Oskab keegi soovitada odavama kategooria 65” Android telerit, millel oleks võimalikult värske Android TV versioon.
Kuna kasutusel on Telia app, siis on huvi, et teleriga saaks võimalikult kaua antud app’i kasutada.
Paneeli tüübile lisaks (mini led) äkki pakub ka huvi, et oleks Android baasil Google TV. Minule oli see oluline ja sai seepärast Sony valitud. Nüüd kõige uuemat tüüpi kannavad nime Bravia 7 või Bravia 9. See vahepealne (Bravia 8) on OLED.
Seda kõige uuemat (Bravia 7) vist eestis veel ei pakuta aga eelnev mudel oleks olnud Sony XR-65x90L ... ca 1300€
SKG, TCL C645 65" Plex lagi on 720p. 1080p juba hakib.
Kahtlane. Kindel, et see netiühenduse probleem pole?
Pean endale tuhka pähe raputama.
Viitsisin lõpuks uue probleemi tuvastusega teha ning keegi vist risustas 5G võrku või telerile ei meeldinud FIX kanal. Panin kogu wifi auto peale ja testiks üks 12GB film max kvaliteedi sätetega ning nagu kulda, laadis ilusti ära, dolby märgid löi ekraanile ja pilt kohe wow, null läägi.
Plex tahab pidevat ja head ühendust saada, eriti kui klientseade puhverdada ei oska. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Kas neil on mingit vahet või on need kõik suhteliselt ühte auku pildikvaliteedi poolest?
PS! Hetkel toimub Telia teleteenuse vaatamine läbi digiboksi, kuid tulevikus tahaks äpile üle kolida, hea oleks kui saaks seda teha ilma lisaseadmeta, kuid sobib ka lisaseadmega variant.
Eks ma muljetan, kas Marantziga tekib seda. Seni pole seda probleemi esinenud. Soft on ka parem kui Denonil. Denoniga mul seda varem tihti ei olnud õnneks, et oleks väga häirinud. Mul olid siis X1400H ja X3700H. Küll aga shield pro ja X3700H ei saanud hästi läbi puldi signaaliga. Millegipärast X3700H häiris Shieldi signaali ja ei saanud otse suunata seadme peale vaid nurga alt. Peale Marantzi peale kolimist probleem kadus. See ka üks põhjus, miks ma odavama klassi Denoni resse enam ei tahtnud.
Mul oli ka kunagi sarnane anomaalia, aitas kui TV ja ressiiver panna 5GHz WiFi sagedusele esialgse 2.4GHz asemel. Pult kasutas 2.4GHz sagedust ja läks WiFi 2.4GHz sagedusega konflikti. _________________ Uued Lenovo sülearvutid:www.lenovoarvutid.ee - kasuta koodi "HINNAVAATLUS", et saada 50€ alla P14s Gen 6 R7 hinnast!
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com
Kumb võtta, Samsung OLED või LG OLED, hinnaklassis ~2000 EUR ? _________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
Väidetavalt Samsung on veidi parema pildiga, kuid mulle endale meeldib LG WebOS ja pult rohkem. _________________ Uued Lenovo sülearvutid:www.lenovoarvutid.ee - kasuta koodi "HINNAVAATLUS", et saada 50€ alla P14s Gen 6 R7 hinnast!
Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com
Aasta algul telia lubas ka samsale äppi, aga pole infot mis sellest saanud. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Kui TeliaTV äppi tahta, siis peaks üldse Sony või Philipsit vaatama.
Ma videot ei vaadanud, aga mis on OLEDi vaatenurgal viga? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Juba väikse nurga all läheb pilt roheliseks. Vaata videot.
Kui veel mõni aasta tagasi oli LG alati hea valik igas hinnaklassis, siis kahjuks enam nii ei ole. _________________ Müüa igasugu asju
Müüa ETKVL kaubaroller/kaubakäru
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.