Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marko
HV Guru

|
05.10.2005 21:02:31
|
|
|
Tanel kirjutas: |
marko, HV foorum on ja jääb kõigi jaoks tasuta foorumiks HV ise on tegutsenud juba pea 8 aastat.
Kus on öeldud, et kõik HV-ga seotud teenused peaks olema tasuta? Miks ei võiks HV teha hüppe kõrgemale tasemele jõudmiseks. Kiiremate serverite ja laienenud lisavõimaluste kaudu saavad kasu ju kõik HV-lased, k.a sina ise. Loogiliselt ka HV andmebaasis osalemine pole firmade jaoks tasuta - kusagilt peab HV oma äraelamiseks ka raha saama. |
jaa, käisin ka vahelduva eduga "vanas foorumis" tean, nn. "pedigreest".
2. Ei paraku ei saa mina sellest kasu kui server muutub veelgi kiiremaks või paremaks, sest minul puudub selleks reaalne vajadus ja seega on see vaid teoreetiline küsimus, paraku on aga minu jaoks realne küsimus see kui "rikkad ärikad" HV's domineerivaks muutuvad.
Ei vaidle ka vastu sellele, et mõni teenus võiks olla ka tasuline. Nagu ma aru saan ongi praegu HV's müügil reklaami pinnad ja avalehel arvutifirmadele tasuline koostöö?
Olen kahe käega selle poolt, et HV'd saab toetada rahaliselt ja pangalink on siin samas foorumis avalik. Samas aga kui hakkate raha eest eeliseid müüma kasutajatele siis see IMHO ei ole enam kooskõlas avaliku "free for all" foorumi põhimõtetega, mis on muidugi vaieldava.
PS: Lihtsalt diskussiooniks, mitte ärritumiseks.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
05.10.2005 21:06:10
|
|
|
Ho Ho, fikseeritud summa näiteks 25 EEK |
Vähe. 100.- oleks esialgu paras. 8)
kui kaua kehtiks muide?
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
henry111
HV veteran
|
05.10.2005 21:14:13
|
|
|
marko, HV foorum on ja jääb kõigi jaoks tasuta foorumiks HV ise on tegutsenud juba pea 8 aastat.
Kus on öeldud, et kõik HV-ga seotud teenused peaks olema tasuta? Miks ei võiks HV teha hüppe kõrgemale tasemele jõudmiseks. Kiiremate serverite ja laienenud lisavõimaluste kaudu saavad kasu ju kõik HV-lased, k.a sina ise. Loogiliselt ka HV andmebaasis osalemine pole firmade jaoks tasuta - kusagilt peab HV oma äraelamiseks ka raha saama. |
ma ei tea , olen igati selle poolt
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
2 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.10.2005 21:34:37
|
|
|
Muide - paljudes foorumites - kellel varjatud, kellel avalikumalt - on sellised toetussüsteemid täiesti olemas ning suuremalt jaolt "vabatahtliku annetuse" põhimõttel
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
05.10.2005 21:40:43
|
|
|
TO marko:
Free for all oleks ta ikka...kui aga soovid saada enamaid võimalusi kui seda free teenus võimaldab, siis pakutakse sulle seda sümboolse summa eest. Ei leia, et sellise teenuse pakkumine vähendaks/pärsiks kuidagi free for all teenuse olemust/kvaliteeti. Arvata võib , et ka tasuta osa saab edasi uuendusi nagu see siiamaani olnud on.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
05.10.2005 21:56:40
|
|
|
kuidas on lood firma pakkumistega müügi foorumis... oli nagu keelatud, aga müüd tundub, et lubatud
Ei saa asjast täpselt aru...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
05.10.2005 22:08:27
|
|
|
Magic kirjutas: |
kuidas on lood firma pakkumistega müügi foorumis... oli nagu keelatud, aga müüd tundub, et lubatud
Ei saa asjast täpselt aru... |
Keelatud muidugi, kuigi osadel kasutajatel on mingisugune eelis ja nemad võivad firma pakkumisi foorumis teha. Võite ju vastu rääkida, aga olen mitmel korral seda näinud ja olen isegi teemadest ette kandnud aga teemasid keegi ära ei kustutanud, kas nüüd on asi modedes või milles
Kui juba hakkab selline raha süsteem olema, siis võiksid ikkagi korralikud moderaatorid ka olla.
See lihtsalt minu vaatenurk ärge mind elusast peast ära sööge
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
05.10.2005 22:13:41
|
|
|
No midagi analoogset nagu Terminaator III ütles, on vast tänavakihutajate foorumis. Reklaam ja muu selline on keelatud.
Aga mingi summa kuhugi makstes saab staatuse "makstud reklaam" ja peale seda ole mees ning tee reklaami palju tahad.
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
05.10.2005 22:14:56
|
|
|
Paljud kuulutused on müügifoorumis otse viidetega firmade kodukatele, see häirib.
Tasuline up on minujaoks poogen, kes tahab see upib mina seda ilmselt tegema ei hakka ja ilmselt ka paljud teised.
See kui HV lisa raha teenib see ok kuidagi peab ju ära elama ja ka vorsti leivale saama.
Peaasi, et me OSTA sarnasteks ei muutu.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
1 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
05.10.2005 22:26:29
|
|
|
Terminator III kirjutas: |
Magic kirjutas: |
Ei saa asjast täpselt aru... |
Keelatud muidugi, kuigi osadel kasutajatel on mingisugune eelis ja nemad võivad firma pakkumisi foorumis teha. Võite ju vastu rääkida, aga olen mitmel korral seda näinud ja olen isegi teemadest ette kandnud aga teemasid keegi ära ei kustutanud, kas nüüd on asi modedes või milles
Kui juba hakkab selline raha süsteem olema, siis võiksid ikkagi korralikud moderaatorid ka olla.
See lihtsalt minu vaatenurk ärge mind elusast peast ära sööge  |
ei tea jah... mulle kahh tundub imelik... osad on saanud mõnusalt karme karistusi... samas vähemalt 1 näide tegutseb segamatult edasi... reeglid võiksid olla ikka ühesed kõigile või siis ära mainuda erandid ja kuidas erandiks saab...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
05.10.2005 22:39:50
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
TO marko:
Free for all oleks ta ikka...kui aga soovid saada enamaid võimalusi kui seda free teenus võimaldab, siis pakutakse sulle seda sümboolse summa eest. Ei leia, et sellise teenuse pakkumine vähendaks/pärsiks kuidagi free for all teenuse olemust/kvaliteeti. Arvata võib , et ka tasuta osa saab edasi uuendusi nagu see siiamaani olnud on. |
u misunderstand my point.
Ehk siis, minu loogika järgi eelistaks selline äriline süsteem rahakamaid, seega ei ole enam täiesti võrdne, seega ei ühti minu arusaamaga "free for all'ist".
Samas toetuse süsteem on hea mõte ja ka minagi heameelega toetaks HV'd oma võimete piires. Samas ei ootaks ma selle raha eest siis seda, et mind eelistataks kellelegi teisele HV kasutajale.
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
05.10.2005 22:41:28
|
|
|
marko, sry - maailm ei ole tõesti võrdne , aga HV ei saa olla ka pelgalt sotsiaalabiprojekt (tasuta hindade võrdluse pakkumine ja tasuta foorumi võimaldamine HV külastajatele). HV ei ole avalikõiguslik ega mingil muul moel toetatud projekt ja oma eksisteerimiseks vajab ta rahalisi vahendeid - tulgu nad firmadel või kasutajatel.
Mis puutub arendusse, siis tavakasutaja jaoks ei juhtu funktsionaalsuses ja välimuses praktiliselt midagi. Teemasid saab endist viisi teha ja ka uppida jne.
P.S. Et kasutada uusi teenuseid, tuleks kasutusele võtta HV avalehe kasutajakonto!
viimati muutis Tanel 05.10.2005 22:44:18, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
05.10.2005 22:43:34
|
|
|
marko, sry - maailm ei ole tõesti võrdne
|
true, ja ega ma ei ootakski, et minu arvamusel mingit kaalu oleks. Raha on üks asi mida alati võiks rohkem olla.
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
06.10.2005 07:13:04
|
|
|
Tanel, kas selline asi ka siis võimalikuks saab nagu osta.ee, et saab pangakaardiga ennast autoriseerida?
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
06.10.2005 07:16:58
|
|
|
marko kirjutas: |
marko, sry - maailm ei ole tõesti võrdne
|
true, ja ega ma ei ootakski, et minu arvamusel mingit kaalu oleks. Raha on üks asi mida alati võiks rohkem olla.  |
Rahaga on 2 varianti:
1) kas teda on jõle vähe
2) või teda pole üldse
Muid variante lihtsalt pole...
_________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
06.10.2005 10:51:27
|
|
|
Kuidas ta eelistab rahakamaid?
Kui müüd 25.- eek asja ja pead selle uppimiseks 25.- maksma siis pole nagu asjal mõtet.
Müüd 5K asja ei pea seda uppima kui on hea hind ostetakse ka niisama ära, tahad uppida võid oma hinnale 25.- otsa arvutada.
Mulle ei jõua see eelistus eriti kohale.
KB, Soovis jne... saab ilmselt nende asjade eest ka paremat hinda kui siin.
|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
06.10.2005 11:55:24
|
|
|
Arusaamad on kõigil erinevad, i respect that.
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
07.10.2005 14:38:46
|
|
|
IMO võiks eelistamise foorumis kül kõrvale jätta. Ma leian, et HV kaotaks oma kasutajaid.
Pigem teha annetuste süsteem ja seda reklaamida, või lisada kuhugi veel natukene reklaami.
Kujutate ette olukorda, kus esimesed 6 lehte on täis tasutud kuulutusi ja siis tulevad tasuta?
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
07.10.2005 15:45:31
|
|
|
samas kui kellelgi on parem idee kuidas panna HV korralikku raha teenima tema loojatele siis siin oleks vist õige koht sellega välja tulla.
|
|
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-Thug
HV Guru

|
07.10.2005 22:01:10
|
|
|
Ardo kirjutas: |
[IMO võiks eelistamise foorumis kül kõrvale jätta. Ma leian, et HV kaotaks oma kasutajaid.
Pigem teha annetuste süsteem ja seda reklaamida, või lisada kuhugi veel natukene reklaami. |
marko kirjutas: |
samas kui kellelgi on parem idee kuidas panna HV korralikku raha teenima tema loojatele siis siin oleks vist õige koht sellega välja tulla.  |
Näiteks HV särgid , millele võidaks minu poolest 25.- eeku tavahinnale juurde panna ja ma ostaks ikka rõõmuga HV särkide teema vajus aga unustusse ja kahjuks pole Tanel mu selle teema kohastele PSidele vastanud kõigest minu arvamus
Kõik sellised propagandada oleksid mulle enam-vähem meeltmööda 8)
|
|
Kommentaarid: 230 loe/lisa |
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
07.10.2005 23:07:03
|
|
|
Jah, kasvõi müütada HV nodi (võtmekad, särgid, pastakad jne.).
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
09.10.2005 16:45:52
|
|
|
Ma niipalju mainiks, et tender-pakkumist on praeguse systeemiga paha korraldada. Aga palju meil tendrit ikka kasutatakse...
A. just-my-two-cents
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
09.10.2005 18:10:34
|
|
|
Keegi ju ei viitsi seda nodi tellida ja müüa.
Kes tahaks oma raha sinna alla kinni panna.
|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter

|
25.10.2005 02:30:48
|
|
|
marko, sry - maailm ei ole tõesti võrdne , aga HV ei saa olla ka pelgalt sotsiaalabiprojekt (tasuta hindade võrdluse pakkumine ja tasuta foorumi võimaldamine HV külastajatele). HV ei ole avalikõiguslik ega mingil muul moel toetatud projekt ja oma eksisteerimiseks vajab ta rahalisi vahendeid - tulgu nad firmadel või kasutajatel.
Mis puutub arendusse, siis tavakasutaja jaoks ei juhtu funktsionaalsuses ja välimuses praktiliselt midagi. Teemasid saab endist viisi teha ja ka uppida jne.
|
saad sa ka väita et kui ma näiteks ärifoorumisse kiikan-et mulle sealt siis tõesti 6 lk firmadepoolt ülesupitatud kuulutusi vastu ei vaata? või olen ma millestki valesti aru saanud
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|