Link _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Klikin Youtube'i reklaamil sinna pandud nuppu "Attend now" ja mitte midagi ei juhtu - seda siis Safari brauseris. On kellelgi niisugust asja veel juhtunud ja kuidas ikkagi pakutud asjale ligi pääseda? _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Minu jaoks oli uudiseks, et kui arvutis YouTube kasutada ja hiire kursoriga üle videote lasta (hover) ja neil mõni hetk (kogemata) peatuda, siis kõik need videod ilmuvad "Watch history" alla nagu ma oleks neid vaadanud
Avastasin nii, et scrollisin YouTube pealehel ja otsisin üht videot, samal ajal endale teadvustamata hiirt suvaliselt liigutades ja peatudes. Peale seda läksin "Watch history" alla ja sinna olid ilmunud 4 videot, mis olid eelnevalt YouTube pealehel, kuid mida ma polnud kunagi teadlikult vaadanud, vaid lihtsalt hiirega üle lasknud. Väga tobe.
Kas seda välja ei saa lülitada? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ta võiks mängida nii, aga mitte listi visata _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Jah, imelik funktsionaalsus. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
endal küll mängib ja kuhugi ei viska
eksisin, tõesti mingi uus kamm vist sellega tulnud...enne pidevalt neid thumbnaile vaadanud ja kerinud, pole probleeme olnud...nüüd tõesti historys
Tanel, kas incognito aknas on ka sama jamps? Proovisin, mul chromega avaneb ka uues tab-s.
See vist on kuskil browseri seadetes kas uus aken või uus tab, aga igatahes foorumis ei ava.
Ehk siis avaneb uues tabis lihtsalt uus foorumi avaleht?
Ei, Youtube lehel avab selle video ja uues tab'is, brauseriks uusim Edge.
Sama ka Chromega.
Tühjenda vahemälu ja disable või uninstalli extensionid, kui ei aita, proovi puhta profiiliga. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
ju siis, mul viskab uue tabi peale _________________ This message was sent from space using stargate
Mul oli VPN-i maa Prantsusmaa peal ja Youtube'i vaadates visaks iga video ette araablastele rahanurumise video. Esimese hooga ajas marru ja panin muudki 'skip.' Aga siis koitis: mminu käsutuses on ju esiteks ebameeldivatelt inimestel reklaamiraha võtta ja teiseks sellest suurem osa kasuliku materjali tootjale suunata. Reklaamil tuleb hoopis klikkida! _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.