Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rewer
HV Guru

|
07.12.2005 13:41:58
probleem arvutustehnika müügi/vahetuse foorumis |
|
|
tahaks teha uut teemat kus saaksin müüa või vahetada mälu, aga ei lase kuna üle kolme teema on tasuline(lugesin läbi ka eelmis kinnipandud teema, aga seal polnud midagi kirjas selle kohta). hetkel on arvutustehnika m/v foorumis tõesti 3 minu tehtud teemat, üks on mingi kola ära andmine ja teised kaks asja juba müüdud(kustutada neid ise vist ei saa). üldiselt pooldan seda 3-e müügiteema piirangut, aga samas kui asi müüdud siis võiks saada selle asemel ikka uue teema teha
|
|
Kommentaarid: 1302 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
919 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
07.12.2005 13:50:25
|
|
|
... on välja käidud idee, et aegumine jõustuks vastavalt teema staatusele st. kui teema on märgitud müüduks, siis on ühtlasi ka teema aegunud ja saab teha uue tasuta teema. Kuid nii kaua, kuni see idee pole teostatud, tuleb leppida 2 nädalase ooteajaga ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
zbx
Piiratud kasutaja

|
07.12.2005 20:02:58
|
|
|
kuna teemade kohene kastajapoolne kustutamise võimalus ei pruugi olla hea lahendus (pettused, vaidlused, arusaamatused jms.), siis võiks, peale staatuse märkimist, teema automaatselt kaheks nädalaks minna kuhugile arhiivilaadsesse osakonda, esiteks ei pea ootama kuni teema poole kuu pärast kustub ja teiseks püsib ärifoorum lõppenud müügiteemadest puhtam.
vot seda ma ei tea kas phpBB seda ka võimaldab
|
|
Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
07.12.2005 21:27:31
|
|
|
samas kas hetkel võetakse topelt summa kui ma teen 4 teema ja tahan seda topis hoida, et 5+top ?
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
08.12.2005 02:18:21
|
|
|
veidi OT, aga uus ja põnev tendents ärifoorumis.
Küsimus: kuidas hoida kokku 10 krooni kui tasuta teemade arv täis?
Vastus: postita oma ostusoov kellegi teise ostuteemasse (koos saab ju odavamalt)
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.12.2005 03:03:36
|
|
|
sevenhugs, et pmst saab ka ju hakata kahasse maksma , 2.5 eeku üks ja 2.5 eeku teine
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
08.12.2005 09:06:29
|
|
|
hentz kirjutas: |
sevenhugs, tänu sinule hakkab nüüd asi kiskuma läbuks ostufoorumis  |
idee autor pole siiski siiski mina
aga jah, kui on häda käes, küll siis kavalamad kaaskodanikud leiavad ka säästlikke lahendusi
edit: st ühte minu ostuteemasse postitati vastav soov sama asja saada (justnimelt ettekäändel, et mitmekesi saab soodsamalt). Nojah, kui paljud eraisikud müüvad mingit nänni hulgi?
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
zbx
Piiratud kasutaja

|
08.12.2005 12:58:18
|
|
|
just eile, kui olin teinud müügifoorumis otsustava rahapakkumise, tuli priva "et mina pole müüja, mina lihtsalt tegin teema, räägi hoopis sellega, tal olid teemad täis ja ei tahtnud maksta"
siis oli mul kohe miskine kahtlusetunne...no ei teadnud ju
...pärast seda kui lugesin "tasuliseks minemise" kohta natuke, siis jõudis kohale.
|
|
Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
08.12.2005 14:38:54
|
|
|
krt, see on ju küll kurjast, et pead 2nädalat ootama enne kui saad uue teema teha...
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.12.2005 14:46:02
|
|
|
marko kirjutas: |
krt, see on ju küll kurjast, et pead 2nädalat ootama enne kui saad uue teema teha...  |
Ei pea - kui vastavalt toetad HV arengut, siis saad ka varem - mitu korda ja kui mitmes teemas seda peab kordama...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
08.12.2005 14:51:00
|
|
|
HV arengut toetan sellega, et patseerin ringi siin.
edit: ok summad ei ole suured ja toetada võin ikka abivajajaid kui ilusti küsitakse.
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.12.2005 14:54:56
|
|
|
...kui ilusti küsitakse.  |
Aga selle kohta tee nevermindile veel eritellimus, et olgu olla: BITTE ees ja DANKE taga
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.12.2005 15:02:07
|
|
|
Moraal on selles et inimesed ei taha maksta selle eest, mis ennem tasuta oli.
Aga küll nad ära harjuvad....
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
08.12.2005 15:12:43
|
|
|
no aga mille peale on see kõik üles ehitatud? Mis oleks selle foorumi mõte kui siin ei oleks igapäevaseid püsikasutajaid?
Siin on välja kujunenud nö. "kahe organismi sümbioos", mõlemad eksisteerivad koos ja toetavad teineteist. Kumbki ilma teiseta ei saa eksisteerida. Rääkige veel tasuta asjadest. Samamoodi oleks õigus hakata igal kasutajal küsima kõigi teiste käest raha, et oma aega raiskab ja siin foorumis käib.
Kui firmadelt jms reklaamist raha vähe tuleb siis pole muud midagi jah kui kasutajate kallale minek. Paraku kui üks organism sümbioosis hakkab teise vabadusi ja arengut piirama siis ei kesta see kooslus kaua ja nagu looduseski saab enamasti selline asi saatuslikuks mõlemale.
Ok, ärifoorumid ärifoorumiteks, aga tulevikus kõik teised foorumid ja keskkond üldse tasuliseks? Kas siis on veel perspektiivi asjal? Mulle jätab küll sellise mulje, et endal saetakse oksa alt ära.
just my $.02
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
08.12.2005 15:19:31
|
|
|
no aga mille peale on see kõik üles ehitatud? Mis oleks selle foorumi mõte kui siin ei oleks igapäevaseid püsikasutajaid?
Siin on välja kujunenud nö. "kahe organismi sümbioos", mõlemad eksisteerivad koos ja toetavad teineteist. Kumbki ilma teiseta ei saa eksisteerida. Rääkige veel tasuta asjadest. Samamoodi oleks õigus hakata igal kasutajal küsima kõigi teiste käest raha, et oma aega raiskab ja siin foorumis käib.
Kui firmadelt jms reklaamist raha vähe tuleb siis pole muud midagi jah kui kasutajate kallale minek. Paraku kui üks organism sümbioosis hakkab teise vabadusi ja arengut piirama siis ei kesta see kooslus kaua ja nagu looduseski saab enamasti selline asi saatuslikuks mõlemale.
Ok, ärifoorumid ärifoorumiteks, aga tulevikus kõik teised foorumid ja keskkond üldse tasuliseks? Kas siis on veel perspektiivi asjal? Mulle jätab küll sellise mulje, et endal saetakse oksa alt ära.
just my $.02  |
puhas demagoogiline möla. Praeguseid otsuseid on juba igast küljest põhjendatud, enda arust piisavalt hästi.
minu 2 senti ka.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.12.2005 15:22:50
|
|
|
...Ok, ärifoorumid ärifoorumiteks, aga tulevikus kõik teised foorumid ja keskkond üldse tasuliseks? Kas siis on veel perspektiivi asjal? Mulle jätab küll sellise mulje, et endal saetakse oksa alt ära.
just my $.02  |
Ja milleks siis Tanel on mitu korda öelnud, et vanad tasuta värgid jäävad tasuta - tasu võetakse uute lisateenuste eest ärifoorumites ja piiratakse firmade tasuta äri siin. Kodukasutajatele peaks piirangute raames jätkuma tasuta tegevusvabadust küllaga!
Loe palun muud sama asja käsitlevad teemad läbi või kui seda kiirustades oled teinud, siis seekord mõttega...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
08.12.2005 15:28:41
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
puhas demagoogiline möla. Praeguseid otsuseid on juba igast küljest põhjendatud, enda arust piisavalt hästi.
minu 2 senti ka. |
Soovitan soojalt sõnaraamatut lugeda.
XYZ kirjutas: |
Ja milleks siis Tanel on mitu korda öelnud, et vanad tasuta värgid jäävad tasuta - tasu võetakse uute lisateenuste eest ärifoorumites ja piiratakse firmade tasuta äri siin. Kodukasutajatele peaks piirangute raames jätkuma tasuta tegevusvabadust küllaga! |
Sellise eesmärgiga olen 100% päri. Lihtsalt kui igale kasutajale on piirang, et saab teha kolm teemat (see veel ok) ja siis peab ootama 2nädalat enne kui üks neist aegub ja saab 1 uue müügiteema teha. Või siis tõest pean prillid muretsema...
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
08.12.2005 15:32:09
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
minu 2 senti ka. |
Soovitan soojalt sõnaraamatut lugeda. |
? Ah et parim kaitse on rünnak?
Loe hoolikalt läbi, mida Tanel on öelnud maksustamise kohta. Millepärast seda tehti ning mille kohta see kehtib.
Mingil põhjusel ei viitsita süveneda ning halatakse, et nüüd läheb postitamine, regamine, lugemine ja mis kõik veel tasuliseks.
tsitaat: |
Lihtsalt kui igale kasutajale on piirang, et saab teha kolm teemat (see veel ok) ja siis peab ootama 2nädalat enne kui üks neist aegub ja saab 1 uue müügiteema teha. Või siis tõest pean prillid muretsema...
|
täpsustus, ootama peab siis kui ei raatsita väikest summat tasuda.
Pealegi on seda 2 nädala probleemi igati lahatud ning ehk jõutakse varsti mingile teistsugusele lahendusele (teema staatuse muutmisega aegumine või lühem tähtaeg)).
Aga milleks iga kasutaja peab seda probleemi eraldi üles tõstma? Ma olen juba vähemalt pool tosinat korda analoogset kurtmist lugenud.
viimati muutis oliver. 08.12.2005 15:35:49, muudetud 1 kord |
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.12.2005 15:34:35
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Ja milleks siis Tanel on mitu korda öelnud, et vanad tasuta värgid jäävad tasuta - tasu võetakse uute lisateenuste eest ärifoorumites ja piiratakse firmade tasuta äri siin. Kodukasutajatele peaks piirangute raames jätkuma tasuta tegevusvabadust küllaga! |
Sellise eesmärgiga olen 100% päri. Lihtsalt kui igale kasutajale on piirang, et saab teha kolm teemat (see veel ok) ja siis peab ootama 2nädalat enne kui üks neist aegub ja saab 1 uue müügiteema teha. Või siis tõest pean prillid muretsema...  |
Mõtle ka sellele, kui paljukest, kui tihti on normaalsel tavakasutajal müügikraami...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
colin07
HV kasutaja
|
08.12.2005 15:51:44
|
|
|
Tavakasutajal ei läinud jah olukord ebamugavamaks ja miks siis ei võiks tasu küsida selle eest, millest sina kasu saad. Ja kolm teemat on ju ikka tasuta .
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
08.12.2005 16:20:42
|
|
|
seven: ründele vastan alati sisukalt, kahju, et antud olukorras alustasid lihtsalt lahmimisega.
konkreetselt ei ole mul probleemi kolme või nelja teemaga, vaid küsimus on selles, et pead ootama 2 nädalat enne kui saad uue teema teha.
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.12.2005 16:23:30
|
|
|
küsimus on selles, et pead ootama 2 nädalat enne kui saad uue teema teha. |
Kui sa oleks vaevunud teisi teemasid lugema siis sa teaksid selle küsimuse vastust.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
08.12.2005 16:42:28
|
|
|
kahjuks kõiki teemasid lugeda tõesti ei jõua ja ei üritagi. Antud küsimusega seonduvat pealkirja vähemalt silma ei torganud, ehk aitad pimedat?
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.12.2005 20:38:12
|
|
|
zbx kirjutas: |
just eile, kui olin teinud müügifoorumis otsustava rahapakkumise, tuli priva "et mina pole müüja, mina lihtsalt tegin teema, räägi hoopis sellega, tal olid teemad täis ja ei tahtnud maksta"
siis oli mul kohe miskine kahtlusetunne...no ei teadnud ju
...pärast seda kui lugesin "tasuliseks minemise" kohta natuke, siis jõudis kohale. |
Nüüd on regamisetekstis selge sõnaga öeldud, et varikontode loomine ja teise nimel oma müügiteema tegemine on keelatud:
tsitaat: |
Oled vastutav kõikide omapoolt tehtud postituste eest HinnaVaatluse keskkonnas. HinnaVaatlus ei saa ega kontrolli kõikide kasutajate poolt HinnaVaatluse lehele tehtud postituste sisu ning ei ole selle eest vastutav.
Nõustud mitte sisestama solvavaid, roppe, labaseid, halvustavaid, vihkavaid, ähvardavaid, seksuaalse-suunitlusega või muid seadustega vastuolevaid postitusi. Vastasel juhul võidakse sinu kasutajanimi koheselt kustutada ning sind püsivalt bannida.
HinnaVaatlus ei salli tarkvarapiraatlust, seega kõik piraatlusekahtlusega teemad ja/või postitused kustutatakse ja sind võidakse bännida!
Sinu IP aadress jäädvustatakse igale postitusele nende abinõude täitmiseks.
HinnaVaatluse administraatoritel ja moderaatoritel on õigus muuta, kustutada, ümber tõsta ja lukustada kõiki kasutajate poolt tehtud postitusi. Webmasterid, administraatorid ja moderaatorid ei vastuta häkkimise eest, mille kaudu võivad sinu andmed sattuda häkkerite valdusse.
See foorum kasutab küpsiseid (cookies) andmete salvestamiseks sinu arvutisse. Need ei sisalda sinu kirjutatut HinnaVaatluses, vaid kiirendavad foorumi kasutamist. Sinu e-maili aadressi kasutatakse ainult registreerimise kinnitamiseks ja parooli saatmiseks ununemise korral.
Varikontode loomine ja/või teise HV kasutaja nimel äriteemade tegemine on keelatud!
Positiivsete kommentaaride nurumine privaatsõnumitega, allkirjas või arvutikonfiguratsiooni lahtris on keelatud!
Kasutajanime valik olgu hoolikalt läbimõeldud ja kaalutletud, sest hilisem nimevahetus on tasuline!
Olen nõus eeltoodud tingimustega ja liitun HinnaVaatluse foorumi kasutajaks |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|