Betamax, ja mis siis kui selle taga on ukrainlane või Ukraina eriteenistus?
Loodetavasti kunagi avanevad selle erioperatsiooni dokumendid. Ma jätkuvalt ei välistaks veel venelaste osalust selles.
Ega sul ometi kahju ei ole sellest gaasitorust?
Mis su jutu mõte on? Ei sobitu narratiivi? Pimesi taome, et tiblad tegid-tiblad tegid, aga lõpuks selgub, et ei teinudki?
Betamax, mu jutu mõte on lihtne. Kas sul on kahju sellest gaasitorust või on sul kahju venelastest, et neid selles kohe süüdistati ?
Mina ka ei saa aru mis su juttu mõte on.
Isegi kui selle taga on ainult Ukraina eriteenistus siis peaks sakslased tänulikud olema, et see gaasi projekt kiiresti ja konkreetselt ära lõpetati _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Betamax, mu jutu mõte on lihtne. Kas sul on kahju sellest gaasitorust või on sul kahju venelastest, et neid selles kohe süüdistati?
Miks mul peaks kahju olema? Pigem on kahju sellest, et lahmitakse kohe kõik tiblade kaela ilma pikema uurimiseta.
Ma saan täiesti aru sellest, miks ukrainlased seda tegid, sest sõda. Aga antud juhul mindi piltlikult öeldes lääneriikide õuele oma sabotaažiaktiga. Kui nüüd see 100% kindlusega suudetakse ära tõestada, et SBU seal taga oli ja rünnak algas salaja Saksamaa pinnalt, siis selle gaasitoru torkimisega kaotab Ukraina sakslaste toetust. See ei ole ainult venelaste gaasitoru, sakslaste poolelt läks samuti sinna raha sisse. Praegu venelased saavad jälle ohvrit mängida.
bugbrake kirjutas:
Isegi kui selle taga on ainult Ukraina eriteenistus siis peaks sakslased tänulikud olema, et see gaasi projekt kiiresti ja konkreetselt ära lõpetati
Ma siiralt loodan, et sa mõtled seda naljana, sest nii loll ei saa olla. Mis järgmiseks? Hakataksegi lääneriikide kunagisi projekte Venemaaga õhku laskma ja saboteerima, sest Venemaa?
Norra varustab Ukrainat seitsme miljardi krooni väärtuses õhutõrjega
Pressiteade | Kuupäev: 24.08.2025
Norra panustab õhutõrjesse ligikaudu seitse miljardit krooni. Õhutõrjesüsteemid tarnitakse Ukrainale Saksamaalt.
„Koos Saksamaaga tagame nüüd, et Ukraina saab võimsad õhutõrjesüsteemid. Saksamaa ja Norra teevad väga tihedat koostööd, et toetada Ukrainat tema võitluses riigi kaitsmisel ja tsiviilelanikkonna kaitsmisel Venemaa õhurünnakute eest,“ ütles peaminister Jonas Gahr Støre.
Norra ja Saksamaa rahastavad kahte Patriot süsteemi, sealhulgas rakette. Lisaks panustab Norra õhutõrjeradarite hankimisse Saksa tootjalt Hensoldt ja õhutõrjesüsteemide hankimisse Kongsbergilt.
Isegi kui selle taga on ainult Ukraina eriteenistus siis peaks sakslased tänulikud olema, et see gaasi projekt kiiresti ja konkreetselt ära lõpetati
Ma siiralt loodan, et sa mõtled seda naljana, sest nii loll ei saa olla. Mis järgmiseks? Hakataksegi lääneriikide kunagisi projekte Venemaaga õhku laskma ja saboteerima, sest Venemaa?
Kui Euroopa riigid ise ei taipa tiblade agressiooni rahastamist lõpetada, siis on Ukraina poolt mõistetav kui nad selle lõpetavad. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Betamax, ei mul ei ole kahju sellest gaasitorust. See oli algusest peale manipulatiivse mõttega ehitatud. Vähemalt läbi selle lõpetati kiiresti venemaa rahastamine. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Ja-jah, nüüd ostetakse Venemaalt LNG-d ja kordades kallimalt.
Ust-Luga, mis on LNG sadam, sai vist pihta eile _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ja-jah, nüüd ostetakse Venemaalt LNG-d ja kordades kallimalt.
Mahud on ikka üle poole võrra (vähemalt kui mitte enam) väiksemaks jäänud. Samas mahus ja hinnaga ei osteta enam venamaa gaasi sisse isegi kui see on LNG vormis ja LNG gaasi osteti ka ennem koos sealt torust tuleva gaasiga. Rahas on see ikkagi vähem (aga jah ka seda on kahjuks liiga palju). _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Nord Streami torude lõhkumisega võib juriidiline nüanss olla, kus vist töös toru kuulus konsortsiumile, kus omanikeks olid Venemaa kõrval ka Saksamaa, Holland ja Prantsusmaa - omanikel oleks oma riigi uurimisorganitele õigustatud ootus, kes nende vara kahjustas.
Või kui meil siin miski ladu, raudtee-maanteesild õhku lastaks - kas saaksime silma kinni pigistada, et meil uurimishuvi ei ole, sest see firma-ladu-raudtee tegeles "idavedudega" ehk foorumi keeles tiblastani teenistuses.
Me vist ei oleks väga meelitatud kui ukraina eriteenistus siin omatahtsi tegutseks ja oma vaenlase toetajaid kahjustaks, ka mõrvad ei oleks ilmvõimatud.
Euroopal on minevikust sarnased kogemused, kus süsteemselt eirati Mossadi tegevust euroopa riikides, kus Israeli vaenlasi jahiti, tapeti. Kuna valdavalt maha löödi kirju mineviku ja segase äriga tegelasi alates relvaärikatest, poliitilistest vaenlastest kuni euroopas redutavate tagaotsitavateni.
Euroopa ükskõiksus Mossadi mõrvatöödele ja pommipanemisteni päädis Mossadi eksimusega, kus tapeti ekslikult Norra kodanikud ja alles see sundis riike tegevusele, kus ei ole OK kui teise riigi eriteenistusel lastakse toimetada, kuigi korduvalt oli nö avalik saladus kuidas tapatööde taga oli juutide salateenistuse mõrvarühm.
Nord Streami plahvatuste uurimise kohta on aja jooksul käinud läbi samuti infot, kus poliitilis-diplomaatilistes ringkondades olla teema ebapopulaarne ja ebamugav. Seaduse järgi peaks juhtumit uurima lausa terrorismiaktina, kus terrorismivastane võitlus on viimasel kümnendil oluliselt õigusi ja ressursse juurde saanud, oli veel hiljuti riikide julgeolekule prioriteetne teema.
Ent NS puhul viitas kõik Ukraina motiivile ja kuna euroopa ja Ukraina suured liitlased, oli mõistetav kuivõrd keeruliselt ebamugava uurimisega tegemist on.
Sealjuures ei saa välistada, kus riikide luuretel võib juhtunust olla palju täielikum pilt, võrreldes politsei uurimisasutustega, kes peavad infot-tõendeid koguma oma normide ja piiratuse ulatuses. Kuna riikide kõrgemat poliitilist juhtkonda briifitakse ka tundlikuima luureinfoga, ehk teatud euroopa juhid võivad tõde teada nimedeni kes teo taga olid, ei ole antud juhul tõde riiklikes huvides ja uurimised las vinduvad kuskil omas tempos. _________________ ---
Mina ei usu, et keskmine tibla seal tiblastanis väga rahul ja uhke on.
Majandus on neil ikka üsna kehvas seisus. Ei hakka nüüd kuulutama, et kohe kokku kukub, seda on sõja algusest peale mõni kilganud, aga sellest on asi kaugel, et majandusega kõik hästi oleks.
Me siin orjarahvas aga tiblad.. Need kannatavad kõik ära.. on kannatanud ja kannatavad lõpuni.. Vahet pole kas valitsus sõpru ja sugulasi Siberisse/kasti saadab või hukkuvad "natse" hävitades.
Viin on odav, lolle inimesi endiselt rohkem kui tarvis ja lastakse samamoodi edasi. Need mujal riikides elavad venelased ka reeglina 95% konkreetselt tiblad.. Nad lihtsalt ei taha emamaal elada
viimati muutis Winterwind 24.08.2025 17:40:02, muudetud 1 kord
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kui Euroopa riigid ise ei taipa tiblade agressiooni rahastamist lõpetada, siis on Ukraina poolt mõistetav kui nad selle lõpetavad.
Ehk siis, kui Ukrainale näiteks midagi Eestiga seoses ei meeldi, sest tiblade teema, siis õigustatult pomm alla? Sa veidi üle ei pinguta? Laseks silla Narvas puruks, sest tiblad käivad sealt edasi-tagasi ja teevad majandust, mis pole sanktsioonide all?
Kui Euroopa riigid ise ei taipa tiblade agressiooni rahastamist lõpetada, siis on Ukraina poolt mõistetav kui nad selle lõpetavad.
Ehk siis, kui Ukrainale näiteks midagi Eestiga seoses ei meeldi, sest tiblade teema, siis õigustatult pomm alla? Sa veidi üle ei pinguta? Laseks silla Narvas puruks, sest tiblad käivad sealt edasi-tagasi ja teevad majandust, mis pole sanktsioonide all?
Ma ei tea kuidas sa selle järelduseni jõudsid, aga eelnevalt oli teemaks otseselt verine gaas, mis tiblade sõjamasinat üleval peab. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Starki idaveod sõitsid ja paljud muud siiamaani sõidavad rõõmsalt üle selle silla. Samamoodi "verine" raha, kui su võrdlust kasutada. Kas toona oleks pidanud selle silla õhku laskma tiblade poolel?
Õli ja gaas moodustavad suurima osa sissetulekust ja kui sanktsioonid ei aita või ollakse liiga pehmod, et neid kehtestada, siis tuleb tiblade võimekus nende pealt teenida märkimisväärselt halvata või hävitada. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ja saime aru juba, et sinu arvates oli taunimisväärse teoga ukrainlaste poolt. Eks kui satud kokku mõne ukrainlastega siis ikka maini neile seda ja loe väike epistel selle kohta maha.
/s _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
viimati muutis bugbrake 24.08.2025 21:01:45, muudetud 1 kord
Õli ja gaas moodustavad suurima osa sissetulekust ja kui sanktsioonid ei aita või ollakse liiga pehmod, et neid kehtestada, siis tuleb tiblade võimekus nende pealt teenida märkimisväärselt halvata või hävitada.
Sulle nagu üldse ei jõua kohale mu jutu mõte või lihtsalt trollid?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.