Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
21.05.2024 22:47:30
|
|
|
vana i7 6700 vist + gtx1660+ 32gb ram jookseb nagu kulda
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
24.05.2024 22:10:35
|
|
|
pagana hea mäng on ikka küll, ainuke asi et pidi nuppe ümber vahetama
|
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
24.05.2024 22:30:02
|
|
|
rastaman kirjutas: |
pagana hea mäng on ikka küll, ainuke asi et pidi nuppe ümber vahetama |
klava ja hiirega jah kuidagi keerulisem mängida kuidagi
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
24.05.2024 23:12:22
|
|
|
rastaman kirjutas: |
pagana hea mäng on ikka küll, ainuke asi et pidi nuppe ümber vahetama |
Endale ka väga meeldib.Peale god of war üks parimaid mänge mida üle tüki aja mängitud. iga õhtu saab veits lastud . praegu maadlen mingi RYZO vms nimelise kutiga .... ikka tükk tegimst aga tehtud ei saanud täna uuele ringile
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.05.2024 19:20:55
|
|
|
Dj-E, Ehk lõpetaks selle teemasse mitte puutuva teise kasutaja halvustamise?
Vondur kirjutas: |
Okei, mängudes selgelt woke aktivistide reeglite järgi tehtud sisu ei tohi mainida ka siin... Nagu tsensuurilehm oleks keelega üle käinud ja kõik postitused on kadunud. Ma ei saa aru, mida kardetakse? Miks te kardate kriitikat ja isegi tavalist arutlust mängudesse poliitiliste ideede ja agendade sissepressimise suhtes? Mis juhtub, kui sellised postitused alles jäävad? internet pannakse teie jaoks kinni? Vähemuste esindajast sõber ei ütle enam tere? Millest selline alandlik hirm? |
Mis woke'st sa räägid antud juhul? Niipalju kui ma uurinud olen pealiskaudselt on mängus ainult üks samasooliste suhe. Hetkel olen Act I lõpetanud ja pole seda veel näinud, kuigi olen juba kümneid tunde mänginud.
Midagi muud woke pole silma hakanud. Ütleks, et üsna neutraalne selles osas, kui nüüd mingi "black samurai" kuskilt nurga tagant välja ei hüppa (ac shadows viide).
Spoiler 
Üldiselt võib nõustuda, kuigi volumetric fog soovitan isegi miinimumi panna. Selle efekt mängus on väike aga perf hit on ebaproportsionaalselt suur.
Proovsisin ka kõik upscale ja frame generation optionid ära mängu alustades - ausalt öeldes ei meeldinud neist mulle ükski.
Kõik need tegid pildi liiga "pehmeks". Eriti puud. Lisaks käkkisid täielikult ära kaugemad väiksed efektid a'la sädemed lõkkest jms.
FSR on siin isegi parem, kui DLSS tänu sellele, et see lisab automaatselt tervust, samas kui DLSS puhul peab minema mängust välja XP disaini kontrollpaneeli ja sealt käsitsi tervust lisama. Default DLSS on liiga udune ja pehme.
Samas ka AA valikutega, kus FSR AA näeb parem välja kui DLAA.
Frame generation korra proovisin aga input lag delay oli niivõrd märgatav, et lülitasin selle kohe välja.
Mäng ise on hea. Act I sai lõpetatud ja kuna olen completionist, siis see võttis aega kümneid tunde aga tegin lõunapoolse saare osa täiesti ära - kõik questid, outpostid, shrine ja muud saladused.
Kahju ainult, et Sony oma lolluses ei tahtnud minu raha. Selles olukorras pole mul mingeid süümepiinu kasutada "alternatiivset" meetodit mängimiseks. Kui oleks antud valik, siis oleksin ostnud Steamist.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.05.2024 08:13:39
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Dj-E, Ehk lõpetaks selle teemasse mitte puutuva teise kasutaja halvustamise?
Vondur kirjutas: |
Okei, mängudes selgelt woke aktivistide reeglite järgi tehtud sisu ei tohi mainida ka siin... Nagu tsensuurilehm oleks keelega üle käinud ja kõik postitused on kadunud. Ma ei saa aru, mida kardetakse? Miks te kardate kriitikat ja isegi tavalist arutlust mängudesse poliitiliste ideede ja agendade sissepressimise suhtes? Mis juhtub, kui sellised postitused alles jäävad? internet pannakse teie jaoks kinni? Vähemuste esindajast sõber ei ütle enam tere? Millest selline alandlik hirm? |
Mis woke'st sa räägid antud juhul? Niipalju kui ma uurinud olen pealiskaudselt on mängus ainult üks samasooliste suhe. Hetkel olen Act I lõpetanud ja pole seda veel näinud, kuigi olen juba kümneid tunde mänginud.
Midagi muud woke pole silma hakanud. Ütleks, et üsna neutraalne selles osas, kui nüüd mingi "black samurai" kuskilt nurga tagant välja ei hüppa (ac shadows viide).
|
Mis Yasukel siis viga on?
Ok, ta elas küll ca 300 aastat hiljem.
Shinto ei mõista samasooliste suhet hukka. Erinevalt kristlusest, mis on üks barbaarne ja vähem tolerantne religioon üldse.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.05.2024 10:04:47
|
|
|
sukelduja, Yasuke oli retainer, mitte samurai.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.05.2024 11:58:54
|
|
|
sukelduja, Yasuke oli retainer, mitte samurai. |
See on vaieldav, kuna talle oli antud mõõk ja ta oli pidevalt oma daimyo kõrval, siis ametikoha järgi on ta rohkem samurai kui nii mõnigi teine. See "retainer" jutt on selline armastatud 1-googeldamise väide.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.05.2024 13:53:02
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
See on vaieldav, kuna talle oli antud mõõk ja ta oli pidevalt oma daimyo kõrval, siis ametikoha järgi on ta rohkem samurai kui nii mõnigi teine. See "retainer" jutt on selline armastatud 1-googeldamise väide. |
Kas oli, või ei olnud samurai. Polnud sellist asja nagu "natuke" samurai. Muidugi mänguloojate mahhinatsioonid on läbinähtavad selle liigutusega ja tagantjärgi ajaloos tuhnimine ja õigustamine kedagi ümber ei veena.
Samas üldiselt pole minu jaoks vahet. Viimane AC mida ma mängisin oli esimene osa kunagi. Peale seda pole vaevunud, kuna olen pigem Far Cry poole vaadanud mis puutub Ubisofti mänge (enda paremusjärjestus osad 1, 3, 4 ja 2. 5 ja 6 pole jõudnud mängida).
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
26.05.2024 17:29:18
|
|
|
kui mingisugust näidet tuua, siis tsushima gameplay meenutab kohati AC: Odyssey
|
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
26.05.2024 19:38:12
|
|
|
See on vaieldav, kuna talle oli antud mõõk ja ta oli pidevalt oma daimyo kõrval, siis ametikoha järgi on ta rohkem samurai kui nii mõnigi teine. See "retainer" jutt on selline armastatud 1-googeldamise väide. |
Kas oli, või ei olnud samurai. Polnud sellist asja nagu "natuke" samurai. |
Äkki sa siis räägid nüüd natuke pikemalt, kes need samuraid olid.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.05.2024 20:09:30
|
|
|
Kas oli, või ei olnud samurai. Polnud sellist asja nagu "natuke" samurai. |
Äkki sa siis räägid nüüd natuke pikemalt, kes need samuraid olid. |
Äkki loeks selle teema lõppenuks? Me kõik teame, et Ubisoft läks woke-ismi punkte püüdma ja jäi haledalt vahele. Kui ikka on vaja Wikipedia lehte muuta, et asi õige tunduks, siis you kinda blew it.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
27.05.2024 14:40:23
|
|
|
Proovisin siis ka 20 minni ja mäng kinni, kõik nii max,kui max 4k peal, Graafika korralikult ajast ja arust.
Meenutab veidi RYSE SON OF ROME, mis näeb tänaseni parem välja kui antut mäng mõleda veel siis kui suur on kahe mängu ajaline vahe.
Ehk kaen veel üle, ehk on mängul siis vähemalt sisu, aga visuaalne pool on ikka maru hale
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.05.2024 21:19:40
|
|
|
Mõmmik123 kirjutas: |
Proovisin siis ka 20 minni ja mäng kinni, kõik nii max,kui max 4k peal, Graafika korralikult ajast ja arust.
Meenutab veidi RYSE SON OF ROME, mis näeb tänaseni parem välja kui antut mäng mõleda veel siis kui suur on kahe mängu ajaline vahe.
Ehk kaen veel üle, ehk on mängul siis vähemalt sisu, aga visuaalne pool on ikka maru hale |
Üsna üldsõnaline avaldus. Mis täpselt seal sinu meelest siis ajast ja arust on?
Ainuke mille mina olen leidnud on tekstuurid, mis võiks tõesti olla kõrgema kvaliteediga (maapind, kivid jne).
Samas draw distance, ehk vaatekaugus ja vegetation density on väga impressive, kuna pop-in praktiliselt puudub ja laadimisajad olid juba PS4/HDD kombinatsioonis välkkiired rääkimata PC/NVME SSD.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
27.05.2024 21:31:07
|
|
|
Eks see liiga ühtlane muru ole ka maru feik. Graafika nüüd midagi imelist ja ainulaadset ju tõesti pole, et te siin ohetate ja ahhetate. Piisavalt hea, et mängida aga mingit vau effekti küll ei tekkinud.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.05.2024 22:03:21
|
|
|
Ma ei ole ohhetanud ja ahhetanud, küll aga oli üsna veider minu arvates vähemalt näiliselt selline seisukohta, et isegi mängu sisu pole mõtet vaadata, kui ta just graafika viimane sõna ei ole.
Paratamatult tekkis küsimus,et kas siis retro või pixel art mängud või mingid shell shaded asjad siis jäävad ka automaatselt kohe radarist välja.
Kolmas nüanss on üldse mingit PS4le aretatud 4a tagasi vana mängu minna hindama sellise pilguga, et kas ta ikka tänapäeva moodstatele PC asjadele vastu saab. Kindlasti ei saa, selleks pole vaja mängu käima panna, et seda teada.
Teisalt kunstiliselt jälle, kindlasti saab.
Undertale? Deus ex? GTA1-...? Dwarf fortress? Factorio? Minecraft? xcom? ... vist ei pea jätkama.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 27.05.2024 22:24:39, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.05.2024 22:20:27
|
|
|
Sellega nõus jah, et kui mäng ise on hea, siis ei pea olema graafika viimane sõna.
Kuigi tunnistan, et kunagi üritasin esimest Deus Ex-i alustada. Mingi populaarne community edition vms mis moodsal raual jookseb õige kuvasuhtega aga loobusin, sest gameplay oli kohmakas ja see tappis igasuguse entusiasmi.
Graafikaga oleks veel leppinud aga kui gameplay (kontroll, mehhaanika jne) on kohmakas või katkine, siis see on piin.
Tegelikult lemmik mängud on võrdlemisi vanad Far Cry (2004), Need For Speed Most Wanted (2005), Aliens vs. Predator (2010) jne.
Ükski neist pole graafikalt just wow aga gameplay on nii hea, et aastate jooksul mitmeid kordi läbi tehtud.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
27.05.2024 22:51:10
|
|
|
tsushima puhul pole oluline kui hea graafika on, vaid kui hästi on kunstiline pool välja tulnud. vundament on keskpärane, aga selle peale ehitatu on kvaliteetne. mina küll tihtilugu vaatan et pilt näeb ikka päris ilus välja, nagu maalitud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.05.2024 01:24:16
|
|
|
Graafikajutu vahelduseks veidi muljeid kah. Avastasin huvitava häki kuidas saada pmst unlimited predator hides.
Nimelt ilmneb, et kui teha fast travel kohta kus spawn pointi lähedal on metsloomad ja need seal ära killida, teha fast travel ükskõik kuhu mujale ja siis uuesti fast tarvel sinna kus need killitud sai - siis tuleb välja, et need on respawninud ja saab uuesti killida.
Nii saab väikese laadimisega koguda suure hulga nahku mida tapperile maha müüa, et upgrade osta või kui kõik upgraded tehtud siis selleks, et suure koguse supplies osta tema käest predator hides müües (1 hide = 10 supplies).
Üks selline koht on kõige lõunapoolsemas otsas Aoi küla juures. Vähmalt Act I's. Act II's see enam ei toimi sest neid metssigu pole seal enam.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
28.05.2024 10:11:08
|
|
|
Sellega nõus jah, et kui mäng ise on hea, siis ei pea olema graafika viimane sõna.
Kuigi tunnistan, et kunagi üritasin esimest Deus Ex-i alustada. Mingi populaarne community edition vms mis moodsal raual jookseb õige kuvasuhtega aga loobusin, sest gameplay oli kohmakas ja see tappis igasuguse entusiasmi.
Graafikaga oleks veel leppinud aga kui gameplay (kontroll, mehhaanika jne) on kohmakas või katkine, siis see on piin.
Tegelikult lemmik mängud on võrdlemisi vanad Far Cry (2004), Need For Speed Most Wanted (2005), Aliens vs. Predator (2010) jne.
Ükski neist pole graafikalt just wow aga gameplay on nii hea, et aastate jooksul mitmeid kordi läbi tehtud. |
RPG element jooksutab kohe aju kokku?
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.05.2024 12:49:57
|
|
|
sukelduja, Tegelikult mitte aga siinkohal tuleb mängu ka žanr. RPG pole kunagi minu nr 1 olnud. Pigem Action/Sci-Fi FPS ja siis 3rd Person Action/Sci-Fi. Alles peale neid RPG. Sekka ka mõni non-sim/arcade racing mäng.
Näiteks Human Revolution sai mitmeid kordi läbi tehtud. Mankind Divided sai korra läbi tehtud kuigi see polnud stoori poolest nii hea kui HR. Aga jah originaal mingil põhjusel ei sobinud.
TES Oblivion sai mitmeid kordi läbi tehtud nagu ka Skyrim kuigi iga mänguga eemaldati RPG elemente järjest enam. Kahtlen, et kui ma Morrowindi prooviks siis see mulle istuks. Mitte seetõttu, et see rohkem RPG on vaid pigem seetõttu, et ilma suure hulga modideta on ilmselt kohmakas ja seda on mulle öelnud Morrowindi fännid.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
31.05.2024 10:48:20
|
|
|
Kuulujuttude järgi saab igas EU riigis Steami keysid aktiveerida. On keegi proovinud?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.05.2024 11:44:30
|
|
|
45-50 raha ei kutsu loomkatsete peale kulutama.
kui keegi mulle key ostab, siis võin vabatahtlikuna proovida
usaldusväärseid jutte ei ole. reddit vähemalt mõnel puhul räägib, et ei saa. kontekstina pole siiani küll eu riike märganud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |