praegune kellaaeg 03.09.2025 00:15:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
01.01.2025 15:33:16
|
|
|
2025 AASTA
Kui 2025 on bitcoinile rahulik aasta, siis 2028-2032 on bitcoinile plahvatuslik aasta. Masinennustus.
---
Ma ei kutsu üles krüptomiksereid kasutama ja nendin, et kasutage ainult omal vastutusel ja riskil:
Mis on krüptovaluuta mikser ja kuidas see töötab?
Spoiler 
---
Mikser, CoinJoin aktiivne kasutus vaalade puhul:
Spoiler 
.." et endiselt on tuvastamata Bitcoini vaalu, mis on kogunud kuni 420 000 Bitcoini väärtuses üle 40 miljardi dollari."
Et siis rahapesu ja bitcoin tuleb sulgeda - hakake pihta - eu saab proovida.. sulgege bitcoin. Või proovige sulgeda monero.
Ja siis te imestate, et miks te valimised kaotate... [jällegi manipulatsioon ja isiklik arvamus] Kes see tola CEX börsile enam läheb kui bitcoin ja monero on delistis..
---
https://www.kulrtechnology.com/
Täiesti uus tulija, kes hakkab bitcoini strateegiat kasutama eelarvetasakaalustamiseks.
https://bitcointreasuries.net/entities/kulr-technology-group
---
BlockDAGi 2025. aasta põhivõrgu käivitamine: mis on hoidjatel ees?
"BlockDAGi detsembrikuu AMA kinnitas 2025. aasta võrgu käivitamist, tugevdades oma kohta krüptoruumis. Eelmüük on juba andnud uskumatu hoo, kogudes üle 172 miljoni dollari ja müües enam kui 17,5 miljardit BDAG-münti, mille praegune mündi hind on 26. eelmüügipartiis 0,0234 dollarit. Varasemad toetajad on näinud 2240% ROI-d, muutes BlockDAG-i üheks parimaks krüptoostuks 2025. aastal.
Meeskond rõhutas, et lõplikud Mainneti käivitamise kuupäevad tehakse teatavaks järgmise aasta alguses, joondades projekti järgmise suurema pullituruga. See ajastus positsioneerib BlockDAG-i, et maksimeerida kauplejate tulusid, tagades samal ajal täielikult toimiva võrgu."
Spoiler 
Mittetulundusühing ja uus whitepaper on päris soliidne:
https://blockdag.network/blockdag-new-whitepaper.pdf
https://blockdag.network/blockdag-litepaper.pdf
Alguses ma kahtlesin aga mittetulundus, EVM lahendusega, DAG PoW ja 5 sendi väljalaskega, et sellel ajal on kindel, et võid kõik maha müüa ja kasum on kindel..
testnet igatahes töötas ja kui mainnet 2025 välja tuleb - ostan kasvõi 5 sendi eest natuke juurde (praegu on eelmüügis boonustega]
------
Kui 1 satoshi = 1 sent, siis iga 1 BTC väärtus oleks 1 000 000 €. Ja see aeg ei ole enam kaugel!
satoshi tabel:
BTC satoshi
0.00000001 1
0.00000010 10
0.00000100 100
0.00001000 1,000
0.00010000 10,000
0.00100000 100,000
0.01000000 1,000,000
0.10000000 10,000,000
1.00000000 100,000,000
|
---
bitcoin core tiim on üle elanud kõik kõikumised ja alguses ka tekkinud võrguvead - bitcoin võrk paneb stabiilselt juba üle 10 aasta
ja nüüd keegi "ekspert" kirjutab oma üllitise või noodi, et bitcoini saab juurde kirjutada
meedia ja riigid alguses laimasid, peksid ja mõnitasid bitcoini - läheb nulli... kurjategijate raha (nixoni fiat on kõige rohkem kuritegevusega seotud - tuleks ära keelata)
bitcoinil on kindel valem, mis on satoshi nakomoto poolt paika pandud [legend, ajalugu, puhas matemaatika]
https://et.wikipedia.org/wiki/Satoshi_Nakamoto
https://et.wikipedia.org/wiki/Bitcoin
"Võib ennustada, et 2013. aastaks on loodud pool kõigist bitcoin'idest ning 2017. aastaks 3/4 nendest. Seejärel algab deflatsioon, sest uusi bitcoin'e enam ei teki. Deflatsiooni peaksid bitcoin'id taluma sujuvalt, sest nende väärtust saab esitada kaheksa kümnendkohaga pärast koma. "
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
02.01.2025 15:24:52
|
|
|
Detsembris scammiti vähem muidu jah on sadades miljonites iga kuu.
tsitaat: |
Crypto Losses From Hacks and Scams Reach 2024 Low in December
Losses from cryptocurrency scams, exploits, and hacks significantly decreased in the final months of 2024, culminating in the lowest monthly total of the year in December.
Blockchain security firm CartiK revealed on social media that known losses from exploits, hacks, and scams totaled $28.6 million in December, a figure that represents a substantial drop from the $63.8 million in November and $115.8 million in October.
Exploits, which occur when attackers exploit code vulnerabilities, were responsible for the majority of December’s losses, amounting to $26.7 million.
PeckShield, another blockchain security firm, corroborated the downward trend, reporting $24.7 million in losses for December, a 71% drop from November. Despite the late-year decline, overall losses from crypto hacks and scams in 2024 increased compared to the previous year. |
|
Laske aga minna jumalast turvaline on raha.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
02.01.2025 16:16:49
|
|
|
Ma ei loe päevauudisi. Kõik privaatvõtmed on offlines. Uus nali.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
03.01.2025 21:59:44
|
|
|
Kas suuri summasid käes hoiad teeb haiget, raha rebib käe otsast?. Ma ei tea kui pidevalt juurde tuleb see midagi halba teeks kellelegi. Ma ei tea ükski firma ei ütle rahast ära sest see on turvaline.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
04.01.2025 08:24:47
|
|
|
Peruu kogukond kasutab bitcoini igapäevaselt:
Spoiler 
Miks kasutada sularaha kui pank on sinust väga kaugel ja sul käes nutitelefon? Mägedest alla tulla panka? Nalja teete. BItcoin.
---
Tahad 12 sõnaga seemnefraasile lisasõna? Jah, saab:
Spoiler 
Aga see lisasõna on tähtis. Muidu on kõik aadressid hoopis teistsugused.. (electrum)
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
04.01.2025 17:15:12
|
|
|
Monero hakkas veidrat graafikut joonistama:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
06.01.2025 22:28:07
|
|
|
Spoiler 
Kui vaadata bitcoini aegade graafikut, siis on selge - kindel tõus ja Fiati inflatsiooni eest kaitse.
Kas keegi julgeb vastu vaielda ja ikka veel Peteri moodi öelda, et kuld on kindlam investeering?
---
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran

|
07.01.2025 20:12:21
|
|
|
mina634, Võtan riski ja julgen. Kõigepealt kuld ja siis alles BTC.
Olgu hetkel graafikutega asjad kuidas on. Kes on salapärane Satoshi Nakamoto... meenutab usku jõuluvanasse... aga vbla tegelane LKA vms kolmetähega organisatsiooni tagatubadest.
Vaadates neid väljaütlemisi kus kulda maha tehakse, müüge kuld maha, ostke BTC sest see on parem ja väärtuslikum siis ajab ikka naerma küll.
Suured BTC promojad ja eestvedajad, kas ei ärata natukenegi inimestes mingit kahtlusevarju
* Michael Saylor. Kellele mees teeb teenuseid ja mis USA suurfirmadega seotud?
* Microsoft. No ei nõustunud BTC panustama... USA riigiga väga tihedalt seotud firma.
* El Salvador ja selle president Bukele. Vaadake kaardile, see riik on küünemust maailmakaardil, poole väiksem kui Eesti.
Vihjan sellele, et sellist riiki on ühel suurriigil väga lihtne mõjutada.
Bukele valiti tagasi teiseks ametiajaks minuteada, samas El Salvador'i põhiseadus vist keelas samal presidendil kaks ametiaega järjest olla... ju siis oli kuskil tungiv vajadus teiseks riigipea ametiajaks.
Pole küll BTC seotud, aga meenutab väga Ukraina presidenti Zelenskit... kõik vähegi suure rahva poolehoiuga ja tema kanditatuuri ohustavad inimesed saavad sule sappa.
Ma pole BTC vastane, aga kahtlusevari ja palju veidraid lahtisi otsi tundub olema mis nagu ütleb, et see pole OK värk.
BTC eesmaärk oli olla ilma riikide ja keskpankade kontrollita vaba raha... kuhu see tänaseks on jõudnud
No ja võtke kasvõi USA riigivõla graafik lahti. BTC suurem tähelend algas enamvähem samal ajal kui USA riigivõlg järsult tõusma hakkas.
Pealegi pole teada mida kvantarvuti ajastu toob. Kindlasti võivad saada paljud BTC omanikud häkitud.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
11.01.2025 17:57:16
|
|
|
Jupiteris (solana) on selline WBTC positsioon kuni 150x ja odavad tehingutasud - tegin näite:
Spoiler 
DEX börs põhimõtteliselt. Töötab ilma kasutajakontota ainult sinu solana aadress on see peamine.
---
Washingtonis asuv käsitööna tegutsev kangete alkohoolsete jookide tootja Heritage Distilling teatas, et hakkab Bitcoini maksena aktsepteerima ja hoidma seda riigikassa varana.
Spoiler 
---
LISA: maksimaalne BDAG kogus on 150B - ehk 150 miljardit. Ei ole väga tõusev. Pigem on võrgukiiruse poolest hedera, solana ja kaspaga ühel pulgal.
Mulle potsatas uus kiri, et: BlockDAG will officially be launching soon on 10 major CEX exchanges!
blockdag.network
---
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
13.01.2025 20:19:31
|
|
|
Ma arvan mingi hetk on nende coinidega kaput.
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
14.01.2025 11:26:38
|
|
|
Siin siis uus proovimine, kuidas wbtc kaubelda:
Spoiler 
XeStAiSy kirjutas: |
Ma arvan mingi hetk on nende coinidega kaput. |
Ameerika suuremal pangal jooksis võrk kokku, kuid bitcoin jookseb probleemideta juba üle 13 aasta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran

|
15.01.2025 00:40:27
|
|
|
XeStAiSy kirjutas: |
Ma arvan mingi hetk on nende coinidega kaput. |
Jah, ma arvan sama. Millal lõks lõplikult kinni läheb pole teada. Natuke optimismi maha võtta ei tee üldsegi paha, sest kõik see värk on nii "pulliturg" hetkel.
Kui BTC hind on suuresti tänu valimistele, karjuvale Saylor'ile jt nii üles pumbatud.
* Keskpangad koos valitsustega olid BTC arengule vastu, ometi võeti USAS ja mujal ETF'id vastu mis hinda üles ajada aitavad, ei kõla nagu loogiliselt.
* Kui see ETF'i ja Saylori kisa enam hinda üleval ei aita hoida siis mingiaeg astub ringi kõrgema tasandi kisakoor, vbla Microsoft ja mõned teised võtavad üliväikese koguse oma rahavarudest suure kisa ja pommuudiste saatel. Kas ei või olla, et sellepärast näit Microsoft ei ostagi ja ostab pigem kõrgema hinnaga, et sellised tegijad on varumeeste pingil oma aega ootamas, sest nii on vaja, et hoida pulliturgude järjepidevust .
* Kindlasti pole Saylor loll mees, aga pole ka teada, et ta kellegi heaks ei tööta (sama käib teiste suurte promojate kohta). Oletame, et marketcap jõuab 20 triljoni juurde, pole üldse palju nendele kisajatele visata sealt paar triljonit ära kahjude ja teenete katteks. Saylor on ise öelnud ja etteheitnud, et BTC kogukond ei usalda teda.
Mina isiklikult olen 50\50 seisukohal, et BTC jääb vägapikaks ajaks püsima ja saab "tuleviku kuld" olema. Pigem arvan, et see on USA rahamasin. Või siis tõesti on BTC algne vaba raha projekt mingil viisil pihta pandud ja kellegi poolt oinasarveks väänatud.
Mis te sellest raamatust arvate? (kahju, et eesti keelde tõlgitud pole) "Hijacking Bitcoin: The Hidden History of BTC" https://www.hijackingbitcoin.com/
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
18.01.2025 18:52:56
|
|
|
Kas esmaspäeva õhtuks võtab solana top 3 koha? Vat see oleks spekulatsioon juba!!
--
Spoiler 
Viimane uudis TRUMP meme kohta. Tegelikult tõstab see SOLANA võrgu kuulsust ja SOL-i hinda. ~13 miljardi väärtusega 24h kauplemist solana võrgus kokku. See on rekord.
--
https://gettrumpmemes.com/
President Trumpi ametlik meme. Jah, see on tõsi.
USA esimene president, kel on ametlik meme!
https://coinmarketcap.com/currencies/official-trump/
Mina hankisin solana jupiterist endale. Valib mitut kohta, kust saab soodsalt...
KryptoKid ka räägib trump memest:
Spoiler 
---
Spoiler 
3 miljardi dollari eest märgistatakse teemandid ja vääriskivid hedera võrgus.. (et ei saaks öelda, et vanaema kinkis..)
Longero kirjutas: |
* Kindlasti pole Saylor loll mees, aga pole ka teada, et ta kellegi heaks ei tööta (sama käib teiste suurte promojate kohta). Oletame, et marketcap jõuab 20 triljoni juurde, pole üldse palju nendele kisajatele visata sealt paar triljonit ära kahjude ja teenete katteks. Saylor on ise öelnud ja etteheitnud, et BTC kogukond ei usalda teda.
|
Sayloril on isiklikus walletis kuskil umbes 17 000 BTC. Miks peaks ta kellegi heaks veel töötama kui ta on MicroStrategy-s? Ta ütles ka, et ta võtab oma rahakoti hauda kaasa kui peaks ära surema. Et hoida kõrgemat hinda järeltulevatele põlvedele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
19.01.2025 10:54:19
|
|
|
Eile enne magamaminekut vaatasin TRUMP ~25 taalast hinda ning mõtlesin, et paneks sinna võimendusega ~10K, aga ei olnud endas nii kindel. Täna hommikul ~46 taalast hinda nähes on selge, et alahindasin uudiste mõju.
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
22.01.2025 06:36:58
|
|
|
DOGE saab ETF-i ja TRUMP saab ETF-i
DOGE ja TRUMP MEME tokenid on nüüd pankades ja börsides vabalt kaubeldav ETF kujul. Varsti.
Spoiler 
Ega ta on õige ka. TRUMP-ETF on usaldusväärne, sest mõni võib kogemata osta liba-trumpi kui ei tea õiget aadressi. ETF puhul seda probleemi ei ole.
President Trump võiks eestile anda poole odavamat laenu, juhul kui eesti ostab USA-lt gaasi ja naftat.
Eesti võiks 50%-80% vähem panna aktsiise USA-lt ostetud gaasi ja nafta eest.
Ja laenu saaks kasutadagi 5% sõjalise eelarve täitmiseks. (kuigi euroopa peab peeglisse vaatama - ukraina on ikkagi euroopa kõrval)
Eelnevalt eelmise presidendiga - Trumpil allkirjastamise probleemi ei ole. Selle taha kinni küll ei jää. [võib-olla ta kasutab AI-d allkirjastamiseks ja käskkirjade komplekteerimiseks ja autom.trükkimiseks - mis tal on 1000 allkirja minutis..]
---
Eesti võiks võtta võlgu näiteks 5 miljardit eurot ja panna selle MEMEsse end tasuma:
Spoiler 
Official Estonian Meme Token
(oleks kasulikum osta 5 miljardi laenu eest bitcoine ja maksta laenu bitcoini aasta tuludest -IMF vist keelaks ära.. sina väike eesti hakkad, siin meie suurtega mängima...) (meie ei saa kunagi great again suurteks, sest talupoja argus on meil veres..)
---
NB! See ei ole finantsnõuanne ja on isiklik arusaam - kui USA müüb kulla ja paneb bitcoini peale, siis on kasulik osta kulda kokku ja kui usa jätkab samasugust USD trükki, siis on kasulik osta kulda. Sest kulla hind tõuseb kuna AI kiibid vajavad kulda nagu ka CPU kiibid.
--
WBTC kauplemine on 6,8 x - likvideerimine on 87 550 peal.
Spoiler 
Kui mitu korda on 90 000 peal ära käinud, siis ei julge 90 000 vaid 87 tonni.
Pole positsiooni pannud veel. Sest solanas istub mul kullakontos väärtused. VNXAU
Kas panengi börsile. Alati ei jõua ekraanitaha ka kui toimub järsk ülesliikumine.
--
TRUMPi tokeni vahetasin SOL peale (eile öösel) ja vedasin DEX-is oma bitcoin aadressi peale. Sest MEME ei ole BTC ja WBTC ei ole BTC.
(bitcoin on pikaaja strateegia ja bitcoin ei ole usa omanduses nagu microsoft või GMC või USD) + samas on michael saylor usa kuld ja kui ta ikka juurde hangib, siis saame ka ilma usa bitcoini eelarveta hakkama...
Samas kui TRUMP arendab USA tööstust GREAT AGAIN, siis KULD teeb ka GREAT AGAIN. 50% pikaajalisest strateegiast võib olla kullas (samas kui usa müüb kulla ja paneb selle bitcoini peale- siis lähimal ajal kuld ei ole hea, kuid kuld on alati kunagi tippu läinud) arvutitööstus, kosmosetööstus, kõik tööstused vajavad natuke kulda ja ilusad naised samuti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
23.01.2025 07:32:11
|
|
|
Kõik kukub. Monero hoopis tõuseb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
Aeg maha 1p
|
23.01.2025 09:00:53
|
|
|
mina634 kirjutas: |
NB! See ei ole finantsnõuanne ja on isiklik arusaam - kui USA müüb kulla ja paneb bitcoini peale, siis on kasulik osta kulda kokku ja kui usa jätkab samasugust USD trükki, siis on kasulik osta kulda. Sest kulla hind tõuseb kuna AI kiibid vajavad kulda nagu ka CPU kiibid.
|
Enamus maailma kullast seisab hoidlates tonnide viisi jõude, kuld kui kiibimaterjal otsa küll ei saa, ka füüsiline kullapuudus ei tohiks kimbutada.
Küll aga märgitakse kuidas planeeritavad superandmekeskused AI arendamiseks&treenimiseks on niivõrd energiakulukad, et paralleelselt andmekeskustega tuleb ka uusi elektrivõimsusi rajada, tuumajaamu jne.
Selles vaates AI puhul pigistab king enim just elektrienergia koha pealt ja tahtes strateegiline olla, võiks investeering energiaaktsiatesse olla mõistlikum kui kulda
_________________ --- |
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
24.01.2025 12:02:52
|
|
|
Trumpi CBDC keeld on küll hea asi USA-le. Sest ülemaailma inimesed hakkavad kasutama ja kasutavad USD baasil olevaid stablecoin-e. Ka mina kui EU jätkab CBDC euroga.
---
Ajalooline. Loodud töörühm, mis võimaldaks bitcoin usa eelarve. Tegelikult on see krüptoreglatsioon USA-s. Mis võimaldaks krüptotööstust-kaubandust nagu meil MiCA
Spoiler 
---
Monero on puhas CPU energia. See on backup investeering. Jahedasse ruumi mingi paar emaplaati ja head CPU-d kaevandama. ASIC bitcoini kõrvale.
PoW on monero 1 ja bitcoin 2 - mis on päriselt ka detsentraliseeritud võrk - ethereum ei ole detsentraliseeritud - see on 1 inimese võrk. Juhatuses istub 1 inimene, kes seda juhib (programmijuht) Samas moneros on terve kogukond ja bitcoinil veel oma kogukond - tõestatud detsentraliseeritud võrk. Toimib.
---
Reformikad teevad seda jälle!! "Maksud ei tõuse!" Praegune peaminister ütleb seda sama, mis eelmine. Kui sõjaline eelarve on juba 5%, siis
maksud tõusevad!!! Ja kui võetakse selleks Fiat laenu, siis on inflatsioon see, mis tõstab maksud tulevikus taevasse.
90% kulda ja 10% bitcoini. Aastane bitcoini tulu kustutab 3%-se kulla (hoidmise)inflatsiooni. Pangad juba teevad seda.
Bitcoin on energiaaktsia - bitcoin hoiab energiasektoreid elujõulisena. Väga hästi seletab bitcoin energiat see video:
Spoiler 
Saksamaa võiks võtta (ajutiselt) kivisöe ja tuumajaama strateegia. Mõlemal juhul aitab bitcoini kaevandus seda üleval hoida. Ma mõtlen neid ASIC Pro versioone.(see nõuab investeeringuid)
Rohepööret saab jätkata 10 aasta pärast - kui on vesinikenergia kasutamine paremaks läinud. Vesiniku tootmine võib olla tulevik - tuumajaam on olevik.
Kui teil ei ole füüsilist kulda, ka bitcoini ei ole, siis eestis te näete veel inflatsiooni. (kui haiglareform jääb samaks) + 5% sõjaline eelarve - andke andeks - sõjavägi on ainult kulu, mitte tulu. Haiglad on kulu, mitte tulu!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
LeneLowcut
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
04.02.2025 15:56:56
|
|
|
Bitcoin on matemaatiliselt kindel ja muutumatu:
✔ 1 BTC = 1 BTC → Pole inflatsiooni ega võltsimist.
✔ Satoshi ühikud ei muutu → 100 miljonit satoshit BTC kohta jääb samaks.
✔ Privaatvõti ja avalik võti on muutumatud → 2²⁵⁶ tagab tugeva turvalisuse.
✔ Krüptograafia hoiab süsteemi kindlana → keegi ei saa muuta reegleid suvaliselt.
Bitcoin jääb muutmatu ja turvalise detsentraliseeritud süsteemina! 🚀
|
Spoiler 
Väga hea arutelu bitcoini üle. Soovitan vaadata.
--
"Samal ajal mõisteti USA endine senaator Bob Menendez, kes võitles El Salvadori Bitcoini kasutuselevõtu vastu, 29. jaanuaril kullas ja sularahas altkäemaksu võtmise eest 11 aastaks vangi, vahendab Associated Press.
Tema maja läbi otsinud FBI agendid leidsid 480 000 dollarit sularaha ja kullakange, mille väärtus oli hinnanguliselt 150 000 dollarit, lisati raportis. "
Spoiler 
----
Üleöö külmutati pangakontodelt need summad:
https://www.aripaev.ee/uudised/2013/03/16/kuprose-abipakett-kaasab-hoiustajad
Kas sinu isiklikult bitcoini walletilt võetakse ka summasi ära? näiteks kui CBDC-i või tavalise euro konto puhul on see võimalik? Kas sina pead oma nahaga vastutama poliitikute valesti tegemisi? Paneb mõtlema..
pole sinu võtmed, pole sinu mündid - see on igavene reegel.
---
Spoiler 
TRUMP-iga saab trumbi tosse osta..
---
UFC võitlejad juba ka ostavad bitcoine kokku:
Spoiler 
Poleks iial arvanud, et poksijad üldse sellele mõtlevad... jeeesus!!!
----
chokepoint 2.0
https://www.ccn.com/education/crypto/operation-chokepoint/
Monero on juba ammu koguaeg põlatute nimekirjas. EU MiCA ju võimendab seda.
Aga kogu süsteem mässab või mässas selle tsentraliseeritud asjaga.
Monero püsib enam-vähem normaalsel kursil. Sest - jumala pohhui - monerost hullemat olla ei saa..
Kas EU märgistab ära kõik kulla ja väärisasjad ja hoiab nimekirja tsentraliseeritud keskuses?
Monerost enam hullemat olla ei saa..
Me elame väga huvitaval ajastul.
LISA
MONERO ja FIAT lugu:
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
sezhers
HV vaatleja
|
05.02.2025 17:48:58
|
|
|
siin ühe Ethereum researcheri Justin Drake'i mõtteid ETH ja BTC teemal:
https://x.com/drakefjustin/status/1887108667675124174
tl;dr
BTC is cooked (kuna security budget on naeruväärne võrreldes selle mcapiga, seega avatud 51% rünnetele)
ETH issuance curve vajab uuendamist (kuna praegu on garanteeritud vähemalt 2% staking tootlus)
ETH lühiajaline eesmärk on kasutajate arvu kasvatamine läbi L2 ja L1 skaleerimise
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
05.02.2025 18:38:18
|
|
|
51% rünne bitcoinile on ründajale endale ebakasulik, sest 21 miljonit coini muuta ei saa ja 70%-80% vaaladest hoiavad pikaajaliselt (nende aadress on nii sügavalt kinnitatud, et ükski rünne neile ei toimi)
rünne saab toimida ainult hetkelist kinnituste tehingutega ja see on meeletu hashrate ja elektrikulu
ja bitcoin core saab teha isegi kiiresti ründaja blokkidele keelu tarkvara kiiresti uuendades
kes hoiab bitcoine - neid rünne ei puutu ja kui selline hetkeline juhtum sünnib - siis saab bitcoin core meeskond tuua sisse mitme protokollilise kaevanduse teema nagu on seda digibyte või raptoreum..
rahaliselt ei ole see üldse kasulik - üle 10 miljardi paned hetkeks ja saad mõne tehingu ära vussida - ja võrgutarkvara ka ei kontrolli..
sa pead omama meeletut energiat, raha ja kogu tarkvara arengut - pigem oleks tõenäoline ripple xpr ja eethereumi omanikul seda rünnakut iseenda PoS-is teha.
satoshi nakamoto andis kogu koodi ja võimu kogukonnale üle, kuid kahtlen kas ripple ja ethereumi omanik ikka oma kogukonda 100% vabalt juhtida laseb.
Pigem on vaba kogukond bitcoinil ja monerol kui ripplel või ethereumil.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jaanjaapan
Kreisi kasutaja

|
06.02.2025 00:41:45
|
|
|
Ainult mina634 tulistab. Varem oli ikka rohkem teisi ka, nüüd on mott enamus kadunud. :/
Teema on täispauk spämm, enamus ei viitsi seda enam lugedagi, vähemalt mina mitte, eriti kui pikk mina634 post on ainult viimane.
yerba juba ammu tembeldas teema spämmiks ja loobus siin kirjutamast. Ammu ei ole asjalike Laugher-i poste. Isegi meie vana BTC joonestaja ammu ei joonesta.
Ise vaatan tuubist näiteks CTO Larsson-i ja paari krüpto-tuuberit veel, kes sõela pinnale on jäänud, Larsson on mu lempar! Soovitan! Palju asjalikum vaatamine, kui siin lugeda..
|
|
tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
06.02.2025 21:06:39
|
|
|
jaanjaapan kirjutas: |
Ainult mina634 tulistab. Varem oli ikka rohkem teisi ka, nüüd on mott enamus kadunud. :/
Teema on täispauk spämm, enamus ei viitsi seda enam lugedagi, vähemalt mina mitte, eriti kui pikk mina634 post on ainult viimane.
|
Ma ei saa tema puhul enamasti isegi aru mis postituste mõte on. Kirjutab küll, aga enamasti ei saa ma aru miks ja milleks või kellele
_________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|