Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Chris Sawyer's Locomotion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 01.09.2004 14:40:57 vasta tsitaadiga

tt'd on ka windowsi versiooni, tuleb otsida, kuskil venekeelsel lehel oli...
lisaks on veel patch, mis teeb ta kõlbulikuks ka 2k/xp windowsitel...
multiplayer aga ei tööta hästi 2k/xp peal, võib laksust lihtsalt sulguda, endal proovitud, päris lõbus muidu kahe-kolmekesi või isegi rohkemakesi võrgus panna icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Xayqo
HV kasutaja
Xayqo

sõnum 01.09.2004 21:33:51 vasta tsitaadiga

Neid patche on proovitud juba 10neid igasuguseid versioone, aga alati on sama lugu, nii umbes 10 sekundit saad mängida viskab välja, nii 3el inimesele juba.
Aga mängu tahaks väga mängida icon_evil.gif

Et kui on inimene kes saab seda hetkel XP's mängida, paluks abi

Siit umbes 6t olen proovinud:http://ttdpatch.net/src/old/
Ja neid uusi ka: http://ttdpatch.net/

Siit neid ka:
http://www.tycoongames.net/downloadarea.html
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 01.09.2004 22:55:40 vasta tsitaadiga

lisaks on tekkinud ka TTD kloon OpenTTD, näeb välja samasugune, kui TTD, aga rohkem võimalusi/funktsioone icon_wink.gif

edit: mõned kohad väidavad TTD abandonware'ks, seega annan siis allalaadimiseks ka lingi
http://www.kompost.wz.cz/details.php?ID=81
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
OskarR89
HV Guru
OskarR89

sõnum 05.09.2004 09:53:45 vasta tsitaadiga

Demo: http://www.fragland.net/index.php?page=downloads&did=1594
127mb thumbs_up.gif
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 137
tagasi üles
AsTeR
HV kasutaja
AsTeR

sõnum 06.09.2004 16:11:20 vasta tsitaadiga

ma lootsin et ikka parem graafika ja natuke vaeva ikka nähtud.suht nott mäng
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
PHT
HV kasutaja
PHT

sõnum 06.09.2004 16:49:23 vasta tsitaadiga

Transport Giant on ka väga hää mäng, tegija täiega, on olemas täisversioon mul ja hea mäng on. icon_wink.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
Kaniyodrift
HV kasutaja
Kaniyodrift

sõnum 07.09.2004 02:45:43 vasta tsitaadiga

Niih, natuke uriseks graafika glitšide (kõrgendatud raudtee) ja parema zuumi üle kuigi 1024x768 ning parim suurendus jätsid täitsa korraliku ja mängitava mulje - eks võib ju lähemaks vaatluseks vahepeal 640x480 peale lükata icon_wink.gif

Teedeehitus on kui RollerCoaster Tycoonist, mis tekitab vastakaid tundeid: kohati on ju mõnus menüüd kasutades käänakuid ja tõuse/langusi luua, samas aga tahaks Transport Tycooni moel pikki ribasi tõmmata ilma tükkhaaval klõpsimata - ei aita isegi nupu all hoidmine. Ja autoteed võiks ka diagonaalis võimalikud olla. Samuti on juhet kokkuajav teede lammutamine, mis käib samuti jupp haaval, samas kui muid objekte saab ka platsi kaupa eemaldada. Veel üks mõttekoht on depood või õigemini nende puudumine - selle asemel pannakse transpordivahend otse keset teed, mis on minuarust liigne lihtsustamine ja eemaldab toreda reaalse ja strateegilise elemendi icon_neutral.gif

Eks aitab ka negatiivsest, mäng on ju tegelikult üdini positiivne kogemus ja täis toredaid üllatusi/uuendusi nagu trammid, metroo, nähtavad inimesed, raudtee ehitus pea igas mõeldavas suunas, raudteejaamade eriti hõlbus ehitamine, sujuvamad suuna vahetused ja sõidu algus/lõpp jpm. Väga mugav on korraga mitut asja teha nagu tee ehitusega samaaegselt maastiku kujundamisega tegelemine jne. Ega Chrisil eriti lõpp lihvi andmiseks aega pole kuna mäng tuleb välja see kuu - ja kui ta kõike ei jõua siis saab seda tõenäoliselt patchiga või Delux versiooniga vms - eks peab demoga tegelema kuni Eesti poodidesse asi jõuab icon_razz.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.09.2004 08:16:05 vasta tsitaadiga

... ehitamisloogika ebamugavus tunduski olevat peamine negatiivne joon mängus, muud asjad (suuremad depood vms.) tulevad ilmselt täismängus. Mulle igal-juhul meeldis, päris hea mäng nõrgema masina peal mängimiseks, kui selline nö. mudelitega mängimine ja transpordi logistikaga tegelemine meeldib ...
billtuk007
HV kasutaja
billtuk007

sõnum 07.09.2004 22:30:46 vasta tsitaadiga

täisversioon nüüd lõpuks väljas icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 08.09.2004 15:15:13 vasta tsitaadiga

billtuk007 kirjutas:
täisversioon nüüd lõpuks väljas icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

ototot räägi lähemalt. KAs tegu ikka vabavara mänguga? Kui jah siis kust saab.

Ahjaa demo leidsin, juba tõmban icon_biggrin.gif 8)
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 08.09.2004 15:22:01 vasta tsitaadiga

blah ...exe is not a valid win32 aplication :S
tagasi üles
AsTeR
HV kasutaja
AsTeR

sõnum 08.09.2004 19:48:21 vasta tsitaadiga

Transport Giant on parem kül.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
KrikU
HV veteran
KrikU

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.09.2004 02:17:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Samuti on juhet kokkuajav teede lammutamine, mis käib samuti jupp haaval, samas kui muid objekte saab ka platsi kaupa eemaldada.

Täpselt minu mõte, eriti klots on mingeid raudtee hargnemisi eemaldada näiteks, tükk jamamist on sellega. Võiks olla mingi 1 ruudu dünamiit mis kõik õhku laseb ja rahu majas.
Muidu tundub normaalne mäng aga siiani pole väga palju jõudnud mängida. Vana Tycoon tuleb ikka meelde thumbs_up.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ahheron
HV kasutaja

sõnum 10.09.2004 11:30:19 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga sai selle mängu full äraproovitud... miskipärast jäi peale esimest 5 mänguminutit isu täis juba icon_sad.gif
UI on kuidagi kahtlaselt vanakoolioma... isegi TTD oma oli minu silmale kuidagi vastuvõetavam. Mängu enda graafika oli kah sinnatänna... ühesõnaga mulle see mäng eriti ei istunud. Vana Transport Tycoon Deluxe on ikka thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Ahheron
HV kasutaja

sõnum 10.09.2004 21:48:47 vasta tsitaadiga

samas pean oma sõnad tagasi võtma... mul jäi seal kiiruga optionsis asjad läbi vaatamata. mäng annab ilusti resosid sättida ... minu 19" jaoks andis ilusti 1280x960 panna, peale seda kadus too kandiline graafika ära. Niiet, kellele meeldis Transport Tycoon, siis peaks see mäng kah meeldima. Põhimõte on säilinud, kuigi teede ehitamine nõuab alguses harjumist. Puudub see teadatuntud võimalus, et paned tee alugspunkti paika ja vead selle kuskile kaugele sirgelt välja... nüüd saad ehitada ainult ühekaupa icon_sad.gif
Ühesõnaga uurige ise, kui kunagi käpa peale saate, asi on väärt proovimist...
Omaltpoolt ütlen veel niipalju, et asi meenutab alguses ikka kõvasti TTD'd.. kui näete, küll siis aru saate, mida ma mõtlen icon_biggrin.gif

Häid mänguelamusi icon_razz.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 10.09.2004 21:51:44 vasta tsitaadiga

mnjaa... graafika tundub küll norm(talutav), tuleb nüüd vaid kusagilt mäng saada...
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 11.09.2004 19:40:17 vasta tsitaadiga

noiaaa mäng on väga hea. vanas stiilis. thumbs_up.gif aga kas LAN-is saab mägida ?
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.09.2004 19:45:57 vasta tsitaadiga

isiklikult meeldis mulle Railroad Tycoon 2 rohkem... samas see on märksa laiendatud võimalustega thumbs_up.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Ahheron
HV kasutaja

sõnum 12.09.2004 00:23:43 vasta tsitaadiga

LAN'is peaks saama mängida küll... vähemalt mängul on menüüs olemas kaks võimalust: Host ja Join Host ... samas pole seda kõike näppinud ja ei tea rääkida, kuidas asi töötab ja mitu nägu korraga mängida saab.
Veel kiidusõnu mängu kohta... kiitmist väärib raudteede ehitus, täpsemalt siis kõiksugu junctionid. Võimalik on ehitada praktiliselt üle ükskõik mis raudtee suhtkoht suvalise (valitud) nurga all, mida ei andnud teha TTD's ... ehk siis nüüdsest vähe kergem ehitada raudteid.
Ainuke jama hetkel see, et ma pole kuskilt leidnud, kuidas saaks tunneleid selles mängus ehitada... subterranean view on täitsa olemas, samas see võib Subway jaoks olla ainult... aga jah, eks see siis kunagi selgub, kui ma viitsin natukene seda asja veel edasi mängida icon_wink.gif

[edit]lisasin väikese pildi kah asjast, kui mu eelmine jutt veidike arusaamatuks peaks jääma icon_razz.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 15.09.2004 03:07:00 vasta tsitaadiga

Mäng on veider, olen ka muidu TTD fan, kuid see mäng kipub midagi muud olema.

Graafikaga võib rahulejääda, pole midagi kurta kuid ehitamine on paras ajukepp tõest, pole tunneleid, maad tõsta-langetada ei saa ja pead koguaeg nokitsema oma teedega. Vahemaad tööstuste vahel on liialt suured (kui raha on siis jällegi huvitavam), hea kui saad kaks asja käima panna ja ongi rahaga kööga.

Kaupade laadimine on harjumatu, iseenesest muidugi näpitavalt mõnus kui käpas, aga seadistamine on põrgulikult aeganõudev. Vagunite valik on väike, ühe vaguniga saab vedada 3-4 asja. Mõneti hea, kui tahad ühe rongiga tuua tooraine ja siis toodangu sama rongiga ära vedada. Teisalt jällegi pead kõik antud jaama saabuvad rongid eraldi laadimisseadistused tegema, vastasel juhul sõidavad kõik nagu jumal juhatab.

Ma ei leidnud veel kohta, kus saaks oponentide firmasse investeerida - on selline koht üldse enam?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 15.09.2004 09:49:09 vasta tsitaadiga

miks ei saa maa tõsta ega langetada? Väga lihtne on maad tõsta ja langetada ja minu meelest on teede ehitamine eelmise osaga mitu kora lihtsam. Paned ühe jupi paika ja siis klikid ainult selle peale mida tahad et järgmine oleks. Vahemaad pole ka alati kõige suuremad. Vahest on mõne kaevanduse tehas mingi 15 ruudu kaugusel. Pane ainult 20 rööbast maha ja tee kahte otsa jaam ning rong peale. Väga lihtne ja mõnus peali. Tunneleid olen ka näinud ühes tasemes aga ei tea ise kuda neid teha. Eks kunagi selgub. thumbs_up.gif
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 15.09.2004 09:51:57 vasta tsitaadiga

Ahjaa väikesel uurimisel avastasin ka kuda tunneleid teha icon_wink.gif väga lihtne. Lihtsalt peab olema sirge sein ja sõidad teega sinna sisse ja tunnel tekib automaatselt. thumbs_up.gif
tagasi üles
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 15.09.2004 12:59:14 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:
miks ei saa maa tõsta ega langetada? Väga lihtne on maad tõsta ja langetada ja minu meelest on teede ehitamine eelmise osaga mitu kora lihtsam. Paned ühe jupi paika ja siis klikid ainult selle peale mida tahad et järgmine oleks. Vahemaad pole ka alati kõige suuremad. Vahest on mõne kaevanduse tehas mingi 15 ruudu kaugusel. Pane ainult 20 rööbast maha ja tee kahte otsa jaam ning rong peale. Väga lihtne ja mõnus peali. Tunneleid olen ka näinud ühes tasemes aga ei tea ise kuda neid teha. Eks kunagi selgub. thumbs_up.gif

kuidas sa maad tõstad ja langetad? tee puust ja punaseks:))
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
Ahheron
HV kasutaja

sõnum 15.09.2004 13:38:34 vasta tsitaadiga

traktoriikoonist ... ei mäleta hetkel täpselt (mängu ple käepärast), kuid ülevalt 2. valik neljast. Raise/lower land vms.
Ei tohiks just eriti raske leida olla...
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 15.09.2004 13:46:42 vasta tsitaadiga

Njah tuleb natuke uurida. Srry et nii kaua vastamisega läks, photoshop pani vigast ja uploadimise kiirus ka alla 1KB/s

http://www.zone.ee/reimol/landrise.jpg
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Chris Sawyer's Locomotion mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.