Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist toidupoodi külastatad peamiselt? |
Selver |
|
33% |
[ 60 ] |
Prisma |
|
16% |
[ 29 ] |
Rimi |
|
5% |
[ 10 ] |
Maxima |
|
8% |
[ 15 ] |
Selver ABC |
|
1% |
[ 3 ] |
Coop |
|
16% |
[ 29 ] |
Grossi toidukaubad |
|
1% |
[ 3 ] |
KTÜ (Keila Tarbijate Ühistu) |
|
1% |
[ 2 ] |
Aldar Market |
|
0% |
[ 0 ] |
Säästumarket (Rimi Eesti Food AS) |
|
2% |
[ 5 ] |
Stockmann |
|
1% |
[ 2 ] |
Mõni muu toidupood |
|
1% |
[ 2 ] |
Kindlat eelistust pole |
|
8% |
[ 15 ] |
Lidl |
|
2% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 180 |
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
19.07.2024 12:04:06
|
|
|
Siis kaobki see mõte ära. Võtame näiteks leiva. Kui Lidl välja arvata, siis miks ei võeta üht leiba aluseks? Mõlemad Eesti Pagari leivad on kõikides poodides esindatud ju?
|
|
Kommentaarid: 737 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
19.07.2024 12:05:16
|
|
|
ref kirjutas: |
bladerunner kirjutas: |
Poest hapukoort ostma lähed siis võtad üldjuhul ikka hetkel soodsaima. |
Ei, miks peaks? |
Ei peagi. Sestap kirjutasingi "võtad üldjuhul" mitte absoluudina "kõik võtavad alati".
Kodujuustudest mina ostan pmst ainult Alma oma. Rimi ja ka mitmed teised teevad mingit vesist jama.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
0 :: |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.07.2024 12:06:53
|
|
|
Automaatika ilmselt genereerib võrdluse selle põhjal mille hinnad on olemas. Eks kaob ka see hinnavõrdlus
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
19.07.2024 12:14:12
|
|
|
Ega poed pole ka sellisest hinnavõrdlusest väga huvitatud. Vastasel korral võiksid nad ise ka neid näidiskorve koostada.
Hetkel katsutakse sind mingi spämmiga poodi saada lootuses et ostad ka muu vajamineva siis sealt.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
19.07.2024 12:18:20
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Kodujuustudest mina ostan pmst ainult Alma oma. Rimi ja ka mitmed teised teevad mingit vesist jama. |
Otto ja Tere omad küll vesised pole, kui just ise mingit rõõsa koorega varianti ei osta.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.07.2024 12:20:54
|
|
|
See sendiveeretamine meenutab natuke mu isa. Ta võis teise linna otsa sõita kui seal miskit soodsamalt sai. Selle peale ei mõelnud, et kui osta kogustes mida eraklient isiklikuks tarbimiseks ostab, siis juba kütusekulu nullib need kokkuhoitud sendid ära
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
19.07.2024 12:27:51
|
|
|
Kõige odavamaid võrrelda siis tuleks -50% hapuks minevad asjad ka tabelisse panna.
Mõni pood suudab pidevalt kolmepäevase säilivusega piima müüa, teises nädal.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricki
HV kasutaja
|
19.07.2024 12:40:42
|
|
|
https://arvamus.postimees.ee/8061743/aivar-reinap-habi-tais-poeretked
tsitaat: |
Poe turvavärava kontrollis jäetakse kliendist varga mulje, aga hiljem keegi ei vabanda.
Kuigi probleem tundub olevat aina sagedasem, on sellele käega löödud.
Poodi minnes ignoreerin turvasignaale ja samamoodi ka poest lahkudes, sest ma pole ju varas ja tahan normaalselt rahakoti ja kliendikaartidega poes käia.
Kummalisel kombel ka turvamehed enam järele ei jookse, justkui oleks tegemist tavapärase juhtumiga, kirjutab ajakirjanik Aivar Reinap. |
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
19.07.2024 12:54:04
|
|
|
Mida seal poes üldse suurelt osta, e-pood lahti. Kiiremad asjad saab jätkuvalt uksetaha tellida ka tööpäeva jooksul.
2-3 asjaga poes turvakontrolli pole saanud
//
Coopil läheb kõige visamalt arusaamisega, et see nutikassa pole mõeldud selleks et nad saaks kuskil kaubavahes chatti teha.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
19.07.2024 13:13:11
|
|
|
Ricki kirjutas: |
https://arvamus.postimees.ee/8061743/aivar-reinap-habi-tais-poeretked
Poe turvavärava kontrollis jäetakse kliendist varga mulje, aga hiljem keegi ei vabanda.
Kuigi probleem tundub olevat aina sagedasem, on sellele käega löödud.
Poodi minnes ignoreerin turvasignaale ja samamoodi ka poest lahkudes, sest ma pole ju varas ja tahan normaalselt rahakoti ja kliendikaartidega poes käia.
Kummalisel kombel ka turvamehed enam järele ei jookse, justkui oleks tegemist tavapärase juhtumiga, kirjutab ajakirjanik Aivar Reinap. |
|
Sellest et turvaväravad kaartide hunniku peale valepositiivseid annavad on varem ka räägitud. Siiamaani olen pääsenud vahejuhtumiteta. Sel suvel hakkasid jamad pihta. Eelmine nädal sain süüdlasele järele - Maxima uus sinine kliendikaart. Rimisse astudes hakkas karjuma, turvameest polnud ja tegin mõned loomkatsed:
1. kaartide hunnik kus Maxima kaarti ei ole - vaikus
2. Maxima kaart üksi - vaikus
3. kaartide hunnik koos Maxima kaardiga - sireenid huilgavad.
See eksperiment võttis aega 20 sekundit. Võibolla siinne Delfi agent võtab lõhna üles, teeb ise katsed ja kirjutatakse lisalugu.
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.07.2024 13:16:00
|
|
|
Selle vastu on rohi olemas valdavale osale kasutajatest - äpp. Ma olen likvideerinud pea kõik plastikust kliendikaardid rahakotis. Viimatised äpistumised olid Coopi ja Stockmanni kaartidega. Roheline ühistranspordikaart, pangakaart, ID-kaart ja tööandjate uksekaardid on ainsatena rahakotti/kaarditaskusse jäänud.
|
|
   |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
19.07.2024 14:43:26
|
|
|
Kaardid tuleb RFID kaitsega kaarditaskus hoida ja on ka vaikus, pole vaja mingeid katseid teha.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
BrutaH
HV vaatleja

|
19.07.2024 15:43:59
|
|
|
Kas keegi kunagi üldse reageerib nende turvaväravate karjumiste peale? On küll harva juhtunud aga kui minu väljumise peale värav karjuma hakkab siis astun lihtsalt silma pilgutamata edasi. Kui piisavalt sirge seljaga minna siis ei julge vist ükski turva torkima tulla.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
19.07.2024 16:50:35
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Selle peale ei mõelnud, et kui osta kogustes mida eraklient isiklikuks tarbimiseks ostab, siis juba kütusekulu nullib need kokkuhoitud sendid ära  |
Siit valemist on puudu kütuse ostja.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.07.2024 17:41:01
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Selle vastu on rohi olemas valdavale osale kasutajatest - äpp. Ma olen likvideerinud pea kõik plastikust kliendikaardid rahakotis. |
Ma olen sealt veel sammu edasi läinud ja üldse rahakoti likvideerinud
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
19.07.2024 21:43:30
|
|
|
Siin antakse sama soovitus kaarditasku osas, millest ennist rääkisin
https://www.err.ee/1609401457/panga-ja-kliendikaardid-pohjustavad-poodides-turvavaravate-valehaireid
Probleemi vältimiseks soovitab Karl Lust inimestel kasutada metallist kaarditaskuid. "Metallist kaarditaskud blokeerivad RFID (radio-frequency identification) signaale ja takistavad kaartide omavahelist sageduste segunemist, mis on peamine valehäirete põhjus. Veel võib abi olla kaartide eraldi hoidmisest või nende ümberpaigutamisest rahakotis," õpetas Lust.
Turvasüsteemide ettevõtted ei saa probleemi lahendamiseks Lusti sõnul omalt poolt suurt teha, sest see nõuaks muutusi kogus turvasüsteemis. "Turvaväravad töötavad kindlal sagedusel, 8,2 MHz, mis on neile juba algusest peale ette nähtud. Kui muuta väravate sagedust, siis peaksime asendama ka kõik kauplustes olevad turvaelemendid," ütles Lust.
Kuigi NFC-kaardid võivad turvaväravate valehäireid tekitada, on väravad endiselt oluline osa poe turvasüsteemist.
|
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
19.07.2024 22:06:17
|
|
|
Hiljuti jalutasin ühe pakiautomaadi pakiga poodi, mis ka kisas. Sama targalt jalutasin hiljem välja kah, keegi midagi ei küsinud.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
27.07.2024 10:35:11
|
|
|
Krdi coopi äpp võiks vajutuse peale skännida. Mitu korda nii olnud et telefon tilbendab käes poes ja skännib umbes kõike millest mööda kõnnin
|
|
Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
5 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
27.07.2024 10:51:33
|
|
|
Ei juhtu midagi, kui telefoni vahepeal tasku paned, mina võtan samuti vaid piiksutamiseks välja.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.08.2024 17:37:49
|
|
|
Millal Põlva Selveris Telia levi korda tehakse? Mölafonist pasundab vahetpidamata, et säästa aega ja kasuta iseteenindust. Krt, eesuksest sisse astudes kukub 5G levi nulli ja edasi poes kõndides on paar-kolm pulka EDGE'i. Ja sellega see äpp ei toimi - skaneerid toodet, ketrab 10+ sekundit ja tuleb error, et toodet ei õnnestunud lisada. Mitu korda mitme kuu vältel selle äpi kaudu tagasisidet andnud, aga tundub, et kedagi ei koti. Ja probleem pole ainult minu telefoniga.
Üleüldiselt on see suhteliselt väljasurnud pood. Ükspuha, millal sinna lähen, on seal ainult paar-kolm klienti peale minu. Lisaks väga palju viimase kuupäeva kleepsudega tooteid (isegi kauasäiliva kraami osas nagu jahud, müslid, konservid jne). Täna olid isegi pooleliitrised Limpa limonaadid selle kleepsuga. Nende allahindluste tõttu seal ainult käingi. Muidu oleks ammu ainult Coop ja Rimi
|
|
   |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.08.2024 00:27:01
|
|
|
Kui sa selverile annad teada, et telial seal levi pole siis ilmselt ei muutugi midagi.
Probleem selles, et lähim telia mast on päästeameti juures või siis katlamaja korstna otsas pmst. Ja see on piisavalt laugel, et plekkkolakates levi ära kukuks.
Tele2-l pmst sealsamas kõrval olemas ja no problem, nüüd vist elisal kh. Vaheta võrku ühesõnaga kui eluliselt oluline.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1139 loe/lisa |
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
11.08.2024 13:29:00
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kui sa selverile annad teada, et telial seal levi pole siis ilmselt ei muutugi midagi.
Probleem selles, et lähim telia mast on päästeameti juures või siis katlamaja korstna otsas pmst. Ja see on piisavalt laugel, et plekkkolakates levi ära kukuks.
Tele2-l pmst sealsamas kõrval olemas ja no problem, nüüd vist elisal kh. Vaheta võrku ühesõnaga kui eluliselt oluline.  |
Hoone siselevi on poe enda teema ja nende organiseerida. Teliale võid kirjutada, aga nad ei tee midagi, kuna Selver pole neile miskit kobisenud.
|
|
   |
556 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
11.08.2024 13:44:54
|
|
|
Mõtle kui nett maha tõmmatakse siis sured sa kohe nälga
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.08.2024 14:09:50
|
|
|
Mida Selver üldse tohib ise teha? Mobiili sagedusele ju ise mingeid suva saatjaid/repiitereid isetegevuse korras panna ei tohi.
Winterwind kirjutas: |
Mõtle kui nett maha tõmmatakse siis sured sa kohe nälga  |
Võib-olla suredki kui ükski päris kassa ei tööta ja iseteeninduse kasutamiseks on netti vaja
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|