Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 210, 211, 212  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
cybertiger
HV veteran
cybertiger

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.10.2024 12:48:32 vasta tsitaadiga

Mida arvata sellisest lehest: https://www.bitrefill.com/ee/en/ ,et laed deposiidina oma krüpto sinna ja saad maksta, nagu tavalise panga kaardiga? Kas see Eestis üldse toimib? Kas sinna Blockchainist saab oma krüpto (BTC) peale laadida? Vabandan, kui sai postitus valesse teemasse, siis palun modedel ümber tõsta. icon_wink.gif
Longero
HV veteran

sõnum 27.10.2024 20:47:08 vasta tsitaadiga

cybertiger, Ei oska midagi arvata. Vaata palju nad BTC to USD spreadi/Fee pealt koorida võivad.
Omal küll pole selliseid Visa kaarte, aga märksa kindlam koht kuhu kontot teha https://crypto.com/eea/cards
Coinbasel oli ka kaardi võimalus
Sellistel kaartidel kipuvad vahendustasud kõrged vist olema.
Täna veel tüütu, BTC hind kõigub ja niikaua kui kurssi vaatad ja tehingut teed võib kõik olla oluliselt muutunud sinu kahjuks.
Ma ei tea kas seadetes määrata annab mis krüptot maha võetakse kaarditehingu pealt, aga sellisel juhul eelistaksin ma pigem mingit stablecoini.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 29.10.2024 07:09:35 vasta tsitaadiga

Videos on ka elon musk, koos koeraga.. doge coin - läheb teemasse.
Spoiler Spoiler Spoiler

Aga panete tähele, et maailma uudised ja sündmused on samasugused sigri-migri nagu videol?

Tänu satoshi nakamotole on viimased 10 aastat ainuke kapital, mida ei kõiguta veel ükski torm ja poliitik.
Kui on probleeme 51% võrgurünnakuga (mis on üksikute aadressidele ja siis kuuleb kogu arendusmeeskond sellest), siis võib langeda hind, kuid arendusmeeskond on juba kümne aasta kogemusega bitcoini jaoks. Ja lähtekood on alati avalik ja uuendused toimivad.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Longero
HV veteran

sõnum 30.10.2024 01:46:27 vasta tsitaadiga

mina634, Mis sest, et AI kujundatud, aga lahe video thumbs_up.gif .
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 30.10.2024 18:13:12 vasta tsitaadiga

Oleme jõudnud sinnamaani, et ka kindlustusagendid on jõudnud bitcoini juurde - nimelt, kindlustavad kõike bitcoini tagatisega:
Spoiler Spoiler Spoiler

Hulga soodustusi ja võid aastate pärast ülejäägi tagasi küsida kui btc tõuseb tohutult.

Kindlustusagentide kohta tuleb öelda, et bitcoine ärge küll neile andke. Pigem dollareid ja mõni aasta - sest kümne aasta pärast ei pruugi olla kindlustusfirmat ja asi on aegunud.
Ja teie bitcoin on jalga lasknud.
..
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 30.10.2024 21:37:49 vasta tsitaadiga

BlackRock kogub hoogu: maailma suurima fondi portfellis on juba üle 400 000 bitcoin'i https://majandus.postimees.ee/8124470/blackrock-kogub-hoogu-maailma-suurima-fondi-portfellis-on-juba-ule-400-000-bitcoin-i

Jama puha, tegu suures osas investorite ETF'idega mis pole BlackRock enda vara, hoobeldakse teiste rahadega. Tahaks näha hoopis seda bitcoini hulka millesse BlackRock ise reaalselt on panustanud... kui neid üldse omatakse icon_rolleyes.gif
Detsembris hääletatavad aktsionärid selle üle kas BTC võiks kuuluda Microsoft'i portfelli... jällegi, Microsoft pole ise sellisest käigust huvitatud.
Miks keegi ülisuurtest tegijatest pole huvitatud kui see saab olema väärtuslik vara, sellistel suurtel tegijatel on kindlasti asjast parem ülevaade icon_question.gif

Öelge parem mis te detsembri lõpuks XMR hinnaks pakute? See aeg peaks suur väljavool XMR'ist tulema kuna Kraken jt turud konverdivad XMR to BTC.
Kas võiks kõvasti alla $100 langeda.

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 30.10.2024 23:19:00 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:

Öelge parem mis te detsembri lõpuks XMR hinnaks pakute? See aeg peaks suur väljavool XMR'ist tulema kuna Kraken jt turud konverdivad XMR to BTC.
Kas võiks kõvasti alla $100 langeda.

Peale viimast "makstud reklaami (mina634)" oled sa siin teemas näinud kedagi tõsiselt asjast rääkimas ?
Kõik, st KÕIK panevad puusse, aga eestlasele meeldivad horoskoobid icon_biggrin.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 05.11.2024 06:53:40 vasta tsitaadiga

Britid investeerivad 3% bitcoini oma pensionisüsteemist

https://cointelegraph.com/news/uk-pension-scheme-bitcoin-investment

-----
Kas reaalselt ka saab bitcoiner elada, et kunagi öeldi, et bitcoinil ei ole väärtust:

Spoiler Spoiler Spoiler

Maksad ainult 45 000 dollarit, et lennata eralennukiga londonisse.. (vip klassis tavalennukiga oleks odavam)
----
Uued volitused krüptoraha arestimise lihtsustamiseks

"Uus seadus lubab politseiametnikel läbiotsimismääruse alusel krüptovara arestimiseks neljal viisil: pääseda ligi salvestusseadmetele ja arvutitele, sekkuda salvestus- või sideseadmetesse, muuta või üle kanda krüptovara ning teha tehinguid, mis toovad kaasa varade ainukontrolli saavutamise. ."

Victoria politseil on lubatud arestida mis tahes vara, mis sisaldab krüptovaluutasid või aitab neile ligi pääseda, näiteks riistvaralised rahakotid.
Spoiler Spoiler Spoiler

Läheb moodi tagumendile tätoveerida seemnefraas. Kui arestitakse, siis kogu krempli üle ikka ainukontroll, pärast selgub, et püha p****!! Krüptoraha oli teiste vangide poolt ammu pihta pandud ja ka suitsud ära suitsetatud.

------

Esimene viga on see, et üldse CEX kontol pikalt midagi hoitakse. XMR on automaatselt nende oma, et nad suudavad sealt võtta ja üle kanda oma teisele btc aadressile.
---

Firma väljastab (vastava organi kontrolliga) BTC-ETF ja saab vastu raha, millega ostetakse bitcoine.
MicroStrategy on parem - tal on oma firma väärtus + varasemate bitcoinide ostude realiseerimata kasum. Esimese võit.

Bitcoin on samamoodi võidukas. Ta on esimene. Esimestel ostjatel või kaevandajatel on realiseerimata kasum. Need, kes kunagi koduarvutiga 50-seid kaevandasid. Ka 25-ga sai veel palju kokku. Kes ei müünud kõike maha.

Nüüd avastavad alles riigid, et tuleb hakata bitcoinereid koorima. USA-st ja EU-rist on paljud vaalad tõmmanud enda tegemised Dubaisse. Elavad pool oma ajast muidugi euroopas - ennast jahutamas.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 05.11.2024 10:33:42 vasta tsitaadiga

Pensionifond pani 3% varadest BTC
First UK Pension Fund Invests in Bitcoin https://www.coindesk.com/business/2024/11/04/first-uk-pension-fund-invests-in-bitcoin/

Üks imelik asi on jäänud küll silma, et miks sellised uudised ilmuvad siis kui hinnad on niigi tipus (mingi fond ostab tipust, vähe kahtlane pole ve)... vaja põhjustada veelgi suuremat ostu icon_rolleyes.gif

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.11.2024 13:45:27 vasta tsitaadiga

Kas pensionifondidele mingid reeglid ei kehti et katteta varadesse ei tohi "investeerida"?
Longero
HV veteran

sõnum 05.11.2024 17:13:59 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Kas pensionifondidele mingid reeglid ei kehti et katteta varadesse ei tohi "investeerida"?

Ausaltöeldes pole aimugi. Inglismaa ka veel. Samas loogiline oleks, et kattetta varasse ei panda... teisest küljest olen jälle selle poolt, et mingi protsent riskivaradesse võiks lubatud olla.
USA's näit SEC ju BTC ETF'i heaks kiitnud, seega regulatsoon olemas.

Siin ka mingi firma osa BTC alla pannud.
Semler Scientific ‘laser-focused’ on buying Bitcoin, says CEO https://cointelegraph.com/news/semler-laser-focused-buying-bitcoin-increases-holdings
Sama firma koduka pressiuudised https://ir.semlerscientific.com/news-events/press-releases

Asi nagu vaikselt tiksub ja firmad ettevaatlikult panustavad BTC peale.
Aga no kurat, see BTC privaatsus küll mingit kriitikat ei kannata... kõigile kes su walleti aadressi teavad, oled nagu "kristallkuul", see pole kuidagi OK thumbs_down.gif .

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.11.2024 17:49:00 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
Aga no kurat, see BTC privaatsus küll mingit kriitikat ei kannata... kõigile kes su walleti aadressi teavad, oled nagu "kristallkuul", see pole kuidagi OK thumbs_down.gif .

See on plokiahelast tuleva võltsimiskindluse kõrvalefekt, kogu emiteeritud btc on parasjagu mingis rahakotis ja see on igal hetkel anonüümselt auditeeritav.

Kui ei taha oma aadressi omada siis võib alati kellegi teise kätte ausõna peale hoiule anda, nt kuhugi börsile.

OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 05.11.2024 21:28:48 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:

Kui ei taha oma aadressi omada siis võib alati kellegi teise kätte ausõna peale hoiule anda, nt kuhugi börsile.

Et nagu kodus FIATi ei julge hoida, hoian parem pangas ? icon_lol.gif
Aina enam liigume FIAT mudelil baseeruva digitaal valuuta suunas, kus igal "õigeid nuppe näppival jörril" on nupuvajutusega sul "kõri kinni tõmmata" ....
Lihtsalt MASENDAV on lugeda seda ima siin aegade algusest ja kuidas meel muutub vastavalt tuulesuunale siin ..
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 05.11.2024 21:54:51 vasta tsitaadiga

Millega ma su ära masendasin või meelt muutsin?
Longero
HV veteran

sõnum 06.11.2024 10:38:21 vasta tsitaadiga

https://www.nbcnews.com/politics/2024-elections/president-results
Spoiler Spoiler Spoiler

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 06.11.2024 11:55:55 vasta tsitaadiga

Niipalju valetatakse maad ja ilmad kokku, et saada presidendi toolile tagasi.
Lõpetab sõja koheselt, teeb bitcoinerite elu ilusaks.

Trump ei suuda 35Triljonit dollarit korraga olematuks teha - trükib triljoneid juurde.
https://www.usdebtclock.org/
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 06.11.2024 12:22:43 vasta tsitaadiga

mina634, Kõik nad puhuvad paska nagu meie Eesti enda omadki... lihtsalt parem valik.
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 06.11.2024 12:46:26 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
mina634, Kõik nad puhuvad paska nagu meie Eesti enda omadki... lihtsalt parem valik.

Musk ja Trump on oligarhid. Rahvameestest on asi kaugel. Kinnisvara ja ärimagnaadid.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 13.11.2024 17:18:28 vasta tsitaadiga

Vana 2018a artikkel, polnud kuulnudki. Teadsin sellise pahavara olemasolust "kaevurid sinu arvutis".
Ekspert: kübervaluuta salajane kaevandamine kasvas NSA tarkvara tõttu https://www.err.ee/862611/ekspert-kubervaluuta-salajane-kaevandamine-kasvas-nsa-tarkvara-tottu
Aga 2018 ja NSA. BTC maksku palju maksab, aga ma näen BTC taga küll ükskõik mis riigi kolmetähelise organisatsiooni karvaseid käsi

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.11.2024 17:57:02 vasta tsitaadiga

Jah, räägib windowsi kasutaja. Mul on linux ja ei ole salajasi kaevureid. Obama ajal püüti kernelisse sisse tungida, kuid see tuli kohe välja. Mõelge oma teoreeme edasi Fiati strateegid.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 13.11.2024 19:12:10 vasta tsitaadiga

mina634, Miks kohe "Fiati strateegid" icon_lol.gif

Ma ei tee maha BTC ja on mulgi üliväike kogus peale komakohta. Aga, olla andunud fanaatik ilma küsimusi esitamata on samuti lauslollus, kas inimesed ei esita omale küsimusi (poolt-vastuargumente).

Mind isiklikult vaevavad järgmised küsimused. Kummutage ja lükake ümber.
* Kui Satoshi oli nii andekas progeja ja tegi "rahva raha" siis miks on võimalik rahakotte arestida kui su BTC aadress on teada? Ok, juhtus progemisega aps sisse, aga BTC hooldajad pole samuti selle heaks midagi ette võtnud ja ära lappinud.
* Väidetakse, sul on oma rahakoti võti ja keegi ei saa sind blokeerida ei kaitse sind ju nende eest kes väga su rahakotti arestida tahavad. BTC plokid on netis mitte su rahakotis. Teisisõnu, sul võib rahakott olla su võtmega, aga kui ametivõimud väljapoolt su ukse kinni naelutavad siis pole su võtmetest mingit tolku (kunagi oma võtit ilus vaadata vbla).

Lihtsalt muud mõtted:
* Kunagi kireti, et BTC on anonüümne, nüüd on see laul juba õnneks ära lõppema hakanud... selgub et pole kunagi olnudki anonüümne nagu näit XMR.
* Lähtekood võib avalik olla, see on ok. Juhul kui BTC taga siiski mõni organisatsioon peitub siis nägid nad kindlasti ette, et lähtekood otsast lõpuni läbi tuhnitakse.
* Kui sa oled tõsiselt inimeste poolt siis "rahva-raha" tegijana ilmselt ei teeks sellist apsu, et kõik tehingud on jälgitavad (kes kellele maksnud).
* Kogu see kompott tundub valitsuse kasuks kõvasti kaldu olema... kõike on võimalik soovikorral vaadelda/uurida ja blokeerida kui miski ei sobi icon_rolleyes.gif .
* USA suurest riigivõlast väljatuleku projekt.
* BTC ühendatakse kunagi sujuvalt CBDC'ga. Kuna pole teada kuidas CBDC massides käitub siis lasti BTC testprojekt välja.

mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.11.2024 21:12:27 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:

* Väidetakse, sul on oma rahakoti võti ja keegi ei saa sind blokeerida ei kaitse sind ju nende eest kes väga su rahakotti arestida tahavad. BTC plokid on netis mitte su rahakotis. Teisisõnu, sul võib rahakott olla su võtmega, aga kui ametivõimud väljapoolt su ukse kinni naelutavad siis pole su võtmetest mingit tolku (kunagi oma võtit ilus vaadata vbla).

Jah, see on väline list. Bitcoinil ei ole plokiahelal mingeid lukustamisi või piiranguid, et teisele ja kolmandale aadressile ei saaks saata.
Ma ei tea politsei tegemisi ja võimekusi ja ei tahagi teada, see on kriminaalide probleem, mitte minu.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 13.11.2024 21:49:29 vasta tsitaadiga

mina634 kirjutas:
Ma ei tea politsei tegemisi ja võimekusi ja ei tahagi teada, see on kriminaalide probleem, mitte minu.

See võib vabalt tulevikus kõigi probleemiks saada, ilma, et peaksid kriminaal olema.
Vaadates uudiseid siis on näha kuidas koguaeg seda jama pingumale tõmmatakse.

Teisest valdkonnast ehe näide. Siiditee platvormi looja istub vangis.

ipp
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.11.2024 22:05:31 vasta tsitaadiga

Mismoodi "on võimalik rahakotte arestida kui su BTC aadress on teada" ????? Mu arust täiesti mõttetu oletus. Äkki annad selle kohta mõne lingi või artikli.
Ülejäänud väited põhinevad osaliselt sellel esimesel jabural väitel

Longero kirjutas:
mina634, Miks kohe "Fiati strateegid" icon_lol.gif

Ma ei tee maha BTC ja on mulgi üliväike kogus peale komakohta. Aga, olla andunud fanaatik ilma küsimusi esitamata on samuti lauslollus, kas inimesed ei esita omale küsimusi (poolt-vastuargumente).

Mind isiklikult vaevavad järgmised küsimused. Kummutage ja lükake ümber.
* Kui Satoshi oli nii andekas progeja ja tegi "rahva raha" siis miks on võimalik rahakotte arestida kui su BTC aadress on teada? Ok, juhtus progemisega aps sisse, aga BTC hooldajad pole samuti selle heaks midagi ette võtnud ja ära lappinud.

Lihtsalt muud mõtted:
* Kunagi kireti, et BTC on anonüümne, nüüd on see laul juba õnneks ära lõppema hakanud... selgub et pole kunagi olnudki anonüümne nagu näit XMR.
* Lähtekood võib avalik olla, see on ok. Juhul kui BTC taga siiski mõni organisatsioon peitub siis nägid nad kindlasti ette, et lähtekood otsast lõpuni läbi tuhnitakse.
* Kui sa oled tõsiselt inimeste poolt siis "rahva-raha" tegijana ilmselt ei teeks sellist apsu, et kõik tehingud on jälgitavad (kes kellele maksnud).
* Kogu see kompott tundub valitsuse kasuks kõvasti kaldu olema... kõike on võimalik soovikorral vaadelda/uurida ja blokeerida kui miski ei sobi icon_rolleyes.gif .
* USA suurest riigivõlast väljatuleku projekt.
* BTC ühendatakse kunagi sujuvalt CBDC'ga. Kuna pole teada kuidas CBDC massides käitub siis lasti BTC testprojekt välja.
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 13.11.2024 22:39:48 vasta tsitaadiga

ipp, Vbla väljendasin valesti rahakoti arestimises. Olen nii aru saanud, et sulle kuuluvad BTC plokid võrgus pole sulle enam ligipääsetavad.
Pole usutav, et vene oligarhid ja muud rikkurid kelle BTC ära blokiti, et nad hoidsid oma nutsu kuskil kauplemisplatformil. Neid juhtumeid ju veelgi olnud.
Või mismoodi see blokeerimine siis käib tehniliselt? Kas keegi seletaks lahti?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Üldine arutelu ja krüptorahadega seotud uudised mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 205, 206, 207 ... 210, 211, 212  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.