Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist panka eelistad? |
Swedbank |
|
34% |
[ 18 ] |
SEB Pank |
|
21% |
[ 11 ] |
LHV |
|
34% |
[ 18 ] |
Luminor |
|
1% |
[ 1 ] |
Coop |
|
5% |
[ 3 ] |
Holm Bank |
|
0% |
[ 0 ] |
Bigbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Inbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Mõni muu pank |
|
1% |
[ 1 ] |
|
hääli kokku : 52 |
|
autor |
|
pppd
Kreisi kasutaja
|
18.10.2024 13:46:04
|
|
|
õige, nõuame iga liigutuse puhul uuesti näkkuvaatamist, homme on uus hala üleval et blää-blää-blää, tiiger surnd, milleks mulle see mõttetu id-kaart ja smart-id, riik ei saa millegagi hakkama, ainult rahvast kotitakse...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.10.2024 13:50:47
|
|
|
pppd kirjutas: |
õige, nõuame iga liigutuse puhul uuesti näkkuvaatamist, homme on uus hala üleval et blää-blää-blää, tiiger surnd, milleks mulle see mõttetu id-kaart ja smart-id, riik ei saa millegagi hakkama, ainult rahvast kotitakse... |
+1. Lisaks võiks kodu uksel politsei olla. See et mul on võti ei tähenda ju automaatselt, et mul on õigus hoonesse siseneda
Aga küll kurikaelad ikka mingi võimaluse leiavad, et lollidelt raha välja petta.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
18.10.2024 14:06:02
|
|
|
napoleon kirjutas: |
õige, nõuame iga liigutuse puhul uuesti näkkuvaatamist, homme on uus hala üleval et blää-blää-blää, tiiger surnd, milleks mulle see mõttetu id-kaart ja smart-id, riik ei saa millegagi hakkama, ainult rahvast kotitakse... |
+1. Lisaks võiks kodu uksel politsei olla. See et mul on võti ei tähenda ju automaatselt, et mul on õigus hoonesse siseneda
|
Kusjuures mulle on mitu korda "naabri Valve" üritanud lisakontrolli korraldada kui kahtlasele elemendile. Viimane kord mingi umbkeelne vene mutt pidas mu välistrepil kinni ja küsis kus korteris ma elan? Mõtlesin küll et mis see sinu asi on, aga ütlesin. Endal väike võts südames, et kas tahab kaevata mingi lärmi üle või midagi... siis hakkas, et "Kas te üürite seda korterit?" - Ei krt ma olen siin kogu elu elanud. -"Aga mina elan siin juba 20 aastat ja pole teid kunagi näinud" - No mis see krt minu asi on. Mina iga uustulnukat ka ei tunne.
Mõni võib-olla unistab, et iga kord saaks naabrite konsiilium kokku kes otsustab, kas sel larhvil ikka on õigus majja siseneda. Ja pangatehingutega samamoodi.
Muuseas, pangandusest juttu olles, siin üksvahe keegi üritas tõestada, et tänapäeval ei ole võimalik krediitkaardiga netis ostelda enam nii et seda lisaturvakontrolli ei tule. Ja mul on ometi olnud mitmeid kogemusi aastate jooksul, et on küll. Ja just sel sügisel jälle - täiesti ontlik Saksamaa kingapood, panen oma kaardiandmed sisse ja korraks isegi vilksab ekraanile mingi asi, mis viitab sellele et läheb asjaks ja hakkan juba telefoni järgi kobama, et end autentida.. ja siis kaob see plaksti ise ekraanilt ära ja ongi tehing tehtud. Ei küsitud midagi lisaks, ei suunatud panka... Summa oli kusagil 100 eurot ja kopikatega vist koos pakikuludega.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.10.2024 14:13:22
|
|
|
netcat, võimalik et pank ise andis automaatselt vastuse, et OK. Nagu netipanka sisenemisega, et kui oled samast masinast enne netipanka läinud, siis isikukoodi sisestama ei pea st. mingi küpsis.
Proovi teine kord incognito aknas kas siis läheb asjaks.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
18.10.2024 14:16:01
|
|
|
Mul ei ole Saksa Amazonis sede kunagi küsinud, kui ost on olnud alla 1000€
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.10.2024 18:15:10
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Tomorrow, samas kui oled kuskil füüsiliselt kohal käinud(kasvõi uue dokumendi järel) kas oled täheldanud, et vaadatakse hoolikalt dokumendi fotot ja siis hoolikalt sulle otsa. Mina pole seda täheldanud ehk ega see samasuse kontroll siis ka teab mis tõhus pole kui ise kohale lähed. Seda ma nüüd ei tea, kas käpajälge eelmine kord antud käpajäljega võrreldakse. Aga käpajälje võtab ainult PPA, mujal pole veel kohanud, et seda küsitaks ja ma tegelikult ei tea, kas pank üldse saab PPA baasist võrdlusmaterjali kätte. Äpis käpajäljega tuvastamine on hoopis teine teema, seal ei toimu võrdlust mingi välise baasi vastu. |
ID kaardi järel käisin suvel. Vaadati otsa küll. Selle kuu alguses oli Swedis tasuta müntide ära andmine teenustasuta. Kasutasin juhust. Teenindaja ikka võrdles pildiga ja isegi skännis mu ID kaardi veel sisse, et minu pilt nende süsteemi saada. Seda ainult 33€ tehingu jaoks, sest justniipalju need mündid kokku väärt olid. Seega minu viimatised kogemused on ikka sellised, et kontrollitakse. Seda enam on kummastav kuidas on võimalik kellegi teise nime all kontot avada või laenu võtta.
Ma räägin siiski konto avamisest ja laenu võtmisest, mitte tavalistest tehingutest internetis. Kui tihti inimene neid kontosi siis avab ja laene võtab, et näokontroll nii tüütu on?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
18.10.2024 19:04:36
|
|
|
Ja missuguste "kontaktandmete" abil neid pettusi siis sooritatakse?
Kompostimees üritab senti teenida järjekordselt.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
20.10.2024 12:40:20
|
|
|
Swedi kasutan ca 1995 aastast saadik, hansapank, olin väga rahul.
Elu sättis ennast aga nii, et pidin ühe laenu SEB-ist võtma - sain aru, et SEB on palju mugavam kasutada.
Jäin mõlema kliendiks...
Siis tegi elu nii, et avasin ka LHV konto - peale seda panin SEB ja Swedi kontod kinni ära ja siiamaani no regrets
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.10.2024 14:04:41
|
|
|
Vähemalt kahes pangas võiks konto olla ja mõlemal mingi hulk raha ka peal. Isegi siit teemast on läbi käinud, et vahel võib automaatika lambist mingi asja peale trigerduda ja konto lukku panna kuniks tõestad, et kaamel pole. Aga vahepeal peab ka millestki elama
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.10.2024 14:26:04
|
|
|
Elad sularahast....
Vaid 1 konto... Veel pole probleeme olnud 25+ aastaga
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.10.2024 16:51:10
|
|
|
Mul ka pole probleeme olnud. Aga ülemäärast kogust sula pole mõtet rahakotis hoida. Mul vist 300€ kanti on hetkel sula.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 469 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
22.10.2024 11:24:31
|
|
|
toimib ilusti, aga muidu see seb ka uue kujundusega ikka imelik...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.10.2024 11:27:05
|
|
|
Pole väga ammu viitsinud telefonis veebiversiooni kasutada. Alati äpp.
|
|
Kommentaarid: 737 loe/lisa |
   |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
27.10.2024 10:37:44
|
|
|
Mis kasvatamine see on kui saad 2 prosa aastas?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.10.2024 11:08:41
|
|
|
Kasum tuleb maksete ja kaardiga viipamise pealt. Siililegi selge ju
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
27.10.2024 11:43:43
|
|
|
Pigem ikka intressitulu on hetkel peamiseks tuluallikaks.
vt kasvõi 2023 aastaaruandest kasumiaruannet => https://www.swedbank.ee/static/pdf/about/finance/reports/annual-report-2023_est.pdf (lk 16)
Teenustasudelt teenitav tulu oli 2023 vs 2022 isegi veidi langenud. Ei tahaks uskuda, et nüüd 2024 on tulude struktuur oluliselt muutunud võrreldes eelneva aastaga.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
27.10.2024 19:56:34
|
|
|
iir kirjutas: |
Mis kasvatamine see on kui saad 2 prosa aastas? |
See on kaotamine, sest inflatsioon on suurem!
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
Aeg maha 1p
|
27.10.2024 21:28:56
|
|
|
SSD kirjutas: |
iir kirjutas: |
Mis kasvatamine see on kui saad 2 prosa aastas? |
See on kaotamine, sest inflatsioon on suurem!  |
Järelikult jutud rahatarkusest ja säästmisest on juudipankurite vandenõu - säästjad kaotavad ajas ja selle kaotuse koorib laiadelt massidelt protsendikümnendike abil pangandussektor, kes keskpankadega raha koos haldab.
Võimalik, et raha säästmine ja kogumine on raha väärkasutus, raha on pelgalt vahend reaalväärtustega toimetamiseks. Väidetavalt väga rikastel, multimiljonäridel ja miljardäridel olevat enamus varast kõiges muus aga mitte rahas - aga säästja inimene kujutab ette, kuidas rikaste pangakontodel ajavad nullid üle ääre ja sahtlid-kapid-madratsialused on kupüüridest pungil
Kes teab ehk ongi tõeline rahatarkus vältida seisvat raha, mingid tegelinskid kunagi kritiseerisid seda Eesti ettevõtete maksusüsteemi, kus Eesti firmadel seisvat kontodel kolossaalne hulk raha, mis ei teeni midagi. Klassikalistes ettevõtte maksusüsteemides peab ettevõte koguaeg pungestama ja investeerima, sest muidu tuleb igal aastal maksudena osa ära loovutada. Seisev raha olla rumal raha ja sisuliselt majandusest väljas raha. Keegi ei peaks normaalseks, kui a'la taksofirma või farmer ja kolm autot/traktorit sõidavad aga teised kolm seisavad juba aastaid kontol/garaažis - aga nii see vist sisuliselt on, kui raha kontodel jõude seisab.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
28.10.2024 17:12:11
|
|
|
Mis sellel SEB viga on, et saadab meilile sellist teksti milles link sees on:
From 1 January 2025, we will change the interest payable on the current account of a private customer and amend the terms and conditions of the current account agreement.
Starting from 1 January, the new interest rate for the current account balances of private customers (excluding credit cards) will be 0.20% per year for amounts up to 5,000 euros and 0.01% per year for any balance exceeding this limit. The interest rate adjustment reflects the overall decline in interest rates across financial markets.
The amendments to the terms and conditions of the current account agreement concern the bank’s correspondent relationships with financial and credit institutions and the specific conditions applicable to them in relation to anti-money laundering, prevention of terrorist financing, and requirements for compliance with sanctions. Private customers are not affected by these changes, but as the terms and conditions of the current account agreement are common to both private and business customers, we are informing all of our customers of the changes that will enter into force.
The changes will also apply to the current account agreement of your child/children/ward:
You can find out more about the changes on our website.
If you accept the changes, no further action is required: your agreements, as well as those of the person(s) you represent, will automatically follow the new price list and terms and conditions starting from 1 January 2025. If you do not agree to the changes, you have the right to terminate the current account agreement(s) entered into with the bank on 31 December 2024 at the latest.
If you have questions, please call our customer support at 665 5100 or send a message via the Internet Bank menu item ‘Messages’ → ‘Send new message’.
Yours sincerely
Ainar Leppänen
Head of Retail Banking
SEB Pank |
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.10.2024 21:09:44
|
|
|
sain ka sellise kirja, mõtlesin, et ohoh....inglise keeles...prügikasti
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |