See tuli Windows 10 jaoks kah mingi uuendusega. Samamoodi nagu see lollakas ilmateate ja uudiste vidin, sest kõik tahtsid just seda funktsiooni, mitte miskit muud kasulikku ja produktiivsust suurendavat.
Start > Settings > Personalization > Background ja võta Spotlight maha.
1dumbpcuser kirjutas:
24H2 on hetkel veel mingis beeta staadiumis?
Windows 10 arvuti ütleb, et 23H2 on installimiseks valmis, kuigi ms kodulehel pakutakse 24H2 isot
Mõistlik oleks siiski teha clean install ja 24H2-ga?
Tee see 23H2 esialgu ära. Sellest vanemad versioonid "aegusid" juba. 24H2 võid vabalt oodata. Juba lapitakse sellel auke ja putukaid. Nagu alati... Mida erilist sealt tavakasutaja juurde ei saa.
Mis kuradima sitt see "Learn about this picture" nüüd kaasa tuli.
Vedeleb desktopil ja ei saa ei prügikasti lohistada, personaliseerimisest ei leia kinni keeramist ning ka ristiga ei saa ära kaotada.
Vajutad peale, siis elab oma elu. Da fukk seda vaja oli
MS loogika, kõik uued asjad tuleb jõuga peale panna, muidu äkki keegi ei märka. See lisa ikoon (mis ei käitu üldse nagu teises ikoonid) häirib meeletult aga spotlighti mõte iseenesest pole halb, ega ka MS välja mõeldud uus asi. Proovisin katsetuseks sellega elada aga jube kiirelt hakkas häirima enamike piltide kohutav kvaliteet. Niisama loodufotodena vaatamiseks ehk käiksid küll aga desktopil peaks ikka müravabad ja perfektsed pildid olema! Et siis jah, nagu MS puhul ikka, mõte on hea aga välja kukkus nagu ikka _________________ Mess with the best, die like the rest!
Seal pole kusjuures kirjas ALT+TAB probleemi kus ekraan on mängudest väljumisel mitu sekundit must. See on Insider buildis parandatud, aga pole veel jõudnud stabiilsesse uuendusse.
Juba see oleks minu jaoks dealbreaker. Mitte, et Win10/11 ALT+TAB varem veatu oleks olnud. Olen pidanud vanematel mängudel kinni keerama Fullscreen Optimizations sätte, et need normaalselt toimiks.
Teoorias peaks see exclusive fullscreen asemel jooksutama neid nö borderless window režiimis ja seega kiirendama/lihtsustama ALT+TAB aga reaalselt võib see rohkem probleeme põhjustada.
Mul on olnud juhuseid kus tagasi mängu minnes on pilt hangunud ja ei saa edasi ega tagasi aga heli käib edasi. Ainus lahendus on olnud CTRL+SHIFT+ESC või CTRL+ALT+DEL ja Task Manageri kaudu mäng killida.
Mingi aeg ütleb windows ise, et ma hakkan nüüd ennast uuendama ja selles osas ei saa läbi rääkida
Mul on wifi pandud metered connection, siis nii agressivselt neid uuendusi peale ei suru ja saab endale sobival ajal manuaalselt installida.
File Explorer lõpetas oma sisu värskendamise. Kui midagi Download folderisse alla tõmban või lahti pakin, siis neid faile enne ei näidata kui olen F5 ehk refresh vajutanud _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
File Explorer lõpetas oma sisu värskendamise. Kui midagi Download folderisse alla tõmban või lahti pakin, siis neid faile enne ei näidata kui olen F5 ehk refresh vajutanud
Sellele probleemile vist ühtegi kindlalt toimivat lahendust ei olegi. MS foorumis pakutakse erinevaid variante, aga ei tea, kas mõni neist ka töötab.
Mul ikka w11 download kaust kasutusel, aga see on suunatud d: pardile. Ainult failide sortimisega vahel veiderdab, aga vahet pole, sest ma püsivalt ei hoiusta seal faile. Ilmselt aitab süsteemi enam-vähem stabiilsena hoida ka see, et iga kuu pärast uuendusi teen arvutitele ka chkdsk /f, sfc /scannow jm iluprotseduurid. Igatahes üle 3 aasta on õnnestunud ilma repairi või clean installita hakkama saada.
File Explorer lõpetas oma sisu värskendamise. Kui midagi Download folderisse alla tõmban või lahti pakin, siis neid faile enne ei näidata kui olen F5 ehk refresh vajutanud
Seda viga esines juba Windows 10-ga aeg-ajalt, eriti veel mingites aeglasemalt avanevates kaustades (aeglased andmekandjad, võrgukettad või siis Explorer pandud meediafailide metainfot kaevama ja näitama)
Aga jah, Windows 11 Explorer on veel palju-palju katkisem ja kapriissem. Vahel ajab väga tigedaks.
Vahel ei näita üldse värskelt loodud faile ja kaustu, vahel näitab, aga paneb nad sõltumata järjestuse režiimist nimekirja lõppu ja uuesti ei järjesta enne kui F5 tambid või päisereal järjestust üht-ja teistpidi klõpsid.
Ja muidugi vahel jookseb explorer täitsa kokku, nii et tuleb kõik tema protsessid maha tappa ja loota, et exploreri uuesti käivitamisel hakkab normaalselt tööle. Ja kui ei hakka, siis terve masina restart. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
win7 l kukkus tugi järgmise tarkvaraga. w7 ametlik tugi ilmselt lõpeb ka nädala paariga ära. meil on 1 kasutaja, kes kirjutas selle tarkvara kasutatavaks. minu viimane masin millel see mitteametlik tarkvara oli, läks vahetusse kuu aega tagasi.
eritarkvara võib sarnaselt w10 tulekule nõuda vanemat versiooni aga sellel masinal millel selline eritarkvara on, ei peaks niikuinii mitte midagi muud tegema kui selle eritarkvaraga töötama. (oraclel näiteks polnud väga pikka aega w7 peal töötavat andmebaasiklienti. mingid autodiagnostikaproged on üsna konkreetsed jms. ) _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.