praegune kellaaeg 02.09.2025 19:53:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
naabrikass
HV kasutaja
|
01.09.2025 11:46:26
|
|
|
goga kirjutas: |
Nii, targemad . Sai ka ralli pärast GO3 võetud, muidu Telia klient. See UI on ikka ulme. Võetud on ainult spordi pakett 9 kanalit, vaatan LG tv äpiga. Kuidas ma saan telekavas lukusolevad kanalid nahhui saata. sport on seal 80 alates, mis asja pärast nad mulle neid lukus kanaleid kuvavad. Paned lemmik listi, siis saad ainult kanali ikooni, kava ei näe sealt kaudu. On miski variant lukus kanalid ära peita |
Lisa spordikanalid lemmikutesse, siis kuvab neid kanaleid esimestena.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
01.09.2025 14:27:48
|
|
|
WRC-d näeb Go3 äppidest ju nii et vajutad Sport - > Seal mingi WRC ringike teiste kõrval ja sealt tuleb. Ma seal kanalilistis isegi ei vaevu sorima
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
01.09.2025 16:14:40
|
|
|
Nii, targemad . Sai ka ralli pärast GO3 võetud, muidu Telia klient. See UI on ikka ulme. Võetud on ainult spordi pakett 9 kanalit, vaatan LG tv äpiga. Kuidas ma saan telekavas lukusolevad kanalid nahhui saata. sport on seal 80 alates, mis asja pärast nad mulle neid lukus kanaleid kuvavad. Paned lemmik listi, siis saad ainult kanali ikooni, kava ei näe sealt kaudu. On miski variant lukus kanalid ära peita |
Vali lihtsalt sport pealehelt ja siis ainult vastavat sisu näedki
|
|
Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
goga
HV kasutaja
|
02.09.2025 06:47:18
|
|
|
naabrikass kirjutas: |
Lisa spordikanalid lemmikutesse, siis kuvab neid kanaleid esimestena. |
Tänud, tegi juba paremaks
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|