Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  STALKER 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
krr
Kreisi kasutaja
krr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.02.2025 13:22:45 vasta tsitaadiga

kõike seda juttu siin lugedes paistab, et tuleb veel mõnda aega oodata, kuni kõik need probleemsemad asjad mingi ühe suurema update/pätsiga korraga peale saab ja alles siis see mäng ette võtta icon_rolleyes.gif
ei viitsi mingite modidega jurama hakata, ilmselt samas easy või normal tasemega mängides on asi mitte nii hirmus raske

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

sõnum 21.02.2025 20:10:00 vasta tsitaadiga

krr...eks neid kergeid mänge on - no ütleme nii, et terve maa ja ilm täis icon_lol.gif mina isiklikult pole neid ühtegi üle ~15min mängida viitsinud. see, et stalker raske on pole just otseselt mingi miinus, lihtsalt kõigile ei meeldi alati kõik täpselt ühesugused "raskused". minule näiteks ei meeldi mingit tuima kolli või koerakarja tümitada pool tundi (loomulikult kergema raskusastme peal on see väga palju lihtsam) - siis installisin vastava modi. samas meeldib väga lahing inimvastastega ja seetõttu neid kuidagi kergemaks muutnud ei ole modidega. see valikuvõimalus ja vabadus on pigem positiivne kui negatiivne külg.
ei ütleks, et tänasel päeval mängu installides oleks enam modid tingimata kohustuslikud. päts 1.2 on juba suht selline, et peamised probleemid on lahendatud. tegelikult juba varemates versioonides oli mäng täitsa mängitav.
modid, mida näiteks mina kasutan on mängu enda jaoks sobivaks muutmiseks. pealegi, neid paigaldada on nii lihtne, et natuke naeruväärselt kõlab see "modidega jurama hakata" jutt. kõva jura küll tõsta üks fail ühte folderisse icon_biggrin.gif umbes sama raske nagu menüüs mingit settingut muuta. ma arvan, et tõsisemad mängijad mängivad seda asja alati mingi portsu modidega...sest on võimalus seda teha. casual playerid mängivad ilma sest pole harjunud mod'e kasutama

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
end889
HV kasutaja
end889

sõnum 21.02.2025 23:08:45 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
krr...eks neid kergeid mänge on - no ütleme nii, et terve maa ja ilm täis icon_lol.gif mina isiklikult pole neid ühtegi üle ~15min mängida viitsinud. see, et stalker raske on pole just otseselt mingi miinus, lihtsalt kõigile ei meeldi alati kõik täpselt ühesugused "raskused". minule näiteks ei meeldi mingit tuima kolli või koerakarja tümitada pool tundi (loomulikult kergema raskusastme peal on see väga palju lihtsam) - siis installisin vastava modi. samas meeldib väga lahing inimvastastega ja seetõttu neid kuidagi kergemaks muutnud ei ole modidega. see valikuvõimalus ja vabadus on pigem positiivne kui negatiivne külg.
ei ütleks, et tänasel päeval mängu installides oleks enam modid tingimata kohustuslikud. päts 1.2 on juba suht selline, et peamised probleemid on lahendatud. tegelikult juba varemates versioonides oli mäng täitsa mängitav.
modid, mida näiteks mina kasutan on mängu enda jaoks sobivaks muutmiseks. pealegi, neid paigaldada on nii lihtne, et natuke naeruväärselt kõlab see "modidega jurama hakata" jutt. kõva jura küll tõsta üks fail ühte folderisse icon_biggrin.gif umbes sama raske nagu menüüs mingit settingut muuta. ma arvan, et tõsisemad mängijad mängivad seda asja alati mingi portsu modidega...sest on võimalus seda teha. casual playerid mängivad ilma sest pole harjunud mod'e kasutama

Ma jooksen ikka vanilla gamei icon_biggrin.gif Ei tunne hetkel modidest puudust, otsisin just weird wateri ka ülesse ja nüüd saab mingi 130kg kola ära vedada korraga nagunii, see juba piisav et remondi raha teenida ja midagi plussi ka jääks, hetkel cashflow konstantselt suurenenud. Mäng siiani ülihea icon_biggrin.gif

siven
HV veteran
siven

sõnum 21.02.2025 23:15:22 vasta tsitaadiga

end889 kirjutas:
Wiltz kirjutas:

Ma jooksen ikka vanilla gamei icon_biggrin.gif Ei tunne hetkel modidest puudust, otsisin just weird wateri ka ülesse ja nüüd saab mingi 130kg kola ära vedada korraga nagunii, see juba piisav et remondi raha teenida ja midagi plussi ka jääks, hetkel cashflow konstantselt suurenenud. Mäng siiani ülihea icon_biggrin.gif

ja siis käid pilt virvendab nagu täis koguaeg selle weird wateri pärast?
tõmbasin insta modi mis selle ära võtab ,millega need developerid küll mõtlevad
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 22.02.2025 01:07:29 vasta tsitaadiga

mul on ammusest ajast peal mod, mis võtab maha näiteks radiationi (low levels) virvenduse. eks kohati on jah selline tunne, et mida nad küll mõtlesin...aga no raske nagu väga närvi ka minna kui asja fixiv mod on pea alati paari kliki kaugusel olemas. nii mõnegi teise mängu puhul oled sarnaste veidrustega sundolukorras, et kas mängi nii või ära mängi üldse
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
end889
HV kasutaja
end889

sõnum 22.02.2025 14:56:12 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
end889 kirjutas:
Wiltz kirjutas:

ja siis käid pilt virvendab nagu täis koguaeg selle weird wateri pärast?
tõmbasin insta modi mis selle ära võtab ,millega need developerid küll mõtlevad

Pilt hakkab virvendama siis kui 50+kg asju on, seda balanciti päris normaalselt....pealegi panen ma weird wateri alles siis käikku kui mingit kohta lootin ja vastased on juba ära lastud kõik. Korjab kola, kui raskeks läheb weird water peale ja korjan lõpuni. Tagasi teel ka random encounterite kola kokku.
Otseselt virvendust ma küll ei tähelda, pigem kõigub küljelt küljele nagu purjus oleks, aga see nagu väga häiriv küll pole et kohe peab modima hakkama.

Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 23.02.2025 00:43:12 vasta tsitaadiga

Proovisin seda mängu ja mind ta ei suutnud kaasa haarata
busta
HV veteran

sõnum 23.02.2025 21:09:41 vasta tsitaadiga

Muhekas, Sinupuhul ei üllata icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 24.02.2025 00:48:57 vasta tsitaadiga

kui mingi max 30 mintsa proovida siis ilmselt ei haara/ei saagi väga haarata. isegi mul endal oli esimesed 30-45 mintsa selline tunne, et ah minge pekki mingisugune tüüpilise lääne mängu kloon tehtud või...kus koguaeg käib mingi "stoori" ja cutscene ja keegi "seletab" midagi taustal. õnneks see oli vaid kohustuslik tutorial.

kui sealt edasi ka ei haara siis njah, pole ilmselt sinu (tüüpi) mäng lihtsalt. see on enamvähem fallout, ukraina settingus väga realistliku maailmaga. ainult et neid eesliga rändavaid tradereid ei ole kahjuks icon_lol.gif

tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 24.02.2025 00:51:34 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:

Küsisin ma su arvamust? Mine ole toksiline ma ei tea kus!

Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 24.02.2025 08:57:57 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru kuidas stalker 2 mul Steami tekkis?...

Mul oli Xbox/Microsoft pass.

Eile eile avastasin järsku et steamis on ka tekkinud eraldi.

rene p
HV veteran

sõnum 24.02.2025 18:11:56 vasta tsitaadiga

Panen küsimused spoilerisse, kes mängu spoilida ei taha.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 24.02.2025 18:27:06 vasta tsitaadiga

Sääl luuk mis viib maa alla

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 24.02.2025 19:11:16 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
kui mingi max 30 mintsa proovida siis ilmselt ei haara/ei saagi väga haarata. isegi mul endal oli esimesed 30-45 mintsa selline tunne, et ah minge pekki mingisugune tüüpilise lääne mängu kloon tehtud või...kus koguaeg käib mingi "stoori" ja cutscene ja keegi "seletab" midagi taustal. õnneks see oli vaid kohustuslik tutorial.

kui sealt edasi ka ei haara siis njah, pole ilmselt sinu (tüüpi) mäng lihtsalt. see on enamvähem fallout, ukraina settingus väga realistliku maailmaga. ainult et neid eesliga rändavaid tradereid ei ole kahjuks icon_lol.gif

Ma e i oskagi sulle öelda kaua ma seda mängisin ajaliselt, aga kuna mul oli Gamepassi võimalik euroga kasutada siis võtsin selle ligi. Kui ma nüüd ei eksi siis ma tegin selle esimese ala puhtaks, enne kui läbi kiviaia teise kaardi ossa edasi liikusin. Muidugi käisin ma ka kõik küsimärgid läbi. Ja kuna mul see 14 päevane gamepass oli siis ma väga ei nänud ka mõtet mängu väga edasi teha, sest oli ikkagi plaanis see Steami kunagi võtta. See kõik oli muidugi üsna alguses kohe kui mäng välja tuli. Eks ma lasen tal küpseda ja paremaks muutuda ja ootan ka hinna langemist, hetkel muid mänge mida mängida läbi. Aga jaa nende mängudega on tõesti nii kas meeldib või ei meeldi. Kindlasti ei hakka ma nüüd kritiseerima ja ütlema, et tegemist on halva mänguga. Eks kõigi asjadega on nii kas meeldib või siis mitte. Eks ma jälgin seda postitust edasi ja loen teie kommentaare ja arvamusi icon_smile.gif

Wiltz
HV Guru

sõnum 24.02.2025 19:37:38 vasta tsitaadiga

See esimene ala on 100% "tutorial" ja täiesti erinev päris mängust. Eks ma arvasin ka jah, et sa just seda osa mängisid. Noh üldiselt soovitan siiski päris mängu proovida ja selle põhjal arvamust kujundada icon_smile.gif Umbes nii 3-4 tunni mänguajaga peaks saama päris ettekujutuse asjast. See võib muidugi tunduda palju aga mis parata
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 24.02.2025 19:43:34 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
See esimene ala on 100% "tutorial" ja täiesti erinev päris mängust. Eks ma arvasin ka jah, et sa just seda osa mängisid. Noh üldiselt soovitan siiski päris mängu proovida ja selle põhjal arvamust kujundada icon_smile.gif Umbes nii 3-4 tunni mänguajaga peaks saama päris ettekujutuse asjast. See võib muidugi tunduda palju aga mis parata

Eks ma ta kunagi ette võtan uuesti, ma tõesti ei oska öelda kaua ma mängisin. Aga kui ma ei eksi siis rohkem ikka kui 3-4h aga olgu las see jääda icon_smile.gif

busta
HV veteran

sõnum 24.02.2025 23:09:44 vasta tsitaadiga

Muhekas kirjutas:
Wiltz kirjutas:

Ma e i oskagi sulle öelda kaua ma seda mängisin ajaliselt, aga kuna mul oli Gamepassi võimalik euroga kasutada siis võtsin selle ligi. Kui ma nüüd ei eksi siis ma tegin selle esimese ala puhtaks, enne kui läbi kiviaia teise kaardi ossa edasi liikusin. Muidugi käisin ma ka kõik küsimärgid läbi. Ja kuna mul see 14 päevane gamepass oli siis ma väga ei nänud ka mõtet mängu väga edasi teha, sest oli ikkagi plaanis see Steami kunagi võtta. See kõik oli muidugi üsna alguses kohe kui mäng välja tuli. Eks ma lasen tal küpseda ja paremaks muutuda ja ootan ka hinna langemist, hetkel muid mänge mida mängida läbi. Aga jaa nende mängudega on tõesti nii kas meeldib või ei meeldi. Kindlasti ei hakka ma nüüd kritiseerima ja ütlema, et tegemist on halva mänguga. Eks kõigi asjadega on nii kas meeldib või siis mitte. Eks ma jälgin seda postitust edasi ja loen teie kommentaare ja arvamusi icon_smile.gif

See on jah päris algses. Kuni sinnani oli mulle ka igav. Võlu tuleb siiski hiljem välja. Siis kui õpid süsteeme leidama, neid kasutama ja vaikselt teemale pihta saama. Koort lahutades ja saab keelest aru, siis hakkab neid küsimusi muudkui juurde tekkima. See läheb tõusvas joones üles, mis tekitab järjest uusi agasid. See ongi sedasi ülesse ehitatud. Egas muidu mõni vend juba mitu korda läbi teinud, sest tahaks nii ja naa proovida, uusi vastuseid leida. Ei ole aastaid sellist head üksikmängu kohanud. Nagu mainisin, ei üllata.

Muhekas kirjutas:
busta kirjutas:

Küsisin ma su arvamust? Mine ole toksiline ma ei tea kus!

Iga rea peale on siin õigus arvata, avalik värk. Ise kujundad ja seisad enda eest.

Edit.: Minu meelest on siis asjad õigesti tehtud kui saad küla täielikult roheliseks. Siis on kõik sõbrad ja usaldavad. Vbl eksin aga ühes külas see isegi õnnestus. Kui vahepeal kondama minna siis võib juhtuda, kas lugu läheb meelest või saab näiteks missioni või kõrvalmissioni aeg otsa või näiteks mingi vale lüke, pisidetail, vale asi kusagilt kaasa krahmata, valele vennale kuuli ja keegi saab kusagil pahaseks. Esimene kord tripin lihtsalt läbi ja pärast kui moment aega saab siis juba tähelepanelikult läbida aga kiirem, et tekiks üks lugu.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.02.2025 01:13:21 vasta tsitaadiga

No minul mingi hetk tuleb selline järgmine playthrough, kus kavatsen sirge seljaga KÕIK tüübid IGAS külas ja muus asustatud punktis lihtsalt maha lasta icon_lol.gif Okei, mingi ühe techniciani ja traderi peab ilmselt ellu jätma...õigemini neid vist ei saagi maha lasta sest ei lase seal putkades tukki välja tõmmata.
Aga jah, eks näis mis saab kui nii mängida. Actionit peaks palju saama ja main questi vist eriti palju ei mõjuta ka. Eriti tahaks kõik need wardid maha kõmmutada kõikjal, tunduvad üsna nina püsti vanad oma roostes ja kõvera toruga tukkidega

tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 25.02.2025 07:54:22 vasta tsitaadiga

Küla roheliseks saigi vist sedasi kui mitte kedagi maha ei lasknud. Kannatasid ülbamise ära aga kole palju oli surumist. Mingilt maalt hakkas ülle viskama, siis hakkasid vennad järjest kuuli saama 😄 Kaua võib 🥲 Peab päris pika närviga olema kui kõik kükad roheliseks saada 🤗
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 26.02.2025 10:05:27 vasta tsitaadiga

Loll! küla saab ainult roheliseks kui hästi palju tuulikuid ehitad!

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 26.02.2025 23:56:32 vasta tsitaadiga

Viimase nvidia ajuriga oli 3090 peal päris hea. Nädalavahetusel võiks uuesti ette võtta thumbs_up.gif

ot:
ahvilõust kirjutas:
Loll! küla saab ainult roheliseks kui hästi palju tuulikuid ehitad!

Pela rahus ja vaata, kuidas lüps käib. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 01.03.2025 08:53:19 vasta tsitaadiga

kas keegi on uuemat pätsi UNinstallinud ka kuidagi?! icon_lol.gif on see üldse võimalik? arvatavasti mitte...ainuke variant vist mäng uuesti installida vanema versioonina ning save'd üle tõsta

olen nüüd selle 1.2.1'ga mõnda aega mänginud ja no täielik katastroof minumeelest. enne pätsi installimist oli mäng päris hea - st. muidugi teatavad modid pidid olema installitud economy jaoks jne aga muidu mäng nagu üsna okei. nüüd on see, et uus päts paremaks ei muutnud absoluutselt mitte midagi ja selle asemel on hoopis üsna pidevad kokkujooksmised, mingid üsna veidrad bugid aegajalt ja kõige hullem - artifacte ei ole võimalik üldse enam kätte saada. ilmub ja lendab NAHHUI, iga kord, igal pool! lisaks sellele kustuvad laibad ülikiiresti ära ja on muidki hädasid. päris masendav ikka...

AI näeb sind endiselt läbi seinte ja kilomeetri kauguselt öösel, seljaga olles. stealth gameplay ei ole sõna otseses mõttes mitte mingist otsast parem, tundub lausa et on isegi hullem. täiesti wtf "parandusepakk" ikka. selle tegi vist sama vend, kelle vaimusünnitus on see kuradime swampi map mis oli lihtsalt üks õuduste õudus ja totaalne ajaraisk kuubis mängida icon_confused.gif

tagasi üles
terric
HV kasutaja
terric

sõnum 01.03.2025 12:07:50 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
kas keegi on uuemat pätsi UNinstallinud ka kuidagi?! icon_lol.gif on see üldse võimalik? arvatavasti mitte...ainuke variant vist mäng uuesti installida vanema versioonina ning save'd üle tõsta

olen nüüd selle 1.2.1'ga mõnda aega mänginud ja no täielik katastroof minumeelest. enne pätsi installimist oli mäng päris hea - st. muidugi teatavad modid pidid olema installitud economy jaoks jne aga muidu mäng nagu üsna okei. nüüd on see, et uus päts paremaks ei muutnud absoluutselt mitte midagi ja selle asemel on hoopis üsna pidevad kokkujooksmised, mingid üsna veidrad bugid aegajalt ja kõige hullem - artifacte ei ole võimalik üldse enam kätte saada. ilmub ja lendab NAHHUI, iga kord, igal pool! lisaks sellele kustuvad laibad ülikiiresti ära ja on muidki hädasid. päris masendav ikka...

AI näeb sind endiselt läbi seinte ja kilomeetri kauguselt öösel, seljaga olles. stealth gameplay ei ole sõna otseses mõttes mitte mingist otsast parem, tundub lausa et on isegi hullem. täiesti wtf "parandusepakk" ikka. selle tegi vist sama vend, kelle vaimusünnitus on see kuradime swampi map mis oli lihtsalt üks õuduste õudus ja totaalne ajaraisk kuubis mängida icon_confused.gif

Mulle ka tundus 1.1.4 või mis enne 1.2 oli ok aga paistab, et oli vaja torkida. Aga harjub ära.

Ma oskan ainutlt artifactide kohta ütelda, et alguses ma ka paanitsesin aga siin jagatud soovitused toimivad (st. 2-3x hüppab uude kohta ja siis jääb paigale enamasti).
Ja nüüd salvestan ca. 200 m ennem ja siis "bear" skanneriga rahulikult liigun ja kui juhtub, et lendab seina või masse, laen uuesti (või kui miski kehv kivi tuleb siis ka uuesti).

Laibad jah kohati kaovad ära ainult relv jääb aga mitte alati ei kao (pole aru saanud seost).
Ja nüüd vaja korjamisel kiirustada, muidu jääb ka luudist ilma... See osa muidugi OK, loodivad, ravivad jne.
Päris 100% ei toimi busta soovitatud moodi MrG3ba_NPCDropArmorPlusAmmo90_P st. arendajad muutsid osade gruppeeringute tegelaste parameetreid (exot vähem jne).

Läbi seinte tundub, et lasevad siis kui on vaatetornides või linnas ka osaliselt.
ot:
Ma alguses proovisin seda, et keelasin Steami uuenamise aga kuna Stalker 2 ilma internetita ei läinud käima siis tulid ka uuendised järgi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 01.03.2025 14:53:43 vasta tsitaadiga

Wiltz, Viska modide kaust tühjaks ja vaata, kas siis jookseb kokku. Midagi nendest sinna siis ei sobi enam, selle uuema versiooniga. Mul pani nende vanemate modiega kokku. Ei ole veel aega olnud uurida seda. Edit: Nvidial 27.feb. seisuga uus driver: 572.60 jõudu katsetamisel...
tagasi üles
end889
HV kasutaja
end889

sõnum 01.03.2025 17:53:40 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Wiltz, Viska modide kaust tühjaks ja vaata, kas siis jookseb kokku. Midagi nendest sinna siis ei sobi enam, selle uuema versiooniga. Mul pani nende vanemate modiega kokku. Ei ole veel aega olnud uurida seda. Edit: Nvidial 27.feb. seisuga uus driver: 572.60 jõudu katsetamisel...

Ma pidin ddu-ga lagedaks laskma driveri siis hakkas jooksma, vahest random crashe ikka, aga väga harva. FSR-i kasutada ei saa, siis on memory leak kohe ja umbes 10 minutiga jookseb mäng kotti. Muidu fsri fpsi boost suht korralik, sinna 120-130 kanti, aga hetkel DLSS Quality ja mingi 60-80 vahele vast.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  STALKER 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.