Kunagi tuli loogikaküsimus ette, et kes (põhja) ameerika vallutas? See pidi olema keegi kes inglise keelt rääkis. Sama loogika lõuna-ameerikaga. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
oranž kriminaal sööb tasapisi oma sõnu sõjele kiire lõpu tegemise suhtes ja need ei maitse talle nähtavasti mitte üks raas
"Ma ei tea. Ma arvan, et Venemaa tahab sellele sõjale lõpu teha, aga võib-olla nad mängivad ajaga. Ma olen seda ise aastaid teinud. Ma ei taha lepingut sõlmida, ma tahan mängu jääda, aga võib-olla ma ei taha seda üldse teha, sest ma pole kindel. Aga ei, ma arvan, et Venemaa tahaks, et see lõppeks. Ja ma arvan, et Ukraina tahaks samuti selle lõppu,"
Trumbile ja tema kambale võiks paigaldada sellise kaelarihma, et iga kord kui ütlevad "Biden" - saavad siraka.
Ses suhtes ikka täiesti uskumatu kui palju kurja Biden jõudis 4 aastaga ära teha.
Siin Leawitt'i järjekordne ränt sel teemal:
Leavitt admonishes Biden while commenting on text leak, Houthi attack
„Kui Euroopa Liit teeb koostööd Kanadaga, et USA-d majanduslikult kahjustada, kehtestatakse neile mõlemale ulatuslikumad, kavandatust palju suuremad tariifid,“ märkis Trump postituses, ning nimetas USA-d „parimaks sõbraks, mis on kahel riigil kunagi olnud.“
President Donald Trump said in a Sunday-morning phone call that he was “not joking” about a third term, adding that “it is far too early to think about it.”
The Lincoln Project is a leading pro-democracy organization in the United States — dedicated to the preservation, protection, and defense of democracy. Our fight against Trumpism is only beginning. We must combat these forces everywhere and at all times — our democracy depends on it.
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Amazing _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Loomer on peast soe vandenõu teoreetik, aga kahjuks üsna suure jälgijaskonnaga.
Samas palju hullem tegelane on Peter Thiel. Tema on JD Vance'i upitamise taga ja omab raha, mõjuvõimu ja tal on ka mingi visioon.
Le Pen asemel võiks Al Capone olla ja läbiv mõte jääks samaks. _________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
Börsididele igatahes härra viimase aja otsused ei meeldinud.
Eks näis, kas turgidel tuleb nüüd tõeliselt must esmaspäev. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Aasta tagasi poleks küll osanud ette näha, et Trump niivõrd venesõbralik on. Aga noh, näitab selgelt ära, et need eestlased, kes Trumpi pooldavad, on peast soodad, Eestile on ta selgelt halb president. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.