asub) ning neil aga võimu seda "vihjet sisaldavat posti" kustutada ju ei ole.
Isiklikult arvan, et parem anda märku sinna modereerimist vajavatesse teemadesse kui hoida suu päris kinni ja lasta "läbul" ja korratusel vohada.

Kasutaja kommentaarides ei ole need äritegemise "lipukesed" nüüd küll kõige tähtsamad. Loeb ka see kuidas kasutaja on ennast foorumis üleval pidanud, on ta usaldusväärne/sõnapidaja ning raamat'u näite najal - kas ta aktsepteerib kaasfoorumlaste poolt seatud palveid/tingimusi/nõudmisi.
Kasutaja kommentaarid on juba ammu minetanud oma algse eesmärgi, äritegemise iseloomustamiseks, ning seni kuni pole juurutatud paremat süsteemi isikliku hinnangu ja äritegevuse iseloomustamise eristamiseks, tuleb leppida olemasolevaga.

Draax
HV veteran
Draax

sõnum 28.12.2005 18:13:58 vasta tsitaadiga

raamat iga lolli (tähelepanematu, hoolimatu, kelleiganes) postitaja korralekutsumiseks on kaks teed:
1) ähvardada sanktsioonidega ja need ellu viia - nagu sina seda tegid
2) seletada heaga, seletada veelkord heaga ja (kaamelile omase kannatlikkusega) seletada nii kaua kuni meel sellest nüristub.

Nagu elu on näidanud, siis kumbki viis pole eriti efektiivne, sest üks loll suudab teadagi rohkem kui mitu tarka ja kui sina oled suutnud genereerida parima manitsusteksti, genereerib loodus rumalama lolli etc. etc.
Surnud ring.

Mida ma oma eelmise postiga öelda tahtsin on see, et ükskõik kumma ülalmainitud variandi sa valid - nagunii on see pikemas perspektiivis mõttetu, sest see ei kaota kõiki selliseid rumalaid ja tähelepanematuid siit foorumist. Seega ignoreerimine on tihti parim vahend. Milleks on vaja hakata kommenteerima: ära lihtsalt vasta seal teemas ühelegi küsimusele. Vasta ainult PS-i teel. Enda närvid puhkavad ja igasugu märulit vähem. Ja küllap see rumal ja tähelepanematu ka mingi aja pärast neid capsiga kirjutatud hoiatusi märkab.

Hoiduge maailmaparandamise soovist icon_wink.gif
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 28.12.2005 18:51:32 vasta tsitaadiga

... jah, jätke maailmaparandamine parem moderaatorite hooleks, nii hästi või halvasti, kui nad seda ka teevad on neil selleks siiski rohkem võimalusi ja nad on põhjendamtu vaenu eest märksa paremini kaitstud. Pole mõtet endale soovimatuid sekeldusi kaasa tuua, mõelge oma tegevus hästi läbi ja toetuge ikka foorumi reeglitele, siis pole kellelgi teie vastu midagi öelda ja võite rahumeeli siin omi asju ajada ...

... kui teil on ideid, millegi paremaks teostamiseks, siis püüdke need ideed välja käia soovitavalt konstruktiivses vormis ja vältige mõttetut süüdistamist, kõik me oleme inimesed ja tegutseme vastavalt oma võimetele - oma varjust kahjuks üle ei hüppa ega kiiremin ei jookse ...

rt
HV kasutaja
rt

sõnum 28.12.2005 23:54:12 vasta tsitaadiga

rt kirjutas:
Kui privaatsõnumite saatmine on piiritletud,siis peaks olema ka keelatud sellised kommentaarid mügiteemas:
KÕIK KÜSIMUSED JA OSTUSOOVID AINULT PRIVASSE. Kes sellesse teemasse postitab, saab profiili kohe vastava pahase kommentaari!!!

Põhjendus miks see teema sai üles võetud on siin ilusti kirjas.

Mulle isiklikult jääb halb mulje sellisest ärist,kuna privaatsõnumite saatmist piirati selleks,et vähendada pettuste ohtu.
Antud müügiteemas ei olnud vähemalt minul mingit vahet,kas teemaalgataja on HV uus kasutaja või HV veteran,kuna sellise äriga ignoreeritakse eriti ilmekalt reeglit:

13. Kui eseme müüki on alustatud HV foorumis, siis pettuste ja insaidertehingute vältimiseks tuleb müüjal eseme müügiteemas avalikult teatada ka lõplik müügihind, isegi kui ese on müüdud privaatselt teiste kanalite kaudu! Selle reegli vastu eksinuid on õigus adminnidel karistada "aeg maha" staatusega või bänniga!

Tekib ka küsimus kas on eetiline ja aus ainult läbi privaatsõnumite äri ajada.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
raamat
HV Guru
raamat

sõnum 29.12.2005 01:31:04 vasta tsitaadiga

rt kirjutas:
rt kirjutas:
Kui privaatsõnumite saatmine on piiritletud,siis peaks olema ka keelatud sellised kommentaarid mügiteemas:
KÕIK KÜSIMUSED JA OSTUSOOVID AINULT PRIVASSE. Kes sellesse teemasse postitab, saab profiili kohe vastava pahase kommentaari!!!

Põhjendus miks see teema sai üles võetud on siin ilusti kirjas.

Mulle isiklikult jääb halb mulje sellisest ärist,kuna privaatsõnumite saatmist piirati selleks,et vähendada pettuste ohtu.

Võib olla aitab järgnev arutelu su praegust muljet hajutada:
IMHO UUTE KASUTAJATE privade piiramine on selleks, et ära hoida juhuslikke tegelasi, kes teevad uue kasutaja ning selle kaudu privas KAHTLASI tehinguid sooritavad. Selliseid skeeme on kasutatud.

Mina ei ole uus kasutaja - mul on privade õigus olemas (nagu paljudel teistelgi) ja ma ka kasutan seda. Minuarvates ei takista see ka uutel kasutajatel mulle helistamast, kui neil on soov midagi osta - asukoht, kauba kirjeldus, hind ja tel nr on antud.

OK, pole keeruline ka vanade kasutajate identiteeti varastada ja nende abil trikke teha, kuid õnneks pole kelmid vist veel nii osavad.

Ostjate hulgas on kahtlasi huvilisi olnud, aga olen suutnud ettevaatlik olla. Üks koomik unustas ära, et tegi ettemakse ja kui asi kokkulepitud ajal juba käes, kukkus keerutama, et enam pole vaja ja et võib ju pool summat üle kanda jne icon_smile.gif Enne tehingut üritas mulle auku pähe rääkida, et kui usaldusväärne ta on ja mitu positiivset kommentaari, aga ma jäin enesele kindlaks. Kui kahtled, siis ei maksa tegemist teha. Seni on kõik osapooled rahul.

Loe ka seda:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2465934#2465934

rt kirjutas:
Antud müügiteemas ei olnud vähemalt minul mingit vahet,kas teemaalgataja on HV uus kasutaja või HV veteran,kuna sellise äriga ignoreeritakse eriti ilmekalt reeglit:

13. Kui eseme müüki on alustatud HV foorumis, siis pettuste ja insaidertehingute vältimiseks tuleb müüjal eseme müügiteemas avalikult teatada ka lõplik müügihind, isegi kui ese on müüdud privaatselt teiste kanalite kaudu! Selle reegli vastu eksinuid on õigus adminnidel karistada "aeg maha" staatusega või bänniga!

Mille üle sa hädaldad? Mainitud teemas on lõplikud hinnad kohe öeldud ja sellistega müüngi. Ostjal piisab vaid kauba ja tehingu üksikasju täpsustada ning edasi tegutseda - ei pea hinnarallit läbi tegema või kellegagi konkureerima. Pangadetaile nagunii avalikult ei jagata ning privasõnumitest laekuvad koopiad ka e-mailile (pärast hea lugeda).

rt kirjutas:
Tekib ka küsimus kas on eetiline ja aus ainult läbi privaatsõnumite äri ajada.

Tel teel või ps kaudu asjaajamises ei näe ma mitte midagi kahtlast/halba - selleks ongi tel nr avalikud ja lausa profiilis (mul sealtkaudu ei tööta). Eetikaga pole sel midagi pistmist.

Millegipärast helistavad mulle aeg-ajalt suvalised tüübid ja tahavad suvalisi asju osta, mida mul kuskil teemas müügiks pole olnud. Ainult selle tõttu, et mul tel nr on avalik ning mul on mingid kolu müügiteemad ning neil on midagi kärmelt tarvis. Helistamine on kõige ebaturvalisem, sest teise osapoole isikut pole kerge tuvastada ning vestlusest ei jää jälge. Isegi kui mul oleks midagi pakkuda, kas pean siis seepeale müügiteema tegema ja seal asja müüma (mõlemad istume siis ühe arvuti taga irw) ning ootama kuni teema kustub ja ma saan teha uue tehingu jaoks teema. Siis oleks eetiline ja muidu on kahtlane? Kui ma saan aidata, siis aitan ja inimene saab kohe oma vidina kätte.

Teema ise on olnud selline, et vajab seedimist ning tarvis hiljem uuesti läbi lugeda, et mis nüüd siis kokkuvõttes järeldub.
Jäi mulje, et tsensuur pole õige kuid teisest küljest kõlas ka arvamusi, et müügitehingutesse mittepuutuvaid kommentaare ei sobi anda.
Kolmas toon oli, et kui midagi ei meeldi, siis tülitage modesid, küll nemad tegelevad sellega, aga ei saanud aru, et mis nad siis ikkagi teevad.
Neljas ja üldlevinud elustiiliga ühtiv üleskutse püüdis pohhuismi usku pöörata icon_lol.gif

Neljas variant on ju liiga lihtne icon_biggrin.gif

Kallid hinnavaatlejad, minuarvates pohhuism ongi põhjus, miks elu allamäge läheb, kuigi allamäge tuisata võib tunduda päris lahe.

Mis müügiteemadesse puutub, siis mul on ideid, kuid see eeldaks foorumi ringiprogemist.
Antud teema oli aga kommenteerimiste kohta ning seetõttu ei hakka praegu müügiteema juttu puhuma.
Samas, pange rahad kokku ja ostke mu kolahunnik ära - saate mõnda aega rahulikult õllet libistada ja ei pea nii raskete teemadega pead murdma thumbs_up.gif

taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 29.12.2005 01:49:53 vasta tsitaadiga

Kõik asjalikud ning edasiviivad ettepanekud on oodatud kasvõi uues teemas.... icon_wink.gif icon_rolleyes.gif

tsitaat:
Mis müügiteemadesse puutub, siis mul on ideid, kuid see eeldaks foorumi ringiprogemist.
Antud teema oli aga kommenteerimiste kohta ning seetõttu ei hakka praegu müügiteema juttu puhuma.

rt
HV kasutaja
rt

sõnum 29.12.2005 01:59:48 vasta tsitaadiga

raamat kirjutas:

IMHO UUTE KASUTAJATE privade piiramine on selleks, et ära hoida juhuslikke tegelasi, kes teevad uue kasutaja ning selle kaudu privas KAHTLASI tehinguid sooritavad. Selliseid skeeme on kasutatud.

Mina ei ole uus kasutaja - mul on privade õigus olemas (nagu paljudel teistelgi) ja ma ka kasutan seda. Minuarvates ei takista see ka uutel kasutajatel mulle helistamast, kui neil on soov midagi osta - asukoht, kauba kirjeldus, hind ja tel nr on antud.)

1) Kui nüüd natuke täpsustada,siis müügiteemas ei olnud kirjas,et helistada (helistamine oleks ju veel häirivam tegevus).
2) Kõik uued kasutajad ei ole sugugi petised (oleme ju kunagi kõik alustanud uue kasutajana),seega tuleb lasta ka neil äri ajada ja kuna läbi privaatsõnumite neil seda võimalust ei ole,siis võiks äri ajada ka teemasiseselt,ilma selliste piiranguteta nagu antud teemas olid.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 29.12.2005 03:59:38 vasta tsitaadiga

minuarust raamat toimis igati õigelt, ta sugugi ei kehtestanud mingeid foorumi reegleid või midaiganes icon_rolleyes.gif vaid lihtsalt andis teada oma müügitingimustest... samuti ei näe ma mingit vastuolu reeglitega, kuna teemas tõesti on ju lõpphind ja arvatavasti märgitakse ära ka ostja, millest siis siuke suur jama, aru ma ei saa

minuarust, proovis ta teha asja korrektsemaks ja lihtsamaks kõigile osapooltele, ning see, et keegi tema telefoni numbrit allkirjast üles ei leidnud on küll lollus icon_neutral.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 29.12.2005 08:03:46 vasta tsitaadiga

olen raamatu käitumise poolt seetõttu, et ega tal eriti võimalusi pole omamüügiteemat puhtana hoida.
aga vajalik on see lisaks loetavusele ka seetõttu, et saaks uusi kaupu müüki panna ning müügistaatuseid muuta, mis aga osutub võimatuks kui lasta eeposel omasoodu kerida..
ise olen kah korda paar selle taha pidama jäänud ja läinud kergema vastupanu teed- teinud uue teema.. see aga on foorumi suhtes oluliselt vääram, kui mõnele kirjaoskamatule meeldetuletus teha
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 29.12.2005 10:46:15 vasta tsitaadiga

Kommenteerimine on vabatahtlik ja tegemist on ühe kasutaja arvamusega teisest kasutajast. Kommentaare vaadates pole ammu enam tegemist pelgalt äritehingute kommneteerimisega. Nii mõneligi on positiivne kirjas stiilis "ta on lihtsalt lahe säga" jms. Seega ei tohiks taunida ka negatiivse arvamuse avaldamist. Kui konkreetse kasutaja käitumine mulle ei meeldi, siis võin ju seda ka öelda.

Või et vältida asjatut kära ja modede subjektiivsust - kirjutage reeglitesse, et kommenteeritakse ainult äritehinguid. Siis jääks kogu muu vaht ära...

Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 29.12.2005 10:56:09 vasta tsitaadiga

Siis võiks juba olla 2 liiki kommentaare (äri vs. muu), iseasi kas see (foorumi)tehniliselt võimalik on.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 29.12.2005 11:21:27 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
Siis võiks juba olla 2 liiki kommentaare (äri vs. muu), iseasi kas see (foorumi)tehniliselt võimalik on.

sellest oli vist eraldi teema ka kuskil.
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 29.12.2005 12:54:09 vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:

Varsti on. icon_wink.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 29.12.2005 15:55:32 vasta tsitaadiga

Ei tea mis loogika järgi teie asju vaatate ,ent Raamatu poolt sellise asja eest kellelegi negatiivse panek on minu arvates talle endale negatiivset väärt.Rikkumine ja karistus peavad olema võrdväärsed.Muu maailma foorumites küll nii naeruväärset suhtumist ei leia.Samuti pole seal ebaviisakaid moderaatoreid.
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 29.12.2005 16:01:56 vasta tsitaadiga

selles viimases lauses ma kahtlen sügavalt.dumbässe jagub igale poole.
(see juba inimhinge loomuses-anna talle tiba võimu ja katus sõidab ära.)

soodent
HV Guru

sõnum 29.12.2005 16:09:10 vasta tsitaadiga

HV foorumis on ka intelligentseid inimesi modede hulgas nagu HighQ ja Voyager Est ent päris mitu "ei kommentaari" tasemel vana.
Terminator III
HV veteran

sõnum 29.12.2005 16:12:48 vasta tsitaadiga

Voyager Est ei ole ju mode icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Kas agar tsensuur kasutajatele hinnangu andmisel on normaalne? mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.