praegune kellaaeg 03.09.2025 10:57:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
25.02.2025 18:32:49
|
|
|
Bitcoinil pole "tõelist majanduslikku vajadust", ütleb EKP nõunik
Spoiler 
Ise nad istuvad keskpangas ja plaanivad CBDC-i, et ise raha juude trükkida. Nende jutt on volatiivne. Tegelikult 1BTC = 1BTC. Pigem Fiat ja CBDC/Fiat on seotud selle kogusega, mida trükimasin juurde trükib või juurde nulle kirjutatakse keskses aparaadis.
Keskpank on 100% tsentraalne. Bitcoin on 100% detsentraliseeritud ja piiratud kogusega 21 miljoni ringis BTC ja see ei muutu.
---
Kas Strategy ja teistest firmadest ja osariikidest, kes panustab suurtest kogustest bitcoinidest saab uus maailma pank?
Jah. Nemad hakkavad tulekus tegema määravaid otsuseid, kuid kes tahab kõik oma suured kogused kunagi korraga müüki panna ja mille vastu? Kui bitcoini hind on üle miljoni. Mis kuradi
päralt nad peavad odavalt ära andma ja Fiati või Fort Knox kulla vastu vahetama?
Minu peas on tohutult hulgal küsimusi.. hetkel. [siin on vastuolu või rahulolu - kui nad müüvad oma kogused ära hästi odavalt - noh, 10 000 euroga ostaks juba ise 1 bitcoini ära]
--
Kas usute, et kohalikud pangad toovad turule bitcoin light võrgutoe? L1 hoiavad oma pangas ja kliendile antakse igapäevaseks tehinguteks L2 toetuse?
See juhtub siis kui on vaja. Kui bitcoin market cap ületab kulla market cap-i. Ikkagi on L1 hoidmiskassa ja L2 kiirete maksete ja väiksemate tehingute jaoks. See juhtub.
--
bitcoini volatiivsus on isegi selline, et ei saa börsil panustada, sest ei teha kuhu tõuseb või kukub - liiga väike panus ja 2x -7x - see ei anna tõusu korral isegi mingit kasumit - kõrgeks ka ei saa panna - 150x peal on kindel, et jääd ilma. krüptobörsid nagu töötaks ühesuguse algoritmi peal. (ikka kohe alla kui paned 150x)(long)
seega vana tuntud tõde - osta ja kogu oma walletisse - kui on odavama hinnaga - osta rohkem (40 000 - 70 000 bitcoini kohta oleks väga hea ost) - ei võeta tasu ja ei likvideerita kui hind langeb.
olen kindel ostja kui bitcoin hind kukub nulli - iga idioot, kes veel ütleb, et bitcoin kukub nulli - palun - ma ostan teilt 0 - 0.005-ga bitcoine!! [tehisintellekt arvas, et siis tuleb maailmalõpp kui bitcoin kukub nulli..]
---
₿499 096 näitab saylortracker.com
---
Räsi arvutusvõimsus langeb, kuid võrgu tehingu hind võib tõusta kui liiga palju ASICuid võrgust välja lülitatakse. Tavalise arvutini ilmselt võimsus ei lange, sest uue ploki leidmine on nii väike - mitte enam 50 vaid 3,125 ja varsti veel vähem. Ja pigem on nii kujunenud, et mida rohkem hind langeb, siis börsilt keegi ikka vabad bitcoinid endale ära ostab.
5 sendiga ostaks.. 5000 000 USD müüks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
26.02.2025 00:45:01
|
|
|
mina634 kirjutas: |
[tehisintellekt arvas, et siis tuleb maailmalõpp kui bitcoin kukub nulli..]
|
Tehisintellekti arvamust ma küll ei usu, on teada, et õpetatud ka osavalt valetama. Kui BTC oli ca 100k siis marketcap oli mingi 2 triljonit. Oletame, et kukubki nulli. Kas 2 triljoni pärast tuleb maailmalõpp, ei tule. Tõenäoliselt liigub see raha mujale ära.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
26.02.2025 01:23:12
|
|
|
Mis raha liigub mujale? See kaob lihtsalt ära ju. Õigemini ettekujutus sellest et see oli raha, tegelt ei kao ju midagi, mündid jäävad alles ja nende alla pandud raha jääb ka alles, selle kätte kes müüs. Marketcap on niiehknii ainult kujuteldav number.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
26.02.2025 13:25:09
|
|
|
Müügipaanika! Müüge ruttu maha, sest 10% langeb, te jääte ilma kasumist. Pange kohe müüki (ja paari aastapärast ostate 20x kallima hinnaga tagasi..)
--
Millal nulli kukub?
Bitcoin on nr.1 market cap ja nulli kukub pigem pangas sinu pangaarve, koos pangaga.
Ameerika Ühendriikides on panku pidevalt pankrotti läinud, koos klientide rahaga.
Alates 2013 aastast on bitcoin ja bitcoin võrk 100% töökorras olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
26.02.2025 14:47:51
|
|
|
Longero kirjutas: |
Aga seda ma ütlengi "raha liigub mujale" müük/turult väljumine/mingi stablecoini peale konvertimine. |
Raha ei saa väljuda, münt saab omanikku vahetada. Kui keegi su münti soovitud hinnaga ei osta siis vahetust ei toimu. Ehk "väljuda"saab ainult nii palju raha kui sisse pannakse.
Münt elab oma elu, tema hinnaga seotud raha oma. Selleks ajaks kui hind on nullis pole raha kuhugi väljund vaid mündivahetusega koos ei saa enam raha liigutada.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
26.02.2025 15:59:19
|
|
|
Kui on nullis, siis ikkagi 1 btc on 1btc ja pead maksma tehingutasu ikka. [ kui 1 BTC maksab 0.00001 dollarit, siis on inimesi, kes ostab kõik ära]
Võrk on alles - mõned masinad ikka töötavad ja võrgutasu on väike ja BTC ostuhinnad algavad varsti jälle 1 dollar või rohkem.
Davinci räägib midagi long term hoidjate-ostjate ja short term müüjate kohta:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
26.02.2025 23:23:22
|
|
|
Korralik punane dildo
72k tuleb kindlasti ära. Ning kui 67k tuleb, siis juba karude tsoon...
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
27.02.2025 09:56:43
|
|
|
Panen vist orderi 74 000 USD-ga bitcoini ostuks.
Kuigi hetkel näitab kobedat tõusu:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
27.02.2025 11:01:41
|
|
|
Mina pakuks, et mida rohkem paistab, et venelased lastakse rahaturule ligi, seda madalamaks hind kukub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
27.02.2025 12:08:26
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Mina pakuks, et mida rohkem paistab, et venelased lastakse rahaturule ligi, seda madalamaks hind kukub. |
Bitcoin ei toimi nii. Trump kunagi tegi Bitcoini maha, pättide raha. Aga kui nägi, et see sobib praeguse olukorraga, siis kiitis taevani.
Mis venelased teevad ja mõtlevad? See ei muuda - trükkigu rublasi kui palju tahes - bitcoin töötab. Venezuela või Argentiina - trükib raha nii, et inflatsioon on 400% aastas - ikka bitcoin töötab.
Kui rublasi saab veel bitcoinideks vahetada, printigu niipalju kui tahavad.. tavavenelane kui seda veel on olemas - vahetagu rublad bitcoinide vastu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
27.02.2025 16:57:18
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Mina pakuks, et mida rohkem paistab, et venelased lastakse rahaturule ligi, seda madalamaks hind kukub. |
Bitcoin ei toimi nii. Trump kunagi tegi Bitcoini maha, pättide raha. Aga kui nägi, et see sobib praeguse olukorraga, siis kiitis taevani.
Mis venelased teevad ja mõtlevad? See ei muuda - trükkigu rublasi kui palju tahes - bitcoin töötab. Venezuela või Argentiina - trükib raha nii, et inflatsioon on 400% aastas - ikka bitcoin töötab.
Kui rublasi saab veel bitcoinideks vahetada, printigu niipalju kui tahavad.. tavavenelane kui seda veel on olemas - vahetagu rublad bitcoinide vastu. |
Venelaste probleem on selles, et neil pole oma dollareid kuskil hoida. Kodumaal võetakse lihtsalt ära ja välispankades võidakse need samuti ära võtta või külmutada. Bitcoini hinnarisk on küll suur, aga mitte nii suur kui rublal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
27.02.2025 18:20:29
|
|
|
Tead, küsigu Putinilt dollareid. Tema annab. Siis saab ka soodsamalt bitcoinideks vahetada. Muidu peab rubla pealt topelt peale maksma.
Nüüd saavad ehk ka tiblad otse Trumpilt küsida - kuigi vist maavarade vastu.
Tead, mis tehakse vene tiblaga kui see Kiievis on - lüüakse maha!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
28.02.2025 08:51:47
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Korralik punane dildo
72k tuleb kindlasti ära. Ning kui 67k tuleb, siis juba karude tsoon...
Spoiler 
|
Pakun, et ajutine põhi tuleb 70k - 80k vahel ja siis jõhker bounce kuni 94k märtsi alguses.
Aga LTC
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
28.02.2025 10:05:06
|
|
|
LTC-ETF on tulemas - sealt on ka mingit tippu oodada..
Praegult on aga langemas:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
28.02.2025 11:32:48
|
|
|
Praegu tuleb USA'st igapäevaselt midagi, mis aktsiaturgu koos krüptoga alla veab. Tänane vilets PCE index viiks meid tõenäoliselt 70K algusesse. Sealt oleks juba mõistlik vaikselt ostma hakata.
|
 |
sezhers
HV vaatleja
|
28.02.2025 12:21:27
|
|
|
No kui kogu maailma tariifidega ähvardada ning kogu USA majandus impordib sisendit välismaalt, siis pole ju väga kindel, mis võib veel toimuma hakata, sellepärast ka väike paanika turgudel. Ja mis on kõige riskantsem asset class, kust võiks cashi välja võtta? Krüpto. Kui peaks US poliitika stabiliseeruma ning võib olla ei kehtestata ka kõiki tariife, siis võiks oodata stabiilsust ja ka turgude taastumist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
28.02.2025 12:37:43
|
|
|
Kui vaadata, et mis on kõige riskantsem vara, siis on see katteta USD Fiat dollar. (ületab 10-13% inflatsiooniga aastas)
Bitcoin on kattega - 21 miljonit žetooni või Coini. 1 BTC = 100 000 000 sats-i. satoshit.
Kuld on siiski ka 2-3% inflatsioonis.
----
Mida rohkem bitcoini hind langeb, seda rohkem saab teda osta - sinnamaani kui jälle tõusma algab - tulevikus on võitja see, kes börsile kirjutab ise, mis koguses ja mis hinnaga müüa tahab ja see võib juhtuda juba järgmisel poolitumisel. Või ülejärgmisel - lihtsalt vaalade käes on bitcoinid.
Ja see jutt, et läheb ikka nulli ja te olete poolearulised..
Mis aru on eestlasel, kes usub poliitikute juttu, et maksud ei tõuse ja euro on kõige stabiilsem raha, mida pangas hoida.
Sama - 10-13% inflatsioon aastas - ega dollarist väga hind ei erinegi.
viimati muutis mina634 28.02.2025 12:42:02, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
28.02.2025 12:40:50
|
|
|
Bitcoin on kattega - 21 miljonit žetooni või Coini. 1 BTC = 100 000 000 sats-i. satoshit. |
Et bitcoini katjaks on.... bitcoin ise?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
28.02.2025 12:45:10
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Bitcoin on kattega - 21 miljonit žetooni või Coini. 1 BTC = 100 000 000 sats-i. satoshit. |
Et bitcoini katjaks on.... bitcoin ise?  |
Jah. + vaalad ehk kogukond, kes usub selle väärtusesse.
Nüüd Fiat on see, mis on pangad + kergeusklikud, kes usuvad pankadesse.
Mis vahe on kogukonnal, kel on avatud koodiga tarkvara ja pankade eliidil, kel on omakasu ja varjatud lubadused, et Fiat on tagatud ja inflatsioon on maksimum 3% aastas??
|
|
tagasi üles |
|
 |
sezhers
HV vaatleja
|
28.02.2025 15:57:11
|
|
|
Kui vaadata, et mis on kõige riskantsem vara, siis on see katteta USD Fiat dollar. (ületab 10-13% inflatsiooniga aastas)
Bitcoin on kattega - 21 miljonit žetooni või Coini. 1 BTC = 100 000 000 sats-i. satoshit.
Kuld on siiski ka 2-3% inflatsioonis.
----
Mida rohkem bitcoini hind langeb, seda rohkem saab teda osta - sinnamaani kui jälle tõusma algab - tulevikus on võitja see, kes börsile kirjutab ise, mis koguses ja mis hinnaga müüa tahab ja see võib juhtuda juba järgmisel poolitumisel. Või ülejärgmisel - lihtsalt vaalade käes on bitcoinid.
Ja see jutt, et läheb ikka nulli ja te olete poolearulised..
Mis aru on eestlasel, kes usub poliitikute juttu, et maksud ei tõuse ja euro on kõige stabiilsem raha, mida pangas hoida.
Sama - 10-13% inflatsioon aastas - ega dollarist väga hind ei erinegi. |
kui sind uskuda, siis sul peaks olema pangakonto pidevalt nullis ning iga juurdetekkiva euroga ostad sa bitcoini, ja kui vaja millegi eest tasuda, siis müüd vaid selleks. kas on nii?
ma usun küll krüpto võidukäiku mingi hetk, aga sinu joonistatud pilt on ikka liiga idealistlik ja suht ebarealistlik, vähemalt hetkel. Hetkel ei ole bitcoiniga midagi peale hakata peale selle, et hoiad seda kuskil walletis ning tänu sellele see ongi turvaline nö... mitte keegi ei taha vahetada krediitkaardi mugavust nn turvalise UTXO mudeli vastu, kuna see ei ole piisava läbilaskevõimega, ei ole piisavalt kiire, jne.
Store of value? jah, mõningal määral on, aga järgmise 10-15 aasta jooksul järgmise 2-3 halvingu järel tekib küsimus, mis Bitcoini turvalisust tagab siis? Praegu katab block production pmst 95+% security budgetist, kuna tehingutasud ei kata isegi 5% kaevandamise kuludest. Ehk siis see väike inflatsioon, mis tal on, ongi see, mille tõttu BTC kaevandamise hash power on nii kõrge nagu ta on praegu. Kui mining difficulty pidevalt kasvab, halvingu tulemusena block reward aga väheneb, ja näiteks hind ei käi samas tempos kaasas, siis miks peaks keegi seda kaevandama kahjumiga?
Aga see selleks. Eks elame ja näeme. Ma lihtsalt soovitaks veidi pilvedelt maale lähemale tagasi tulla ja vaadata asju kriitilisema pilguga, mitte sinisilmselt uskuda mida iga bitcoin maxi KOL räägib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
03.03.2025 09:48:03
|
|
|
Ainult kulda mees tegi (Peter Schiff) ajaloolise postituse:
Spoiler 
--
20 osariiki vähemalt paneb oma raha bitcoinidesse. Trump oma perekonnaga ka eetritesse ja solanasse ning xrp-sse.
Suvel lubas trump 100% panna raha bitcoini kui reservi, nüüd mõtles ümber, et ikka tsentraliseeritud xrp-sse ja kahtlasesse eetrisse. Ka aadrit laseb - ADA.
Jah, TRUMP token istub solanas.
USA strateegiline reserv:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.03.2025 10:18:21
|
|
|
ot: |
Nüüd Fiat on see, mis on pangad + kergeusklikud, kes usuvad pankadesse. |
ot: |
Fiat currency'te taga on siiski terved riigid koos kõigi oma inimeste, varade ja majandusega. Euro väärtust tagab näiteks 20 EU riiki. See on väga erinev Bitcoinist, mille taga on tänapäeval tont teab kes. |
Lugesin hommikul, et mingi Blackrocki Bitcoini ETF nimega iShares BitCoin Trust (NYSE: IBIT) lööb lained, analüütikud pakuvad 50x upside'i sellele.
Et kui keegi tahab natuke rahaga lotot mängida (ja võibolla kõigest ilma jääda), aga ei viitsi hakata mingit walletit endale tekitama ega kontot kusagil coin exchanges, siis see on vist hea lihtne.
Allikas: https://finance.yahoo.com/news/billionaires-buying-blackrock-etf-wall-082000185.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
03.03.2025 11:25:04
|
|
|
Vaadake ka maailma - ja eriti venemaa tootlikust:
https://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html
Miks saksamaa tahab venemaaga diili teha, peale usa?
--
https://www.usdebtclock.org
Sinna on lisatud ka D.O.G.E kell.
36,5 trillionit võlga ja päris karmi hinnangu annan USD dollarile. Need pangad, kel on päris bitcoin - bitcoini walletis. Suudavad kunagi veel oma naha päästa.
USA administratsioon teab väga täpselt, et USD laenamine kui selline enam ei tööta, sest paljud pangad ei suuda "laenata" ja lähevad pankrotti. USA-s on nii, et kui pank läheb pankrotti, siis klient jääb kõigest ilma.
Jah, USD on peamine FIat raha. Ka ameerika börsid on peamised.
KULD ja BITCOIN. Rohkem siin maailmas tagatist ei ole.
Ostke bitcoini oma walletisse, tehke turvaline backup. Ja kui on windows OS. Siis kasutage mõnda turvalisemat riistvara rahakotti.
viimati muutis mina634 03.03.2025 11:50:22, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|