Kummaline võrdlus. Kui sulle monitori suurus ei ole üldse oluline ja paneel peamiselt, siis jah uuem kindla peale minek. Mul on muidu 2 generatsiooni QD-OLED paneel ja probleeme ei ole olnud peale 7 kuud kasutamist. 1 gen ei olnud hea, sest text fringering oli veits liiga nähtav. 2nd gen juba läks paremaks.
Selle suurusega on kahetised emotsioonid. MMO-de peal on 21:9 parem, FPS-ides 16:9 parem. Kui pildikvaliteet sama, siis võtaks 34". Kahtlus on, et Asuse WOLED on kvaliteedi poolest parem, aga samas 86€ lisa eest suurem 34" G8 on ahvatlev. Mõlemad on hetkel hea hinnaga.
Lisaks on veel 463,67€ eest saada 27" G6 240hz 1440p QD-OLED, aga selle vist jätaks valikust välja.
Sõltub kuidas ja milleks kasutada peamisel. Mina eelistasin suuremat, sest alati saab ka väiksemas aknas jooksutada, samas immersion on suurema diagonaaliga parem _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Sõltub kuidas ja milleks kasutada peamisel. Mina eelistasin suuremat, sest alati saab ka väiksemas aknas jooksutada, samas immersion on suurema diagonaaliga parem
Selle 2024a 34" G8ga on jah segadus. Redditis ka osad arvavad, et on gen3 paneel, aga siis jälle öeldakse, et tegelt ikka vana gen1, sest Gen2.5 34" paneel peaks olema 240hz
Ülikirju siis see seis. Ma tean, et G9 on kõik 2 gen mul 49" aga Hz järgi peaks vist jah aru saama. 175Hz oli Gen1 siiski need vanad Dellid mida promoti korralikult. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
kellelgi monitori käe soovitusi on? Hetkel küll läheb üks AW3225QF sinna külge aga ehk tulevikus midagi kõrvale ka. On pointi vaadata double armi kohe või pigem single?
Mul on DELL MSA20 monitor arm (https://www.dell.com/en-us/shop/dell-single-monitor-arm-msa20/apd/482-bbdi/monitors-monitor-accessories)
See läheb klõps täpselt monitori külge nagu originaal jalg läheks. Täiega rahul. Saab mingid lukud ka peale panna teatud nurkadele, et ei rammiks selle käpaga seina.
kui nähtavas tulevikus teist näed tulemas, võta parem kohe kahekäeline. korralikku tahad, siis seda enam. need on krdi kallid ja alguses ühe ja pärast kahe monitori oma tahtes on kallis lõbu. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Peaks olema täpselt sama paneel mis mitmel teisel. Nagu Asus ROG Swift Pro PG248QP, AOC AGON Pro AG246FK.
Asuse hind on ligi 780€ . Seal küll vist eraldi G-Sync moodul ja asuse ULMB2 ka. Kuid selle monitori puhul peab kasutama Nvidia videokaarti, et 540HZ unlockida. Seega see pole hea variant. Mitte ainult hinna pärast, kuid mingit vendor locki ka ei taha.
Kas keegi suudaks üldse aru saada, et pilt on 270Hz asemel 540Hz ?
Mul jookseb monitor 165Hz ja minuarust on kõik üle 120Hz täpselt sama.
Iga mõistlik inimene keerab pigem graafika ilu peale kui, et võtab kõik miinimumi, et sagedus kõrgeim võimalik oleks.
Muidugi saab. Kuskil 1000hz on see, kus inimene enam ei erista.
120Hz pealt 240'le on tuntav vahe. Ja 240hz pealt 540'le pidi ka väga tuntav vahe olema. Mitte küll nii suur kui 120->240hz.
Ma saan kohe aru kui draiver pange paneb ja monitor desktopil 120Hz asemel 60Hz on, aga 120Hz ja 144Hz vahe on ainult see et ASUSe FW ühega neist algusaegadel ei töötanud.
400€ TN paneeli eest tänapäeval kui tõelise 1ms reaktsiooni aja grey to grey saaks veits juurde pigistades OLED- ga. Või on TN viimastel aastatel OLEDist ette läinud?
Oleks siis olemas FullHD OLED monitori... ei ole ju.
On mingi Dual reso monitor, kuid selle hind oli mingi 1300€ Ning 32"
Mis kohe kindlasti ei sobi FullHD reso jaoks.
Mul ka. Kaalusin ka OLED-i, aga poolteist aastat tagasi ei leidnud veel ühtegi, millel oleks tekst sama hea kui LCD-l ja pildi sisse põlemine täielikult puuduks. _________________ Müüa igasugu asju
Müüa ETKVL kaubaroller/kaubakäru
Kas keegi suudaks üldse aru saada, et pilt on 270Hz asemel 540Hz ?
Mul jookseb monitor 165Hz ja minuarust on kõik üle 120Hz täpselt sama.
Iga mõistlik inimene keerab pigem graafika ilu peale kui, et võtab kõik miinimumi, et sagedus kõrgeim võimalik oleks.
Muidugi saab. Kuskil 1000hz on see, kus inimene enam ei erista.
120Hz pealt 240'le on tuntav vahe. Ja 240hz pealt 540'le pidi ka väga tuntav vahe olema. Mitte küll nii suur kui 120->240hz.
Hertsidega on see, et, et madal > kõrge on vale mõõtmine. Reaalset vahet tunnetad alles siis kui liigud kõrge > madal.
Muidugi inimesed on erinevad ja nad märkavad erinevaid asju või neid häirivad erinevad asjad monitoride juures, aga see peaks olema üsna märgatav, kui paar nädalat 540Hz kasutada ja siis tagasi 270Hz peale liikuda.
Vael kirjutas:
Ma saan kohe aru kui draiver pange paneb ja monitor desktopil 120Hz asemel 60Hz on, aga 120Hz ja 144Hz vahe on ainult see et ASUSe FW ühega neist algusaegadel ei töötanud.
400€ TN paneeli eest tänapäeval kui tõelise 1ms reaktsiooni aja grey to grey saaks veits juurde pigistades OLED- ga. Või on TN viimastel aastatel OLEDist ette läinud?
Jep 60Hz tunnen kohe ära. Tunnen isegi siis ära kui monitor ise on 165Hz aga mingi programmi UI on 60Hz peal liikumas ja näeb lihtsalt ebaloomulikult läägine välja.
120Hz ja 165Hz vahet tunnen samuti. Pole väiksemat vahet a'la 20Hz testinud, aga kahtlustan, et seda enam ei tunneks isegi tagasi liikudes. 45Hz tagasi liikudes juba tunnetab.
von Wu kirjutas:
Mul ka. Kaalusin ka OLED-i, aga poolteist aastat tagasi ei leidnud veel ühtegi, millel oleks tekst sama hea kui LCD-l ja pildi sisse põlemine täielikult puuduks.
Teksti osas on areng pidev. Kõigepealt Samsung muutis oma piksli struktuuri QD-OLED monitoridel sobivamaks PC jaoks.
Siis muutis LG oma W-OLED paneelidel värvid RGWB järjekorda mis on lähemal RGB'le ja järgmine aasta peaks LG hakkama tootma native RGB paneele. Pikemalt siin:
Keegi LG monitori sisemisi kõlareid kasutab? On teil see MaxxAudio sisse lülitatud või on ilma parem? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Härrased monitori-teadjad. Istun hetkel DELL U3417W taga. Väga rahul muidu. Sain korra istuda monitori taga, mille hz oli rohkem kui 60 ja mulle meeldis see sujuvus, mida kogesin niisama windowsis ringi luusides jne. Kuna 34" on sobiv, siis mida arvata sellest: https://www.lg.com/ee/monitorid/lg-34wq75c-b
Ühendatud oleks mini-PC üle HDMI-i ehk 120 hz saaksin kätte ja sellega ka sujuvuse...ma eeldan. Lisaks 90W laadimise funktsioon ehk kuna läppar pidevalt ees, siis saaks otse molust voolu. Hind tundub samuti mõistlik. Olen õigel teel ? Või on kuskil mingi molu, mida ma ei ole märganud ? Jätaks OLED/VA-d välja.
... Kuna 34" on sobiv, siis mida arvata sellest: https://www.lg.com/ee/monitorid/lg-34wq75c-b
Ühendatud oleks mini-PC üle HDMI-i ehk 120 hz saaksin kätte ja sellega ka sujuvuse...ma eeldan.
Linkisid sa õige toote? Sest see 34WQ75C on 60Hz ekraaniga mudel.
miga, Nüüd on hilja. Sa oled pisikuga nakatunud Kui korra >60Hz proovida, siis on raske tagasi minna, kui oled paremat proovinud.
Seepärast ma räägingi neile kes ütlevad, et 240Hz jms on mõttetu - seda ei märka eriti liikudes kõrgema Hz peale. Seda märkab (ja saab hinnata) alles liikudes tagasi madalama Hz peale.
EDIT:
Sinu vajadustele vastab 14 mudelit: https://geizhals.eu/?cat=monlcd19wide&xf=11939_34%7E11955_IPS%7E11963_120%7E14816_90
Kui sa spetsiifiliselt tahad, et oleks Dell, siis Dell UltraSharp U3425WE mudel on odavaim. Kasutab IPS Black 120Hz paneeli. See on parema kontrastiga, kui tavaline IPS.
Mitte päris VA tasemel (rääkimata OLED'st) aga väga hea.
Panin vist vale toote jah. Kurat, ei mäletagi, mida ma vaatasin Tomorrow, sul on õigus! Ma ei saa enam 60 hz tõsiselt võtta kui olen sujuva molu taga istunud.
Kuna molu ei osta iga aasta, siis küsin nii - kas ja kui palju suudab inimene eristada 120 hz ja sealt ülespoole ehk kui ma istun 120 tagant 160+ külge, siis saan ma aru vahest ?
Ei pea Dell olema, lihtsalt on kuidagi nii läinud ajalooliselt, et olen Dellist Delli jooksnud, aga oma hertzi elamuse sain Philipsi monitoril
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.