18.08.2025 09:33:19
»M: XReal Air prillid - HMD/monitor või isiklik kinosaal :: Asukoht: Tallinn
Müüa mõned korrad demo seadmena kasutuses olnud xreal air AR prillid koos Beam adapteriga.
Seade on väga mõnus privaatseks filmi vaatamiseks või mängimiseks suurel ekraanil mobiili, switchi/steamdecki või sarnase seadmega (ükskõik milline seade, millel on USB-C Alt‑Mode - laptop, pc etc.).
Ekraan katab suurema osa vaateväljast ja on 120Hz ,mis on ka mängimiseks ideaalne.
Ühendub nii kaabliga kui kaablita. Beam töötab ka video playerina, kuhu saab filme peale laadida ja kasutada siis koos prillidega iseseisvalt.
Seade ostetud ATst 26 märts 2024, seega peaks kehima veel 2a garantii/pretentsiooni aeg.
Ostuarve: https://tinyurl.com/2cyckcfv
AH: 350 _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Esimene, kui seda pead silmas, aga ma ei ole aru saanud mida nad täpselt uuemas parendasid.
Ma oleks oodanud kõrgemat reso, mis aitaks natuke töötegemisel, aga seda pole.
Filmideks ja mängimiseks väga ok kõik mis on ja uuem paremat kogemust eriti ilmselt ei anna.
Sotsiaalses mõttes pro versioon oleks cool, mis pimendab nupuvajutusega,aga vaadates seda kuidas ise selle kasutust ette kujutan, siis on see nice to have. A la kui kasutad seda sotsiaalselt ja inimesed tulevad lähevad.
E: uurisin natuke ja tundub ,et air2 on 100niti heledame ekraaniga, mina puudust ei tundnud, sest kasutasin pimendatult anyway.
air2 on väikem FOV tiba, mis on veider.
Väidetavalt mingid softi uuendused ka, ei oska neid kommenteerida, mina testisin nii, et panin mobiilile järgi ja siis oli ekraan ees ja kogulugu; ei tunudnud vajadust täiendavad softi järgi. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Kui reditit uskuda, siis keskne kommentaar on, et pointless upgrade.
Midagi olulist ei ole muutunud.
Kõige suurem muudatus ongi see:
the Air 1 use a 0.68 Micro-OLED Panel from SONY : 1920 x RGB x 1200 WUXGA resolution.
the Air 2 and Air 2 Pro use a Latest 0.55 Micro-OLED Panel from SONY: 1920 x RGB x 1080 Full-HD resolution.
Ehk siis pmt downgrade ekraani resos ja FOVis ja väike upgrade heleduses.
Ju oli vaja uudist,et UUS ASI väljas. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Õhtul saan vaadata. Mälu järgi 8?
Ma ei kasutanud ise beami rohkem, kui et panin käima ja vaatasin ,et pilt on ees. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
XREAL Beam at a glance:
Dimensions: 105.8mm x 65.86mm x 18.2mm, 153 grams.
Internals: 4GB RAM, 32GB ROM.
Battery: 4870 mAh (advertised up to 3 hours of operation), up to 27W PD charging support.
I/O: Two USB Type-C ports (one for XREAL Air glasses and one for DP video and power input), volume rocker on the right side. Display mode toggle button on left side, four-way controls, OK and back button on the front, multi-color LED status indicator strip, Power button and fan air outlet on top.
Other features:Built-in cooling fan.
E: kontrollisin üle ka, Beamil on 22GB vaba ruumi _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.