... aga on keegi siit ka oma 9070 ära fläššinud XT biosiga vä? Dawidi videos oli näha OE bios vs XT bios, vahe oli suht suur, aga kas ka nii suur, et päris XT-st kiirem?
miks või kuidas peaks ka flashitud kujul 9070 olema kiirem kui xt?
oluline põhjus flashimiseks on power limit, ülejäänu peaks olema üsna või täiesti kõrvaline. päeva lõpuks on ikkagi 56cu vs 64cu.
ütle, et sa pole videot vaadanud ilma et sa ütleksid, et sa pole videot vaadanud. jah, power limit. 230W asemel üle 300W, stabiilne boost üle 3.1GHz _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
no ei tea jah. lõin kalkulaatori käima Dawidi video numbrite peale - 1% kaadrite kasv 23% ja average kaadrite kasv umbes 25%. sõge vahe _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Paistab, et esimene tuntum pood lasi hinnad allapoole ja 9070 on nüüd MSRP'ga müügis. Ainult teised mudelid saavad veel hinna poolest kukkuda aga ei usu, et sellest väga odavamaks see läheb. Veidike rohkem kui kuu aega ootamist tasus ära
Uuemad 9070XT variandid kasutavad SK Hynixi asemel jahedamaid Samsungi GDDR6 mälusid.
https://www.techpowerup.com/335876/pc-enthusiasts-discover-samsung-gddr6-modules-in-radeon-rx-9070-xt-cards Custom RX 9070 XT models running demanding benchmarks like Furmark have demonstrated memory temperatures of 75°C or lower without necessitating an increase in voltage or a reduction in clock speeds. Notable manufacturers, including Sapphire, XFX, and GIGABYTE, have already integrated Samsung's GDDR6 into their custom variants. _________________ LLM gang be like: Bro do you even RAG
Tomorrow, Lugesin 3 korda ja ikka ei saanud aru, mismoodi see Sapphire alles nüüd RX 9070 Nitro+ välja lasi, mul on enda arust see juba kuu aega arvutis olnud...
Tomorrow, Lugesin 3 korda ja ikka ei saanud aru, mismoodi see Sapphire alles nüüd RX 9070 Nitro+ välja lasi, mul on enda arust see juba kuu aega arvutis olnud...
RX9070XT/9070 16pin vahejuhtumeid AMD-ga ei esine, et võib vist nende lahenduse töökindlamaks kuulutada, kui osadel Nvidia kaartidel? Lisaks lahe peidukas kaablile.
Nad lasid tavalise 9070 nitro nüüd välja. 9070XT nitro oli juba algusest müügis
marxveix, Senimaani. Ma arvan, et <300W voolutarve päästab selle probleemidest, aga see muudab 16pin ka mõttetuks, sest 2x8pin suudaks sama teha. Lisaks Nitro+ ega Taichi mudelid ei lahenda sama kaardipoolset power rail eraldamist millest Buildzoid on rääkinud.
Osad tootjad panevad ka 3x8pin 9070 XT mudelitele, aga reaalsuses pole sellel eriti mõtet, kui power limit tuleb enne ette. Max power limit osadel mudelitel on kuskil 400W kandis. 2x8pin +75W PCIe slotist annab ise 375W juba.
Samas vaadates seda, et hetke edukaim strateegia on hoopis undervolt ei ole ma kindel palju see üldse mõjutab lõpptulemust.
Nad lasid tavalise 9070 nitro nüüd välja. 9070XT nitro oli juba algusest müügis
Tundub, et tegu on mingi turundusnipiga, kuidas kaks kuud Amazonis müügil olnud kaarti UK/EU turul sildiga "värskelt otse tehasest" uuesti müüki panna. RX 9070 vist ei liigu enam 800 euro eest, isegi kui sellele on veidi võimsam radikas külge kruvitud.
tundub, et hinnalangus on üldse peatunud. Meie turul on XT ~800€, non-XT ~700€ min hindadega. Ma vist jäängi seda 700€ XT'd ootama (mingid maxTrade jmt hall turg ei huvita) _________________
labidas, Seda ma kirjutasin ja ennustasin juba eelmine kuu jah, et Aprilli lõpuks peaks olema põhi saavutatud ja edasist kukkumist on raske ette näha.
EU's on meiega võrreldes 50€ odavamad ehk 650/750, aga kummaline on see, et non-XT ja XT vaheline hinnavahe püsib jätkuvalt 100 peal, kuigi MSRP järgi peaks see olema 50.
Ilmselt turg on oma korrektuurid siin teinud ja seda ei peeta ainult 50 võrra odavamaks, vaid hinnatakse 100 odavamaks vs XT. Seega AMD pani non-XT hinnaga puusse. Täpselt nagu 7900 XT hinnaga alguses.
Veel üks anomaalia (kaks tegelikult) on Red Devil ja Prime mudelite hinnad mis meil on arusaamatult kõrged aga EU's kas ühed madalaimad (Prime) või keskmike hulgas (Red Devil).
See oleks üllatav pidades silmas seda, et 7600 ja 7600 XT olid x8 ja konkurendi 4060, 4060 Ti, 5060 ja 5060 Ti on kõik x8.
PCIe ise ei pidurda kui jutt käib 4.0 või 5.0 toega emaplaadist ja x8 siinist. Eriti selle kiirusega kaarte.
Küll aga limiteerib x8 kasutamine nende kiirust vanematel PCIe 3.0 plaatidel.
Paraku AMD 9060 seeria kaartide hinnad paistavad tulevat sama kehvad kui Nvidia hinnad
Eriti 8GB kaardi eest. Tark tegu oleks olnud seda mudelit mitte üldse väljastatagi või kui kaart tehtud siis limiteerida see Hiina/OEM turule.
Sa ei tea hinda, need esimesed kuulujutud. Nädala pärast või natuke rohkem teada.
8GB sobiks ainult 9040/9050 seeriale ja RX9060XT tuleks võtta 16GB-ga variandis.
marxveix, See on väheusutav, et AMD tahaks 9060 XT müüa alla 400. Suudaks, aga ei taha.
Räägin siin lõpphinnast poodides, mitte MSRP mis on kunstlikult madal, aga mida keegi tegelikult ei järgi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.