praegune kellaaeg 02.09.2025 23:12:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mitut autot oled elu jooksul omanud? Arvesta ainult nendega, mida omad või oled omanud |
Mul on alles esimene auto |
|
3% |
[ 5 ] |
2-3 |
|
30% |
[ 43 ] |
4-6 |
|
29% |
[ 41 ] |
7-10 |
|
17% |
[ 24 ] |
11-15 |
|
5% |
[ 7 ] |
16-20 |
|
5% |
[ 7 ] |
21-30 |
|
1% |
[ 2 ] |
31-40 |
|
2% |
[ 4 ] |
41-50 |
|
0% |
[ 1 ] |
Rohkem kui 50 |
|
3% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 139 |
|
autor |
|
ranel
HV Guru
|
01.09.2025 08:55:18
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
ranel kirjutas: |
laurx kirjutas: |
Oma türamaatriks tuled võite omale sisse istuda. Tulen räpina poolt üle silla, vaatan, et mingi ufonaut tuleb teiselt poolt. Lasen üle mäe, et korja ära oma lambid, ufo keerab tulesid aga maha ei võta. Fain, saad samamoodi täisi kui sedasi tuled. Hakati nuppe katsuma oma käkil kui H4 jad toa valgeks tegid.. |
Need led matrix tuled jah tüütud osadel. Nagu kehvade kaugtuledega sõidaks vastu. |
mu masinal täiesti ok need.
Nende peale mulle küll ei vilgutata |
Ega ei oska marki välja tuua. Kui kaugtule laadse tootega vastu sõidab, siis aru ju ei saa, mis auto vastu sõidab.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
01.09.2025 09:23:15
|
|
|
Olen autosi ostnud Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Norrast ja auto ostnud Taanist ja Itaaliast.
Mis see siis Saksamaalt osta pole.
3,0 HMD treilerile hääled sisse ja tuld Saksamaa poole. Olen proovinud seda 3,0 HMD-d elustada alates 30. detsembrist
Enne Iklasse jõudmist läks mootor avarii režiimi. Iklas proovisin netis Läti teekasutustasu maksta. Ei saanud hakkama. Sõitsin edasi alkot ostma. Sealt edasi Nestesse. Sealt edasi Salacgrīva Circle K tanklasse. Seal õnnestus lõpuks teekasutustasu maksta. Auto sõitis nagu peab
Leedus esimeses tanklas õnnestus Leedu teekasutustasu kiiresti tasuda. Autol jälle mootor avarii režiimis. Vahepeal sõitis peale pissi peatust vahepeal ei sõitnud. Õhtul jäin magama Warszawast põhja pool. Temperatuur öösel + 27C.
Hommikul lonkasin autotulede poodi. Müüvad vaid sularaha eest. € ei kõlvanud. Endal asukoht kuskil põldude vahel Mitu km sai põldude vahel ekseldud, et kohale jõuda Palav on e üle + 30 C.
link
Sealt edasi mootori tuli põles aga siiski sõitis ilusti.
Kihutasin järgmisesse autotulede poodi.
link
Sealt sain oma ostud tehtud. Oli kaardimakse terminal täitsa olemas
Edasi, hakkas vihma sadama. Nii kõvasti, et tuli täitsa üleujutuste hoiatus Eesti Telia numbrile Temperatuur langes + 18 C.
Õhtul Saksamaa piiri lähenedes pissipeatus...keeran maksulisele kiirteele...70 km/h lagi ja punkt. Ok, esimesest mahapöördest maha. Ostsin rämpstoitu ja jäin ööbima.
Homikul auto ikka avarii režiimis ja hakkasin kodupoole lonkama. Sakslasele andsin teada, et mis olukorras olen ja temani ei jõua
Enam ei aidanud pissipeatused, ei kaitsmete välja võtmine jne
Selline 2810 km tiir siis nelja päevaga.
Kütust sai ostetud a,la 265 l.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
01.09.2025 09:31:53
|
|
|
Sai ikka teist katsetatud enne. Tundus et korras. Nüüd mingi jama DPF-iga.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|