praegune kellaaeg 14.09.2025 22:03:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
limp
HV Guru

|
22.09.2005 14:59:32
|
|
|
Dendroid kirjutas: |
erm.. Toweri mehed ei ole kohe kindlasti kõige mõtetumad, no mõtle väheke nüüd ikka.. ok, nad on kõige kallimad jah, aga nad on ka kõige vastupidavamad ja üldjuhul, Toweril ei ole ühtki sitta unitit peale Master Gremlini, aga viimaseid saab suht palju, niiet see mingil määral kompenseerib.
Sa ei saa öelda, et üks linn on lihtsalt hästi mõttetu, või et mingi teine linn ei ole jälle.. igal asjal omad head-vead. Muide, hästi meenub üks kunagine large map, mida hakkasin nekroga pelama, ei jõudnud eriti kaugele. Hiljem valisin Toweeri ja tegin nagu nätsti läbi selle. Igaüks pelab sellega hästi, millega ta on harjunud pelama.
Vahemärkuseks veel niipalju, et Toweri tüüpidel on kokku liidetuna suurim health linnade peale, väikseim health on näiteks Infernol. Muide, Necropolise linna trumbid baseeruvad suuresti ka lihtsalt juhustel.. nagu näiteks Gho. Dragoni aging või siis Dread Knighti Death Blow attack või curse ability. Luukeresid saab muidugi alati koguda jah, selle vastu nagu on vähe raskem saada..
Aga selles suhtes on sul õigus, et T linna tüübid on ogaralt kallid, alustada on seetõttu selle linnaga tõesti raske. Ja Painkillah, Castle on üks tugevamaid linnu üldse.
Ok, midaiganes, igaljuhul kahju, et HoMM lanidel nii ebapopulaarne on. Aga kui siinne rahvas käib ka mingitel suurematel lanidel, võiksite märku anda, kui keegi viitsib niisama madistada lanis medium mape vms.  |
lanis on über lag sees, igatahes ütles sõber oma võrgus mängides ja sama ütlen mina ka üle neti mängides. samas, mis veel häirib on see, et ta vajab mõlema mängija poolt lahtiseid porte
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Weel
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
22.09.2005 18:00:55
|
|
|
...eee WTF?!??!?? Nagu, see ei ole lihtsalt võialik, isegi, kui sa kästid neile mass slow peale ja saad iga käik mitu implosioni panna.. mingi 7 550st naga umbes.. ja mida teevad neil piltidel mingid uued kollid?? On see mingi fännide lisaga ära moditud või? Need 2 sinist värvi dragonit näevad välja täpselt nagu Gold Dragonid, esimest korda näen selliseid asju seal. Azure dragonitega ei saa ju kohe kuidagi tegu olla, kuna nad on vähe teistsuguse välimusega. Samuti ei saa aru, misasjad on need roheliste juustega neiud seal vms.
Njaa, äärmiselt huvitav.. äkki saaks sinuga kuidagi läbi msn messengeri rääkida, kui mul tekib Dragon Slayeri 2s missioonis probleeme.. ilmselt tekib..
Aga jah, see lahing tundub kuidagi uskumatu.. oleks siis veel seal arch devil oma suure speedi ja no enemy retaliationiga, aga ei... täitsa pael..
_________________ Tõukan mõnuga |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
22.09.2005 18:19:14
|
|
|
Kas keegi pakuks lahkelt oma abi PS-i näol mulle? ma nimelt olen kampaaniaga ühte mappi jamand juba 3 päeva ja ikka ei saa jagu ja igast võimalused asju enda kasuks panna....ei ole töötanud millegipärast...kuigi olen guugeldand ja õpetuste järgi jne
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
22.09.2005 18:22:57
|
|
|
Weel on imo see lisapakett kus saab Heroe ise ka sõdida... selle armeega muidugi ei võida... kui Hero on mängus ja hea leveliga siis teeb ära vast ikka ma arvan... need kollid jah kahtlased...
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
22.09.2005 18:28:04
|
|
|
Dendroid kirjutas: |
...eee WTF?!??!?? Nagu, see ei ole lihtsalt võialik, isegi, kui sa kästid neile mass slow peale ja saad iga käik mitu implosioni panna.. mingi 7 550st naga umbes.. ja mida teevad neil piltidel mingid uued kollid?? On see mingi fännide lisaga ära moditud või? Need 2 sinist värvi dragonit näevad välja täpselt nagu Gold Dragonid, esimest korda näen selliseid asju seal. Azure dragonitega ei saa ju kohe kuidagi tegu olla, kuna nad on vähe teistsuguse välimusega. Samuti ei saa aru, misasjad on need roheliste juustega neiud seal vms.
Njaa, äärmiselt huvitav.. äkki saaks sinuga kuidagi läbi msn messengeri rääkida, kui mul tekib Dragon Slayeri 2s missioonis probleeme.. ilmselt tekib..
Aga jah, see lahing tundub kuidagi uskumatu.. oleks siis veel seal arch devil oma suure speedi ja no enemy retaliationiga, aga ei... täitsa pael..  |
äkki tal tegu miskise WoG-iga, sest see draakon on ju Diamond Dragon, mis on siis lev 8.
statid miskid:
Health:500
Speed:16
Attack:36
Defense:36
Damage:60-75
Special Abilities:
1. 50% chance to blind enemy for three rounds.
2. Immunity to all spells.
3. +1 gem daily.
4. Fearless.
nii et võimalused on. samas nii väheste meestega seda niisama ära ei teeks. kindlasti mingid magicut tugevdavad artifactid etc olid ka juures, et miskite spellidega tegid ära
edit: samamoodi on see ingel ja see thunder värk seal lev 8-d kuigi see midagi eriti juurde ei anna.
edit2: see roheliste juustega näkineid on commander ja jällegi WoG lisa
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Weel
HV vaatleja
|
22.09.2005 19:15:19
|
|
|
See lahing ei ole tegelikult üldse raske, kui ollakse enne läbimõeldult omale skillid valitud, kuna oli selge tegu tuleb ilge dragonite killimisega, siis oli teada, et tuleb kõvasti häid artifacte nagu orb of voulnrability, mis lubab igale kollile pea igat spelli panna(ressurectida Azuresid ja blindida black dragoneid jne), isegi kui neil on kirjelduses spell immunity. Kuna teadsin, et võitlusi tuleb legionitega, kus offensive spellid kaotavad praktiliselt täiesti oma mõtte, siis sellistes olukordades, kus enda vägi jääb mitmeid kordi alla tontide omadele, on üks parimaid lahendusi expert firemagic+berserk, ekspert tasemel võtab see enda alla mingi 5 või 6 ruudu diameetriga leviala See lahing oli ikka oma 15 minti pikk, algas nagu ikka slowga, mis muudab nagade speedi 2e peale, siis tuli umbes 10-15 roundi berserki kasutamist, mis jättis alati vähemalt 3 gruppi nagasi vabaks, lähenemas minu suunas ja nii see lahing käis; berserk ja minu kõik tondid põgenesid mööda paltsi nagade eest, samal ajal kui nagad üksteist killisid. Need minu tondid, kes jalgu jäid ja ühest löögis hauda läksid, sai siis kõik resurrectitud kui 1 grupp nagasi vaid elus olid ja aegluubis mööda lahinguplatsi ringi roomasid ning peale seda see viimane grupp ka implosioniga ära killitud. Selle lahingu käigus said isegi titaanidel nooled otsa, neil on muidu 25 noolt.
Need sinised draakonid on seal sellepärast, et ma mängisin seda In the Wake of Gods laienduspaketiga, see muudab osad viimase leveli todidwellinguid topeltupgradetud tondidwellinguteks, kus saab osta topeltupgradetud tonte, kuid nendest suurte masside vastu mingit kasu pole, kuna neid lihtsalt ei ole võimalik palju saada ja erinevad need tavalistest upgradetud viimase leveli tontidest poole suurema elukriipsu poolest ja atack ja defence on ka ~30% suurem. Selles lahingus ei mängi enda armee praktliselt mingit rolli, kõik tuleb ära teha spellidega ja jälgida, et enda tondid lõksu ei jääks.
Edit: Platoon, See heroe on level 1, kuna armageddons blade ei lase heroe isiklikku experiencet ja skille järgmisele kaardile üle kanda. Selle lahingi teeb täpselt samamoodi iga heroesIII lisapakettiga ära, pole oluline, millega mängida, selles lahingus ei anna WOG mitte ühtegi eelist, kuna ma tontidega mitte kedagi lüüa ei saanud, sai ainult ranged rünnakut kasutada.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
RMasta
HV kasutaja
|
22.09.2005 21:02:04
|
|
|
Weel, wow. Ei oskagi midagi selle peale öelda
Aga üks küsimus tekkis küll, kuidas sa Expert Fire Magic'u level 1 hero'ga said? miskit artifact?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
22.09.2005 21:27:35
|
|
|
RMasta kirjutas: |
Aga üks küsimus tekkis küll, kuidas sa Expert Fire Magic'u level 1 hero'ga said? miskit artifact? |
tohib küsida, kust sa lugesid välja et ta lev 1 heero oli?
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
22.09.2005 21:33:19
|
|
|
limp kirjutas: |
Aga üks küsimus tekkis küll, kuidas sa Expert Fire Magic'u level 1 hero'ga said? miskit artifact? |
tohib küsida, kust sa lugesid välja et ta lev 1 heero oli?  |
Weel kirjutas: |
Edit: Platoon, See heroe on level 1, |
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
22.09.2005 21:46:25
|
|
|
Krt, mul on mingi kala selle ABga. Nimelt, mängu sisse saab kenasti, aga kui üritad midagi seivida või loadida, viskab mängust välja (tuleb see tüüpiline "send error report to MS bla blaa blaa jne) Op. süsteemiks on Win XP pro SP2.. võibolla on selles probleem, kuna see SP2 on ju eriliselt ******kukkunud asi. Niipaljukest veel, et updatemine ka ei aidanus, panin versiooni 2.0 peale, ikka sama jama.. arvan, et ei tasu uninstalli ka ilmaaegu teha, vaevalt see aitab, kuna selline probleem on mul ka varem eksisteerinud vist isegi.. Aga olen ka seda ABd normaalselt XPl pelinud, ilmselt on SP2 kõige kurja juur. Mida teie arvate keegi? On mõnel mingeid sarnaseid juhtumeid olnud?
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Weel
HV vaatleja
|
22.09.2005 22:03:21
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
 |
Te inimesed pole vist seda mängu näinudki.
Wogis on eraldi heroe armeel skillid ja heroel endal eraldi skillid. Armee skillid on need, mida teie arvatavasti peate heroe skillideks, nagu earth magic, armorer, resistance jne. WOG aga annab võimaluse ainult heroet ennast ka eraldi arendada skillidega nagu hitpoints, speed, defence jne ja heroe ise saab eraldi level upe jne. Vot see heroe oli mul esimese leveli oma, armee aga midagi 40 leveli(campaigni lõpuks, sel kaardil oli 24) juures vbla ka vähem ei mäleta enam.
Tavaliselt siin erinevusi ei teki - armee ja heroe on tavaliselt ühel level, aga armageddos blade lihtsalt viskab heroe kõik skillid nulli järgmisele kaardile minnes, kuidgi armee omad lähevad ilusti campaigni järgmisele kaardile edasi. Aga kuna selle levelil oli mul experience hulk juba max(level 24), mis lubatud, siis ei saanud heroe ka enam level uppe saada ja pidi kogu selle taseme level 1 olema.
viimati muutis Weel 23.09.2005 16:33:00, muudetud 1 kord |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
RMasta
HV kasutaja
|
22.09.2005 22:10:41
|
|
|
Selles suhtes on sul õigus, et ma ei ole WoGi mänginud - tõmbasin ära, pakkisin lahti, installisin Heroes 3 peale.. ja enam tööle ei lähe. ükski exe, mingid imelikud errorid tulevad.. ja esialgset heroes't ei saa niipea enam peale lasta, kuna laenasin plaadi välja suht ammu, kui kopa ette viskas.. maha ei raatsinud lasta tollal.
aga see-eest lugesin ma kogu "New Features of Heroes III In the Wake of Gods.html" läbi - ei jõua ära oodata, millal asja korda ja tegelikult pelama saab
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Weel
HV vaatleja
|
22.09.2005 22:41:35
|
|
|
Selles suhtes on sul õigus, et ma ei ole WoGi mänginud - tõmbasin ära, pakkisin lahti, installisin Heroes 3 peale.. ja enam tööle ei lähe. ükski exe, mingid imelikud errorid tulevad.. ja esialgset heroes't ei saa niipea enam peale lasta, kuna laenasin plaadi välja suht ammu, kui kopa ette viskas.. maha ei raatsinud lasta tollal.
aga see-eest lugesin ma kogu "New Features of Heroes III In the Wake of Gods.html" läbi - ei jõua ära oodata, millal asja korda ja tegelikult pelama saab  |
Kas readme lugesid läbi, mingi klaver tuli installi ajaks engi peale muuta vms, muidu ei pidanud jah tööle minema.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
RMasta
HV kasutaja
|
22.09.2005 23:16:04
|
|
|
Ei, sellega on kõik korras - kui klaver pole Englishi peal, siis ei saa üldse installidagi. Uurin veel, milles asi olla võib..
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
23.09.2005 07:11:39
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
 |
Te inimesed pole vist seda mängu näinudki.
Wogis on eraldi heroe armeel skillid ja heroel endal eraldi skillid. Armee skillid on need, mida teie arvatavasti peate heroe skillideks, nagu earth magic, armorer, resistance jne. WOG aga annab võimaluse ainult heroet ennast ka eraldi arendada skillidega nagu hitpoints, speed, defence jne ja heroe ise saab eraldi level upe jne. Vot see heroe oli mul esimese leveli oma, armee aga midagi 40 leveli juures vbla ka vähem ei mäleta enam.
Tavaliselt siin erinevusi ei teki - armee ja heroe on tavaliselt ühel level, aga armageddos blade lihtsalt viskab heroe kõik skillid nulli järgmisele kaardile minnes, kuidgi armee omad lähevad ilusti campaigni järgmisele kaardile edasi. Aga kuna selle levelil oli mul experience hulk juba max(level 24), mis lubatud, siis ei saanud heroe ka enam level uppe saada ja pidi kogu selle taseme level 1 olema. |
AB-d pole tõesti mänginud, kuid WoG-i sai selle alguse aegadest mängitud, kui veel sinna neid commandereid polnud. ja sina palun ära aja sassi heroet ja commanderit ja armeed. WoG-is on võimalik, et kõik kolm saavad expi. Heroe skillid on siis earth magic, etc. skillpointsid siis attack, knowldege. Commanderil on muidugi ka attack, defence ja magic. nii et mõttekam sul veits enda teksti lugeda ja siis targutama hakata
Ei, sellega on kõik korras - kui klaver pole Englishi peal, siis ei saa üldse installidagi. Uurin veel, milles asi olla võib.. |
on sul ikka SoD või Complete Heroes 3-st?
edit: isegi heroes platinum sobis.
tsitaat: |
HMMIII WoG is an expansion pack to the Heroes of Might and Magic III shadow of Death game. You must have Heroes III Shadow of Death, Heroes III Complete or Heroes Platinum Edition installed prior to installing the expansion. |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
zzzzz
HV kasutaja

|
23.09.2005 09:40:30
|
|
|
kui ma metsa nüüd ei pane siis tuli masina regioon muuta inglaseks. WOG-i puhul siis.
_________________ -puudub- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
23.09.2005 11:32:17
|
|
|
aga on siis ka XP SP2 peal mingeid probleeme Armageddon's Bladega olnud kellelgi?
Ahjaa, mul tärkas nüüd ka mingi idee..
See level, kus tuleb terve leegion nagasid maha nottida, kas neist ei saaks lihtsalt dimension dooriga või flyga üle minna? Scouting radius peaks olema piisav et näha nende taha. Muidugi ei saa seda teha ju, kui otse nagade taga on näiteks mingi oluline asi (sh telk vms). Mingi kõhutunne ütleb, et meenub light blue telk otse nagade taga.
Aga mis sellesse lahingusse puutub, siis see olevat võimalik ainult berserki, blindi ja mass slowd kasutades.. kusagil oli isegi mingi hea õpetus selle kampaania kohta, praegu ei mäleta linki, aga kui tuleb meelde, lasen siia üles.
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
RMasta
HV kasutaja
|
24.09.2005 23:48:29
|
|
|
Laenasin plaadi tagasi, installisin uuesti, lasin WoGi peale.. läks tööle seekord. Esimese hetkega ei oska öelda muud kui.. wow. tegin ühe random mapi Conlfuxiga, proovisin kampaaniaid In The Wake of Gods (seal jäin 2s maailmas suht kinni, ei osanud midagi teha enam - see koht, kus lossi ei saa restorida, kuna ütleb et "Hero is too weak" ja uut lossi ei jõua otsida..) ja The Samatiran (jõudsin teise mapi, mis on lihtsalt HUGE).
Addikted
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
02.10.2005 23:03:45
|
|
|
sain ka Armageddon's Blade tööle ja tegin Dragon Slayeri kampaania 3 esimest osa läbi neist 4st. Ei mingeid erilisi probleeme. Need suured võitlused naga leegionidega olid täiesti köömes.. pooleldi toore jõuga surusin nad nurka. Võin ka rääkida kuidas neile ära tegin.. esialgu kästisin mass slowd, seejärel mass sorrow, siis kolm-neli korda berserki korraga 3le või 4le nagale ja asi vask. Vahetevahel võlusin dzinniga laskjatele spelle ja oligi asi ants. Ma lasin isegi ühe 500se naga queeni oma 90se titaani kallale, viimasel jäi pärast seda lööki mingi 80 alles.. ok, igaljuhul, mis kõige hämmastavam.. ma tegin selle faerie dragoni leveli läbi max ajaga, ehk siis nii napilt, kui üldse saab, st 6 kuud oli aega ja mul oli viimane käik 5 months, 4 weeks, 7 days ja grid lõppes ka just viimase faerie dragoni peal... mul ei ole lihtsalt sõnu..
Kusjuures, kui omad õigeid spelle õigel ajal ja oled üldse õigel ajal õiges kohas, ei ole see expert-campaign üldse raske.
Aga mul oleks ka teie abi vaja. Palun öelge keegi, kes teab, kuidas teha screenshotte Armageddon's Blades.. siis saan teile näidata kah, muidu kekkan siin niisama..
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZerOZer05
HV kasutaja
|
03.10.2005 20:43:16
|
|
|
Dendroid, või tiri programm nimega fraps.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
03.10.2005 20:50:47
|
|
|
ZerOZer05 kirjutas: |
Dendroid, või tiri programm nimega fraps. |
Frapsiga saab demoversioonis ainult *.bmp versioonis salvestada ja millegipärast kahtlen, et ta orginaali ostma hakkab..
Clipper on kah väga hea program..
|
|
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
05.10.2005 00:30:59
|
|
|
mul on HoMM3 orikas olemas, aga selle ostsin mingise 200 EEKuga umbes... kuna see on lihtsalt väga vana mäng ja sai ostetud kõigest mõne aasta eest..
Suht tülikas on hakata ehitama mingit krdi kodukat selle jaoks, et riputada üles sinna paar pilti.. Või on nende piltide näitamiseks mõni parem moodus? Ma tõesti ei viitsi hakata treima mingit lehekülge omale...
Ahjaa, fraps on mul olemas, kuigi ma ei tea kuidas seda hommi screenshottidega siduda saab.. minuarvates mõõdab see asi kaadrisagedust.
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
05.10.2005 00:50:12
|
|
|
Täna just juhtusin Ksaluunis nägema Heroes 3 collectionit (3 asja sees), miskit 120 raha taheti.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|