Enda S23 Ultra seni laadinud ka suht suva kaablitega, autos küll Waze kasutades on laadimine nii aeglane, et rohkem aku seisab paigal kui juurde laeb..
Kuna sa eespool oled kirjeldanud, et oled piisava vasemahuga kaableid katsetanud, on sul probleem ilmselt autolaadijas. Mul mingi 2 USB-A pesaga hiina autolaadija laeb 9V/1,67A pesast tavalist väikest S23 nii juhtmega kui juhtmevabalt kenasti "fast charging" teatega ja viskab pooliku aku ka Waze'iga üsna ruttu täis. Klappima peab nii laadija, kaabel kui ka juhtmevaba hoidik.
Betamax kirjutas:
Laeb aeglaselt ja kobiseb selle teatega. Ja mingi tolmu või mustuse või vigase pesa teooria on välistatud, kuna S23 sai uuena ostetud ja kohe ka sellega HP laadijat proovitud. Erinevate Lenovo ja HP läpakalaadijate peale teeb vahepeal sama nalja.
Kiirlaadimise (9V ja üle) standarditega võibki ikaldus olla, suvaline 5V/2A klots on S23 kenasti laadinud. Samsa enda fast charger toimib kenasti, 25W orig klots viskab "ultra fast charging" kirja ette.
Tuleb meelde kummaline anomaalia, et üks hiina juhtmevaba laadimisalus töötab valge "fast charging" kirjaga Samsa orig USB-A klotsiga kenasti kiirlaadimisega, täpselt samasuguse mustaga (100% orig, tulnud poest S10e komplektis) aga mitte. Kaabliga samas mõlema puhul fast charging ees.
Kuupäev peal ja valge on isegi vanem.
Pildil oleva kaabli jämedusest näeb, et kiirlaadimine ei vajagi palju vaske, kuna sel juhul valdavalt kõrge volt ja madal amper.
jeesus188 kirjutas:
Tänapäeval juba suht standard usb-c to usb-c
USB-A laadija kasutamise ajend võib teinekord olla kasvõi tühine asjaolu, et see on nurgaga, USB-C tavaliselt otse. Kaablid ei turrita nii palju jalus. Ma olen mõned kaablid ka tellinud sellised, kus mõlemas otsas 90° nurgaga pistikud.
Kas S23 selle murega garantiisse on mõtet saata või öeldakse, et olen ise ära lõhkunud ja saan ainult aega ja närve kulutada?
Telefon natuke üle aasta vana, ehk siis on juba see aeg, kui ostja peab tõestama, et ei ole kaamel.
Nüüd ei lae selle uue kaabliga ka enam normaalselt, peab meelitama. Tundub, et kui USB-C ots natuke kulub, siis enam ei lae.
USB-C pesaga toiteadaptereid liigub endiselt üsna vähe. A pesaga on igal pool olemas. Ja A-pistikuga pole ka probleeme, teisi seadmeid laevad samad kaablid ilusti.
Ega sul USB pesa sodi täis pole?
Sarnast käitumist olen täheldanud, kui pesa põhja jääb taskust riidekiude jms tolmu ehk kaabel ei lähe enam nii sügavale kui vaja. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kui pesas sodi oleks, siis lendaks see suruõhuga välja. Täna õhtuse seisuga tuleb USB-C pistikut poolviltu pesas hoida, et laeks. Ehk siis ikkagi pesa p*****. _________________ Müüa igasugu asju
Müüa ETKVL kaubaroller/kaubakäru
Pistik tambib sodi pesas ajapikku nii tihkeks vildiks, et isegi suruõhk ei pruugi aidata. Silmaga vaadates tundub ka justkui kõik korras aga ettevaatlikult nõelaga tõmmates saab sodi kätte. Mitmeid kordi ette tulnud nii usb-c kui ka lightning pesadega.
Kasutasin ka 2 aastat naturali aga kuskilt jäi silma, et see teeb kontrasti üle ja pole n.ö loomulik. Vivid teeb jällegist liiga tuhmiks vist aga jätsin ka praegu vivid.
Täna peale uuendust kukkus 6h jooksul aku kerge kasutuse juures 40% -> 2%. Vaatab mis homme teeb, äkki tegeleti täna äppide optimeerimisega vms. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.