Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas pooldad valitsuse energiapoliitikat ja kõrgeid energia hindasid? |
Jah, tingimusteta! |
|
8% |
[ 5 ] |
Pigem jah |
|
9% |
[ 6 ] |
Pigem ei |
|
16% |
[ 10 ] |
Kindlasti mitte! |
|
65% |
[ 40 ] |
|
hääli kokku : 61 |
|
autor |
|
greaper
HV kasutaja

|
20.02.2025 14:56:48
|
|
|
Kliimaminister Yoko Alender tagasi astuda ei plaani."Ei. Kavatsen töötada selle nimel, et Eestis energiamajandus oleks jätkusuutlik, taskukohane ja kindel. Ja ma olen ka kindel, et kõik need sammud sinna viivad," rääkis Alender. Oh neid meie kangelaslikke poliitikuid küll ikka
Samas miks ta peakski, praegune PM tundus see vend olevat, kes ilmselt lootis jälle kilekotiga mammonat saada
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
BrutaH
HV vaatleja
|
20.02.2025 15:45:05
|
|
|
Taneli avaldus KAPOle jõudis juba kohale?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
20.02.2025 18:30:13
|
|
|
BrutaH kirjutas: |
Taneli avaldus KAPOle jõudis juba kohale? |
Selleks asi katki jäigi
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
20.02.2025 18:59:21
|
|
|
Kuradi klounaad ikka.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.02.2025 19:16:18
|
|
|
Eks leitakse uus skeem, kannatust ainult
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
20.02.2025 19:43:12
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Lükatakse edasi lihtsalt, sidrunid juba lubatud.. |
Spoiler 
Sellega mulle meenub, et igakord kui ma siin foorumis juttu tegin sidrunitest ja miks ma ühte kollektiivi mitte iialgi ise ei vali, mind maa sisse tambiti, tibla silt külge riputati, EKRE fänniks sõimati ja mida iganes veel.
Ja siin me siis nüüd oleme, aastaid hiljem, peale Valget kampsunit, Autorollosid, Idavedusid, jne.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
20.02.2025 20:19:28
|
|
|
Etz kirjutas: |
Spoiler 
Sellega mulle meenub, et igakord kui ma siin foorumis juttu tegin sidrunitest ja miks ma ühte kollektiivi mitte iialgi ise ei vali, mind maa sisse tambiti, tibla silt külge riputati, EKRE fänniks sõimati ja mida iganes veel.
Ja siin me siis nüüd oleme, aastaid hiljem, peale Valget kampsunit, Autorollosid, Idavedusid, jne.
|
Eks oleneb kust poolt tuul puhub
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.02.2025 10:05:53
|
|
|
Etz kirjutas: |
Spoiler 
|
Kaurkarlssonreformaranubis on kah igal pool võrdlemisi vait. Best he can do on üksratas ja mingi minimopeedi moodi elektriauto ostmine.
|
|
Kommentaarid: 737 loe/lisa |
   |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
21.02.2025 14:41:37
|
|
|
Mnjaaa õpetajatele 10 miljonit oleks inimesed lükanud põlvedeks laenuorjusesse
_________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception". |
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
21.02.2025 15:08:12
|
|
|
Sa ei saa lihtsalt pikast plaanist aru.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
22.02.2025 10:25:46
|
|
|
https://www.err.ee/1609612610/alender-energiaplaani-tagasiloogist-uhiskond-ootab-veel-suuremat-kindlust
tsitaat: |
ja tulemas on Euroopa puhta tööstuse lepe. |
See lepe ei ole veel tervikuna avalikustatud, see tuleb järgmine nädal. Seal on mitmed asjad, mis muudavad meie meretuule turule tuleku soodsamaks, mis saavad anda investoritele rohkem kindlust ja mis saavad anda meile tarbijatena kindlust, et me saame seda teha soodsamal moel. Minu ettepanek valitsusele oli, et me ootame ära selle puhta tööstuse leppe, saame sealt parimad tingimused ja võtame koos nende tingimustega uue riigiabi loa, mis võimaldab meil teha seda kõike maksimaalselt soodsalt. |
Minu ettepanek valitsusele, miks oodata pisut meretuulega, on see, et mulle on tulnud Euroopast signaal, et me saame seda teha kindlamatel alustel |
Antud otsus meretuuleparkide osas tuli minu mäletamist mööda 26.01 ehk siis vähem kui kuu aega tagasi. Yoko tõsimeeli väidab, et ta ei olnud teadlik antud leppe tulekust sel ajal? Jälle, kui see isegi mingil utoopilisel moel tõsi olema, siis on tegemist vägagi ebakompentetse isikuga Kliimaministri ametikohal.
See konkreetne tabel, kus olid sees valed lähte-eeldused, mis lipsas tõesti ka minu silme alt läbi, sest kogu selle materjali hulgas, mida me oleme välja andnud,
mida me oleme menetlenud, igat numbrit ma ei ole olnud suuteline kontrollima. |
Kuidas Michal ütleski, "Ärgem laskugem numbrimaagiasse"
Materjale valmistatakse ikka pisut pikemalt ette ja ma arvasin, et on siiski korrektne eelnõu lõplik versioon ka valitsusliikmetele enne istungit kättesaadavaks teha. Nii valitsuse töö käibki. |
Väga helde, et ikkagi arvas mõistlikuks info ka teistele kättesaadavaks teha.
Sotsiaaldemokraadid on mulle kirjeldanud, et veel kolmapäeva õhtul, kui nende fraktsiooni saadikutele taastuvelektri plaane tutvustati, oli kliimaministeeriumil täiskindlus, et aprillis tuleb meretuulepargi vähempakkumine. Kas siis kolmapäeva õhtul veel varjasite sotsiaaldemokraatide eest seda kõike, ise juba teadsite, aga mõtlesite, et neile ei räägi?
Te panete selle kõik väga dramaatiliste kuube. See, mis kolmapäeval oli sotside fraktsioonil kokku lepitud meie energeetika osakonna taastuvenergia inimestega, see oli selline eelnõu eeltutvustus. |
Kui te nii palju räägite sellest puhta tööstuse leppest ja sellele pandud ootustest, siis tooge mingi arvuline ootus ka kuulajatele. Kui seni eeldasite, et toetust või garantiid on vaja anda 2,6 miljardit, siis kui palju see garantii puhta tööstuse leppe abil allapoole läheb?
Ma jookseksin asjadest ette, kui ma seda täna ütleksin. Minu ettepanek valitsusele oligi, et ootame ära need algatused, vaatame, mis on sealt kõige paremad meetmed, mida Eesti jaoks kasutada. |
Enam numbrite avaldamisega ei kiirustata, see apsakas seekord oli natuke liiga suur.
Need elemendid, mis seal sees on, mis kindlasti on meile huvipakuvad, on just otselepingute sõlmimise garantiid. PPA-d. See on kindlasti oluline erasektorile ja see on oluline selleks, et sedasama puhast tööstust siis ka Eestisse tuleks.
Siin on ka oluline, et kuidas anda kindlus, et meil on usk Eestisse, et Eestis on võimalik rajada uut tööstust, uut puhast tööstus. Sellele on taastuvenergia üks
suur eeldus. |
Ehk siis doteerides energia tootmist ning viies tootja riskid pm nulli. See pole jätkusuutlik kusagilt otsast ja ikka räägitakse seda jama.
Mina jään enda juurde, et Eestile on kasulik teha neid algatusi, mida me oleme plaaninud |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.02.2025 12:25:02
|
|
|
Kas tahate, et EKRE koos kesikute ja Isamaaga tuleks võimule?
Kannatage ära, see on Eesti huvides. Rasked ajad praegu.
|
|
Kommentaarid: 737 loe/lisa |
   |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
greaper
HV kasutaja

|
22.02.2025 22:38:53
|
|
|
|
Ekret ja keski ei taha, isamaa on niiehknaa peaaegu alati väikse vennana valitsuses tilbendanud
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
25.02.2025 12:01:37
|
|
|
ot: |
greaper kirjutas: |
|
Ekret ja keski ei taha, isamaa on niiehknaa peaaegu alati väikse vennana valitsuses tilbendanud  |
Isamaa on huvitav partei, algul toimetasid seal korporandid, seejärel v6tsid ärimehed selle üle.
|
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
25.02.2025 12:23:08
|
|
|
Noh, üliõpilaskorporatsioonidega (kui Eesti kui rahvusriigi loomise üks alustalasid) seotud ärimehed mind otseselt ei häiri.
Küll aga Venemaa vedudega seotud "Lugege mu huultelt" seotud aferistid, kellel Eestist kui rahvusriigist ega aadetest pole sooja ega külma.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
25.02.2025 12:28:18
|
|
|
greaper kirjutas: |
|
Ekret ja keski ei taha, isamaa on niiehknaa peaaegu alati väikse vennana valitsuses tilbendanud  |
Kui palju EKRE ja Keski poliitikuid praeguseks Isamaas on? Neid järjest liigub sinna.
_________________ Müüa igasugu asju
Müüa ETKVL kaubaroller/kaubakäru |
|
Kommentaarid: 889 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
25.02.2025 12:37:03
|
|
|
ot: |
Noh, üliõpilaskorporatsioonidega (kui Eesti kui rahvusriigi loomise üks alustalasid) seotud ärimehed mind otseselt ei häiri.
Küll aga Venemaa vedudega seotud "Lugege mu huultelt" seotud aferistid, kellel Eestist kui rahvusriigist ega aadetest pole sooja ega külma. |
Sa süüdistad RE, et nad venemaaga äri teevad/tegid, samas, vaadates millised summasi üks ärimees ühte parteisse investeerib, tekib minul koheselt küsimus partei ideoloogiast. Kelle huvisid esindatakse. Kui nüüd rahvusriigist rääkida, siis kuidas sobib selle kontseptsiooniga ühe osa elanikonna vanadusvaesusse saatmine? See puuduv raha tuleb tulevikus ka sinu taskust.
|
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
25.02.2025 13:13:37
|
|
|
degrass, see vanadusvaesuse jutt väga ei päde arvestades mis summad keskmiselt seal PIIS väljujatel olid. Need inimesed oleksid hädas igal juhul.
Raha on süsteemis igal juhul puudu. Muidugi hetkel me indekseerime ise end lõhki.
"kõrvadega kolba" idee on, et PIIS üldse sellisel kujul ära lõpetada ning vabanev raha I sambasse suunata. Ehk praegustele pensionäridele (valijatele).
Ideena ju tore aga ega see raha juurde ei tekita. Ühest taskust teise tõstmine ja probleemi veidi edasi lükkamine järgmisele poliitikute põlvkonnale.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
25.02.2025 13:36:43
|
|
|
See, mis summa oli väljumisel, pole nii oluline kui see, mis summa oleks kogunenud pensionieaks.
Esimese suure väljavõtmise ajal oli vist keskmiselt ~20 000€ ja enamikul lahkujatel oli pensionini veel palju aega. Kel pensionieani mõni aasta, see ootas/ootab ära, et mitte 20% tulumaksu maksta.
2023. a tõusid maailma aktsiaturud 17% ja 2024. aastal 25%. Ehk siis need, kes II sammast välja ei võtnud ja olid valinud maailma aktsiatesse investeeriva fondi, said korraliku tulu.
II samba kohustuslikkuse lõpetamine pani õnneks fondihaldurid mõtlema, investeeringuid hoolikamalt planeerima ja haldustasusid vähendama.
Loomulikult olen poolt, et inimesel peab olema valikuvabadus.
_________________ Müüa igasugu asju
Müüa ETKVL kaubaroller/kaubakäru |
|
Kommentaarid: 889 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
25.02.2025 14:03:42
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
degrass, see vanadusvaesuse jutt väga ei päde arvestades mis summad keskmiselt seal PIIS väljujatel olid. Need inimesed oleksid hädas igal juhul.
Raha on süsteemis igal juhul puudu. Muidugi hetkel me indekseerime ise end lõhki.
"kõrvadega kolba" idee on, et PIIS üldse sellisel kujul ära lõpetada ning vabanev raha I sambasse suunata. Ehk praegustele pensionäridele (valijatele).
Ideena ju tore aga ega see raha juurde ei tekita. Ühest taskust teise tõstmine ja probleemi veidi edasi lükkamine järgmisele poliitikute põlvkonnale. |
Mulle meenub üks pikaaegne linnapea, kes l6hnava asfaldi vines pensionäridele kartulit ja küttepuid jagas ning kuidas 5 kroonise pensionilisaga valiate hääli koguti. Kui süsteem on halvasti planeeritud, ei toimi, tuleks see korda teha, mitta ärakaotada. Igasugune raha, mis on täna k6rvalepandud, on kergendus tulevastele maksumaksjatele ning pensionääridele.
PIIS teema on siin tugevalt OT, kuid tegemist on ideoloogilise, mitte ratsionaalse lähenemisega.
Sama on keskkonnakaitsega. Me v6ime ju Brüsseli roheideoloogiat siunata, kuid ainus kes sellest kasu saab, on venemaa, kes näeks meid meelsasti oma energias6ltuvuses.
Kliimasoojenemise, meie tänase mugavuse, maksavad kinni järeltulevad p6lvkonnad. Minu silmis on küsimus insener-tehniline (kuidas), mitte ideoloogiline (miks). Rohepöördega kaasnev on tuleviku tehnoloogia ja ma kardan, et see rong on juba läinud.
See, et ärimehed kasumit teenida soovivad, ei saa neile pahaks panna. Küsimus siin v6iks olla, kas ühiskond peab kellegi äririskid ja skeemitamised vms kinni maksma.
|
tagasi üles |
|
 |
|