Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Uurija12
HV vaatleja
|
25.12.2004 19:03:01
|
|
|
Terminator III kirjutas: |
"siia viited kasutajate profiilidele, kellel avatar või allkiri liiga suur" - Sinna teemasse postitamise eest olen saanud umbes 3 negatiivset, see oli ikka küll kõige absurdsem asi mis ma näinud olen  |
Tean niipalju, et mairo21 kommentaar sinu profiilist tuleks kindlasti kaotada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
25.12.2004 19:04:35
|
|
|
Uurija12 kirjutas: |
1. Oled alkoholik
2. Norid tihti tüli, kuigi ise oled tegelt nõrk.
3. Sa ei meeldi mulle
Ei taha sulle haiget teha, aga mõtle elu üle järele eks. |
hmm. see mingi jõulu nali ??
|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
25.12.2004 19:05:29
|
|
|
tsitaat: |
Kes see seda kontrollima hakkab ?
|
Who cares. Mind jätavad kommentaarid üldiselt külmaks. Loomulikult keevitaja juhtum on teine asi
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
25.12.2004 19:08:12
|
|
|
ideaalne mõte oleks see. Kommenteerida on ainult siis lubatud, kui oled äri teinud . |
nu mina näiteks olengi ainult nii teinud
see, et keegi on ilus, tark ja osav, ei lähe eriti korda antud juhul
kommid tulidki ju ostu-müügi lihtsustamiseks minu mäletamist mööda
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
25.12.2004 19:37:44
|
|
|
Tuletaks nüüd meelde põhjuse miks sai kirjutatud foorumile juurde selline asi nagu kasutajate kommenteerimine... Et vähendada äri tegemisel riski.
Aga nagu alati: tahtsime parimat aga välja kukkus ikka nagu alati. Siiski oma eesmärki see ka täidab miskil määral.
Kommentaaride süsteem pidi välja nägema selline:
1. Peale tehingut kirjutavad osapooled kogemused üksteise profiil.
2. Inimest isiklikult teades kirjutaks iseloomustuse vmt. tema kohta.
Praegu aga on see umbes taoline:
1. Inimene ütleb kellelegi kusagil teemas halvasti või on arusaamatus ... panakse kohe negatiivne ja selgituseks väga põhjalik: "loll oled" vmt. (samas saab niimoodi väga hästi ettekujutuse kommenteerija IQst ja isiksusest )
2. Kasutatakse seda kui jututuba ... vahest pikki vestluseid profiilide all näinud.
3. Olen kuulnud ka juhtumeid kus positiivseid kommentaare nurutakse kelleltki välja miski teene eest (a'la ma upin selle mängu datasse ja sa pane mulle positiivne). Samas on ka vastupidiseid olukordi kus probleemi endale lahti mõttestamata lastakse kõigil tuttavatel kasutajale negatiivne kommentaar panna. ... seda juhtu küll õnneks ülimalt harva (minuteada).
Tehke nüüd sellest kõigest omad järeldused.
Uurija12 kas sinu kommentaar Woozyle on põhjendatud? Vägagi subjektiivsed väited on seal välja toodud. Näiteks: millest järeldad inimese alkohooliku staatust? Kas näed inimest reaalses elus niivõrd tihti, et võid seda väita? Sama võib küsida ka 2 järgneva väite kohta.
Ma ei eita, et samamoodi kommenteerivad ka teised kasutajad kuid hetkel tooks näite sinu põhjal kuna sina selle teema alustasid ja aktiivselt sõna võtad.
EDIT: woozy profiilis antud kommentaari ei leidnud ... kas oled muutnud või olen ise valesti aru saanud
küsimus siiski jääb.
Häid pühi ka kõigile!
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
25.12.2004 19:44:39
|
|
|
Jõulurenka, see on seal eelviimane komm vms..
ala [quote="Taavi_R"]Õige allkiri...
Välimus võib olla petlik quote]
... mina ple sellis tegelast irl maailmas näinudki ja kust ta võtab neid punkte, seda ma ei oska vastata... aga noh alati kukuvad need uued kasutajad minu profiiili s***
viimati muutis woozy 25.12.2004 19:46:46, muudetud 1 kord |
|
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
25.12.2004 19:46:02
|
|
|
1. On inimesi kes vastavad negatiivsele kohe negatiivsega, viimati jäi silma Mafka, kui pani Dos-ile negatiivse eest kohe negatiivse vastu ka. Ok, elab üle.
|
Sama moodi tegi just ka kasutaja woozy , kellele just pandi negatiivne ja tema pani kohe vastu kah
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
25.12.2004 19:48:15
|
|
|
Terminator III, vaata, mis sa ise oled teinud..
ja kas ma oleks pinuda panema positiivse.. "tubli poiss, aitäh jõulukingi eest"
viimati muutis woozy 25.12.2004 20:00:19, muudetud 1 kord |
|
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
25.12.2004 19:54:40
|
|
|
Ettepanek!
Põhjuseta teiste profiilide solkimise eest kostitada kasutajaid erirängiga AM xx
Solkimise all pean silmas siis käitumist: 'nagu küla koerale nii koer külale' käitumist
ja eks neid erinevaid juhtumeid ole kindlasti veel.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
25.12.2004 20:01:59
|
|
|
Põhjuseta teiste profiilide solkimise eest kostitada kasutajaid erirängiga
|
see on noateral kõndimine. kes on pädev ütlema, kas tegemist on solkimisega või ei ole? võib ju olla, et tundub, nagu oleks küla koerale, aga tegelikult on tegemist juhusega. näiteks need negatiivsed, mis mulle pandud on - kuigi kõik on pandud vahetult pärast seda, kui mina olen negatiivse neile pannud, ma olen valmis uskuma, et tegemist on juhusega, et ajastus on lihtsalt kogemata sama.
siis võib veel olla, et mõnel on pikalt mõlkunud meeles, et kas äkki kellelegi negatiivne panna, ja siis, kui kasutaja ise saab sellelt meeles mõlkunud inimeselt negatiivse, siis see on nagu viimane piisk karikasse ja negatiivne tuleb ikkagi ära. et nagu oleks "küla koerale", aga ei ole ka tegelikult
muuseas, kui tegemist on moderaatoriga, kes niimoodi käitub, kas siis saab ka erirängi? (mulle on nn. "vastuteenena" negatiivseid pannud peamiselt moderaatorid, keda ma olen negatiivselt hinnanud, näiteks Format, Terminator III)
viimati muutis dvd vader 25.12.2004 21:46:13, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Format
Piiratud kasutaja

|
25.12.2004 20:37:23
|
|
|
Renka, Väga hea olukorra lahtiselgitamine Kasutajate Kommenteerimise sissetoomine oli HV-sse väga hea mõte just sellepärast, et äritegemine siin keskkonnas kergem oleks. Kui ma ei eksi, siis Kk oligi sinu idee Renka ?
Vaevalt keegi ootas, et kasutajte kommenteerimisest aga rate tuleb, annad seitsme ja saad seitsme vastu ka, ehk siis annad negatiivse, saad negatiivse vastu ka või annad positiivse ja saad positiivse vastu.
Kui saaks lülituda ümber programmile, KK ainult äritegevuste kirjeldamise jaoks, muutuks asi poole paremaks. Kui keegi kommenteerib kedagi niisama, ilma tutvusteta või siis ilma äri tegemata, eemaldatakse tema kommentaar ja saab ta AM xx-i.
Muideks minuarust tuleks kindlasti eemaldada need kommentaarid, mis on tekkinud pärast reeglite rikkumist "kitse panijale".
|
|
Kommentaarid: 307 loe/lisa |
   |
12 :: |
11 :: |
231 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiith
maxnorm

|
25.12.2004 21:34:21
|
|
|
woozy kirjutas: |
1. Oled alkoholik
3. Sa ei meeldi mulle
hmm. see mingi jõulu nali ??  |
hmm..äkki keegi tuttav koduligidalt..
kahtlen kas vanem inimene
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
25.12.2004 21:46:56
|
|
|
NxP, omasarust küll mitte..
äkki ajab mind kellegagi segi
|
|
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.12.2004 21:56:03
|
|
|
heeh, HV hakkabki juba reiteeee'ga suht sarnaseks muutuma nojah, aastaid on möödunud ja eks millalgi oli seda oodata...mis teha!
kommentaaridega olgu kuidas on, minupärast kirjutatagu sinna, mida tahes...minul ei teki probleemi kena ja asjakohase vastuse leidmisega ja ma arvan, et kommentaare lisada võiks iseenesest kõik kõigile täitsa tasuta ja vabalt. küll aga tuleks KINDLASTI MUUTA hindamise asja, leian, et hindeid tohivad panna AINULT need inimesed, kelle vahel on toimunud äriline tehing!!! vastasel juhul ei ole sellel asjal lihtsalt mõtet. kui iga nolk, keda minu tekst foorumis riivanud on, tuleb mulle profiili hinnet panema, siis ma ei myygi varsit enam midagi siin kuna tihtipeale ei viitsi ostja lugeda kommentaare ja vaadata eraldi iga hinnet (eriti kui neid on võrdlemisi palju!), vaadatakse vaid protsentuaalselt...
tekib olukord, kus aus ärimees jääb diilist ilma, ja üldjuhul ka ostja hääb tegelikult heast kaubast ilma! kellele see kasu toob? mitte kellelegi!
anyway, midagi võiks selle asja suhtes ette võtta küll!
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
26.12.2004 00:19:56
|
|
|
võtke eeskuju lehelt ebay.com
iga äritehingu kohta saab panna kumbki ühe kommentaari, pärast teise poolset kommentaari saamist saab sinna kirjutada omapoolse selgituse.
iga kommentaari pikkus MAX 80 tähemärki.
juba antud kommentaari muuta ei saa. kui on mõlemal negatiivne kommentaar teineteiselt, siis poolte kokkuleppel saab 1 kuu aja jooksul seda kustudada, kommentaar ise jääb alles.
saan aru, et selle kõige ümber tegemine on suur töö ja HV põhieesmärk ei ole asjade müük, see on ainult kasutajatele loodud lisaväärtus ning mugavused aga ehk midagi kasulikku siiski ebayst üle võtta.
muidu olen varsti sunnitud oma allkirja linkima enda ebay.de kasutaja kommentaaride lingi, kus on juba üle 100 positiivse
P.S. nii mitmelegi kasutajale viimase kuu nurjunud tehingute eest soov negatiivset panna aga hinges on jõulurahu.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
26.12.2004 08:14:14
|
|
|
Mind vihastas see teemaalgataja ehk isehakanud uurija küll tõsiselt! Iga nolk või ajukääbik võib kirjutada: "Oh, ma olen HV-d aastaid jälginud, aga ühineda otsustasin alles nüüd!" Ja milleks siis ühineti? Et kellelegi negatiivset kommi panna!? Ja kommenteerimiseks valiti just selline kasutaja, kellel seni ainult positiivsed kommentaarid? Ja siis tuuakse esile veel täiesti ajuvabad ning absurdsed süüdistused a'la alkohoolik või "sa oled nõrk". Krt, harva on keegi mind siin HV foorumis nii vihastanud, aga nüüd tõstan küll Administratiivfoorumis üles nõudmise sellele isehakanud KGB-lasele bann anda!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
lennu
HV kasutaja
|
26.12.2004 08:20:02
|
|
|
Ei tohiks eemaldada ühtki kommentaari
väga loll idee, teema algataja jõuaks natuke arutades tulemuseni, et ta ei suudaks täielikku ausust kommentaarides luua ja oleks lollus kui siis hakataks osasid kustutama+see kellele kommentaar pandud saab ju seda kommentaari vajadusel ka oma kontol kommenteerida või mis?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
26.12.2004 11:19:38
|
|
|
" Õu Nõu see rikkus minu skoori ära"
Ma arvan,et iga vähegi mõistusega inimene saab ju ikkagi aru milline negatiivne kommentaar on põhjendatud ja milline on lihtsalt tagasi pandud!
Eriti siis kui just näided olid : kreisi kasutaja või aktivist vms VS uus kasutaja...
Muidu teatud seltskond võib hakatagi nüüd negatiivseid toppima- ja kui vastu pannakse
jookseb ta nuttes mode juurde ja tema see kustuatakse ära.
ma arvan,et kui kommentaare- eriti just negativisemaid- üldse kustutama hakata,
tuleks siis lähtuda põhimõttest ,et rämps ja mõttetus ja põhjendamatus tuleks elimineerida
mitte,et
" oo nii, vaatame, see negatiivne kommentaar on tulnud täpselt peale seda kui see kasutaja pani talle negatiivse- kohe kustutamisele!
nõustun : Wiltziga ,et midagi on jama süsteemis-
ja peaks muutma,
aga vaadake,et te asja "reidiks" ei muuda!!!!
et kui kohe kui kellelegi pannakse negativine kommentaar ehk 1
siis ta blokeerib oma konto selle kasutaja eest ,et talel tagasi ühte ehk negatiivsed kommetnaari ei saaks panna..
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkki
Kreisi kasutaja

|
26.12.2004 11:39:26
|
|
|
1. Oled alkoholik
3. Sa ei meeldi mulle
Hehee...selle peale muigasin nüüd küll mõnusalt
Aga üldiselt tuleks kommenteerimissüsteemigakindlasti midagi ette võtta. Selle teema algataja on ehtne näide, paneb lambist mõngi HV-välise põhjuse.
Ma võin olla loll ja lombakas, hull kah peast, aga kui ma foorumis korralikult käitun ja ostumüügitehingud ka õnnestuvad, siis pole ju probleemi imo.
Usun, et oleks viisakas Uurija12 poolt kui ta oma arvamuse neutraalseks muudaks, kuna ühtegi põhjendatud alust tal negatiivset panna pole.
(ja no positiivset ta nagunii ei pane)
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
27.12.2004 19:00:44
|
|
|
Uurija12 kirjutas:
1. Oled alkoholik
3. Sa ei meeldi mulle
Ei taha sulle haiget teha, aga mõtle elu üle järele eks.
|
Kuidas see kõik HV-ga seondub?
See võiks ju ükskõik kelle kohta käia. Näiteks Bruce Willis.
Kommid peaksid siiski jääma tehinguid kajastavaks. Raske aru saada, mis eesmärgil see postitus tehtud oli. Äkki on ranki vaja?
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
27.12.2004 20:17:03
|
|
|
jah... eriränki
Ma pakun et uurijale tuleks aeg maha nii... 3600 anda?
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
AMD
HV veteran

|
31.12.2004 19:20:21
|
|
|
mulle võite panna negatiivseid, kui tahate
_________________ From now on, the forum is owned by AMD.That means that you are NO LONGER allowed to talk about, or even mention *ntel. |
|
Kommentaarid: 335 loe/lisa |
   |
145 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
31.12.2004 19:21:27
|
|
|
AMD kirjutas: |
mulle võite panna negatiivseid, kui tahate  |
Masohist
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
31.12.2004 19:24:22
|
|
|
Ma siis ka panin negatiivse sulle   
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tihver
HV veteran
|
02.01.2005 00:38:37
|
|
|
Pooldan seda, et kui negatiivne kommentaar on pandud inimese poolt kes on HV`s tunnistatud petturiks inimesele kes petta sai, siis tuleks see kommentaar kustutada. Loomulikult peab eelnevalt olema kindlaks tehtud kas tegemist oli pettusega või laimatakse teineteist niisama. Igasuguse kustutamise üle peab olema väga range kontroll, muidu läheb asi nii nagu toru foorumis, kus iga postitus kui midagi kritiseeritakse seoses foorumiga kustutatakse.
Praegu on nii, et aus inimene paneb petturile negatiivse põhjendatud kommentaari ja saab vastu ala ise olid loll, et minu käest ostsid.
_________________ Kõik lihtsad probleemid on juba lahendatud ... |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|