Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  IT alaste teadmiste test HV foorumi kasutajaks registreerimisel. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas pooldad testimist?
Jah
58%
 58%  [ 214 ]
Ei
41%
 41%  [ 151 ]
hääli kokku : 365

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.04.2005 17:07:06 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Kirjuta icon_biggrin.gif sõber guugel aitab alati icon_biggrin.gif

ma pakun kui seal ikka päris tõsised teemad tulevad, siis ei aita sind guugeldamine ka icon_razz1.gif

Kommentaarid: 168 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 137
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 29.04.2005 20:21:34 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
No siis ma kirjutan neile koolipoistele vastu testi mis baasneb 20 aasta arvutialastel praktilistel kogemustel ja kes ära lahendab, see saab virtuaalse beer_yum.gif Ainult kardan, et see beer_yum.gif -laadung jääb kõik alles icon_biggrin.gif

icon_lol.gif 20 aastat tagasi polnud vist moodsaid jukusid isegi...

Arvutialal võivad kasuks olla kindlasti 10 viimase aasta kogemused...
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 29.04.2005 20:25:08 vasta tsitaadiga

Mul on viimase 7 aasta kogemused... võibolla et piisab... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.04.2005 20:29:14 vasta tsitaadiga

Ehk paneb ajaloo teemalisi küsimusi ka sisse, siis tulevad ka vanemast ajast kogemused kasuks. Kui viitsiksid selle testi tõepoolest ära teha siis vastaks isegi küsimustele huviga, saakski väheke aimu mis tasemel teadmised/googledamisoskus on
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kfl
HV Guru

sõnum 30.04.2005 00:21:56 vasta tsitaadiga

kui asi siin kasutajate tasemetestile tasapisi ujub siis
soovitan algatusvõimelistel php oskajatel uurida kuidas ja mis põhimõttel mängukoopas miljonimäng toimib
kui analoogne test teha, siis küsimused oleks vastavalt arvutitemaatilised ja vbl ka mingitesse spetsiifilistesse kat.idesse jagatud ...
HV kasutajad võivad siis olenevalt uute küsimuste tekkimise kiirusest testi uuesti teha, profiilis siis kuvatakse tehtud testide keskmine tulemus mingis ajavahemikus ... võimidaiganes
testi küsimused pakuvad kasutajad ise modedele ps-ga, kes need siis kontrollib, kinnitab ja lisab
muidugi see variant ahvatleb pettusele ja mõne aja jooksul kindlasti mõeldakse välja võimalus oma skoori ebaausaks kujundamiseks ...
eri sehv oleks kui mingi test leiaks tunnustust ka väljaspool HV-d ...
näit. vihjad töökoha intervjuul möödaminnes HVT andmeside 95%, liinuks 87%

thumbs_up.gif beer_yum.gif

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.04.2005 10:15:53 vasta tsitaadiga

irw... aga see oleks siis tõesti nagu arvuti alane miljonimäng icon_biggrin.gif
Muidugi oleks tore oma teadmisi proovile panna, aga mingit tulemuste profiilis kuvamist ma küll ei poolda... infoajastul pole mingi probleem teha nn. "kõne sõbrale" ja saada skooriks 100% icon_razz.gif
Samas miski 51% lävend võiks vabalt olla, aga siis selgelt vihjega, et vastused on leitavad HV otsinguga, google-st või neti.ee-st... ja kindlasti eesti keeles

Igal juhul pooldan seda, et tekiks vähem topelt teemasid thumbs_up.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.05.2005 21:33:12 vasta tsitaadiga

ei poolda thumbs_down.gif
kohati HV suudab mind ikka debiilsete teemadega üllatada :S
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
StaticMoth
HV veteran
StaticMoth

sõnum 04.05.2005 21:37:28 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
... mingit tulemuste profiilis kuvamist ma küll ei poolda...

thumbs_up.gif sama siin ... kui saad läbi, siis saad läbi ...
ei ole kellelgi vaja neid andmeid näha ....
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 99
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2005 11:33:01 vasta tsitaadiga

Kõigile kirjutas:
... mingit tulemuste profiilis kuvamist ma küll ei poolda...
Heips!
Ja mille alusel HV foorumis "tiitleid"(Guru, Veteran jne) jagatakse?
Teened, tutvused, onu-poja-poliitika, ilusad sinised silmad ja kena pepu...??? icon_wink.gif

Testi ja foorumi postituste arukuse põhjal saaks siis ju kindlaks teha kasutaja oskused, teadmised ja usaldusväärsuse ning teda avalikult mõne vastava auväärse "tiitliga" määratleda.
Testi faktilisi tulemusi polekski vaja avalikkusele demonstreerida, kuid ülaltoodud indikaatoreid(test, postituse arukus, teiste kasutajate hinnangud jms) kombineerides, saaks välja töötada vastava "tituleerimise" metoodika ja seda praktikas ka kasulikult rakendada.

Näitena tooksin ühe muidu vägagi positiivse hinnanguga kasutaja soovituse hädasolijal defektne kondensaator emaplaadilt maha kangutada!!!

Andke andeks, härrased, kuid selle kasutaja soovitusi, vaatamata tema senisele reputatsioonile, mina isiklikult edaspidi eriti tõsiselt võtta ei suuda.
Põhjendan - soovituse kohaselt toimides võib emaplaat veelgi enam kahjustada saada ja hädalisele võib see (majanduslik)kahju olla tuhandeid kroone, kui ta selliselt "parandatud" arvuti vooluvõrku ühendab.

Kui oleks kasutaja "tiitel" avalikult kõigile näha, on ka algajatel kergem orienteeruda, kelle soovituste kohaselt käitudes ta suurema tõenäosusega oma probleemile lahenduse leiab.

Miski muidugi ei välista olukorda, kus mõni "kõrgelt-tituleeritud guru" algaja kasutaja kulul FORMAT C:-stiilis "kildu paneb", kuid "gurud" peaksid suutma selgelt väljendada, et see soovitus oli NALI.
Vastasel korral võivad abisoovija kahjud samuti kalliks maksma minna, kui mõni juntsu mingi MSN või MP3 probleemi lahendamise eesmärgil papa/mamma arvutis väärtuslikud andmed "karu-tagumikku" saadab.

Ma ei pretendeeri maailmaparandaja tiitlile, kuid jäägem ikka inimeseks suure algustähega ja ka HV foorum võiks prestiishi nimel ju sinna-poole püüelda icon_smile.gif

P.S. "Inimene on inimesele hunt" - ma ei mäleta enam, kelle geniaalsed sõnad need olid icon_wink.gif

Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
Jumbu
HV Guru
Jumbu

sõnum 13.05.2005 11:41:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Heips!
Teened, tutvused, onu-poja-poliitika, ilusad sinised silmad ja kena pepu...???

KKK on kunagi huvi pakkunud? icon_rolleyes.gif

tsitaat:
Kuidas ma muudan oma kasutajajärku (rank)?
Otseselt seda ise muuta ei saa. Järk sõltub sinu postitatud sõnumite hulgast.

Elof
HV Guru
Elof

sõnum 13.05.2005 11:42:42 vasta tsitaadiga

Jumbu kirjutas:
tsitaat:

Heips!
Teened, tutvused, onu-poja-poliitika, ilusad sinised silmad ja kena pepu...???

KKK all on muuseas kirjas, et postituste arvu järgi lihtsalt.
Reaalsuses peaks aga olema ka staaži-põhine.
Kuskilt leidsin sellise asjavärgi
tsitaat:
Rank Ajapiir Min Max
---------------------------------------
HV Guru üle 3a. 4000
HV veteran üle 2a. 2000
HV aktivist alla 2a. 3000
Kreisi kasutaja üle 1a. 1000
HV postitaja alla 1a. 1000
HV kasutaja 200 999
HV vaatleja üle 1a. 0 199
Uus kasutaja 0 199
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2005 12:01:53 vasta tsitaadiga

Jumbu kirjutas:
tsitaat:
Kuidas ma muudan oma kasutajajärku (rank)?
Otseselt seda ise muuta ei saa. Järk sõltub sinu postitatud sõnumite hulgast.
Heips!
Eee... pean pattu kahetsema, et ega ei ole küll - pole põhjust olnud icon_wink.gif

Niiet siis oma "rank-i" tõstmiseks võin lihtsalt teiste postitusi suvalise teemavälise läbuga risustada ja varsti olengi "guru".
Kihvt! icon_wink.gif
No offences, please, auväärsed Guru-d ja ka teised tiitli-omanikud, kuid see "kriteerium" tundub pisut hmmm... naeruväärne icon_smile.gif

Seniks...
---
Hashi
P.S. Isegi mitmekordse KKK-ga tutvumise järel ei suuda ma kuidagi oma karistuse põhjustanud allkirja profiilis muuta. Äkki aitate hädalist? icon_smile.gif
Soovitust FORMAT C: luban mitte tõsiselt võtta icon_wink.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.05.2005 12:06:38 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Niiet siis oma "rank-i" tõstmiseks võin lihtsalt teiste postitusi suvalise teemavälise läbuga risustada ja varsti olengi "guru".

üsna tihti sulaselge läbu kustutatakse ning vabalt võib teenida ühe teise ranki: Austusega Meistrilt

Samas eritingimustel saab panna ka eriranke. hetkel tulevad meelde HV kabetaja ja lõuapoolik, AM'i on vist ka kõik näinud.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.05.2005 12:09:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

... ilmselt pole sa veel piisavalt KKK'ga tutvunud, meil on ka vahendeid, millega seda postirallit üsna edukalt piirata "Aeg Maha xx", selle nimeks ...
tsitaat:

P.S. Isegi mitmekordse KKK-ga tutvumise järel ei suuda ma kuidagi oma karistuse põhjustanud allkirja profiilis muuta. Äkki aitate hädalist? icon_smile.gif
Soovitust FORMAT C: luban mitte tõsiselt võtta icon_wink.gif

... muuta ei saagi enne, kui administratsioon on sulle allkirja kasutamise õigused jälle tagasi andnud, kuidas seda saavutada, on KKK all kohe kindlasti kirjas ...

hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2005 12:44:53 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
üsna tihti sulaselge läbu kustutatakse ning vabalt võib teenida ühe teise ranki: Austusega Meistrilt
Samas eritingimustel saab panna ka eriranke. hetkel tulevad meelde HV kabetaja ja lõuapoolik, AM'i on vist ka kõik näinud.
Heips!
Kogu lugupidamise juures, härrased, tunduvad isiklikult mulle määrangud "üsna tihti", "sulaselge läbu" ja ka tiitel "Austusega Meistrilt" väga suures osas siiski suhteliselt subjektiivsetel alustel olema.

Kord peab valitsema ja keegi peab seda ka tagama, ei vaidle vastu. Kuivõrd selle tagamisel objektiivsed ollakse, jäägu foorumi omanike ja aktivistide südametunnistusele. Kuid mitte sellest ei tahtnud ma teile täna rääkida... icon_smile.gif

See rank-imine, läbu jms on nö back-ground. Algne teema aga on suunatud rohkem fore-groundile ehk avalikule poolele ja mina püüdsin oma jutuga jõuda selleni, kuidas kasutaja testimine võiks HV foorumi eksistentsile kasuks olla ja reaalselt selle prestiishi hoida ning isegi tõsta ja põhjendada, miks mina seda pooldan.
Arvan, et sellest oleks väga palju kasu nii algajatele foorumlastele, kui vbolla isegi külastajatele, kes saaksid testi läbides mingi ettekujutuse teda ees ootavast "põrgust" ning suudaksid ehk leida esmast abi juba testist enesest. Ka enese-harimise/-täiendamise mõttes oleks sellest testist ehk tolku ja iga ausalt(st ilma "proffessionaalsete abivahenditeta") testi läbinu saaks teada ka oma nö arvutialaste teadmiste taseme. Tulemus peaks talle enesele igal juhul nähtav olema. Kas ka avalikkusele, võiks olla tema enda määrata(linnuke vastavas kastikeses).
Kuivõrd objektiivne see test saaks, sõltub paljus tegijatest ja sellest, kuipalju on HV-l selle tellimiseks/tegemiseks vahendeid ja võimalusi.
Isiklikult mina oleksin nõus oma oskuste ja võimaluste piires selleks panuse annetama.

Kordan veelkord, auväärsed Gurud, Veteranid, aktivistid ja omanikud, keda ma oma sõnavõtuga juhtusin tahtmatult riivama - no offences, please icon_smile.gif

Seniks...
---
Hashi
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2005 13:31:55 vasta tsitaadiga

Begin Offtopic
DigeBeni kirjutas:
... ilmselt pole sa veel piisavalt KKK'ga tutvunud, meil on ka vahendeid, millega seda postirallit üsna edukalt piirata "Aeg Maha xx", selle nimeks ...
Heips!
Olen tutvunud ja olen seda teema-upitajate taltsutamisel mitmetel kordadel täheldanud
DigeBeni kirjutas:
... muuta ei saagi enne, kui administratsioon on sulle allkirja kasutamise õigused jälle tagasi andnud, kuidas seda saavutada, on KKK all kohe kindlasti kirjas ...

Saavutamise kohta on kirjas, kuid muutmise kohta ei leidnud küll sõnakestki. Eriti sellest, et karistuse ajal seda teha EI SAA.
End Offtopic

Seniks...
---
Hashi @ allkirja suhtes rahunenud ja nõus laiskuse eest saadud karistust väärikalt lõpuni kandma, mis aga ei vähenda tema aktiivset foorumist osavõttu icon_wink.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 13.05.2005 14:00:45 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Heips!

Pead seda toppima sinna?
Testi võid lasta ka kellelgi teisel teha. Kui test teha, siis võiks selle mõte olla selles et kontrollida kas kasutaja oskab kasutada googlit.
Mis puutu postituste arvu, siis see pole loomulikult mingi näitaja. Samas kuna on rank seotud ka ajaga, siis peab ikka paras idioot olema, kui kahe aasta ja 3000 postitusega midagi meelde ei jää.
Ja kui ei jäägi meelde, siis vähemalt peaks selge olema millises alamfoorumis suu kinni hoida.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.05.2005 14:30:43 vasta tsitaadiga

Begin Offtopic
Max Powers kirjutas:
tsitaat:
Heips!
Pead seda toppima sinna?

Heips!
Hmmm... objektiivsus, subjektiivsus? Või on midagi isiklikku? icon_wink.gif

Max Powers kirjutas:
Testi võid lasta ka kellelgi teisel teha. Kui test teha, siis võiks selle mõte olla selles et kontrollida kas kasutaja oskab kasutada googlit.
Mis puutu postituste arvu, siis see pole loomulikult mingi näitaja. Samas kuna on rank seotud ka ajaga, siis peab ikka paras idioot olema, kui kahe aasta ja 3000 postitusega midagi meelde ei jää.
Ja kui ei jäägi meelde, siis vähemalt peaks selge olema millises alamfoorumis suu kinni hoida.

Eee... väljendan isiklikku tagasihoidlikku teemakohast arvamust.
On see keelatud või on selles midagi vaenulikku?
HV foorumisse ja teemase sobimatut?
Elimineerime jõu meetodil teisiti-mõtlejad/-arvajad?
Või tundub ainult mulle, et siiski midagi isiklikku...??? icon_wink.gif

Minu teemakohane sõnavõtt ja poolehoiu-avaldus kõigile mõeldud küsitlusele IT alase testimise kohta, olid vähemasti mu enda arvates progressiivsed. Kahju ja kurb, et seda vaenulikult tõlgendatakse icon_sad.gif

Olen sunnitud jõu ees taganema ja siin alamfoorumis ilmselt suu kinni hoidma.
Selge, selge - ega ma mingi idioot pole icon_wink.gif

End Offtopic

Seniks...
---
Hashi
tagasi üles
Max Powers

sõnum 13.05.2005 16:18:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

siin alamfoorumis ilmselt suu kinni hoidma.

Said valesti aru. Ma avaldasin lihtsalt enda arvamust sellest testist.
thumbs_up.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 14.05.2005 13:01:03 vasta tsitaadiga

hashi kirjutas:
Begin Offtopic
Max Powers kirjutas:
tsitaat:
Heips!
Pead seda toppima sinna?

Heips!
Hmmm... objektiivsus, subjektiivsus? Või on midagi isiklikku? icon_wink.gif
...
Kohe esmalt ütlen ära väära hirmu vältimiseks, et selle eest karistada sind pole naljalt võimalik aga ülimalt silma häirib küll ja nagu näha, siis mitmel inimesel.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 14.05.2005 16:28:52 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
tsitaat:
Heips! Hmmm... objektiivsus, subjektiivsus? Või on midagi isiklikku? icon_wink.gif
Kohe esmalt ütlen ära väära hirmu vältimiseks, et selle eest karistada sind pole naljalt võimalik aga ülimalt silma häirib küll ja nagu näha, siis mitmel inimesel.

He... a-küll, ei topi seekord icon_wink.gif
Kuid siinkohal tekib küsimus, et miks peab "hall mass" olema ja omanäoline postituse algus(-tervitus) teid/teisi riivab?

Ma ei hakkaks siinkohal arendama pikka traktaati tänapäeva tervitustest, kuid väga palju on kasutusel parasiit-võõrsõnu nagu "morjens", "ciao" jms. See häirib mind, kui eestlast väga, kuid ma ei lähe selle eest neile "füüsilist märkust kirjutama". Minu tervitus-väljend on vägagi neutraalne, eesti keelne-meelne ja siiani pole see küll kedagi seganud.

Aga noh - eks ma püüan end parandada ja sellest parasiitlikust viisakus-tervitusest vabaneda, kui "kõrge-aulised härrad seda ähvarduste saatel nõuavad" icon_wink.gif

Please, no offences icon_smile.gif

Seniks...
---
Hashi
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 14.05.2005 16:51:07 vasta tsitaadiga

hashi, foorumis ei ole tavaks iga postitust alustada tervitusega!

Kujuta ette vestlust, kui iga 5 minuti tagant ütleb vestluspartner sulle "Tere!". On ju tobe? icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 14.05.2005 19:16:30 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
foorumis ei ole tavaks iga postitust alustada tervitusega!
Kujuta ette vestlust, kui iga 5 minuti tagant ütleb vestluspartner sulle "Tere!". On ju tobe?

He... a-küll, ei topi seekord icon_wink.gif
Hmmm... hakkab juba meenutama mu paari-aasta-tagust tutvust IRC-CHAT jutukate maailmaga, kus kõigepealt "sain suhu ja silma as rookie" ja tehti selgeks "tavad", kusjuures igal jutukal veel omad eripärad, ning alles siis "võeti omaks". Noh, OK. Elasin tolle üle, elan ka selle icon_wink.gif
Nõustun, et iga 5 minuti tagant tervitada on tobe. Püüan seda aja-vahet siis veidi suurendada. Kas 30 minutit oleks sobilik? icon_biggrin.gif
Hea-küll - see oli nali.

Püüdlikult viisaka inimesena jääb see mind küll hirmsasti vaevama ja häirima, kuid järgin edaspidi siinse foorumi tava ja ei tervita teid ega teisi. Vähemasti foorumis mitte icon_smile.gif

A kas tänaval kohtudes võin "Heips!" hõigata? Just a joke icon_biggrin.gif

No offences. Be Cool! Friends will be friends icon_smile.gif

Seniks...
---
Hashi
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 14.05.2005 23:59:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Seniks...
---
Hashi

Selle saad ju endal "allkirjaks" panna, ei pea siis iga kord eraldi välja kirjutama.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2005 00:14:33 vasta tsitaadiga

TanElofJ kirjutas:
tsitaat:

Seniks...
---
Hashi

Selle saad ju endal "allkirjaks" panna, ei pea siis iga kord eraldi välja kirjutama.

He... a-küll, ei topi seekord (just kidding) icon_smile.gif
Tean. Kannan hetkel väljateenitud karistust ja kohe kui see lõpeb, muudan oma allkirja siintoodud kujule icon_smile.gif

Seniks...
---
Hashi
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  IT alaste teadmiste test HV foorumi kasutajaks registreerimisel. mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.