EDIT: Enamus neist pole 4K võimelised, osad teevad küll upscalingut aga UHD plaati ennast ei mängi. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
See on ka endal sõelale jäänud, sest lihtsalt midagi muud polegi leidnud. _________________ ...life is random...so am I...
jaa, nii kui seal teemas sõna võtad, saad speegilt sms/email
Mina pole veel kordagi saanud...
Janis kirjutas:
Nagu morsemees, iga kord saadab PSi kui Telia teemas kirjutan
Ojaa, temalt ma isegi sain, tahtis et ma neti ära paneks. _________________ ...life is random...so am I...
Mis riik tuludeklaratsioonis raha päritoluriigiks panna, kui olen müünud krüptovaluutat Krakeni portaali vahendusel?
Wikipedia ütleb: "Kraken (legally named Payward, Inc.) is a United States–based cryptocurrency exchange"
Kraken.com lehe allservas on kirjas: Payward Digital Solutions Ltd. is licensed to conduct digital asset business by the Bermuda Monetary Authority.
Pangakontole tehtud väljamaksetes on maksjaks olnud nii Payward Ltd. (peakontor Londonis, maksed Liechtenstein pangast) kui Payward Ireland Limited (peakontor Dublinis, Luksemburgi pangast).
Payward Europe Digital Solutions on veel Küprosel registreeritud. _________________ Müüa igasugu asju
Müüa ETKVL kaubaroller/kaubakäru
Mul on europark 3h tasuta parkimiskaart. Kuidas seda kasutada, näiteks Solarises?
Kui parkimismajja sisenen, siis saab ju sealt pileti... Mille pärast masinasse sisestan ja maksan.
Kus ma selle tasuta kaardi aktiveerida saan? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Mul on europark 3h tasuta parkimiskaart. Kuidas seda kasutada, näiteks Solarises?
Kui parkimismajja sisenen, siis saab ju sealt pileti... Mille pärast masinasse sisestan ja maksan.
Kus ma selle tasuta kaardi aktiveerida saan?
Pistad selle masinasse? _________________ ...life is random...so am I...
Kus ma selle tasuta kaardi aktiveerida saan?
Pistad selle masinasse?
Peab siduma auto numbriga?
Ma pole eriti automaadimees, ma alati äppi kasutanud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Milline Eesti pank sobiks kõige paremini MTÜle?
Sellega olen kursis, et saab luua kontod erinevatesse pankadesse, kuid praegu on soov siiski ühe juurde jääda.
Eesmärk on kulud võimalikult madalad hoida, aga seejuures peab ka arvestama praktiliste kaalutlustega.
Näiteks makseterminali võimalus, kui korraldame mõne ürituse ja müüme midagi kohapeal.
Tulevikus on plaanis ka väike e-pood, et katta projektidele minevad kulud.
Kindlasti on tulevikus kodulehel soovijatele vaja luua võimalikult lihtne annetamise moodus. Midagi sellist:
Kui ma läheks Rimisse ja näidatakse või lastakse kõlaritest Selveri reklaami, oleks see ju imelik.
Aga miks Androidi mängud näitavad pahatihti teise sarnase mängu reklaami?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.