praegune kellaaeg 02.09.2025 19:48:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aspiriin
HV kasutaja

|
30.08.2025 16:01:18
|
|
|
Tere härrad.
Keegi oskab kiita laita valikuid?
1) Hisense, No Frost, 612 L, kõrgus 179 cm, must - SBS-Külmik
Tootekood: RF793N4SAFE / 1028,23+ km ( Laos )
2) LG, 10 kg + 9 kg - Pesumasin + pesukuivati
Tootekood: F4WR710S2W+RH90V9AV2 / 1008,06+ km ( Laos )
3) Bosch, Seeria 6, 14 nõudekomplekti - Integreeritav nõudepesumasin
Tootekood: SMV6ZCX13E / 604,84+ km ( Laos )
4) Electrolux 600 Seeria SaphirMatt, Hob2Hood, laius 59 cm, raamita, must -
Integreeritav induktsioonpliidiplaat
Tootekood: CIV63443CT / 443,55+ km ( Laos )
5) Electrolux 500 Seeria SurroundCook, pürolüütiline puhastus, must - Integreeritav ahi
Tootekood: EOF6P76BZ / 302,42+ km ( Laos )
6) Electrolux, 700 m³/h, laius 54 cm, must - Integreeritav õhupuhasti
Tootekood: LFG716R / 282,26+ km ( Laos )
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
31.08.2025 12:02:30
|
|
|
Tere
1. Sügavkülma ust mine proovima, kas sobib või mitte. Uks käib siini peal millel liigub teine sahtel rullikuga sama siini peal ja kui tahad kolmandat sahtlit lahti pead siis alumise enne välja tõmbama. Pildilt ei kuva aga vast sahtli sisu käib ikka eraldi välja?
https://www.euronics.ee/en/appliances/refrigerators/refrigerators/kfn96vpea/bosch-series-4-no-frost-605-l-183-cm-stainless-steel-sbs-refrigerator Sellel näiteks uks eraldi ja sahtlid eraldi, tundub mugavam küll aga laius pole sama mis sul ühe sahtliga aga süsteem tundub kergem ja lollikindlam. Mõttekoht ja enne ostmist mine veendu ikka täpselt ise üle.
6. Mul sama õhupuhasti, 1 mudel lahjem see 600 m³/h oma. Enamasti töötab 1/2 astmes ja piisav ehk väga harva olen seal 3 või 4 kasutanud aga kui vaja siis oma kompaksusele on ta väga hea tõmbega. 2 - 3 aastat kasutusel olnud ja nurisenud pole.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aspiriin
HV kasutaja

|
01.09.2025 14:07:52
|
|
|
Kevvare kirjutas: |
Tere
1. Sügavkülma ust mine proovima, kas sobib või mitte. Uks käib siini peal millel liigub teine sahtel rullikuga sama siini peal ja kui tahad kolmandat sahtlit lahti pead siis alumise enne välja tõmbama. Pildilt ei kuva aga vast sahtli sisu käib ikka eraldi välja?
https://www.euronics.ee/en/appliances/refrigerators/refrigerators/kfn96vpea/bosch-series-4-no-frost-605-l-183-cm-stainless-steel-sbs-refrigerator Sellel näiteks uks eraldi ja sahtlid eraldi, tundub mugavam küll aga laius pole sama mis sul ühe sahtliga aga süsteem tundub kergem ja lollikindlam. Mõttekoht ja enne ostmist mine veendu ikka täpselt ise üle.
6. Mul sama õhupuhasti, 1 mudel lahjem see 600 m³/h oma. Enamasti töötab 1/2 astmes ja piisav ehk väga harva olen seal 3 või 4 kasutanud aga kui vaja siis oma kompaksusele on ta väga hea tõmbega. 2 - 3 aastat kasutusel olnud ja nurisenud pole. |
Boschil puudub vee ühendus. Peres üks on mis paagiga ja minu jaoks tüütu täita. Kui juba osta uus siis proovin saada vee ühendusega.
Sügav külma tegelikult nii tihti asja pole. Pole eriline külmutatud marja/toidu sööja.
Aga lähen kaen veel poes masinad üle. On kallim Hisense ka displayga ja vee ühendusega aga see pea 800.- kallim.
Kubu kohta räägiti veel, et kõiga parem oleks välise mootoriga. Aga siis ei saa pliidi hubi kasutada.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
01.09.2025 15:21:59
|
|
|
Aspiriin kirjutas: |
Boschil puudub vee ühendus. Peres üks on mis paagiga ja minu jaoks tüütu täita. Kui juba osta uus siis proovin saada vee ühendusega.
|
Dokumentatsioonist paistab vastupidi - veeühendus täiesti olemas.
Endal Boschi nõudekas, 6-seeria odavamast otsast, ca 10 aastat olnud. Umbes 3 aastat tagasi hakkas lekkima, enne järgi ei jätnud kui põhja tihend ära vahetati. Sealtmaalt probleeme pole olnud.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
01.09.2025 22:19:24
|
|
|
Aspiriin kirjutas: |
Kevvare kirjutas: |
Tere
6. Mul sama õhupuhasti, 1 mudel lahjem see 600 m³/h oma. Enamasti töötab 1/2 astmes ja piisav ehk väga harva olen seal 3 või 4 kasutanud aga kui vaja siis oma kompaksusele on ta väga hea tõmbega. 2 - 3 aastat kasutusel olnud ja nurisenud pole. |
Sügav külma tegelikult nii tihti asja pole. Pole eriline külmutatud marja/toidu sööja.
Aga lähen kaen veel poes masinad üle. On kallim Hisense ka displayga ja vee ühendusega aga see pea 800.- kallim.
Kubu kohta räägiti veel, et kõiga parem oleks välise mootoriga. Aga siis ei saa pliidi hubi kasutada. |
aa ma ei soovitanud otseselt seda boschi vaid tõin ta sügavkülma näitena.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|