Mis jant see on kuii formati teen ja win istall mingil hetkel kysib interneti ja kui jah paned siis kuvab interneti ühendust pole next panna ei saa ja tagasi ka minna ei saa. Saab ainult yhe käsureaga edasi kui shift+f10 panna _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Muhekas, sellest siin päris palju juttu olnud, et netiühendus ja online konto on nö. pool-kohustuslik. Müüsin just vana laptopi ja tegin puhta re-installi, sama lugu - oobe\bypassnro ainuke variant. Aga hea, et hetkel see võimalus veel on. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Muhekas, sellest siin päris palju juttu olnud, et netiühendus ja online konto on nö. pool-kohustuslik. Müüsin just vana laptopi ja tegin puhta re-installi, sama lugu - oobe\bypassnro ainuke variant. Aga hea, et hetkel see võimalus veel on.
Hea kui tuttavaid on kes aitavad natuke rumalamaid nagu mina. Kuna peale formatit oli jamasid mingil põhjusel siis tegin rufusega uue buutiva usb, varasemalt olen ma win enda greation tooliga teinud. Õpetas mulle kuidas panna netidraiverid kohe buutivale usble ja kuidas seda siis kasutada, nüüd vähemalt ei pea mingi käsureaga jamama ja ma ei tea millega veel. Aga nüüd on mingi kala win enda meilirakendusega. Teen selle lahti ja ütleb add account ja kui valin oma outlooki meilika siis natuke motleb ja viskab teate you have already existing account.Ja tee mis tahad sisselogimis kohta ei näe. Aga nüüd on küsimus targematele, kas ma saad selle netidraiveri ka tõsta pulgale siis kui ma olen win greation tooliga buutiva pulga teinud? Betamax ehk tõesti on see käsurida siit eelnevalt läbi käinud ja ka juttu sellest olnud, aga kahjuks ma väga ei jälgi seda win teemat ja seega olen selle osa maha maganud, ei ole vaja riielda kohe _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Muhekas, ära põe, ma sama rumal. Aastaid linuxi peal ja viitsi kohe järgi õppida. Seniks kuni mingi kala. Siis vast vihaga tõmban clean installiga linuxi peale Muideks hiljuti läbi USB pidin printeri uuesti kohandama arvutiga. Millegipärast väikse pausi tagant ei tahtnud printida. Uuesti nullist USB pesaga installimine aitas. Õhtud on sisustatud _________________ dell somm ding mi poi
Huvitav et tegin rufusega win buutiva pulga ja peale seda oli usb pulk securelocked ja midagi kustutada seal et ei saanud _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Eelmine nädal iso MS kodukalt ja see ei toiminud enam.
Sai isegi pikk käsk sisse taotud asjale
win10 lendas peale, vahel harva win vaja
Proovisin nädal tagasi - toimis ainult siis kui üheski võrgus ei olnud ühendatud.
Windows 11 tundub järjest hullemaks minevat oma muudatustega kus MS arvab ise teadvat mis kasutaja teha tohib.... Spämmi saab ka kinni panna aga MS teeb igat trikki, et sul ei oleks võimalik X asja mitte teha... Nagu see MS konto pealesurumine..
No panin Bios wifi kaardi kinni, Lan ei olegi masinal.
Ikkagi ei toiminud see käsurea värk
Tegi restardi nagu juhendis kirjas ja uuesti käivitamisel ikka ei ilmunud "I don’t have Internet"
Masin oli juba win11 ja tegin tehaseseadete taastamise, seejärel tegin MS konto ja selle peale ütles, et isiklik ei sobi(sisesta töö või kooli oma)
Seejärel proovisingi värsket iso MS kodukalt mis netti tahtis ja mööda ei saanud sellest...
Juba pohlad sellest win11.
Naise win11 töömasinas teda häirib, et pilve asjad on segamini teiste failide&kataloogidega.
Aa mai viitsi tegeleda sellega
No panin Bios wifi kaardi kinni, Lan ei olegi masinal.
Ikkagi ei toiminud see käsurea värk
Tegi restardi nagu juhendis kirjas ja uuesti käivitamisel ikka ei ilmunud "I don’t have Internet"
Masin oli juba win11 ja tegin tehaseseadete taastamise, seejärel tegin MS konto ja selle peale ütles, et isiklik ei sobi(sisesta töö või kooli oma)
Seejärel proovisingi värsket iso MS kodukalt mis netti tahtis ja mööda ei saanud sellest...
Juba pohlad sellest win11.
Naise win11 töömasinas teda häirib, et pilve asjad on segamini teiste failide&kataloogidega.
Aa mai viitsi tegeleda sellega
Oled kindel, et õige käsu panid? Seal pole restarti vaja teha, see käsk teeb ise.
Nädalavahetustel installisin, toimis. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kas win11 USB ühendused ka ära klaarib? Muidu oli nii et kui kastipuhastamise järel hiire ja klaveri USB pesad ära vahetasid, siis avastas "2 uut seadet" ja Device Manageri tekitas posu uusi USB HiD ühendusi...
Ei tea, millisteks te need installikad olete häkkinud või käkkinud. Viimane 11 installikas Microsofti lehelt. Huvi pärast hoidsin ühe masina installi ajal netikaabli küljes. Jah, hakkas tahtma Microsofti kontot. Tõmbasin kaabli välja, Shift + F10 > oobe\bypassnro > automaatne restart ja pärast seda valisin klaviatuurid-paigutused ning pakkus kenasti tavalise kasutaja tegemist.
Viimase kahe päeva jooksul hakanud USB kõlaritest heli ära kaduma. Pleale restarti tuleb tagasi, kuid kaob mõne aja pärast jälle
Device Managerist USB Audio Device-le "Disable-Enable" teha, siis tuleb ka tagasi. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Midagi usb power managementiga mäda/driver kalab? Omal desktopil mingisugune custom w11 build, millel seda probleemi pole, aga teistes masinates samuti täheldanud. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Ainuke tõsisem probleem mida olen Win11'ga seni kohanud on seee, et loetud kuud tagasi hakkas Realteki võrguadapter jamama. Varem oli korras (k.a Win11 all).
Väljendub selles, et loetud päevade tagant kaob ühendus ära. Tuleb teha uuest kontrollpaneelist disable/enable (või device manageri kaudu).
Ainus lahendus mille ma olen leidnud internetist on see, et määrata adapteri seadete alt fixed kiirus 1Gbps. Integreeritud kivi ise toetab 2.5Gbps aga ükski Eesti teenusepakkuja nii kiiret interneti standardpakettides erakliendile ei paku niikunii, seega see on kasulik ainult sisevõrgu jaoks.
Ma ei tea kas seda saab tingimata lugeda Win11 probleemiks, kuna internetist lugedes, siis eriti 2019/2020 jne oli selle kiviga ka teistel probleeme, kuigi need olid spetsiifiliselt MSI emaplaatidel ja seal oli probleem, et resettis ennast ise 100Mbps peale, aga minul on Gigabyte. Tollal ilmselgelt Win10 all siis.
Event logis on veakirjeldus Realtek Gaming 2.5GbE Family Controller is reset by tx hang ja konkreetne mudel on RTL8125AG. Esimesena läksin vanema draiveri peale kui see mis mul oli. Siis proovisin ära uusimad draiverid. Hetkel olengi uusima peal, kuna erinevate draiverite proovimine ei muutnud midagi. Emaplaadi BIOS on kogu aeg olnud sama ja samade seadetega.
Suurim muutis aasta alguses oli Win11 23H2 pealelaskmine. Uuendused lasen peale kord nädalas kui on. Preview uuendusi peale ei lase.
Hetkel käsitsi seatud 1Gbps paistab toimivat ja ma pole pidanud veel resettima.
Õnneks on platel ka Inteli 1Gbps integreeritud olemas. Kuigi lugedes erinevaid teemasi, siis Inteli omadega on samuti probleeme olnud inimestel.
Ei tea, millisteks te need installikad olete häkkinud või käkkinud. Viimane 11 installikas Microsofti lehelt. Huvi pärast hoidsin ühe masina installi ajal netikaabli küljes. Jah, hakkas tahtma Microsofti kontot. Tõmbasin kaabli välja, Shift + F10 > oobe\bypassnro > automaatne restart ja pärast seda valisin klaviatuurid-paigutused ning pakkus kenasti tavalise kasutaja tegemist.
Vähemalt ametlik ja häkkimata Win 11 EDU volume licence installikas (23H2 oli viimane vist?), kui arvutil netti taga pole, laseb vabalt offline kontoga Windowsi paigaldada. Natuke kobiseb selle peale ja vist kaks korda järjest tuleb valida offline konto loomine, aga edasi tegutseb nagu vanasti. Ei olnud mingit oobe bypassi vaja käsurealt peale sundida. Kaks korda ära proovitud praeguse seisuga.
Ma ei tea, võib-olla OEM installikad on jonnakamad. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Vahepeal toimis ka "Asutuses kasutamiseks seadistamine" valiku tegemisest startupil. Lasi ilusti kohaliku konto teha isegi internetiühendusega ja ei hakanud ka mingit domeeni liitmist nõudma! Home versioonidel vist seda valikut pole aga EDU/PRO jms. võiks ju ikka olla. _________________ Mess with the best, die like the rest!
Hakkasin samuti seda w11 kontovärki huvi pärast praegu vaatama, kuidagi imelikuks on asi tõesti muutunud. W11 ajal pole olnud vajadust kontodega jamada, sest tegin vahelduseks lihtsalt w10 > w11 upgrade. Üllatavalt hästi sai sellega hakkama, isegi süsteemi bootimise aeg läks veidi väiksemaks. Viimane w10 clean install oli mul tehtud vist MS kontoga, vähemalt kaustanime järgi vaadates. Pärast installi tegin kohaliku konto ja logisin MS kontolt välja.
Tundub et hetkel on w11's samuti veel mingi võimalus olemas, et luua pärast MS kontoga tehtud clean installi kohalik konto: Settings > Accounts > Other users > Add account > I don't have this person's sign-in information > Add a user without a Microsoft account.
Aga eks paistab, kui kaua see võimalus veel kestab ja kuidas see asi reaalselt toimima hakkab, kui kunagi vaja läheb.
win10 on nii, et kui sa lisa uuendusi ei kasuta, siis mingit uut üllatust ei ole.
Kas win11 puhul on sama, et ainult turbe ja kohustulikud uuendused. Lisauuendusi ei kasuta. Vanasti oli sp1, sp2..??
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.