Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
trustmann
HV kasutaja

|
21.02.2005 18:38:52
|
|
|
Kasutan MSN build 7.0.0425 ja mul on paar kysimust selle kohta:
1. Kas on võimalik saada selle versiooni msnniga ühilduvust Plus'iga (praegu ei saa ma messager Plus'i kasutada)?
2. Kas on olemas sellist patchi (pluginat) mis näitab kui keegi minu akna kinni paneb?
3. Kas on olemas sellele messagerile skinne?
Ärge kraesse karake, kui väga lollisti küsisin
|
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
tatsu16
HV vaatleja

|
21.02.2005 20:09:19
|
|
|
kas keegi oleks nii hea ja paneks lingid kust saab alla tõmmata msn-ile sellised asjad, mis näitaks kui keegi teeb minu akna lahti või sulgeb. Tean , et mess.be-s on olemas, aga ei suuda leida (vb otsin halvasti )
|
|
tagasi üles |
|
 |
trustmann
HV kasutaja

|
21.02.2005 20:30:07
|
|
|
tatsu16 kirjutas: |
kas keegi oleks nii hea ja paneks lingid kust saab alla tõmmata msn-ile sellised asjad, mis näitaks kui keegi teeb minu akna lahti või sulgeb. Tean , et mess.be-s on olemas, aga ei suuda leida (vb otsin halvasti ) |
Sama siin
|
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
21.02.2005 20:36:27
|
|
|
kas keegi oleks nii hea ja paneks lingid kust saab alla tõmmata msn-ile sellised asjad, mis näitaks kui keegi teeb minu akna lahti või sulgeb. Tean , et mess.be-s on olemas, aga ei suuda leida (vb otsin halvasti ) |
Siit saab kah
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
tagasi üles |
|
 |
trustmann
HV kasutaja

|
21.02.2005 21:39:15
|
|
|
mtimmo kirjutas: |
Siit saab kah  |
Aga kahjuks pole see mõeldud MSN 7'le
|
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
21.02.2005 22:31:50
|
|
|
a ok, sry
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
21.02.2005 22:58:16
|
|
|
trustmann kirjutas: |
mtimmo kirjutas: |
Siit saab kah  |
Aga kahjuks pole see mõeldud MSN 7'le |
MSN 7'le polegi sellist pluginit mis näitaks kui keegi su akna lahti teeb, installides StuffplugNG v.2 näed kui vestlusaken kinni pannakse. http://www.stuffplug.com/?act=file&id=9
|
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
21.02.2005 23:23:08
|
|
|
kuidas saaks seda nime, sealt msn sisselogimisel ära, et nagu mingi nimi on alati selline ,mis läheb automaatselt kohe sisse.
See tekkin tavaliselt siis, kui msn laadid ja esimesena nagu sisse lähed?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
22.02.2005 00:51:52
|
|
|
tools > options > general > allow automatic sign in when connected to the internet ja sealt linnuke minema.
Kui ma sain soovist õieti aru
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
22.02.2005 17:19:59
|
|
|
see pole nagu päris see. Et nagu kui näiteks oled kuskil võõra arvuit taga näiteks koolis vms, siis teed msn lahti ja näed nagu kellegi nime seal ees ning saab kohe ilma passwordita sisse, ning seal all on nagu, et sing-in another contact.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
22.02.2005 19:35:02
|
|
|
X kirjutas: |
see pole nagu päris see. Et nagu kui näiteks oled kuskil võõra arvuit taga näiteks koolis vms, siis teed msn lahti ja näed nagu kellegi nime seal ees ning saab kohe ilma passwordita sisse, ning seal all on nagu, et sing-in another contact. |
Ma tean nüüd küll mida mõtled, seda ta esmasel kasutamisel küsib
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
22.02.2005 20:19:27
|
|
|
see pole nagu päris see. Et nagu kui näiteks oled kuskil võõra arvuit taga näiteks koolis vms, siis teed msn lahti ja näed nagu kellegi nime seal ees ning saab kohe ilma passwordita sisse, ning seal all on nagu, et sing-in another contact. |
Start -> Run -> kirjuta 'control userpasswords2' -> Advanced -> Manage Passwords -> sealt saad valida vastava konto ja siis seda muuta/kustutada.
rts kirjutas: |
aga kas keegi kuskil välismaa foorumist või kuskilt mujalt mingit infot selle kohta kuulnud on, millal lõplik 7.0 välja tuleb? |
Kuna Patchou plaanib uue Plus!'i väljalaset Märtsi lõpu poole ning väidetavalt pidi see juhtuma koheselt peale Messenger 7 väljastamist, siis võib arvata, et paari nädala pärast tuleb ka Messenger 7
Kasutaja mtimmo, viimast postitust on ka võimalik kustutada!
|
|
tagasi üles |
|
 |
trustmann
HV kasutaja

|
22.02.2005 21:13:55
|
|
|
Selline küsimus veel, et kust saaks tõmmata msn 7'le uusi Winks'e ja liikuvaid emosid (neid suuremaid liikuvaid animatsioone) ole googeldanud küll, a krt ei ole midagi suuremat leidnud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
22.02.2005 23:39:02
|
|
|
Selline küsimus veel, et kust saaks tõmmata msn 7'le uusi Winks'e ja liikuvaid emosid (neid suuremaid liikuvaid animatsioone) ole googeldanud küll, a krt ei ole midagi suuremat leidnud... |
'
neid suuremai ei saagi pookida sinna
|
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
22.02.2005 23:43:44
|
|
|
see värk ei aidanud, sain küll selle kasutaja minema, aga msn ikka ei kadunud ära?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
23.02.2005 02:10:13
|
|
|
see värk ei aidanud, sain küll selle kasutaja minema, aga msn ikka ei kadunud ära? |
MSN'st lahti saamiseks tuleb Add/Remove Programs alt Messenger lihtsalt eemaldada ning vajadusel Messengeri kataloog kustutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
23.02.2005 14:39:50
|
|
|
Selline küsimus veel, et kust saaks tõmmata msn 7'le uusi Winks'e ja liikuvaid emosid (neid suuremaid liikuvaid animatsioone) ole googeldanud küll, a krt ei ole midagi suuremat leidnud... |
On mingi winkcreator http://www.port2060.com/descargas/index.php?action=view&view=entry&entryid=156, suht kasutu asi mu meelest kuna selleks et teised sinu winkse näeksid peavad neil olema täpselt samasugused winksid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
24.02.2005 02:02:50
|
|
|
mis nali see on ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
24.02.2005 02:06:02
|
|
|
borru kirjutas: |
mis nali see on ? |
Sinu vestluspartner pani oma nimeks IMsecure ja kirjutab praegu midagi. Simpel!
_________________ Tere hommikust!  |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
24.02.2005 02:08:05
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
mis nali see on ? |
Sinu vestluspartner pani oma nimeks IMsecure ja kirjutab praegu midagi. Simpel!  |
eei nii see ei ole
eelminekord kui see ilmnema hakkas tuli hiljem mingi võõras kes tahtis mingit faili mulle saata... a magasin ja ei jõudnud vastu võtta
|
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
24.02.2005 02:35:36
|
|
|
mis nali see on ? |
Sinu vestluspartner pani oma nimeks IMsecure ja kirjutab praegu midagi. Simpel!  |
eei nii see ei ole
eelminekord kui see ilmnema hakkas tuli hiljem mingi võõras kes tahtis mingit faili mulle saata... a magasin ja ei jõudnud vastu võtta  |
Kui mingi võõras tahab Sulle faili saata, võib tegemist olla viirusega. Liiguvad sellised viirused, mis levitavad ennast MSNi teel saadetavate failide kaudu.
Mida see võõras Sulle rääkis? Ja lihtsalt mingi suvalise vestluse ajal tuli kiri, et IMsecure is writing a message?
_________________ Tere hommikust!  |
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
24.02.2005 02:56:07
|
|
|
mis nali see on ? |
eei nii see ei ole
eelminekord kui see ilmnema hakkas tuli hiljem mingi võõras kes tahtis mingit faili mulle saata... a magasin ja ei jõudnud vastu võtta  |
Kui mingi võõras tahab Sulle faili saata, võib tegemist olla viirusega. Liiguvad sellised viirused, mis levitavad ennast MSNi teel saadetavate failide kaudu.
Mida see võõras Sulle rääkis? Ja lihtsalt mingi suvalise vestluse ajal tuli kiri, et IMsecure is writing a message? |
jah mingi suvalise vestluse ajal tuli kiri, et IMsecure is writing a message aga see tuli seepärast, et teine vestluspool kasutas ZoneAlarmi
muidu screenpilte eelmisest aastast :
|
|
tagasi üles |
|
 |
atu1234
Kreisi kasutaja
|
24.02.2005 03:56:22
|
|
|
Eks ikka juhtub
_________________ Vanasti olla konn vankriratta vahele pistetud..... icon_biggrin.gif |
|
tagasi üles |
|
 |
|