Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 208, 209, 210, 211, 212  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Prillpapa
Aeg maha 1p

sõnum 17.01.2025 15:21:12 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
Palju võiks BTC veel ostmiseks saadaval olla?
Sedasi ei ole vist korrektne küsida, ehk kõlab samamoodi kui küsida "palju dollareid/kartuleid/autosid veel ostmiseks saadaval on".
BTC kauplemine allub turureeglitele, ehk nõudluse pakkumise suhtele, kui lähed otsima, et keegi sulle turuväärtusest alla nt -20% BTC-d odavamalt müüks, võib saadavus osutuda nulliks, kui pakud 2x kõrgemat hinda, võid saada pakkumisi rohkem kui oodata oskad, kui pakud 100x kõrgemat turuhinda, müüakse tõenäoliselt kogu aktiivne BTC sulle ära icon_lol.gif

Korrektne vastus saadavus oleneb, kuiväga sa BTC-d tahad, tee soliidne pakumine ja siitsamast foorumist rahvas ummistab su BTC müügisoovidega ära icon_wink.gif

Janis
HV Guru

sõnum 17.01.2025 15:24:49 vasta tsitaadiga

Prillpapa kirjutas:

Korrektne vastus saadavus oleneb, kuiväga sa BTC-d tahad, tee soliidne pakumine ja siitsamast foorumist rahvas ummistab su BTC müügisoovidega ära icon_wink.gif

Orderi üles panemine on ju oluliselt lihtsam
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.02.2025 10:49:51 vasta tsitaadiga

Miks ma arvan, et EVM ja ethereum, base, bsc ja teised on vigased?

https://support.uniswap.org/hc/en-us/articles/8723118437133-What-are-token-warnings

Kõige hullem on kui tokenil on 100% fee detected. Milleks sellist võrku üldse teha, kus on võimalik scam, spam tokeneid ehitada. bitcoin ja monero on selles mõttes parem, et sind ükski token petta ei saa..

Tee pappi aga arvesta, et PoS on lollidemaa.. (kus saab ise ka petetud..)
-----
LISA: nüüd ehitatakse ka L1 peale USDC tokeni sarnast- ilmselt saab ka külmutada. PoW - kui ehitad neid tokeni võimalusi võrku - siis iga loll token, millel on külmutamine, lukustamine või eemaldamise võimalus - saab teha keegi veel, peale sinu - ei ole DETSENTRALISEERITUD võrk!!
MEV ja DEFI - see on veebibaasidele ehitatud krüptoraha olemus - PoS - Power of Sitt. web3 - veeb - 3in1. "3 auku ühes"
PoW on ainuke tugev kiht. Vahetada saab küll DEX-i kaudu näiteks (kuid väikeste summade kaupa puudub ka täielik krahh)
võileivarünnakud - jah kui ehitatakse selline võrk, kus saab USDC tokeni külmutada organite poolt, siis võileivarünnakud on võimalikud.. kõik bsc, ethereum, solana, base.jt esindavad kultuurikihti - keskselt juhitud tokenite dünastia.
Spoiler Spoiler Spoiler

---
L1 on kindel, kuid DEFI ja L2 võib olla vigane.
Mul oli omaniku õigus DeFI-s (oleks saanud virutada 100 000) - see oli õnneks ühel logimisel nii. Nüüd olen ikka Depositor
Tõmmis siin:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Longero
HV veteran

sõnum 16.02.2025 21:58:30 vasta tsitaadiga

Rahva raha kadus! Milei meemimünt haihtus sadade miljonitega õhku!
https://majandus.postimees.ee/8193425/rahva-raha-kadus-milei-meemimunt-haihtus-sadade-miljonitega-ohku
tsitaat:
Argentina presidendi Javier Milei poolt kiidetud LIBRA token tõusis tundidega taevasse vaid selleks, et krahhiga vastu maad paiskuda—koos sellega kadus ka investorite raha. Kõne alla on tulnud presidendi tagandamine.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 20.02.2025 15:15:51 vasta tsitaadiga

kulla ja bitcoini deflatsiooniline indeks:

USD on inflatsioonis:

----
energiaga tagatud raha - jah, vanasti olid energiaga tagatud kuldmündid, hõbemündid
ennem nixoni oli paberdollar tagatud energiaga - raskelt töödeldava kullaga (kaeva, puhasta, ümbertöötlus - kuniks 99%) - mis oli tagatis.

bitcoin ja monero on esmaklassilised energiaga tagatud krüptovaluutad, üks on avaliku plokiahelaga ja teine on lausa "energiaga tagatud digitaalne sularaha". Mõlemad on füüsiliselt
tagatud energiaga - elektrivoolu energia - üks ASIC ja teine CPU.

Parim raha on elektrienergiaga tagatud raha. Need peavadki rikkamad olema, kes toodavad rohkem elektrit ja odavamalt - nad saavad kulutada ka raha!!!

Allikas:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 21.02.2025 03:39:53 vasta tsitaadiga

mina634, ära nüüd liiga hoogu ka mine, vahepeal on kasulik pilvepealt maapeale kukkuda (mõtlen mitte pahapärast).
Võib nii minna (BTC vms kasuks), aga võib vabalt teisiti minna. Inimeste tegevus ja tähelepanu seotakse mingi sitaga ära, samal ajal ostetakse kuld vaikselt kokku.
Ega see käigi välk-pauk vaid võtab aastaid aega.
Seda enam on põhjust kahelda, et Saylor ja mõned teised näod karjuvad, a'la "Müüge kuld maha, kulla aeg on möödas, BTC on uus kuld"... küsige oma kaine mõistuse käest, et kas nagu totter ei ei tundu icon_eek.gif???

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.02.2025 05:23:26 vasta tsitaadiga

BTC/LTC/XMR - kolmikliit. Isa, poeg ja püha vaim.

Tegelikult on bitcoin rahvaste isa, pärandvara. Jumalik püha paiste. Ja monero on vaim.
Bitcoin on kultus ja religioon. Ja religioon on õitseng.
Renessans. Pariisi moekunst. Matemaatika. Satoshi Nakamoto on Jaapani 70/80/90ndate tööstusrevolutsioon.

Iga eestlane, kel ei ole bitcoine on - loll eestlane. Kultuurivaba eestlane.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 21.02.2025 06:07:22 vasta tsitaadiga

Lihtsalt mõte, et milline saab olema lõppvaatus mingil ajal.
Kas võiks selline asi olla võimalik. Kui enamus BTC on kokku ostetud rikkurite poolt siis tehakse mingi muudatus kunagi mis muudab BTC anonüümseks?
mina634, Kas selle viimase postiga Läks AI lappesse... ei kõla loogiliselt icon_rolleyes.gif
----------------------------
Musk tahab auditeerida 50 aastat pimedas seisnud Fort Knoxi kulda https://tavid.ee/uudised-musk-tahab-auditeerida-50-aastat-pimedas-seisnud-usa-kullavarusid/
Mis te pakute, mis sealt tuleb? Ma pakun midagi ei tule, et kui ongi suur puudujääk siis on nad olude sunnil vait nagu sukad.
Või on mingi seos sellega miks USA Inglismaalt kulda koju toimetab... seda kullahinna vahe juttu väga ei usu, kulla tranport on alati kallis olnud.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.02.2025 07:04:45 vasta tsitaadiga

Turule paisatakse alati mingi kogus bitcoine. Rikkurid ostavad endale uuema auto. Kaevandajad müüvad bitcoine, et rahastada oma kaevandusbasseine ja maksta elektri eest. [isegi siis kui kaevandatavad bitcoinid on otsas, sel juhul saavad võrgutasusi teenida ikka]
Saylori sarnased ostavad lihtsalt bitcoine kokku, et kaubelda sellega, et bitcoinid on väärtus ja kasum on automaatselt kui bitcoin hind on kõrgem.

Mingil market cap suuruse hetkel on mõttekas panna rahakotis sat väärtus peale. satoshi.

----
Fort Knox on ameerika ühendriikide omanduses. Ei tea. Kuld on selline teema, et see on kaunis füüsiline. Seda saab pihta panna. Bitcoini ei saa pihta panna kui sa ei saa privaatvõtmele ligi..

See ongi bitcoini ja muu detsentraliseeritud krüptoraha omadus - seda ei saa pihta panna varahoidlatest kui privaatvõtit või seemnefraasi ei tea.

Ja ärgem rääkigem usdc tokenist või nendest meme tokenitest. Neid pannakse pihta. Külmutatakse ära või lihtsalt müüakse kõik maha. Katsu sa praegu osta 1% kogu bitcoinidest.

bitcoin core on üle elanud igasugused poliitikud ja pankurid - bitcoinereid on pekstud, röövitud ja tapetud. Seda enam on usk tugevam ja bitcoin hind kõrge. "Maksud ei tõuse", kuid bitcoin hind tõuseb ikka. icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_rolleyes.gif

21 miljonit ja iga 4 aastane poolitus tõstab seda hinda ikka - sõltumata pankuritest või riigipeadest.

bitcoin core ametlik IRC kanal: https://web.libera.chat/#bitcoin
tagasi üles
Prillpapa
Aeg maha 1p

sõnum 21.02.2025 08:59:12 vasta tsitaadiga

Juhtusin kunagi nägema miskit dokumentaali USA kullareservi kohta, kus tõstatati mitmeid vandenõuteooriad selle kulla suhtes. Nagu vandenõuteooriad ikka, on selle aluseks infopuudus või võimatus infot kontrollida. Ja USA kullareserv just selline olla, mille turvamiseks on lausa eraldi sõjaline väeosa loodud, kelle ainus ülesanne on hoidlaid turvata. Suurimaks probleemiks peetigi, et aastakümnete jooksul ei ole olnud kellelgi võimalik nö sõltumatult USA kullavaru auditeerida. Viimased reaalsed meediakajastused kullakambrite nende mahutavuse ja kulla kohta pärinesid vist 60-ndatest - hiljem ei ole kedagi ligi lastud, ega kulla hoiustamist kommenteeritud.
Üks vandenõuteooria pärineski ametlikult Ford Knox-is hoitava kulla ja kunagise Ford Knox-i videoreportaaži üle, kus kunagi teles näidati neid kullakambreid, et palju neid on ja palju kulda mahutavad - hilisema info järgi väideti kulda hoitavat seal oluliselt rohkem kui hoidlad mahutaksid, samas ei ole ühtegi visuaalset märki ega teadet, et hoidlaid oleks laiendatud või uusi juurde ehitatud.

Sellest arenesid välja vandenõuteooriad, kus füüsilist kulda on palju vähem, kui väidetakse kuni selleni, et reaalset kulda enam ei eksisteeri ja seda teadmist tuleb valvata USA militaar kaitsega. Mõlemad teooriad võimaldavad kulla kui tagatisega manipuleerida, nt panna mistahes finantspoliitika tagatiseks kullareservi topelt või korduvalt, ehk üks kullakang on justkui mitme riski tagatiseks. Hullem variant kus seda kulda ligilähedases mahus reaalselt ei eksisteerigi ehk eksisteerib paberil ja bürokraatias, kus tegelik kuld on x ajal x põhjustel realiseeritud ehk tehtud kasumiks ja samas virtuaalselt on endiselt kirjas varana ehk teenib samuti kasumi&majanduse eesmärki.
Seni kuni kellelgi ei võimaldata reaalselt pilku heita ja seda ei võimaldata, sest seadus ei võimalda ja mistahes muid võimalusi kontrollida kaitseb armee letaalse relvastusega.

Eks selle USA kullaga ole läbivalt segadust nii II ms järel natside kui Jaapani keisri kadunud kulda seostatakse vandenõuteeoriates USA-ga, kus okupatsioonivõimu rollis USA CIA juhtimisel jahtis nende purustatud riikide kulda, aga ei ole häid otseseid tõendeid, et oleks leitud ja pihta pandud. On kaudsed dokumenteeritud tõendid, kuidas piinati Jaapani keisri autojuhti ja muud personali, et nad avaldaks kuhu võidi kuld peita. Eraotsijad on aastakümneid ja hulga raha Jaapani keisri kulla otsimiseks kulutanud. Lisaks on CIA dokumentidest lekkinud vihjeid, kuidas sõja võitjana salaja omastatud kulda ja väärtusi kasutatakse CIA salaoperatsioonide rahastamiseks kogu maailmas, USA ülemvõimu ja impeeriumi edendamiseks. Kuidas lisaks avalikult suurele sõjalisele võimsusele, mille kasutamine on probleemne, on ka võimas salaarmee, mille rahastus ja operatsioonid on salatatud toimetab varjatult USA huvides ka meetoditega, mis on ebamoraalsed, kuritegelikud, hukkamõistetavad jne.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.02.2025 09:38:18 vasta tsitaadiga

Pigem eelistan mina bitcoine kui reaalset kulda hoida. Samas ei tähenda see seda, et mul mingi miinimum kogus kulda ei ole kodus. Mida valitsus ära ei viruta või ei markeeri tulevikus.
https://saylortracker.com/ - palju stategy-ial bitcoine on. Avalik rikkus. Mitte peidetud kuld,,,

---
USA kullareservi audit ja läbipaistvus
On tõsi, et USA kullareservi pole täielikult ja sõltumatult auditeeritud viimastel kümnenditel, kuid see ei tähenda automaatselt, et kulda pole olemas. USA rahandusministeerium ja Fort Knoxi hoidla haldajad on korduvalt kinnitanud, et reserv on olemas ning osa sellest on ka aeg-ajalt osaliselt auditeeritud, näiteks 1974. aasta kongressiliikmete visiidi ja hilisemate osaliste ülevaatuste käigus. Täielik audit võib olla poliitiliselt ebapopulaarne või majanduslikult riskantne (nt võib see põhjustada turu volatiilsust, kui isegi väike hulk kulda osutub puudulikuks).

Fort Knoxi hoidlate füüsiline maht ja kulla tegelik kogus
Väide, et kulda on seal rohkem kui hoidlad mahutavad, on spekulatiivne. Kulla tihedus on väga suur – näiteks 8000 tonni kulda mahuks ligikaudu 400 kuupmeetri suurusele alale. Fort Knoxi hoidla suurus võimaldab sellist kogust hõlpsasti mahutada. Laiendamata hoidlate küsimus ei oma erilist kaalu, kuna see pole vajalik.

Kulla mitmekordne kasutamine tagatisena
Idee, et sama kulda kasutatakse mitme riski katteks, ei ole võimatu, kuid see kehtib peaaegu iga varaga, mida kasutatakse finantssüsteemis – näiteks võlakirjad või isegi pangahoiused töötavad sarnaselt. See ei tähenda tingimata pettust, vaid pigem finantssüsteemi olemust, kus varasid saab kasutada tagatisena erinevates kontekstides. Kui selline skeem eksisteerib, võib see teatud olukordades põhjustada süsteemseid riske, kuid see ei tähenda ilmtingimata, et kulda üldse ei eksisteeri.

Militaarne kaitse ja ligipääs
Fort Knoxi ja teiste USA kullahoidlate range kaitse on pigem loogiline julgeolekumeede kui tõend selle kohta, et midagi varjatakse. Samamoodi on kaitstud ka muud kriitilise tähtsusega varad ja infrastruktuur, nagu tuumarelvad või isegi rahapajade varud. See, et armee valvab kindlalt ala, ei tõesta iseenesest, et kulda pole olemas – see võib olla lihtsalt standardprotseduur.

CIA ja sõjasaagi kuld
Väited, et USA oleks omastanud natside või Jaapani keisri kadunud kulla, on spekulatiivsed. On teada, et Teise maailmasõja ajal konfiskeerisid liitlasväed osa natside kullast ja osa sellest viidi USA-sse, kuid see ei tõenda, et kõik need varad oleksid varjatud või kasutatud salaoperatsioonideks. On tõsi, et CIA rahastas erinevaid operatsioone varjatud meetoditega (nt Iran-Contra skandaali rahastamine narkokaubandusest saadud rahaga), kuid see ei tähenda automaatselt, et kuld oleks olnud selleks peamine allikas.

Järeldus:
Selle teooria aluseks on tõeline infopuudus USA kullareservi täpse seisu kohta, kuid see ei ole tingimata tõend, et kulda ei eksisteeri või et seda kasutatakse ulatuslikult finantsmanipulatsiooniks. Vandenõuteooriad tühistavad sageli institutsioonide ametlikud teated, kuid selleks, et midagi tõendada, peaksid olema konkreetsed ja sõltumatud tõendid – pelgalt ligipääsu puudumine või militaarne turvamine ei ole piisav argument.

Kui soovitakse auditit, peaks see olema teostatud selgete reeglite ja sõltumatute osapoolte poolt, kuid ilma spekulatsioonideta, mis võivad põhjustada finantssüsteemis paanikat.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 21.02.2025 10:06:12 vasta tsitaadiga

Prillpapa, Hea ülevaade thumbs_up.gif
Ma ise küll pole juhtunud selliste lugude peale kuna pole otsinud, aga vaadates üleüldist pettust mis maailmas valitseb siis kaldun pigem puudujäägi v mingi segatud kulla kasuks... kaal ja kangide arv klapivad, mis siis, et odavam icon_lol.gif
Isegi kui revideerimine teoks saab siis vaevalt Musk'i mõte „Oleks väga äge teha Fort Knoxi läbikäimisest live video!“. Juba turvalisuse mõttes oleks selline asi vastuvõetamatu. Või mõtleb, et läheb sinna nagu turist kaameraga icon_lol.gif

Huvitav, palju võiks kulla hind tõusta kui peakski mingi ime läbi välja tulema, et palju puudu ja parematele jahimaadele läinud vms jama?

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.02.2025 10:34:18 vasta tsitaadiga

Budapesti memorandum andis ukrainale garantii. Nüüd annab uus maavarade andmine usa-le uued julgeoleku tagatised.
Fort Knox tuleb ennem uut valet täis toppida.
Kulla hind sõltub.
Pigem kaldun arvama seda, et bitcoini ei saa segada hõbedaga ega pronksiga.
Meie peaminister hakkas ka rääkima millegist eesti maavarade andmisest USA-le.

icon_lol.gif icon_evil.gif
Nato 5 artikkel. USA keelab 5 Artiklit kasutamast ja nõuab uusi makse NATO-le. Ja käis läbi ka diil, et kogu Ida-Euroopa tuleb NATO-st vabaks teha.

Mis te tulete üle piiri kullakangiga või bitcoiniga? Kuld konfiskeeritakse koheselt.

Jabur asi. Kuid soomlane mõtleb ja inglismaa mõtleb, et kas üldse aidata ukrainat. inglismaa loodab ja saksamaa loodab, et trump teeb nalja, et on ikka euroopa kui ühtsusega.
Et euroopa ennem. Arutame foorumil. Ja arutame veel. Mõtleme ja nuusutame tuult. Et kas on soe tuul või leebe tuul..

viimati muutis mina634 21.02.2025 10:41:44, muudetud 1 kord
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 21.02.2025 10:37:32 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Budapesti memorandum andis ukrainale garantii. Nüüd annab uus maavarade andmine usa-le uued julgeoleku tagatised.

Millise garantii (ausaltöeldes pole veel lugenud). Ukrainal oli enne ka "garantii" kui oma tuumarelvad ära andis. Vist ameeriklased isegi aitasid ilusasti venemaale viia icon_lol.gif .
Aga USA'le maavarade puhul muidugi garantii, mida muud nad sealt tahavad, nagu teistest riikidestki... kui kõik meile annate siis oleme sõbrad icon_lol.gif

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.02.2025 11:00:04 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
mina634 kirjutas:

Millise garantii (ausaltöeldes pole veel lugenud). Ukrainal oli enne ka "garantii" kui oma tuumarelvad ära andis. Vist ameeriklased isegi aitasid ilusasti venemaale viia icon_lol.gif .
Aga USA'le maavarade puhul muidugi garantii, mida muud nad sealt tahavad, nagu teistest riikidestki... kui kõik meile annate siis oleme sõbrad icon_lol.gif

Jah, USA julgeoleku tagatis oli, et Ukraina on sõltumatu ja teda kaitstakse. Kuid teda kaitsti ainult punaste joontega, esialgu. Nüüd leiutatakse uus kaitse - maavarad.

Trump on ärimees. Ta juhib riiki nagu oma kinnisvara. See on demokraatia ja tõeline kapitalism. Kui ukraina on maavaradest tühjaks viidud, siis saab kaitse läbi.
Ukraina andis tuumarelvad ära - ja automaatselt kaitse sai läbi. Algasid punased jooned. Ja rohelised mehikesed.

Meie eestile tähendab see, et trumpi-putini lepingu korral on NATO väljaviimine - roheliste joontega. Ja roheliste mehikestega. [nüüd sõltub, et kas euroopa on aus nagu ta siiani on ja annab ukrainale seda, et ta ei kaotaks oma eksistentsi..]

[Pigem monerot ja bitcoini omada kui fiati - liialt palju nähtud... Kuld see on selline - tibin-nabin.]

Kui ukraina kaotab, siis järgmine on balti riigid. See on euroopa ühtsus. Me pigem ei saada.. Me arutame ja vaatame, et mida USA teeb.. Ei tea, kas 5% saaks kuidagi vähemaks kaubelda.. Ka ikka on. Võib ju baltimaad ära anda. Saaks vastu kasulikku gaasidiili. Noh, Ungarlased hõiskavad! Meile pole baltimaad vaja - meile on gaasi vaja..
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 21.02.2025 11:21:49 vasta tsitaadiga

USA kaubandusministriks kinnitati bitcoin'i pooldaja Howard Lutnick https://majandus.postimees.ee/8195852/usa-kaubandusministriks-kinnitati-bitcoin-i-pooldaja-howard-lutnick
Spoiler Spoiler Spoiler

sezhers
HV vaatleja

sõnum 21.02.2025 17:00:07 vasta tsitaadiga

SEC jõudis kokkuleppele Coinbase'iga, kus nende vastu algatatud kohtuasi lõpetatakse (kuna tõenäoliselt oleks nad nagunii selle kohtuasja kaotanud). Arvatavasti mõjutab hästi altcoine, kuna Bitcoiniga ei olnud küsimus, kas tegemist on security'ga v mitte, aga päris mitu altcoini oli mainitud ka selles kohtuasjas.
https://x.com/brian_armstrong/status/1892922696536555614
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 21.02.2025 20:36:49 vasta tsitaadiga

Bybit-ist varastati 1.4miljardi eest ETH-i. Seni maha müüdud varastatud summast 200 miljonit.
Bybit CEO live
Link: https://x.com/Bybit_Official/status/1892986507113439328

Longero
HV veteran

sõnum 21.02.2025 21:51:40 vasta tsitaadiga

South African firm chooses Bitcoin reserve strategy as inflation hedge https://cointelegraph.com/news/south-african-firm-altvest-adopts-bitcoin-strategy-and-buys-first-btc
tsitaat:
Altvest CEO expects Rwanda or Kenya to follow suit

Ma näen selles rohkem koti pähe tõmbamist vaestele riikidele. Krt, kui BTC nii kõva valuuta ja kõige vastu kaitseb siis miks suurriigid ise arvestatavaid panuseid ei tee, propagandakisa on taevani aga pole panustanud... ainult välja pumpavad kogu seda rahavoogu muudesse varadesse.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 22.02.2025 12:39:22 vasta tsitaadiga

Suured häkkimised toovad riistvara rahakottide tootjatele rohkem raha sisse.
Ja alles bitcoin ju sai MiCA ja SEC reeglid peale.

Ma loodan, et kui mina pensile saan, siis maksab 1 BTC sada miljonit dollarit.
Ainult mina olengi 100 miljonit ennustanud 1 bitcoini eest. Ja see saabub 2045-2055 aasta sees.

viimati muutis mina634 22.02.2025 12:42:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 22.02.2025 12:42:31 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
Bybit-ist varastati 1.4miljardi eest ETH-i. Seni maha müüdud varastatud summast 200 miljonit.
Bybit CEO live

Kusjuures koinidest jäädaksegi miljardeid varastama. Siis kaotajaks on kõik osalised kes sinna panustasid. SIsuliselt igaühe raha pannakse tuuri ja ikka miljardeid.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 22.02.2025 13:05:51 vasta tsitaadiga

XeStAiSy kirjutas:

Kusjuures koinidest jäädaksegi miljardeid varastama. Siis kaotajaks on kõik osalised kes sinna panustasid. SIsuliselt igaühe raha pannakse tuuri ja ikka miljardeid.

Aga katsu sa offline walleti rahakotist midagi pihta panna? Ennem kustub päike ära kui salajane võti kätte saadakse. Praegu läheks quantum arvuti kärssama..
Ja bitcoini ostaks ju juurde kui hinnada alla saadakse..
tagasi üles
sezhers
HV vaatleja

sõnum 22.02.2025 15:20:43 vasta tsitaadiga

XeStAiSy kirjutas:
Equinox kirjutas:
Bybit CEO live

no päris nii ei ole. ükski suurem exchange ei võta neid coine vastu ning selliseid summasid on ikka päris keeruline puhtaks pesta kaasaegse analüütika, mis oskab seostada alg- ja lõppaadresse läbi rahade liikumise blockchainil. pigem on tõenäolisem variant, et PK jääb seda ETHi aastateks hoidma võimaluseta seda kuskil suuremas määras kasutada. seega andsid Bybitile põhjuse osta 400K Etherit oma klientidele coinide tagastamiseks. Ainus kaotaja on Bybit hetkel, mitte keegi teine
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 22.02.2025 16:17:47 vasta tsitaadiga

See on see nähtus nagu stallmani hüüd kõrbes, et kinnise koodiga javaskript on turvaauk. Ja nii see tuligi.

Aga lükkan ümber selle teooria, et ethereumi ja bitcoine ei saa puhtaks pesta. Pigem oleks odavam täiustada ja turvata oma servereid ja veebilehti kui kontrollida "puhtaks pesemist".

Näide: USA on kindel NATO partner ja artikkel 5 ei saa blokkida. Praegu nagu ei ole miski enam kindel.

eetri pesemine on ka võimalik - kui eelnevalt on tehtud fond. Kinnitad aadressi fondi saidile - see loeb sinu aadressi ja seejärel saadab kõik põletusaadressile ning summa väärtuse kannab üle hoopis teisele aadressile ja võrgule näiteks bitcoinile või monerole. See toimib juhul kui fond on lahti seotud välismaailmast ja asub kuskil hidden võrgus.
[üks näide on raptoreumi CoinJoin ja BSC võrgu põletustehnika wRTM-is - uurige järgi..]
Ja see toimib. Puhas koin on tehtud.
tagasi üles
sezhers
HV vaatleja

sõnum 22.02.2025 16:33:54 vasta tsitaadiga

ma ei hakka küsima, mida sa suitsetad, aga igaljuhul siin on lühiülevaade, mida PK / Lazarus tavaliselt teeb varastatud krüptoga:
https://x.com/ercwl/status/1893047987355689257

TL;DR on jah, et saab pesta, aga selleks läheb aega aastaid
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 208, 209, 210, 211, 212  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.