Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
28.01.2025 12:38:35
|
|
|
mis sa sest fraasist korrutad koguaeg?
räägi asi lahti
_________________ Hapud viinamarjad |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
Aeg maha 1p
|
28.01.2025 12:51:43
|
|
|
Kuivõrd kohane LTSC teema kodukasutaja vaatest on, kui see Microsofti vaatest sihitud enterprise kliendile, valdavalt tööstus jm ehk kodukasutajast täitsa teine äärmus.
Muidugi omaette teema on MS-i poliitika, kus Windows 10 minevikku saatmist õigustatakse ajakohasema Windows 11 tulekuna, ning MS-ile on justkui koormav vanu OS-e pikemalt toetada, tegelikult ikkagi toetatakse aga valitud seltskonnale. Ehk turva- ja muid parandusi toodetakse aga neid laiad massid kasutada ei saa, nemad peavad ostma uue riistvara uue OS-i - ehk puhtalt äri teema, uusi Windowse on vaja, sest nende eest saab raha küsida.
_________________ --- |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
28.01.2025 12:57:11
|
|
|
otsingut ma oskan jahh.
Samad tulemused lausa tulid, mis sinu lingil. Esimesel lingil ülipikk ja põhjalik võõrkleelne möla
Oleks piisanud, kui oleksid selgitanud 2 lausega, selle asemel, et nipsakalt vastata
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
28.01.2025 14:02:29
|
|
|
LTSC pikk nimi on Windows Enterprise LTSC. See, et osad kogenud idaeurooplased seda kodus kasutavad, ei ole tingimata oodatud tulemus ega sihipärane kasutamine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Naxik
HV kasutaja

|
28.01.2025 14:45:54
|
|
|
Dirty Harry kirjutas: |
LTSC pikk nimi on Windows Enterprise LTSC. See, et osad kogenud idaeurooplased seda kodus kasutavad, ei ole tingimata oodatud tulemus ega sihipärane kasutamine. |
Pikk nimi siiski
LTSC - Long Term Servicing Channel
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.01.2025 15:35:07
|
|
|
On LTSC'l üldse mõtet tänasel päeval kui OS on modulaarne?
Kui sul on teadmised kuidas Win11 Home või Pro installimeediat modifitseerida kas Microsofti enda või kolmanda osapoole tööriistadega a'la NTLite, siis saab enne paigaldamist eemaldada sealt kõik samad asjad mille LTSC on eemaldanud ja palju rohkem veel mida isegi LTSC ei eemalda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.01.2025 15:49:28
|
|
|
KUI sa tahad oma raua kindlalt lõpuni kasutada..
miks ma seda asja uurima sattusin, on see , et mul on vaja teha nüüd windows11 ga paar masinatükki mis peavad töötama kauakaua ilma, et mingi värk neid segama hakkaks. selles valguses tundub " oioi, win10 läheb 13102025 kinni kinni samamoodi ussiõli müügina kui telia telia kaubamärgi alt tehtav hinnatõus.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
28.01.2025 22:11:03
|
|
|
Lasin oma kastile ka selle win11 siis peale, tekkis aga probleem line in sisendiga, kasutasin varem windows 10 peal seda tavalist helisisendit ühe välise heliseadme võimendina läbi arvuti emaplaadi, mis siis läks suurtesse kõlaritesse. Varem oli see tundlikkus antud sisendi peal kõvasti parem, sai talutava helitugevuse sealt, nüüd aga on see väline line in signaaliallika volüüm maksimumi keeratud, ent ikkagi kostub helikaardi väljundis peale kardist läbi käimist selline suhteliselt vaikne heli ainult. Selle Speakers Properties all on kõik need mikrofoni sisendid ja line in sisendite helid maksimumi peale lükatud. Mis kala see olla võib, et enam helivõimendus nii hea pole?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
28.01.2025 22:39:34
|
|
|
vaata, kas ta on õige virtuaalne väljund üldse. Vahepeal ta muudab selle meelevaldselt mingiks, mida pole üldse ühendatudki.
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
28.01.2025 22:49:23
|
|
|
Ei ole kindel, kas tean, kus seda vaadata või muuta, mul mingi heli tuleb siiski läbi sealt, täiesti tumm sisend pole. Anna täpsem viide, kuidas sinna jõuan või viska screenshot asukohast, siis ehk saan õigesse kohta kontrollima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
28.01.2025 22:58:51
|
|
|
Tõmba emaplaadi tootja lehelt audiokoodeki draiver ja proovi sellega.
On ette tulnd, et win11 leitud praht ei tööta õigesti või teeb mingit prääksu. Tootja draiver on tavaliselt probleemi ära lahendanud.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
28.01.2025 23:07:52
|
|
|
Ma muidu selle driver boosteriga lasin läbi skännida ja automaatselt kõik draiverid leida ja uuendada, kas see võis selle tööga hakkama juba saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
28.01.2025 23:13:36
|
|
|
Ouch
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
28.01.2025 23:40:49
|
|
|
Mis sellega on siis? kunagi oli mul mingi slimdriver vms, aga see vist surnud ja otsisin lampi mingi esimese ettejuhtuva uue googlest . Need on väga mööda asjandused siis? Kas mõni seesugune automaatne otsimissoft on parem või ei kannata neid kasutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
29.01.2025 00:11:36
|
|
|
Ilma täiendavate eeldusteta pole. Kõik on scam. Lenovo Vantage mingil määral seda teeb ja pole scam. Aga see ühe tootja spetsiifiline.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
29.01.2025 00:20:23
|
|
|
new1 kirjutas: |
Mis sellega on siis?  |
No alustuseks, 2 AHV’i said attaki, paljalt selle lugemisest ja lõpetuseks kipuvad need sellised rakendused paigaldama su masinasse kõike muud, peale selle õige ja kaasaegse draiveri.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.01.2025 01:41:00
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Ilma täiendavate eeldusteta pole. Kõik on scam. Lenovo Vantage mingil määral seda teeb ja pole scam. Aga see ühe tootja spetsiifiline. |
Kõik õnneks ei ole, Neid programme on veel. Sain mingi aeg tagasi tasuta CCleaner Pro võtme. Selle üks tasulise versiooni omadustest ongi draiverite uuendamine.
Seni on päris hästi toiminud. Eriti kasulik on see Realteki puhul kelle draivereid käsitsi otsida on paras jama. Seni pole vale või vana draiverit pakkunud. Peale laskmise peab ise otsustama. Taustal see omapäi ei tegutse.
Kasutangi ainult custom clean, driver updater ja mõningaid tools alajaotuse asju. Ega selle maine ka just kõige parem pole aga vähemalt ei paigalda mingit jama.
Spoiler 
Tehniliselt peaks kõik asjad saama tehtud sisseehitatud tööriistadega aga igaüks neist on erinev - osad on legacy a'la disk cleanup, defragment/trim, osad on uuemad aga käsureaga a'la winget ja draivereid peaks windows update ise pakkuma aga me kõik teame millist jama see nt AMD kasutajatele pakub. Kõik need asuvad ka eri kohtades ega oma ühtset kasutajaliidest.
Kui MS tahaks ja oleks juhitud kompentensete inimeste poolt, siis nad saaks üsna kerge vaevaga teha valmis oma CCleaner frontend alternatiivi mis kasutab sisseehitatud tööriistu, aga palju kasutajasõbralikuma kasutajaliidesega.
Defenderi puhul said nad sellega hakkama ja enamus inimestel pole vaja paigaldada midagi muud selle asemel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
29.01.2025 08:12:06
|
|
|
new1 kirjutas: |
Ei ole kindel, kas tean, kus seda vaadata või muuta, mul mingi heli tuleb siiski läbi sealt, täiesti tumm sisend pole. Anna täpsem viide, kuidas sinna jõuan või viska screenshot asukohast, siis ehk saan õigesse kohta kontrollima. |
mul on siin miski läbi monitori heli näiteks, aga kuna sinna kõlareid pole ühendastud, siis sealt ei mängi Peale Winni installimist oli ta selle pannud defaultiks, alguses vaatasin ka, et miks kõlarid ei mängi..
Ü
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
29.01.2025 10:41:22
|
|
|
Ma kuidagipidi kedagi heliteemadel aidata ei oska, aga endal kadus Win11 alla mingi hetk ära üle DP monitori minev heli, valitav väljund haihtus nimekirjast. Ja siis mõni päev hiljem tuli tagasi. Natuke häiris.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
29.01.2025 11:20:07
|
|
|
Tomorrow, peale CCCleaneri korduvaid ämbreid, oleks see viimane asi mida masinasse installida.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
|