Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Autori jaoks tähtsate foorumiteemade reklaamimine/nähtavale toomine hv foorumikeskkonnas ... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Sinu arvamus ideest on :
Asjal on mõtet ja võib-olla kasutaks isegi
42%
 42%  [ 12 ]
Asi on jama
57%
 57%  [ 16 ]
hääli kokku : 28

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
zapi
Kreisi kasutaja
zapi

sõnum 30.11.2005 01:42:29 Autori jaoks tähtsate foorumiteemade reklaamimine/nähtavale toomine hv foorumikeskkonnas ... vasta tsitaadiga

Järgneb pikk jutt,mida sa ei ole sunnitud lugema,väsimus tuli peale ja jutt jooksis laiali ,vabandust:

HV foorum on võimatult suur ja mahukas,nii alateemade kui seal pidevalt jooksvate postide poolest,kõigel ei ole võimalik silma peal hoida ka siin keskmisest kõvasti enam istuval kasutajal ,tavaline on ka see et on valitatud mingid kitsad alateemad ,kus tavaliselt käiakse ja mujale ei jõuta... Nii ei satu ka mõnikord teemaalgataja jaoks väga tähtsale teemale ,kas üldse või liiga suure hilinemisega , isik/isikud ,kellele see oli addresseritud. Samuti võib autoril mõnikord olla soov,et mõni tema teema saaks HV-s keskkonnas kõrgendatud tähelepanu osaliseks...

Ehk võiks olla võimalik enda mõne teema kõigile nähtavale toomise võimalus, reklaamimine... Siin võiks näidata sümboolne hulk raha,et teema omab autori jaoks suuremat tähtust ja tähelepanuvajadust. Asja võiks lahenda nii,et kui on selliseid inimesi ja teemasid,siis ilmuvad HV foorumi-osa lehekülgedele ülaserva ,firmade reklaambänneri kõrvale või tühimikku kõrval-all(ühesõnaga kuhugi,nii et normaalne kujundus tekiks),väiksed ,postmargi suurused bännerid (max oleks vist 3,et liiga kirjuks ei lähe ja viitsiks alati läbi klõpsida)linkidega vastavatele teemadele. Need oleks täidetud kas tekstiformaadiga
(esitatud mingitel ilustatud blanket-tüüpidel äkki?,väikse fondiga,väheste sõnadega,samuti võib kiri ülalt-alla või diagonaalis olla ka ,et nõ tavainimesele sisestamise lihtsus/võimalikkus tagatud oleks,samuti kiirus) või lihtsa graafikaga (ilusama mulje jätab/näitab autori veel suuremat pühendumust teemale). Põhimõte ligikaudu sama ,mis üldiselt reklaam bänneritel,aga need tohiks olla lingitud ainult eraisikute foorumissisetele teemadele(ka äridele) või nende mitte-ärilistele isiklikku laadi kodulehtedele,õigustamaks väiksemat hinda kui firmad maksavad...

Kindlasti kasutajad oleks mitmeid, näiteks: teeb keegi miski konkursi; korraldab ürituse; omab kiired/laialdast tähelepanu vajavad arvutialaseid abipalveid; kiire/suur/spetsiifiline ost/müük; kogumised; pettused; foorumikasutajate isikutega seotu, reklaamigu ennast/õpetagu end tundma , pangu kasvõi link enda profiilile teistele nägemiseks,aga ka näiteks keegi tegi uue isikliku-laadi kodulehe ja tahab ,et teised seda tähelepaneks(viimasel peaks miski limiit olema,et täiesti uued ja foorumiga mitteseotud ei tuleks siia seda tegema, a la kasutajal 300 posti või midagi miinimum)...jne-jne...

Aeg:Optimaalne oleks vast ca pool või terve ööpäev. Liiga kiire muutumine ei too kasu autorile ,st kõik HV inimesed ei näe seda ,samuti kaotab huvi võimalikus klikki-jas,sest tekitab tunde ,et niikuinii lähevad paljud "tähtsad" asjad mööda/jäävad nägemata . Liigne paigalseis tekitab nõ kivistumise ja inimestes ei teki huvi,et "mis siis ka täna pakutakse?"
Hind: Nii vähe ,et neid ikka esineks ja nii palju ,et pikad järjekorrad ei tekiks (ca 20-50 kr alustuseks äkki ? ning vajadusel tõsta äri sisaldavate teemade hinda,et enam-vähem võrdses esindatuses mõlemaid liike oleks)
Maksmisviis:See ei tohiks maksja jaoks olla liialt lihtsustud. Pangaülekanne sobiks näiteks, see paneb asja üle järelemõtlema,et kas asi on ikka seda väärt ,kas viitsid ikka jamada,kui pead kõik koodid üle otsima ja sisse logima ja kõike muud...Kui miski sms-i ühe numbriga saadad,siis tekib mingi kihtkond ,nagu rate elukad,kes kaotavad reaalsustaju, ei tunneta,et nad on raha kulutavad jne. Samuti jõukamad,kel isegi viimast muret pole,kuid ei pea seda vähest raha mittemillegiks ja nende ühed ja samad teemad /või nende uued it-alase töö murepalved võivad liialt domineerima hakata...
Samas näiteks admin-il/asjal on lihtne,logib sisse mõni minut näiteks ennem 12.00-i ,kui toimub vahetus,vaatab ,kui keegi maksnud,siis paneb need üles,kui kedagi pole,siis jääb pind tühjaks lihtsalt ...
Limiit:Eelmisest punktist tulevalt peaks olema miski limiit,palju üks kasutaja tohib ühe kuu jooksul teemasid nõ "kõrgustesse tõsta".
Põhimõtted:See funktsioon ,peab lähtuma eelkõige kasutajate mugavusest ja foorumile uue huvitava liidese juurdeandmise põhimõttest ,mitte niivõrd rahateenimishuvidest. Ning esimest mitte teisest põhilisena võttes peab siis ka reegleid püstitama,vajadusel ka kõvasti teist kahjustavaid. Vastupidise mõttega internetikeskkonda rate ,me ju vihkame kõik...

joonis,miskit muud muutust ei tule,teemad ja foorum kõik sama jne...

viimati muutis zapi 30.11.2005 02:46:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
renx09
HV Guru
renx09

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.11.2005 01:43:55 vasta tsitaadiga

kõrgendatud tähelepanu saab "teadaannete" või "stickydega" ja teema esiletõstmiseks piisab ju uuest postist või vana muutmisest - e. upitamisest. jääb vähe selgusetuks see tasuliseks tegemine... icon_confused.gif
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.11.2005 01:47:15 vasta tsitaadiga

hetkel on asi ok. kes ei suuda j2lgida , on looduslikus valikus alla j22nud.
zapi
Kreisi kasutaja
zapi

sõnum 30.11.2005 01:49:59 vasta tsitaadiga

OCUser kirjutas:
kõrgendatud tähelepanu saab "teadaannete" või "stickydega" ja teema esiletõstmiseks piisab ju uuest postist või vana muutmisest - e. upitamisest. jääb vähe selgusetuks see tasuliseks tegemine... icon_confused.gif

teadaande või sticki saab teha adminn või mode... samuti jääb asi ühe alateema piiridesse pidama,teise miski muu temaatikaga alateemasse see ei paisa ,ei ole nähtav kogu foorumi ulatuses...samalugu uppimisega ,teen miski ürituse ,siis ma ei upi ju seda ärifoorumisse...tasuline sellepärast,et siis otsutab autor mitte mode või admin ,mis on tähtis ja mis mitte...
laurx kirjutas:
hetkel on asi ok. kes ei suuda j2lgida , on looduslikus valikus alla j22nud.

suund ei ole siin mitte,et mina vs foorumi jälgimine , vaid minu teema vs see,kes ei vaata seda kõik läbi,et ka tema pööraks kindlalt sellele tähelepanu...

ei ole vist hästi põhimõttes üldse aru saadud...

viimati muutis zapi 30.11.2005 01:54:51, muudetud 1 kord
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 30.11.2005 01:54:11 vasta tsitaadiga

no aga keegi peab ju neid ka korrastama/filtreerima (tasulisi kuulutusi) ja kui sinna igasugu jama hakatakse toppima, siis ei ole raha maksnud kasutajad kustutamise/modimisega nõus. sellest tuleb ilge kisa. oot maisaa aru - kuhu sa tahad neid asju esile tõsta? tahad kõik alafoorumid ära kaotada??
zapi
Kreisi kasutaja
zapi

sõnum 30.11.2005 02:01:34 vasta tsitaadiga

OCUser kirjutas:
no aga keegi peab ju neid ka korrastama/filtreerima (tasulisi kuulutusi) ja kui sinna igasugu jama hakatakse toppima, siis ei ole raha maksnud kasutajad kustutamise/modimisega nõus. sellest tuleb ilge kisa. oot maisaa aru - kuhu sa tahad neid asju esile tõsta? tahad kõik alafoorumid ära kaotada??

need ei ole miski eriliik "tasuline kuulutus või teema" vaid tavalised foorumi teemad(koos foorumireeglitele vastamisega),mis saavad endale lihtsalt maksmise korral bänneri kuhugi seal hetkel oleva bänneri juurde (ning suure tähelepanu sellega)... ja käitub samal põhimõttel,ainult,et link on foorumisse,miskile teemale.... ja saab ka selle bänneri sisuga nii ümberkäia,et kõigepealt asi/tekst näidatakse ette ja siis ,kui ok üteldakse,siis maksku alles...ning üldse saab raha lihtsalt tagasi kanda kah...
tsitaat:
oot maisaa aru - kuhu sa tahad neid asju esile tõsta? tahad kõik alafoorumid ära kaotada??

ei...üldse ei saa aru....kõik on sama,ainult paar bännerit tuleb üles juurde....

viimati muutis zapi 30.11.2005 02:03:32, muudetud 1 kord
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 30.11.2005 02:01:52 vasta tsitaadiga

no ma lugesin paar lauset l6ikude algusest, kui asi kiskus sinna siivionlaini poole, et maksa, siis paneme su asja hunnikus k6rgemale, loobusin. minu jaoks on asi hetkel hallatav, j2lgitav ja navigeeritav..
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 30.11.2005 02:03:23 vasta tsitaadiga

tähelepanu oleneb siiski enamasti teema pealkirjast - sellega ma tahan öelda seda, et mina küll mingit tähelepanu puudust pole märganud oma teemadel
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 30.11.2005 02:05:08 vasta tsitaadiga

Võibolla olen ma veidi imelik kuid reeglina ma igasugu plinkivate ja siputavate pildikeste peal ei klõpsi, eriti igasugu bänneritel. Kui mul on midagi tarvis siis leian selle ise üles.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 30.11.2005 02:06:52 vasta tsitaadiga

ooot, keegi maksab raha ja siis seda mingit sodi hakatakse mulle n2kku toppima ? wtf? mulle k2ib tegelikulkt juba praegu see parem ylemine nurk n2rvidele.
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 30.11.2005 02:09:26 vasta tsitaadiga

kas see hakkaks välja nägema siis umbes niimoodi? http://www.thebestofthenet.net/2005_dn/nominatedsites.php tänan EI
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 30.11.2005 02:10:28 vasta tsitaadiga

OCUser kirjutas:
kas see hakkaks välja nägema siis umbes niimoodi? http://www.thebestofthenet.net/2005_dn/nominatedsites.php tänan EI

siukse asja v6ib sygavale antarktikasse j22karu p2rasoole sulgurlihase taha pista. kui vjaa siis maksan peale, et siuke k2kk siia ei tekiks.

redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 30.11.2005 02:18:24 vasta tsitaadiga

Kuna foorumil on väga palju kasutajaid siis see vöimalus, et keegi sind aitab ja teemale satub on
ka väga suur. Ise ei näe asjal mötet. Pealegi kui oma postitust muudad ilmub see ka HV avalehele.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
zapi
Kreisi kasutaja
zapi

sõnum 30.11.2005 02:26:32 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
no ma lugesin paar lauset l6ikude algusest, kui asi kiskus sinna siivionlaini poole, et maksa, siis paneme su asja hunnikus k6rgemale, loobusin. minu jaoks on asi hetkel hallatav, j2lgitav ja navigeeritav..

Mitte miskit foorumis ei muutuks ju,need mis on makstud,need teemad ei saa foorumisiseselt mitte mingeid erilisi positsioone listides ega muid õigusi...
OCUser kirjutas:
tähelepanu oleneb siiski enamasti teema pealkirjast - sellega ma tahan öelda seda, et mina küll mingit tähelepanu puudust pole märganud oma teemadel

kõik inimesed,kes HV foorumisse tulevad,ei satu isegi sellesse alafoorumisse ,kus su mingi teema tehtud on....
a la sul on mingi võrguprobleem, mina ei käi vastavas andmeside alafoorumis või siis ei ole lihtsalt seekord aega seda alafoorumit või üldse kusagil ringi käia,vaatan näiteks ainult privasid või oma poste... võib-olla selleks ajaks ,kui jälle sinna teemasse satun siis on asi kuhugi põhja vajunud...ehk teema ei satu teele ja minu jaoks seda pole...Sina võid oma lahenduse seal saada,aga mina seda teemat ei märka... Aga see tavaline reklaambänner jääb ju igal inimesel kes siia HV foorumisse tuleb alati silma,see mis seal kandis ja sellelaadselt on ,see saab kõigi tähelepanu...
No näiteks miski ürituse läbiviimisel on tarvis mitte ainult tähelepanu,kui sellist ,vaid võimalikult suurt tähelepanu...mida rohkem seda parem...sama äri ja kõigega...

redenergy kirjutas:
Kuna foorumil on väga palju kasutajaid siis see vöimalus, et keegi sind aitab ja teemale satub on
ka väga suur. Ise ei näe asjal mötet. Pealegi kui oma postitust muudad ilmub see ka HV avalehele.

ja ta on seal miski paar minutit maksmimum...ega asi ei ole ainult aitamises....asi võib olla äris/konkursis/ürituses jne,millel ei ühe õige tähelepanu saamine piisav,vaid mida rohkem seda parem...aga samas ka abistamises on,et mida rohkem inimesi seda näeb,seda kiiremini ja konkreetsemalt/täpsustamumalt lahendus tuleb ...
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 30.11.2005 02:27:03 vasta tsitaadiga

no aga kuidas sa kujutad ette situatsiooni, kus neid bänneritega kuulutusi on sadakond! siis ikka kellegi kuulutus jääb kuhugi allaotsa/teisele lehele...
zapi
Kreisi kasutaja
zapi

sõnum 30.11.2005 02:57:24 vasta tsitaadiga

OCUser kirjutas:
no aga kuidas sa kujutad ette situatsiooni, kus neid bänneritega kuulutusi on sadakond! siis ikka kellegi kuulutus jääb kuhugi allaotsa/teisele lehele...

bänner ei tule miski kuulutuse juurde,teemade nimekirja hulka või ma ei tea kuhu ...bänner tuleb üles,sinna kus sa vaheldumisi k-arvutisalongi videokaarti näed....ja õige hind reguleerib seda,et neid liiga vähe või liiga palju pole...loe....
edit: vaata joonist,kujutab tavalist foorumilehe päist...k-arvuti vahelduv ok-ga...nihututud keskele rohkem ,et normaalsem kujundus oleks
kollane ja edasi värvid bännerid,miskit muud muutust ei tuleks...
ja need nõ reklaamid sisaldavad foorumiteemadele linke, ei ole miski paha ma ei tea kes ,onu bill, asja taga,kuri reklaam ,kes tahab ideaalsis kõik su käest ära süüa...vaid igapäevased tavalised inimesed,enda asjadega...
samuti tekst formaadis ,mis tagapõhjaga,ei ole asi plinkiv...samuti saab graafilist piirata ju...ehk ais ei ole kuidagimoodi silmariivav...
laurix: miski fotoretk näiteks oli,kas siis ,kui see pisike ja odav reklaam ei oleks seal ülal olnuks ,ei ole asi veel laiemat kajapinda see leidnud,rohkem inimesi tulnud ja mida iganes... kas selline sügavalt oma ja sõbralik reklaam on kuidagiviisi vastik ?
tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 30.11.2005 03:24:50 vasta tsitaadiga

kes sinu arvates näiteks selle fotoretke eest maksnud oleks? siin foorumis on suuri raskusi varem olnud igast abirahade jm kokkusaamisegagi.
ja kõik kes tunnevad sellise teema vastu huvi,leiavad selle ise ka üles.minu teada osasid üritusi on juba reklaambänneriga reklaamitud sedasi.ja kindlasti annab taneliga läbi rääkida bänneri ja tasuta reklaami asjus.kui asi puudutab heategevust.kes aga tahab enda mina tõsta,ennast reklaamida,jne..siis ma ei näe mitte ühtegi põhjust miks ta peaks seda firmadest odavamalt tegema.selle praeguse üleval paremal nurgas asuva firma reklaami ma kannatan ära.sest tean mille nimel see on seal.aga mingite suurärikate ja muude eneseüleshaipijate reklaami küll ei tahaks näha.(neil on praegugi selline võimalus olemas.allolev link juhatab nad selleni,kes veel ei tea seda)
tsitaat:
Kindlasti kasutajad oleks mitmeid, näiteks: teeb keegi miski konkursi; korraldab ürituse; omab kiired/laialdast tähelepanu vajavad arvutialaseid abipalveid; kiire/suur/spetsiifiline ost/müük; kogumised; pettused; foorumikasutajate isikutega seotu, reklaamigu ennast/õpetagu end tundma , pangu kasvõi link enda profiilile teistele nägemiseks,aga ka näiteks keegi tegi uue isikliku-laadi kodulehe ja tahab ,et teised seda tähelepaneks

vastus on sulle siin olemas
LINK

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 30.11.2005 04:34:38 vasta tsitaadiga

zapi, päris sellist asja küll ei tule (banneri süsteem vms), kuid seoses peatselt kasutuselevõetava pangalingiga avaneb kasutajal võimalus pidevalt oma teemat uppida (seda siis esialgu müügifoorumites), aga tulevikus miks mitte ka muudes foorumites.

Muuseas - pangalingiga seoses peab olema HV avalehel sisselogitud icon_exclaim.gif

tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 30.11.2005 17:19:54 vasta tsitaadiga

Mida see pangalink tähendab? Et saab mingi asja eest maksta vms otse läbi HV?
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 30.11.2005 17:22:42 vasta tsitaadiga

cbr, loe siit
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2254657#2254657

tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 30.11.2005 18:46:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Muuseas - pangalingiga seoses peab olema HV avalehel sisselogitud

miks just seal?natuke vastuolusid ei tekita see asi või,osadel ei pruugi seal ju sama kasutaja nimi olla...
oli ju vist nii et need kaks kasutajate andmebaasi olid eraldi
Kommentaarid: 531 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 431
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 30.11.2005 19:06:28 vasta tsitaadiga

alliance, see on paraku ainuke tehniline võimalus
Ja kui kasutajanime pole, siis saab ju selle teha icon_wink.gif

Muuseas, enne 2003 suve registreerunutel peaks olema HV avalehel sama kasutajanimi, mis foorumis icon_wink.gif

tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 30.11.2005 19:13:35 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Muuseas, enne 2003 suve registreerunutel peaks olema HV avalehel sama kasutajanimi, mis foorumis icon_wink.gif

Eip. 3 tähte on nimeks liiga lühike. Milline diskrimineerimine 8)

zapi
Kreisi kasutaja
zapi

sõnum 30.11.2005 19:16:41 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
zapi, päris sellist asja küll ei tule (banneri süsteem vms), kuid seoses peatselt kasutuselevõetava pangalingiga avaneb kasutajal võimalus pidevalt oma teemat uppida (seda siis esialgu müügifoorumites), aga tulevikus miks mitte ka muudes foorumites.

Muuseas - pangalingiga seoses peab olema HV avalehel sisselogitud icon_exclaim.gif

ehh,ei olnud seda teemat näinud...peab ikka rohkem HV-s elama... kuid sellel ideel,nii palju kui lühidastest kirjeldustest aru sain,on minu jaoks natuke vastumeelsed paar punkti(samad,mis osade teiste jaoks seal teemas ja ka siinses teemas nende algsete kirjutajate poolt ,kes ei viitsinud segasesse teksti üldse süveneda) .
Põhimõte,kui selline,et tavalises teemade-listis hakatakse eelistama ,tehakse lisaväärtus , makstud teemadele. Kui nende teemade pealkirjad oleks eraldatud kuhugi foorumilehe ülaserva lihtsalt (ribast avaleht-telekavad-st üles või alla, vahetpole),muidu listis käitub "õige" teemapealkiri tavateema sarnaselt ,siis maksnu saab endapoolt soovitu ju kätte/tähelepanu eesmärgi täidetud ning ei teki nõ surutist mitte-maksnud teemadele (,ka psühholoogilist surutist mitte-makstud teemade omanikele. Ega ka makstud teemadega esindatud omanik absoluutselt kõigi oma teemade eest ju ei maksaks).
Samuti peaks makstud teema minumeelest võimaldama,seda(või siis miski selle eri kategooriagi, reklaambänner võta 500kr/päev on "natuke" liiga suur raha&aega nõudev selle võimaluse teostamiseks) ,et seda nähakse läbi terve foorumi(usun,et paljud ei tule foorumisse läbi HV avalehe,vaid foorumi avalehele otse; või on juba intuitiivne klõpsata seal lihtsalt foorumi linki ainult; samuti unustad pikema foorumis surfamise järel kergelt ära miskid seal väljatoodud makstud teemad) ,ehk makstud äri või ürituse-teema võiks ,ka vastupidiselt ürituste või äride alateemas nähtav olla,samuti siis loomulikult kõigis muudes alafoorumites... See ei ole aga juba põhimõtteliselt võimaldatud "maksad,saad sticki teema mõnes alafoorumis", ka siin oleks ainuke võimalus,kui makstud teemade pealkirjad oleks veel eraldi(või miski muu iseloomustuv)eraldatud kuhugi vastavasse blokki lehe ülaservas...

viimati muutis zapi 30.11.2005 19:23:55, muudetud 3 korda
tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 30.11.2005 19:18:56 vasta tsitaadiga

nii et kõik ruttu endale pealehel nime regama icon_exclaim.gif
seda ma mõtlesingi et keegi kellel on foorumis näiteks konto,ja avalehel ei ole(keegi on juba nime hõivanud),siis tema ei saagi oma teemat uppida
icon_confused.gif .võibolla annaks nii teha et andmebaasid ühtlustada,ja paluda neil ,kel avalehel on sama kasutaja nimi siinse foorumikasutaja ,võtta uus nimi?
foorumikasutajal on rohkem kaotada minu meelest.avalehe nimi pole ju seotud eriti millegagi..
tsitaat:
Eip. 3 tähte on nimeks liiga lühike. Milline diskrimineerimine

see tõesti imelik nõue... icon_confused.gif
Kommentaarid: 531 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 431
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Autori jaoks tähtsate foorumiteemade reklaamimine/nähtavale toomine hv foorumikeskkonnas ... mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.