praegune kellaaeg 02.09.2025 13:17:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Oompa
HV kasutaja

|
17.08.2025 11:38:34
|
|
|
Vanasti oli vana veebileht kus tellimuse staatused olid teistsugused. Kui tahad täpsemat infot kirjuta neile. Siia sa pole isegi öelnud, mis tootest jutt või mid antud toote tarneajaks oli märgitud.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
bpuhnja
HV kasutaja

|
17.08.2025 23:23:26
|
|
|
Tellisin 12. august, ennelõunal. Toote lehel tarne aeg "Kiire tarne" ja "Kaup kätte alates 13.-14. aug."
Käes on 15. august ja ei miskit. Tellimuse jälgimisel pole veel isegi paki trackingut.
Rääkides online chatis oli aga klienditugi next level.
Orgunnisid esindusest oma töötajaga sama päeva transpordi siiski kohale (töötaja elas sisuliselt kõrvaltänaval).
Enamus ei tuleks ilmselt selle pealegi ja pigem vastaks stock vastusega.
Sellegipoolest muidugi pigem eelistaks, et tarneaeg tellimisel oleks realistlik.
Ei meeldi endale ka see asshole olla, kes chatis käib ennast peale surumas, et toodet saada kätte õigel ajal.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
18.08.2025 08:17:25
|
|
|
bpuhnja kirjutas: |
Tellisin 12. august, ennelõunal. Toote lehel tarne aeg "Kiire tarne" ja "Kaup kätte alates 13.-14. aug."
Käes on 15. august ja ei miskit. Tellimuse jälgimisel pole veel isegi paki trackingut.
Rääkides online chatis oli aga klienditugi next level.
Orgunnisid esindusest oma töötajaga sama päeva transpordi siiski kohale (töötaja elas sisuliselt kõrvaltänaval).
Enamus ei tuleks ilmselt selle pealegi ja pigem vastaks stock vastusega.
Sellegipoolest muidugi pigem eelistaks, et tarneaeg tellimisel oleks realistlik.
Ei meeldi endale ka see asshole olla, kes chatis käib ennast peale surumas, et toodet saada kätte õigel ajal. |
That's f***ed up.
Ja ise veel õnnelik nagu oleks lifehacki avastanud..
Aga siin tegelt oleks hoopis lifehack Jürgen Ligile. Las rahvas teeb tasuta tööd - küll majandus õitseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kadokedo
Uus kasutaja
|
19.08.2025 15:50:23
|
|
|
Mis hetkene seis arvutitarga tarnega? Mul eeldatav tarneaeg näitab 21-26aug erinevatel juppidel. Kas mul on lootust 21 kätte saada või võin edasi unistada? Natukene kiire on ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
19.08.2025 16:59:44
|
|
|
Kas kuidagi arvutitarga kaudu soodukat ka saaks? Letis küsides kas teevad pigem või pigem mitte? Sooduskood nt HinnaVaatlusele ka on?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
19.08.2025 17:47:08
|
|
|
kadokedo kirjutas: |
Mis hetkene seis arvutitarga tarnega? Mul eeldatav tarneaeg näitab 21-26aug erinevatel juppidel. Kas mul on lootust 21 kätte saada või võin edasi unistada? Natukene kiire on ka. |
Tundub natuke loto olevat. Osad kurdavad, osad mitte.
Minu viimase aja ostud on pakimaati laekunud tunduvalt varem, kui algselt pakutud.
Täna (19.08) sain kätte paki, mille tarnet tellides pakuti 25-28.08.
Ilmselt oleneb laost jms.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|