Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
11.12.2024 01:22:35
|
|
|
tsitaat: |
See on foorumis alati selline tunnetuslik pauk, et kui midagi to tingimustes muutub, siis raudselt kallimaks
|
Ka luuavarrest võib pauku tulla, 99% on alati hinnatõus olnud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
murrasurra
HV vaatleja

|
11.12.2024 16:19:19
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Seal tänases/eilses kirjas oli punkt ka ajutise lepingu peatamise tingimuste kohta. Kuna ise telia tv mitu kuud ei olnud kasutanud olin pausile teenuse pannud. Edaspidi on paus 1 kuu ilma teenustasuta ning siis edasi 4,68 euri iga kuu eest trahv kui teenust ei telli. Tulemuseks ütlen lepingu kuu pärast üles ja viin boxi tagasi, Go3 naguinii olemas mida saan lisaks kodule veel ka suvilas vaadata. |
Täpselt samad tingimused on siiamaani olnud. Ka siiani oli täiesti esimene teenuse peatamine tasuta, järgmised aga 3.19..umbes, täpselt ei mäleta summat. Nüüd lihtsalt teenuse ajutise peatamise tasuke euro võrra kallimaks läinud.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
11.12.2024 16:42:08
|
|
|
murrasurra kirjutas: |
lauri23 kirjutas: |
Seal tänases/eilses kirjas oli punkt ka ajutise lepingu peatamise tingimuste kohta. Kuna ise telia tv mitu kuud ei olnud kasutanud olin pausile teenuse pannud. Edaspidi on paus 1 kuu ilma teenustasuta ning siis edasi 4,68 euri iga kuu eest trahv kui teenust ei telli. Tulemuseks ütlen lepingu kuu pärast üles ja viin boxi tagasi, Go3 naguinii olemas mida saan lisaks kodule veel ka suvilas vaadata. |
Täpselt samad tingimused on siiamaani olnud. Ka siiani oli täiesti esimene teenuse peatamine tasuta, järgmised aga 3.19..umbes, täpselt ei mäleta summat. Nüüd lihtsalt teenuse ajutise peatamise tasuke euro võrra kallimaks läinud. |
Ei vasta tõele vähemalt minu puhul, juuni kuust alates kontrollisin arved üle ning selline kulurida neis ei kajastu. Meenus et mul ikkagi üle aasta juba peatatud, võimalik et sel hetkel oli peatamine teistel tingimustel.
_________________ Tasuta 50$pokkeri kontole. Registreeri, õpi strateegiat ja vasta küsimustele. Saad valitud pokkerituppa 50$+veel boonust, kui mängida oskad. Isiklikult saanud 285$ sealt. |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
11.12.2024 16:57:48
|
|
|
mehed, mis te vaidlete, nagu käsi poleks küljes...
siiani oli TeliaTV puhul lepingu ajutine peatamine tasuta, alates 1.2.2025 4.68€
https://www.telia.ee/images/documents/hinnakirjad/est/telia_eesti_teenused-yldosa.pdf
5.1.4. ajutine lepingu peatamine
...
5.1.4.2. kuutasu ⁽³⁾⁽⁴⁾ 2,61 3,18 €/kuu
...
⁽³⁾ Teenuse esmakordsel tellimisel rakendatakse kuutasu soodustust 90 päevaks 0 €. Kuutasu soodustust ei rakendata teenuse
korduval tellimisel, kui eelmise soodustusega ajutise lepingu peatamise teenuse aktiveerimisest on möödas vähem kui 360
päeva. Seda ka juhul, kui kliendi poolt tellitud eelmise Ajutise lepingu peatamise teenuse periood oli lühem kui 90 päeva.
⁽⁴⁾ Kuutasu ei rakendata, kui teenus on tellitud Telia TV ajutiseks peatamiseks |
https://www.telia.ee/images/documents/hinnakirjad/est/telia_eesti_teenused-yldosa-01-02-2025.pdf
5.1.4. ajutine lepingu peatamine
...
5.1.4.2. kuutasu ⁽³⁾ 2,61 3,18 €/kuu
5.1.4.3. kuutasu Telia TV ajutisel peatamisel ⁽⁴⁾ 3,84 4,68 €/kuu
...
⁽³⁾ Teenuse esmakordsel tellimisel rakendatakse kuutasu soodustust 90 päevaks 0 €. Kuutasu soodustust ei rakendata teenuse
korduval tellimisel, kui eelmise soodustusega ajutise lepingu peatamise teenuse aktiveerimisest on möödas vähem kui 360
päeva. Seda ka juhul, kui kliendi poolt tellitud eelmise Ajutise lepingu peatamise teenuse periood oli lühem kui 90 päeva.
⁽⁴⁾Teenuse esmakordsel tellimisel rakendatakse kuutasu soodustust 30 päevaks 0 €. Kuutasu soodustust ei rakendata teenuse
päeva. Seda ka juhul, kui kliendi poolt tellitud eelmise Ajutise lepingu peatamise teenuse periood oli lühem kui 30 päeva. |
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
trivor
HV vaatleja
|
12.12.2024 16:27:49
|
|
|
mul 2 küsimust:
1) telekas samsung + telia pakett. Digiboksi puldiga saan sisse lülitada ühe vajutusega nii tv kui digiboksi, sellega ok. Aga kinni pannes digiboksi pult telekat ei pane kinni ja pean eraldi selle jaoks kasutama tv pulti. Mis kus kuidas ma peaksin seadistama, et digiboksi puldiga ka telekas kinni läheks?
2) tv-d käima pannes on tv pilt selline "kergelt kehva", a´la nagu oleks levi kehva ( kuigi mul telia valguskaabliga nett digiboksi taga ). Hetkel on telial see kamina kanal- sealt on see eriti näha.
Aga kui korraks panen digiboksi puldist kinni ja uuesti lülitan sisse, siis kamina kanalil mõtleb ca 10 sek ning veab pildi paremaks ja tuleb nurka ka "4K" tähis ja kõik kanalid hea pildiga.
kas see peabki nii olema või mida ma saaksin teha?
Telekaks on Samsung 4K QLED telekas- ca 3 nädalat vana ja telia valguskaabliga netti oman ca sama kaua
tänud ette kui keegi oskab aidata.
T.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
12.12.2024 16:29:20
|
|
|
It is not a bug, it is a feature!
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.12.2024 17:13:27
|
|
|
1. on üllatav, sest samsungi CEC tunneb teistest kõige paremini on/off signaali. Siiski kui värske teler, proovi leida teleri puldiga tv seadetes CEC seaded, ehk on ka neile tekkinud linnuke Allow to turn on and off devices vms. Digiboksi sätetes peaks vaikimisi kõik valikud peal olema.
Kui miski ei aita, õpeta Telia menüüs seadete all puldi seaded> TV nupp ära.. soovituslikult keera ka enne digiboksi heli põhja, ja õpeta ka heli nupud teleri heli juhtima.
2. Oma 4K Olediga olen küll vahel jõudnud korraks märgata käivitumisel madalamat striimi aga see selline küsitav, pool sekundit või sekund, siis võetakse kiirusele vastav striim. Väike normaalne bufferdamine. miks seda mõne muu teenusega võibolla ei näe, on see, et siis vaatad sekund-kaks musta pilti ja loadingut, ja tuleb kohe õige striim. Ajalises mõttes sama hetk.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
12.12.2024 20:55:02
|
|
|
trivor kirjutas: |
1) telekas samsung + telia pakett. Digiboksi puldiga saan sisse lülitada ühe vajutusega nii tv kui digiboksi, sellega ok. Aga kinni pannes digiboksi pult telekat ei pane kinni ja pean eraldi selle jaoks kasutama tv pulti. Mis kus kuidas ma peaksin seadistama, et digiboksi puldiga ka telekas kinni läheks?
|
Mul samsungi telekas ja xiaomi boksiga sama teema, ei viitsinud jaurata. Lülitasin üldse selle featuuri välja ja lihtsam telkupuldil nuppu vajutada.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.12.2024 21:04:12
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
|
Mul samsungi telekas ja xiaomi boksiga sama teema, ei viitsinud jaurata. Lülitasin üldse selle featuuri välja ja lihtsam telkupuldil nuppu vajutada. |
Ma ei saa aru mida siin välja vaja lülitada oli, kui ei toiminud?
Mul on lapsel vana 22" Samsung LT22C200 TV/Montor. Kuna see CEC arusaamist ei oma, siis sai õpetatud TV nupp Telia puldil, toimis, no tegelikult kasutab hetkel Xiaomi 4K Sticki millel oli kenasti ka TV nupu õpetamine ja sellel siis 1 ühine nupp, BT pulk kinni IR TV kinni, käima samamoodi.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
12.12.2024 21:06:21
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
|
Mul samsungi telekas ja xiaomi boksiga sama teema, ei viitsinud jaurata. Lülitasin üldse selle featuuri välja ja lihtsam telkupuldil nuppu vajutada. |
Philipsi PFL7603D ja Xiaomi esimese generatsiooni boks, enamus kordi läheb telekas ilusti kinni ja siis täiesti lampi mingi kord kinni pannes boks lülitub välja ja telekas jääb mängima. Teleri enda pult sahtlis, siis suht tüütu teki alt välja ronida, et telekas kinni saada.
A mis bufferdamisse puutub, siis näiteks täna läks julgelt mingi kümme sekki aega, kuni pildi täisekraanile manas.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.12.2024 21:11:51
|
|
|
Renq kirjutas: |
A mis bufferdamisse puutub, siis näiteks täna läks julgelt mingi kümme sekki aega, kuni pildi täisekraanile manas. |
10 sekundit järjest madalat striimi... no peab olema ikka hea põhjus. Torrent laadimas?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
12.12.2024 22:28:06
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Renq kirjutas: |
A mis bufferdamisse puutub, siis näiteks täna läks julgelt mingi kümme sekki aega, kuni pildi täisekraanile manas. |
10 sekundit järjest madalat striimi... no peab olema ikka hea põhjus. Torrent laadimas? |
No õnneks see pigem harukordne nähtus aga mitte esmane. Nõup, null torrentit ja ainuke töötav seade oligi kaabliga Shield TV pro.
edit: 500ne ühendus.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
trivor
HV vaatleja
|
12.12.2024 22:29:35
|
|
|
mul ei bufferda midagi Täna ootasin mitu minutit ja ei midagi...
Aga panen korraks digiboxi kinni ja uuesti tööle- ning siis ca 10sekiga veab pildi paika.
See suht tüütu, kui igakord peab 2x digiboksi tööle panema
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
l2bukast
HV veteran

|
12.12.2024 23:58:12
|
|
|
Neil oli täna seal miskit pahasti vist. Mul jäigi pilt halvaks, kui hommikul käima panin. Peale restarti läks 15-20sek, et pildi okeils tõmbaks äpil.
_________________ 58017968 |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.12.2024 23:58:44
|
|
|
No võtame juba aastakümneid toiminud Youtube, kui pikalt bufferdab, siis on pigem lokaalne resursipuudus.
Hetkel ei paista nagu üldine sest mitme boksiga proovides ei suuda kuidagi sekundit lugeda, ei wifiga ega ka kaabliga.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.12.2024 00:33:39
|
|
|
Ma ei lugenud kusagilt välja seda, kas Netflix on ainult Androidi boksile või hokilitritele samuti?
|
|
Kommentaarid: 737 loe/lisa |
   |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
13.12.2024 00:51:23
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Ma ei lugenud kusagilt välja seda, kas Netflix on ainult Androidi boksile või hokilitritele samuti? |
Android/Google TV seadmed, ka telerid, millel on Netflixi tugi. Ehk ei tööta ka muus droidis kus pole NF sertifikaati, näiteks ka tänases Go3 boksis, teadmata ajaks.
arris, jääb ära, TTV ainult.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
agox57
HV vaatleja
|
13.12.2024 07:39:07
|
|
|
Kas kellelgi on infod sellle kohta kui tulevad uued pakedid kas siis tuleb mingii jagamise värk kah nagu praegust on
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.12.2024 11:31:01
|
|
|
Kui tuleb üks Netflixi kasutaja per Telia vaatajakoht ning hinnavahet eriti pole, siis mõttetu.
indrpo kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Ma ei lugenud kusagilt välja seda, kas Netflix on ainult Androidi boksile või hokilitritele samuti? |
Android/Google TV seadmed, ka telerid, millel on Netflixi tugi. Ehk ei tööta ka muus droidis kus pole NF sertifikaati, näiteks ka tänases Go3 boksis, teadmata ajaks.
arris, jääb ära, TTV ainult. |
Õnnetu värk seega.
|
|
Kommentaarid: 737 loe/lisa |
   |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
13.12.2024 12:19:17
|
|
|
Igati loogiline ju, et Netflix saab töötada nendes seadmetes, millel vastav tugi olemas on.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
santiim
HV kasutaja
|
13.12.2024 12:47:24
|
|
|
agox57 kirjutas: |
Kas kellelgi on infod sellle kohta kui tulevad uued pakedid kas siis tuleb mingii jagamise värk kah nagu praegust on |
Vaatajakohad peaksid alles jääma. Ja selle jagamise värgiga jääb ka nii nagu täna. Kui vaatad täna kehtivaid TeliaTV teenusetingmusi, siis 4.2 ütleb, et vaatajakohti võid jagada ainult samal aadressil elavatele pereliikmetele.
Kui ma õigesti mäletan, siis uutes tingimustes oli see kirjas 5.2 all.
Mina olen aru saanud, et kõik peaks jääma vanaviisi. Aga eks targemad "juristid" kommenteerivad.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
13.12.2024 13:12:45
|
|
|
Netflixil on ju ka erinevad paketid. Standard FHD ja 4K. Samaaegselt kasutatavate ühenduste arv sõltub ka neil paketist.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
13.12.2024 13:17:21
|
|
|
Telia pole veel minu teada pakettide täpset infot avaldanud, aga Go3 pakettides on ainult Netflixi kõige kallim, ehk 4K versioon. Mujal Euroopas tehakse sarnaseid bundle pakette ka odavama Netflixi versiooniga.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
17.12.2024 15:56:24
|
|
|
Kas see digiboks on parem kui Telia oma: https://www.aliexpress.com/item/1005006784700061.html
Ma nendest digiboksidest eriti ei jaga ja Android boksidega kogemused üldse puuduvad, ilmselt lähiajal pole vaja ka uut boksi hankida. Niipalju olen aru saanud, et Telia boksil läheb äpp automaatselt käima ja teiste boksidega peab natuke rohkem vaeva nägema, et see käima läheks. Teisi ebamugavusi vist ei ole?
Ei tea, kui kauaks on RK3528, 4 GB ddr3 ja Android 13 piisavad Telia TV jaoks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|